- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.761
nazlı babadan ayrılmış ya o kopukluğu koymuşsun ondan bahsettim.Saol cnm
Canan ablada olabilsem keske cok dik bi kadin
Ama insan illa kendinden koyar bisiler
Eviyle oyalanmasi,eski bir evinin olmasi,kirigi dokugu kendi yapmasi ben olabilir
Nazli'nin olayi yasanmis bir olaydir bir tanidigim yasadi trafik kazasinda oglunu kaybetti bir hemsire ablam cok etkilenmistim aglamistim
O anlattiginda olay anini gozumde canlanmisti hemen yollar, o araba..
Ben biraz kendi sistemiimden bahsedeyim size..
ben haftalık kendime 100 tl ayırıyorum.. mutfak masrafı ,marketi pazarı yol param vs.
bazı öyle böyle yetiriyoum.. ama bazı aşıyorum.
Ama kendime limt koymuş oluyorum..
ki bunun içinde bazı eşimde eli kolu dolu geldiği halde yetmediği oluyo..
Yoksa elimize geçenin hepsini harcasak birikmez..
az para olunca yanımda çok harcamıyorum..
çok taşısam kesin harcarım.. ihtiyacımız olsa olmasa da ..
az para taşımak iyi oluyor . tavsiye ederim..
Balatı bende bilrim..çokda severim..
öyle tarihi yerler beni çok hüzünlendirir..
Sisteminiz iyiymiş bende ama hep ekstralar çıkıyor. tabi marketide dahil edmiyorum nakit kalmıyor çünkü. Peki siz yetmediğinde ne yapıyorsunuz.biz haftada 250 lira harcıyoruz.
sigaramız yok çok şükür. eşimin bizden ayrı bi hayatı kahvesi bilmemnesi de yok.
hepimizin ortak harcadığı para bu.
içinde süt, su, pazar, market, harçlık, haftasonu dışarı çıkarsak bunlar dahil.
bazen 10 20 artar bazen 300 e çıkar.
evet herşey pahalı ufak bi market alışverişi bile çok tutuyo ama baktığımız zaman hayatın iyi tarafındayız hepimiz.
ufak tefek yatırımımız, evimiz yada arabamız var. işimiz, gelirimiz var.
bir sonraki öğünde ne yiycez, çocuğumuzun karnını nasıl doyurucaz diye düşünmüyoruz.
arada gezmeye, tatile gidebiliyosak, faturalarımızı ödeyebiliyosak ne mutlu bize.
Allah olmayana yardım etsin...
çözülmeden pişiriyorsun..
Evlatlık al benilellicim maşallah ne güzel yazmışsın,devamını getirmelisin bence de
bizim mutfak maşallah çok bereketli özellikle kuru erzak konusunda,daha 1 gün şuyum sıfırlandı dememişimdir.tarhana-erişte yi ara ara kayınvalidem veriyor.annem de eline geçeni koyuyor,geçen gün 5 kg nohut verdi. şirkette de bazen erzak ikramı oluyor en son pirinç-bulgur-zeytin verdiler. inanmazsınız belki ama bakliyata en son 1 sene önce para verdim.
kahvaltılık olarak da bizde en çok kaşar gidiyor,eşim tostu çok seviyor.markete çıktık mı 2-3 tane stokluyoruz.2 kişi ayda toplasanız 100 -150 tl harcıyoruz kahvaltılıklar için.
Allah hepimizin evinden bereketi eksiltmesin,helal rızıklar nasip etsin inşallah
ayıp ettin hemen bugün alabilirim zira bugün senin gibi hamarat bir evlada çook ihtiyacım var
Menün gayet iyi. hem pratik hem güzel...kv.ler çıkmışlar yola geliyorlarmış tahmin ettiğimden daha erken çıkmışlar.bizim iş çıkış saatimizde burda olacaklar.yemek falan yapmadım.işten 2 saat erken çıkıp yemek yapmam lazım.
sabah dolaptan kıyma çıkardım,nohut ısladım.bir aksilik olmazsa tarhana çorbası,nohut ,köfte,pilav yapıcam..buzlukta dolmalık biberlerim var belki birazda dolma yaparım. salata olarakta kırmızı biber-patlıcan közlemesi ve mevsim salata yaparım diyorum.
kv.nin burdaki kardeşi de eşi ve çocuklarıyla birlikte gelecek sanırım ,yetmez belki diye tedirgin oluyorum
sizin de fikirlerinize açığım kızlar
Koftenin yanina patates kizartabilirsinkv.ler çıkmışlar yola geliyorlarmış tahmin ettiğimden daha erken çıkmışlar.bizim iş çıkış saatimizde burda olacaklar.yemek falan yapmadım.işten 2 saat erken çıkıp yemek yapmam lazım.
sabah dolaptan kıyma çıkardım,nohut ısladım.bir aksilik olmazsa tarhana çorbası,nohut ,köfte,pilav yapıcam..buzlukta dolmalık biberlerim var belki birazda dolma yaparım. salata olarakta kırmızı biber-patlıcan közlemesi ve mevsim salata yaparım diyorum.
kv.nin burdaki kardeşi de eşi ve çocuklarıyla birlikte gelecek sanırım ,yetmez belki diye tedirgin oluyorum
sizin de fikirlerinize açığım kızlar
Bak ya hemen etimden sutumden yararlaniyoayıp ettin hemen bugün alabilirim zira bugün senin gibi hamarat bir evlada çook ihtiyacım var
kız sen gel bana bugünlük lazımsın sadece ,bugünden sonra elini sıcak sudan soğuk suya sokturmamBak ya hemen etimden sutumden yararlaniyo
Yanlis yere attim demiri
Olmazsa @Papatyaya evlat olurum
O yurtdisinada gidiyodu dimi
sta döncem ben sana bekle anacım :)
maaştan tüm ödemeleri yapıyoruz. bu parayıda ayırıyorum her hafta harcamak üzere.Sisteminiz iyiymiş bende ama hep ekstralar çıkıyor. tabi marketide dahil edmiyorum nakit kalmıyor çünkü. Peki siz yetmediğinde ne yapıyorsunuz.
kız sen gel bana bugünlük lazımsın sadece ,bugünden sonra elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam
amin canım amin..Şöyle diyim .. ben maaşıma dokunmuyorum mümkün olduğunca..biz haftada 250 lira harcıyoruz.
sigaramız yok çok şükür. eşimin bizden ayrı bi hayatı kahvesi bilmemnesi de yok.
hepimizin ortak harcadığı para bu.
içinde süt, su, pazar, market, harçlık, haftasonu dışarı çıkarsak bunlar dahil.
bazen 10 20 artar bazen 300 e çıkar.
evet herşey pahalı ufak bi market alışverişi bile çok tutuyo ama baktığımız zaman hayatın iyi tarafındayız hepimiz.
ufak tefek yatırımımız, evimiz yada arabamız var. işimiz, gelirimiz var.
bir sonraki öğünde ne yiycez, çocuğumuzun karnını nasıl doyurucaz diye düşünmüyoruz.
arada gezmeye, tatile gidebiliyosak, faturalarımızı ödeyebiliyosak ne mutlu bize.
Allah olmayana yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?