- 1 Mart 2010
- 44.853
- 114.178
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.181
Evet cnm onlar cok pahali eski zamanda yasiyan yali kokonalari gibi ben sevmiyorumkaranfilce yemisim modasini.biliyormusunuz hani su klasik,abartili,hani eski model dedigimiz mobilyalarin ne kadar pahali oldugunu.simdiki mobliyalat hep sunta,cok az dayanikli mobilya var simdilerde.o eski tip mobilyalara ne diyorlar?avangart mi?yada klasik,yada italyan tarzi diye geciyor.burda mesela ve cok pahalilar.
birde mobilyani boyama sansin varsa boya,bence yaparsin sen,hem baska bir havasi olur.
sunuda soylemeliyim ki,herkesin evinde ayni mobilya,ayni tabak canak,ayni dejorasyin,ayni duvar boyasi.Ben bu durumu hic sevmiyorum,sizi bilmem ama ben evimde yasamimda hep farklilik pesindeyim.evim ,hayatim benim kisiligimi,yasantimi yansitmali,baskasini degil.
trleli yemek masami cok nadiren,misafir gelincr kullaniyorum.biz hep mutfakta xiyoruz.Ama cocuk buyudukce anladimki,masada yemek zor.e arkadaslarda cocuklu,halden anliyor ve uyguluyorlarda.ilk hedefim bi yer sofrasi,altina sofra bezi,ohh miss,eskiden hep yer sofrasinda yerdik,ne guzeldi o gunler :)
Canim benim hic kimseden beklentim olmadi aslinda.ama yapacaksanda Adam akilli yap dimi,bastan savma ozensiz yapma.benimkiler yeni gelin evine kullanilmis eski ne varsa doldurmuslardi,cogunu ya attim,yada cok adi oldugu icin kendiliginden kirildilar.Hic unutamam,kaynanam,kullanilmis esyalarin satildigi bit pazarindan,pencereme seksenli yillardan kalma cok eski bir perde almis,birde ovunerek cok ucuza aldim demistiBenimde zaten evlnirken sitedğim mobilya olmadı ki;
balık baştan kokarmış ya bizimkide o misal
eşimin tarafından biz hiç destek görmedik.. annemler sağolsun onların yardımı ve kendi çabamızla bu kadar oldu..
onun için eşimin babasına hep içimden ne beddualar ediyorum..
yokluktan değil bencillikten yardım etmedi..
çok tuhaf bir babababacık desek yeridir..durumu yokmu diceksinizki var hemde çok var..
ama kimseye faydası olmayan sadece kendi için yaşayan bir insan..
annesinden ayrılar..kadın elinden geleni yapmaya çalışmişti ama oda onun elişne bakıyordu..
3-5 gönderdiğiyle genede bişeyler yaptı az çok..
düşünmesi bile yeterdi.. ama babası sağolsun bir çöpünü görmedik görmeyizde zaten.. Hayırsız babanin teki.. pehh!!
Hayri neden oyle dusunuyorsun,sen hayalleri hayal dunyasi cok genis bir kadinsin.su yazdiklarin bunun en guzel kaniti,kendine haksizlik etme canim.Hem ne demisler,az esya,cok huzur,az insan cok huzur :)Evet cnm onlar cok pahali eski zamanda yasiyan yali kokonalari gibi ben sevmiyorum
Country mi ne zikkimsa hani su english home tarzi ben onuda sevmedim
Cok tuhaf ya deli gibi moda akimi yartmislar bedava verseler yeminle evime sokmam
Benim esya anlayasim
3lu ikili tekli koltuk
Bi de tv sehbasi konsol masa okadar.
Duvarda susde sevmem
İncik cincikde sevmem
Saksida sevmem
Hayallerim.bile fakir benim
Biz cagiralim bakalim gelicek miHayri neden oyle dusunuyorsun,sen hayalleri hayal dunyasi cok genis bir kadinsin.su yazdiklarin bunun en guzel kaniti,kendine haksizlik etme canim.Hem ne demisler,az esya,cok huzur,az insan cok huzur :)
Ya canim Ben aslinda simdiye dek hep hersey iyi olsun diye ugrastim,hani yemeklerime,masasina,duzenine,pecetesine,tamam cok luks takilmiyorum ama hani.masa duzeni.misafir agirlamayada merakliyim.Ama bana karsin diger arkadaslar cok rahatlar,mesela benim tek bir arkadasimda gelse cok ozenirim.Hani su yer sofrasini,balkona daha cok gunluk bi kac yastik ,oyle dusunuyorum bakalim mesela bi arkadas gitmistim hemen yer sofrasi acti,cunku cocukla mumkun degil masada oturmak.gecen gittigim arkadas,evine ilk defa gittim,yabanci ama musluman.yeni tasinmislar cogu esyasi yok,masa var ama sandalye yok,ona ragmen masada oturma careleri aradi,yok dedim sofra bezi getir yerde yeriz.kadin biraz mahcup oldu ama bence cok guzeldi.canim yabanci,alman ve turk arkadaslarim var.evimiz gayet normal bir ev,balkonumuz,yesil cimli bahceye bakiyor,bu alani herkes kullanabilir.ama cogu yerde,kimse rahatsiz olmasin diye kullanima izin verilmez.o resimlerdeki evler anca mustaki kendine ait olursa,bahcesini,disini,herseyini kendine gore yapip sekillendiriyorsun.ahh ahh,yok daha yasayamiyoz oyle evde,ama mustakil kiralik evlerde var,biraz pahalilar,normal evlere gore.Royemcim, kendim boyasam bile yine yüzünü değiştirtmem gerek..
Biraz bekliyim daha çok yeniler. belki beyazın modası yeniden geçer
İşin aslı kahverengi de çok güzel.
Royemcim, siz almancılar.. AAa ne dersiniz ordaaa..
Ne biliyim senin arkadaşların nasıl kişiler?
Hepsi Türk mü?
Hani gidip geliyosun anlatıyosun falan ya ben çok merak ediyorum.
Simdi yer sofrasında filan otururlar mı?
Bir de evin bahce içinde mi?
Resimlerdeki gibi?
Kis alemsin valla varyaa:))Ben yemege gelene masa acamiyorum cunku yemek odami dagittim sigmadi buraya
Gelen mutfakda yiyo
Gecen teyzemler geldi ya kahvaltiiya tabure falan cikardim cunku mutfak masam 4kisilik ve 4sandalyesi var
Extra sandalyem dahi yok olsada koycak yerim yok.
Masaymis, oymus buymus buna takilmiyorum hic ben cunku esya aliniyo
Ev oldukdan sonra esya alinir.
Napalim vardi bunda da bi hayir
Allahdan gelenim gidenim yok yani akraba kıtıyız biz pek kimsemiz yok
İlk defa tanistigim biride gelirse evime bu istanbuldaki evim caniskom esimin isi sebebiyle aile binasi iste actik boyle duruyo istanbuldan istanbula kullaniyoruz
Yoksaam yurtdisi yada antalyadaki evlerimizi kullaniyoruz falan derim lan.
Nolcak
Egomuda mi tatmin etmiyim.
Ben simdi bulasik yikiiciimm ya
Reva mi bu
Soyle orhan baba:
Batttsinnn bu dunyaa
Bitsinnn bu ruyyaaa
Bulasikmakinesizlige yaziklar olsun
Aksam yemegine
Evin tum isine
Bahtsiz bu sans beni miii bulduu
Ben ne yaptimm
Kader sana
Mahkum ettin
Beni bulasik yikamaya
Aggghhh!
Evet cnm onlar cok pahali eski zamanda yasiyan yali kokonalari gibi ben sevmiyorum
Country mi ne zikkimsa hani su english home tarzi ben onuda sevmedim
Cok tuhaf ya deli gibi moda akimi yartmislar bedava verseler yeminle evime sokmam
Benim esya anlayasim
3lu ikili tekli koltuk
Bi de tv sehbasi konsol masa okadar.
Duvarda susde sevmem
İncik cincikde sevmem
Saksida sevmem
Hayallerim.bile fakir benim[/QUOTE
En guzeli sadd zaten cankm,
Benkmde salonum eski tip gjmusluk konsolmass sandalye ve tv sehpasi..
Artik beni slklyor esyalar.. salonjma alifsam sadeve tv unitesi ve koltuk takimi dusunuyorjm? Belkk birde ufak bir masa..
Esyalardan biktjm yoruldjm..
Maljm calisinca hergun temizlik is yapamiyorsjn.. hafta sonundan hafta sojunaa..
Esya cok oljnca iside cok oluyor.. en guzeli az esya cok huzur az is:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?