- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.161
Ay inş canım ya..öyle tabii ki canım..bir de şöyle birşey var sorular zorlaştıkça puanlar da düşüyor biliyorsun..sınav herkese zordu nihayetinde,kimle konuşsam zorladı dedi..sıralaması iyi geldiği sürece puanın pek önemi yok
İnş ya.. O zaman nefsim bu ara benimle acayip uğraşıyor valla..Burda cok katiliyorum
Bizim gittigimiz yerleri oglum hala soyluyo
Anne surasi cok guzeldi, buranin baligi ne guzeldi, bir daha gidermiyiz? Vs.
Gecen bile muzeyi gezdi yemek yedi anne gunumuz cok guzel gecti dedi
Bir de benim oglum sessiz biraz atik aktif bi cocuk degil
Rehber ogretmende bu duruma takmis bisi bulalim onu etkilicek,dikkatini cekecek falan dedi gcen baya konustuk
Ogluma takmis kafayi
Cok enteresan bi cocuk digerlerinin aksine cok farkli falan dedi
Kendi cocugumdan kuskulanmaya basladim yahu:)
Esyadan da heves geciyo belli bi sure sonra aldigin seye gozun alisiyo
Nefsimizi yeneriz umarim.
Çok haklısın canım..Anın tadını çıkarmak gerek b ölümlü dünyada..Royem çok geçmiş olsun canım..
Simdi nasılsın?
Beyzacım, üzme kendini. Her zaman kendinden kötüsüne bakmak gererek hayatta isteklerin sonu yok.
Anın mutluluğunu çıkarmak gerek.
İmkanı olmayanlar için çok para harcamadan ailecek güzel bireyler yapılamaz mı? Gayet de yapılır.
İlk araba aldığımızda gittiğimiz pikniğin mutluluğu, yaz tatillerinde babannemin ahşap taş evinde kuzenlerle kosturma içinde geçirdiğimiz tatiller..
Hayatımızda hep bir tatlı anı değil mi?
Hani helal dairesi geniş ya, mutlu huzurlu olmak için de sebep cokken bizler daha az olan kara noktalarla hayatımızı geçirip gidiyoruz..
Haklısın canım..KIZLARIMCANLARIM inan yalniz degilsin
Bende bazen agliyorum
Ozellikle cok guzel bi ev gordugumde oturamadigim evim geliyo aklima cok agliyorum
Yani daha iyisi benim olcakken mecbur buraya katlanmak kanima dokunuyo
Sonra k.vlere Allah ne verdiyse saydiriyorum icimden dahada ileri gidip esimle kavga ediyorum
Noluyo
Yine mecbur oturuyorum assa
Bazen benim gibi varken yokluk cekersin
Bazilarinin yoktur yokluk ceker
Benim vardi huzurum yoktu
Simdi yok ama huzurum var
Kafam rahat
Göz hic doymaz
Almanin sonu yok
Bende senin gibiyim sıfır dosenmis kaliteli bir ev istiyorum esya zaten aliniyo her turlu
Umudumuzu kesmicez
İsticez ve olcak
Onu istemek cagirmak demektir unutma
Cagirmaya devam et
Arkadasimin evi okadar guzel ki esyalari isciligi oturmaya kiyamazsin ama kadin surekli memografi cektiriyo gozetim altinda kitleleri var
Yani Allah verir bide hastalik veriri illallah ederiz sonra
Vardir bi hayır dicez.
Sana link atcam ozelden bi bak.
Canım ya Allah acil şifalar versin sana.. tez zamanda sağlığına kavuşursun inş..sagolun arkadaslar,agrilarim var halen,ne yesem dokunuyor,kac gundur su icebiliyorum anca.kablumbaga adimiyla anca yuruyorum.hareketsiz yatinca hic sorun yok,ama kalkip yuruyunce basliyor gene.Esim bu hafta yanimda kalip,cocukla ilgilenicek,bi taraftan ogrensin diye ugrasiyorum,elinden gelenide yapiyor sagolsun.cocugu sutten kesmem.lazim,ki ben iki yasina kadar emzirmek istiyordum,cok uzuluyorum aslinda,ne yapalim saglik olsun.
Ben yeni evliyken,dogru durust birseyim yoktu.hicbirni kendimde secememistim.O ilk anlar bende cok bakar ic gecirirdim.zamanla herseyimiz oldu,parca parcada olsa,uzun zaman alsada,tamamladik.Hatta o aralar kendimizi,gezmemizi tozmamimizi,cikip en basitinden bir Kahve icip,bi tsort almayi hep erteledik.Hep eve esya derdine dustuk.ee haliyle evim rahat etmek istedigim,kapisindan girince mutlu olmak istedigimiz yer olunca ve esyalarimiz kotu olunca mecburdukta bir yerde.cok sukur bugunumuze herseyimiz var simdi.ne fazla ne eksik cok sukur.Birde sagligim yerine gelse cok guzel gezip tozma planlarim var insallah kizim. Ve esimle ...Çok haklısın canım..Anın tadını çıkarmak gerek b ölümlü dünyada..
Aslında biraz bizleride doyumsuz yapan bu faceler instagramlarmı oldu bilemiyoum..
Herkese nete evini yediğini içtiğini koya koya insnları böyle etkilenir oldu..
Ne zaman face de ev dekorasyonu görsem bir iç geçirmiyor değilim..Elimizdekiyle yetinirsek mutluda oluruz..
Aynen canım yaa.KIZLARIMCANLARIM çok güzel bi konuya değinmiş.
ne olursa bu faceden instagramdan oluyor.
bazı arkadaşlarımın evine hiç gitmedim ama face sayesinde planına kadar çizerim.
bakıyorsun insanları evleri dört dörtlük gezmeleri tozmaları öyle.
ama eskiden kimsenin ne yaptığını ettiğini görmezdik.
royem çok geçmiş olsun canım.
Aynen canım yaa.KIZLARIMCANLARIM çok güzel bi konuya değinmiş.
ne olursa bu faceden instagramdan oluyor.
bazı arkadaşlarımın evine hiç gitmedim ama face sayesinde planına kadar çizerim.
bakıyorsun insanları evleri dört dörtlük gezmeleri tozmaları öyle.
ama eskiden kimsenin ne yaptığını ettiğini görmezdik.
royem çok geçmiş olsun canım.
Ewet ya nereye baksak sur,iyeli..@royemim kurtulun su hastalikdan ya
Kendine iyi bak kuzu minnak kuzunun sana ihtiyaci var
Bugun bende hep burnumu cektim durdum
Soguk insanin yuzunu kesiyo ya.
Oglusla yemek yedik 30tl
Alisveris yaptim 80tl
6tl pastaneden simit falan aldim
Bugun markette yardim kutusu koluma takildi
Cok tuhaf oldum montumun kolunda takilcak dugme falanda yoktu(boyle syler beni etkiler biseye yorarim) boyle baya koluma takildi geldi benle kalkti
Para attim bende kazadan beladan korusun mevlam.
Aiyy kizlar burda hep sureyililer dolu
Hem uzuluyorum hemde kiziyorum
Bacak kadar cocuklar montumun eteklerine yapistilar
Hangisine ne verim bi suruler adim basi
Devlet getirdi atti bunlari
Hastalik bile bulastirirlar virus salarlar hep sokaktalar
Korkuyorumda acikcasi elleride bicak jilet bisi vardir diye
Nolcak bu ulkenin hali
Royemcim ne kadarlık oldu kızın?
Ameliyatı acilen mi olan gerekiyormuş?
Kızlar benim eşyalarımı kızlar gördü. Özellikle salonum çok klasik.
Bi ara boyatayım dedim ondan da Vazgeçtim.
Ne eşyam varsa hepsini götürcem. Arabamızın borcu var ve değiştiremem. Boyatamam da para yok.
İnanın yeni eve eski eşyalar nasıl götürülür demeyin götürcem işte.
Eşyalarımın eskiliği modelinde çoluk yok çocuk yok eskiten olmadı.
Evlendiğim ilk iki uç yıl istemediğimi mobilyalar oldu diye çok üzülmüştüm. Sonra Allaha şükürler olsun bu gibi heveslerim çok çok azaldı.
Hele bi 6 aydır da ev dekorasyon sayfasını beğendim. Bakıyorum ki herşeyin modası hemen geçiyor. Modayken iyi hoş olan mobilya 6 ay sonra"iğreennccc" oluyor.
Çok hevesim kaçtı.
Bir sürü eşyam var elhamdülillah. Kullana kullana canı çıksın ki hakkını vereyim.
Şimdilik böyle düşünüyorum. Ama insanoğluyum yarın birgün de başka bişey derim.
Bu arada kızlar elinizdeki herşeye ama herşeye her daim şükredin. Çevreme bakıyorum, Allah şükrünü yapan insana sanki daha çok veriyor. Ben öyle hissediyorum.
Şükür ise hem dil ile söylemekle hem tasadduk etmekle, Allah yolunda harcamakla olur.
Benimde zaten evlnirken sitedğim mobilya olmadı ki;Ben yeni evliyken,dogru durust birseyim yoktu.hicbirni kendimde secememistim.O ilk anlar bende cok bakar ic gecirirdim.zamanla herseyimiz oldu,parca parcada olsa,uzun zaman alsada,tamamladik.Hatta o aralar kendimizi,gezmemizi tozmamimizi,cikip en basitinden bir Kahve icip,bi tsort almayi hep erteledik.Hep eve esya derdine dustuk.ee haliyle evim rahat etmek istedigim,kapisindan girince mutlu olmak istedigimiz yer olunca ve esyalarimiz kotu olunca mecburdukta bir yerde.cok sukur bugunumuze herseyimiz var simdi.ne fazla ne eksik cok sukur.Birde sagligim yerine gelse cok guzel gezip tozma planlarim var insallah kizim. Ve esimle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?