- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.781
Birde çayın yanına pratik bi tatlı eklesen menün tamamlanmış olur.
Kalabalıkta daha çok bereketleniyo yeter meraklanma sen
Eyy güzel Allahım..
Bu mübarek cuma gününü yüzü suyu hürmetine.. beyzama hayırlı kapılar açç inş.. Rabbim gönlündeki yeri kazanmayı nasip eyle inş..amiinnnn..
Amiin cnm amin inş ya..Rabbim hakkında hayırlısı neresiyse orayı kazanmayı nasip etsin inşallah
benim istediğim bölümü babam yazdırmamıştı bana ,adını bile bilmediğim bir bölümde okudum ama iyi ki de okumuşum diyorum.
bu arada haftaya bende giricem sınava,şuan için belli bir hedefim yok eşim gaza gelsin diye başvurdum.o çok istiyor ama ne okuyacağını bile bilmiyor.birlikte girelim de aynı yeri yazıp okuruz belki dedim. gerçi örgün öğretim bizim için çok zor ama bakalım hayırlısı
Amiin cnm amin inş ya..
beslenme ve diyetetik istiyor..
aslında dil bölümü okumayı çok istedi..
biz istemedik..
Bence hata yaptık.. karışmayacktık..
ingilizce dersini çok seviyordu..
keşke karışmasaydık..
şimdilik hedefi bu..
bir ara da mimarlık istedi..
onada karıştık..
off yaa
kızın hedefiyle ne çok oynadık biz yaçok pişmanım..
keşke istediği yeri okusaydı yavrum
Statistician sen hangi bölümü bitirdin. Nick'in ile alakalı olan mı?üzmek istemem ama o konuda yanlış yapmışsınız gerçekten..bende bölümümü çok sevmeme rağmen babam yüzünden seçtim diye dönem dönem nefret ettiğim oluyor.ben mimar olmak istemiştim,babam tercihlere bile doğru dürüst yazdırmadı. şuan işimden memnun olmama rağmen ne zaman mimar görsem iç geçiririm..
bu arada beslenme ve diyetetik de çok güzel bir bölüm,hele severek okursa tadından yenmez.inşallah sever ve isteyerek okur
Diyetisyenlik güzel bence. Mimarlık yazamaz mı sayısal değil mi bölümü. Hakkınızda hayırlısı olsun beyzabetcimAmiin cnm amin inş ya..
beslenme ve diyetetik istiyor..
aslında dil bölümü okumayı çok istedi..
biz istemedik..
Bence hata yaptık.. karışmayacktık..
ingilizce dersini çok seviyordu..
keşke karışmasaydık..
şimdilik hedefi bu..
bir ara da mimarlık istedi..
onada karıştık..
off yaa
kızın hedefiyle ne çok oynadık biz yaçok pişmanım..
keşke istediği yeri okusaydı yavrum
Ewet canım..çok karıştık .. ama şimdi baya bir hevesle diyetetik istiyor..inş olu yaa. çok sağol..üzmek istemem ama o konuda yanlış yapmışsınız gerçekten..bende bölümümü çok sevmeme rağmen babam yüzünden seçtim diye dönem dönem nefret ettiğim oluyor.ben mimar olmak istemiştim,babam tercihlere bile doğru dürüst yazdırmadı. şuan işimden memnun olmama rağmen ne zaman mimar görsem iç geçiririm..
bu arada beslenme ve diyetetik de çok güzel bir bölüm,hele severek okursa tadından yenmez.inşallah sever ve isteyerek okur
Ewet sayısal okuyor canım..Diyetisyenlik güzel bence. Mimarlık yazamaz mı sayısal değil mi bölümü. Hakkınızda hayırlısı olsun beyzabetcim
evet canım istatistik mezunuyumStatistician sen hangi bölümü bitirdin. Nick'in ile alakalı olan mı?
diyetetik güzel ve gerçekten çağın mesleklerinden biri..inşallah hayırlısıyla kazanır..Ewet sayısal okuyor canım..
Ama bizim zorumuzla tabi..
o dil istedi dil bölümü izin vermedik.
sonra tm okuyacağım dedi o da olmaz dedik.
Son hedefi artık diyetetik..inş Rabbim hayırlısı ile nasip eder.. aminn..
Çok sağol canım ya ..inş inş.. Biz ist. dayız..diyetetik güzel ve gerçekten çağın mesleklerinden biri..inşallah hayırlısıyla kazanır..
kız benim de aklıma getirdin iyi oldu,puanım tutarsa belki bende yazarım
Çok sağol canım..önemli olan hayırlııs olması..Benim lisede dershane öğretmenim resmen bana yalvardı diyetisyenliği yaz diye. Sene 2004.
Daha yeni revaştaydı.
Hocama dedim ki "ben puanımdan 15 puan düşük yeri seçmem"
Havaya bak sen..
Velhasıl puanı giderek artan bi bölüm oldu.
BBende tercihlerime matematik ve şu anki branşımı bulunduğum ile yakınlığına göre sıraladım.
O zamanlar da benim branş rövastaydı. Ama şimdi düştü.
Neyse okuduk atandık.
Herşeyde vardır bi hayır.
Şimdi okulda matematikçi arkadaşlar bize imreniyor.
Lisacım ben meslek öğretmeniyim..
Öğrencilerle öğrenci öğretmenden çok usta çırak iliskisi var. Ve uygulama çoğu derslerim. O yüzden daha rahat. Ama olmasa nolurdu? İnsanoğlu herşeye alışıyor. Allah herkese kolaylıklar versin.
Beyzabetcim kızın inşallah kendisi için en hayırlı olanı kazanır. Denemeleri nasıl?
bende liseyi meslek lisesinde okumuştum. meslek öğretmenleri çok sevilir öğrenciler tarafından.Benim lisede dershane öğretmenim resmen bana yalvardı diyetisyenliği yaz diye. Sene 2004.
Daha yeni revaştaydı.
Hocama dedim ki "ben puanımdan 15 puan düşük yeri seçmem"
Havaya bak sen..
Velhasıl puanı giderek artan bi bölüm oldu.
BBende tercihlerime matematik ve şu anki branşımı bulunduğum ile yakınlığına göre sıraladım.
O zamanlar da benim branş rövastaydı. Ama şimdi düştü.
Neyse okuduk atandık.
Herşeyde vardır bi hayır.
Şimdi okulda matematikçi arkadaşlar bize imreniyor.
Lisacım ben meslek öğretmeniyim..
Öğrencilerle öğrenci öğretmenden çok usta çırak iliskisi var. Ve uygulama çoğu derslerim. O yüzden daha rahat. Ama olmasa nolurdu? İnsanoğlu herşeye alışıyor. Allah herkese kolaylıklar versin.
Beyzabetcim kızın inşallah kendisi için en hayırlı olanı kazanır. Denemeleri nasıl?
Özelden yazayım canım :)bende liseyi meslek lisesinde okumuştum. meslek öğretmenleri çok sevilir öğrenciler tarafından.
hangi mesleğin örtmenisin karanfilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?