- 1 Mart 2010
- 44.860
- 114.207
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
- #8.361
Ben yine biisürüü gezdimmm
Kursa biraktim kuzuyu
Annemle carsiya ciktik
Cerez almaya tatbak a gittik
Donerkende marketleri geze geze geldik
A101,hamar,bim,pastane,firin
Hiii bi de nooldu eve bi geldim icra kagidi var trabzondan
Hemen esimi aradim turktelekomdan icra gelmis trbzn dedim esim bi kldi telefonda ne kagidi ya ne yaziyo dedi
Valla sgk maasina el koycaklarmis koydeki telf borcunu odemedin demekki dedim kapattik tlf neyse
Esim aradi 10dk sonra beni merkezdeki evlerinin tlf esimin uzerineymis ama evde gorumcem oturuyo esimin ses okadar sinirliki kulagimdan cektim tlf o derece
Aradim agzima geleni saydim sctm sivadim sinir kupu oldum biktim bunlardan bunlari totosuni toplucam diye huzurum kalmadi sicilime islenirse bunlar kredi cekemicem vs bana saydiriyo(sinirini alamamis baya saymis k.v ve gorumceme) kadindaki rahatliga bak nede olaa telf uzerlerine degil diye umursamamislar bayada yuklu bi mebla
Esim hala sayiyo bana kafayi yedirtcekler evden cikin beni oraya getirtmeyin falan demis(evleri var eltileriyle ayni binada olmamak icin esimlerin evde kaliyolar uyaniklar diyorum size hep anladiniz)
Esime bi sakin ol dedim
Ne sakin olcam is yerime gelirse o rezil olurum falan falan sayiyo
Gorumcem icinde ben onunla konusmuyodum mecbur kaldim aradim beni dinden imandan cikardilar diyo hala saydiriyo
Bukadar sinirlencegini bilmiyodum
Sakin ol dedim oderler falan dedim
Yarin odiceksiniz bakicam demis
Nolcak bakalim
Adam ciddi bikmis kizlar bunlarin arkasini toplamakdan bana anlatmiyo ama inanin o sinirini ben telf hissettim
Belki kendi ailesi neticede kotuler ama dillendiremiyo demekki
Kayniminda icra kagidi geldi zamaninda
Diger kayniminda
Bunlar boyle aile
Esime yikmaya calisiyolar akıllandimi dersiniz
Kursa biraktim kuzuyu
Annemle carsiya ciktik
Cerez almaya tatbak a gittik
Donerkende marketleri geze geze geldik
A101,hamar,bim,pastane,firin
Hiii bi de nooldu eve bi geldim icra kagidi var trabzondan
Hemen esimi aradim turktelekomdan icra gelmis trbzn dedim esim bi kldi telefonda ne kagidi ya ne yaziyo dedi
Valla sgk maasina el koycaklarmis koydeki telf borcunu odemedin demekki dedim kapattik tlf neyse
Esim aradi 10dk sonra beni merkezdeki evlerinin tlf esimin uzerineymis ama evde gorumcem oturuyo esimin ses okadar sinirliki kulagimdan cektim tlf o derece
Aradim agzima geleni saydim sctm sivadim sinir kupu oldum biktim bunlardan bunlari totosuni toplucam diye huzurum kalmadi sicilime islenirse bunlar kredi cekemicem vs bana saydiriyo(sinirini alamamis baya saymis k.v ve gorumceme) kadindaki rahatliga bak nede olaa telf uzerlerine degil diye umursamamislar bayada yuklu bi mebla
Esim hala sayiyo bana kafayi yedirtcekler evden cikin beni oraya getirtmeyin falan demis(evleri var eltileriyle ayni binada olmamak icin esimlerin evde kaliyolar uyaniklar diyorum size hep anladiniz)
Esime bi sakin ol dedim
Ne sakin olcam is yerime gelirse o rezil olurum falan falan sayiyo
Gorumcem icinde ben onunla konusmuyodum mecbur kaldim aradim beni dinden imandan cikardilar diyo hala saydiriyo
Bukadar sinirlencegini bilmiyodum
Sakin ol dedim oderler falan dedim
Yarin odiceksiniz bakicam demis
Nolcak bakalim
Adam ciddi bikmis kizlar bunlarin arkasini toplamakdan bana anlatmiyo ama inanin o sinirini ben telf hissettim
Belki kendi ailesi neticede kotuler ama dillendiremiyo demekki
Kayniminda icra kagidi geldi zamaninda
Diger kayniminda
Bunlar boyle aile
Esime yikmaya calisiyolar akıllandimi dersiniz