- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.281
slm kızlar..Sabah namazına bir ara bende kalkamıyordum.. sonra silkelendim bir kendime geldim..Alışınca gayette kalkılıyor o saatte.. vücut alışıyor.. Hatta bazen saat çalmadan kalkıyorum.. Ama eşim kalkmıyor .. ona üzülüyorum açıkcası.. bir ara kalkıyordu.. bu ara hiç kalkmıyor.. yeterli özeni göstermiyor.. buda beni çok üzüyorBüyük kızımda maalesef çok soğuk namaza.. hep başlıyor bırakıyor..Hep dua ediyorum Rabbim içlerine versin diye.. eşim normalde kılıyor ama 4 vakit. sabah namazı yok .. İnsan kılına çok rahatlıyor aslında.. hafifliyor resmen..
Papatya canım aynen bende ya geçmişte yaşıyorum ya gelecek hayalleri kuruyorum .. anı yaşamıyorum hiçHep bir gelecek endişesi içindeyim nedense Çocuklarımı nasıl geleceğini hazırlayacağım ne olacak ne edecek off.. anı yaşasak belkide dahada mutlu olacağız ama.. işte yapabilsem bir
Bunu söyleyen bir baba...Ayy o velilere affıniza sıginaraktan kocaman bir OOOOHHHaaa diyorum yani ...
Evden cikmayinca iyi cıkınca da evin yolunu bulamıyorum
Veli toplantısı
Sonra dershane sonra arkadasa kahveye annemlerin yanina dernege ugradim sonra oglumu aldim ödev yaptirdim kafam kazan gibi ve yemegim yok bakalim ne yicek evimizin beyi.
Domateslerim vardi hafif yumusamis onlardan menemen yapim
Oglumun sinifindaki velileri hic sevmedim hic kanim isinmadi bakislari, samimiyetsizlikleri cok sıkıcılar
Konustugum 2kisi var onlarla konusuyorum okadar.
Sukur bitiyo bu sene
Servisin iyi yanindan biride buydu gormek zorunda kalmiyodum hicbirini
Bakalım seneye nolcak
Ayyy nereye bayılsam diye dusunuyorum
Bayılcak yer bulamadım kendime
Patilerim acıyo cok yurudum.yahu.
Nereye gitti kız herifin :)Benim eşim de kılar namazlarını Allah kabul etsin.
Kılmayan, kılmak isteyip de nefsine yenilenlere de nasip etsin Allah..
Yanımdayken başının etini yedim ama şimdi de özledim herifimi yaf
Nöbette kuzuu. Ama anam yanımdaNereye gitti kız herifin :)
Al benden de o kadarrrr ...Allahim nerey hidiyor bu genclik edep ahlakAyy o velilere affıniza sıginaraktan kocaman bir OOOOHHHaaa diyorum yani ...
Agac yas iken egilir demis atalarimiz nede guzel demis.. Rabbim hayirli evlat etsi ins..Bende kis gunlerinde yatsiyi erkenden kiliyorum.. o zaman cok rahat oluyor.. Ise gitmek icin nasil kalkiuoruz dimi.. dunya isi icin .. Allah icin de kalkalim ins.. simdilik kLkiyorum. Hafta sonlari bazi kaciyor.. o zamanda acayip vicdankm rahatsiz oluyor...Namazdan bahsetmisiniz. İnsanın nefsine en zor gelen yatsı ve sabahmış. Bir yerde okumuştum. Bende sabah, ikindi, akşam ve yatsıyı kılmaya çalışıyorum. İkindi yetişiyorum artık. Ytası da aynen ben de hemen kılarsam zorluk yok. Sonraya bırakırsam zorlanıyorum. Kızıma da öğretmeye çalşıyorum. Ara ara ona da kalk kzıım kıl diyorum. Benim eşimde seninki gibi cumaya giderdi. Oğluma da dua öğretmeye çalışıyorum. ne ezberlese kar. Sonra çok zorlanıyorlar. G
Geztapom işlh rahat güzel bir ev bulursun.
Royem nice yaşlara.
Iyi gezmissin canim., iyi de yaptin..Evden cikmayinca iyi cıkınca da evin yolunu bulamıyorum
Veli toplantısı
Sonra dershane sonra arkadasa kahveye annemlerin yanina dernege ugradim sonra oglumu aldim ödev yaptirdim kafam kazan gibi ve yemegim yok bakalim ne yicek evimizin beyi.
Domateslerim vardi hafif yumusamis onlardan menemen yapim
Oglumun sinifindaki velileri hic sevmedim hic kanim isinmadi bakislari, samimiyetsizlikleri cok sıkıcılar
Konustugum 2kisi var onlarla konusuyorum okadar.
Sukur bitiyo bu sene
Servisin iyi yanindan biride buydu gormek zorunda kalmiyodum hicbirini
Bakalım seneye nolcak
Ayyy nereye bayılsam diye dusunuyorum
Bayılcak yer bulamadım kendime
Patilerim acıyo cok yurudum.yahu.
Canim zaten bu sene sonmus okulunuz.. seneye baska okula gidecekse bu saatten sonra samimi olmaninda anlami yok ..Bizde de gun kurmuslar gunlerinde olanlari duyunca hepten sogudum
Beni kesin kendini begenmis havalı falan goruyolardir
Cunku onlar merhaba demesse onuda demiyorum
Kafamı hiiic agritamam
Kızlar çocukların arkadaşlarının anne babaları için bu şekilde niye düşünüyorsunuz?? Yani bilmediğimden soruyorum. Herkesin ağzının yandığı bi durum mu var? Mesela kocadan hoca olmadığı gibi çocuğun sınıf arkadaşlarının annelerinden de dost mu olmuyor? Herkes bi aman aman bu konuda merak ettim[/QUOTE
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?