- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.221
Bizim sınav stresimiz basladi sınavdan sosyal 87almis bugude fenden olduk.
Bakalim ne alcak.
Kizlar bugun de bendeki mevzu bi iki veliden dert yancam
Oglumun sira arkadasinin annesi
Belki 2-3,defa gidip gelmisimdir o da bana gelmistir
Nasil biri tam cozemedim cozmeyede gayret etmedim.
Arada eksik odevleri soruyoruz birbirimize
Ama her sinav oncesi
Neye calistirdin?
Nasil calistirdin
Konu konu soruyo
Su cikar mi bu cikar mi diyo
Ben nerden bilim
(Tek tek soruyo)
Calistrmak icin kagit cikariyorum ben soru cvp seklinde sistemimi ogrendi o da biliyo
Her sinav bana whatsap dan atsana resmini diyo
1attim 2attim
Bu seferde kompozisyon yazamiyorum banada yazsana dedi
Yazdim onunda resmini attim(kompozisyonu hic ogretmeden direk uygulama yaptiriyolar egitim sisteminide kınıyorum ayrica)
Pazar gunu tekrar kagidin resmini istedi
Bende atarim dedim atmadim
Sonrada hic gorusmedik
Oglu 71almis
Gecen din dersinden neredeyse bir suru soru yazdirdim tlf da kaybetmis yazdigi kagidi
Oglunun 12_yanlisi vardi benin oglunun 4yanlis
Hayir sanki kullaniyomus gibi geldi beni
Simdi de hem dershanede hemde okulda ayni sinifta olan bir veli arayip neye calistiriyosun demeye basladi
Yahuu bakalimda benin calistirdigim yerden mi cikcak.
Ne malum yani belki yanlis yerden calistiriyorum
Bendeki taktik kitabi ogluma okutuyorum
Sonra bende sesli bir sekilde ona okuyorum
Sonrada fotokopi kagidina soru cevap seklide tek tek gunler oncesinden yazip surekli soru soruyorum
Useniyolar mi
İslerinemi gelmiyo ama anlamiyorum
Ama fazlaa sıkıldım bu durumdan
Yuzlerinede soyleyemiyorum.
Napcam onuda bilmiyorum.
Ha suraya dokuldumde rahatladım oh be.
Sagol canim oyle maalesef,bundan oncede kac kere cok kotu hasta oldum ama sirf bu huylari yuzunden.acik arama,kendini ustun gorme,dedikodu gibi seyler yuzunden istemedim.Bu sefer hani esim var ama hani olur ya yetemezse iyi kotu yardim eder diye dusindum.neyse Ben onlara gostericem mukemmel Anne nasil olur.onlara gore mukemmel bir insanimki acigimi ariyorlar,Kusura bskmayin mutevazi olamadim :)Royemcim şimdi gördüm, çok geçmiş olsun canım.
Bu millet de bir iyilik yapacak illa ki oradan bir dedikodu falan nemalanacak. Sinir olurum böyle insanlara.
Tesekkur ederim canimm sagol,aynen bende bebegimden hic rahatsiz degilim.ama bunu soyleyen tip cocukla bi ortama cok basit girerdi.royemcim çok geçmiş olsun. her çocuk annesine bağlıdır. onların çocukları değil ise sıkıntıyı kendilerinde arasınlar bence.
10 yaşında bi oğlum var. heryere çanta gibi götürdüm onu ve onuın bana benim de ona düşkün olmamızdan hiç de rahatsız değilim.
sen iyileşmeye bak. boşver milletin dediğini duyma.
şu anda çok acil bir yere yazı hazırlıyorum. geçmişi okuyamadım. başvurumu yapayım okurum inşallah.
Oglumda bir iki defa sinavda onun oglunun yanlisini duzeltmisTrlelli seni kullaniyorlar gibi.Tamam bizler yardimi sevixoruz ama karsi taraf bundan minnet duymuyor.Ogrenciyken benimde yardim etmisligim vardi,sonra benden kopya celeb kiz,gelip demistiki,ogretmen senin benden kopya cektigini disleri :))Ayyy Ben bi ogrenmeliyim artik lafi yapistirmasini...
Canim mesele suki,senden alip hazira konuyorlar.Emin ol o cocukla oturup calismiyordurda,senin verdigin sorulari bilgileri eline betul calis diyordur.sonra bunun adi ben calistirdim olur.Bosver birkezdaha gordumki benim benden baska kimsem yok,aci ama gercek.Oglumda bir iki defa sinavda onun oglunun yanlisini duzeltmis
Ben hiiic soyleyemem
Ancak boyle iste yapmayarak belli ederim
Yuzune karsi diyemem ama
Bu hem dershane hem okul arkadasi olanin anneside keske evlerimiz yakin olsaydi dedi eee yok artik.
Bana mi yollicakti acaba
Ben kimsenin sirtinda kambur olmam ya
Gerekirse uyumam, gezmeye gitmem,misafir agirlamam, evimi supurmem,yemek yapmam ama oglumla ilgilenirim
Bu insanlara normal mi geliyo ben mi tuhafim bilmiyorum
Bu arada mevzu yeni olan bisi degil
Gecen donem sinav zamanlarida aynisini yapti bana
Durumu benden de iyi ing. Ozel ders aldiriyo dershaneye yollamiyo
Ben bisi anlamadim arkadas.
Ben malım galiba
Tesekkur ederim canimm sagol,aynen bende bebegimden hic rahatsiz degilim.ama bunu soyleyen tip cocukla bi ortama cok basit girerdi.
İyi gel topla temizle goturim seni demedi.Bizim adam da annesini özlemiş şimdi orda.
Beni götürmedi annem hasta ev dağınıktır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?