Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ben anasinifi velileriyle gun yapmistim cok dedikodu vardi
Birde tek ben aciktim 7kisiydik
Afedersiniz yatak odalarini anlatiyolardi
Agzim yandi o sebepden

Bunlarda da dedikodu varmis bu gorustugum 2arkadastan biri dedi
1defa gelmisler evine cok dedikodu yapiyolar dedi gtmemis o da
Ayrica kadinin biri veli bu arkadasin kizinin odasina gidip yatagin ortusunu kaldirmis arkadasim o esnada cay servisi icin mutfakdaymis mutfakdan cikinca gormus bisimi ariyosun hayirdir demis kadin aaa sen cocugunun altina battaniye mi seriyosun demis
Ne alaka
Kimene yahuuu kadin sinir olmus bir dahada gitmedim cagirmadim sviye koydum dedi

Herkes dengesiz,tuhaf.

Bir de bakislar,tavirlar hosuma gitmedi benin elektrik alamadim frekanslar tutmadi

Yuhhhh

Aiyy bu adam cekirdek, cerez bulamamis kek icin sakladigim az cevizim vardi onu bulmus
Ceviz poseti elinde bir elide posetin icinde gelmis yanima ben ceviz buldum diyo

Hani cocukdan cikolata saklarsinda bulunca yaramazlik yaptigini bilir ama sanada nispet yapar gibi

Bileydim bukadar sevincek az daha saklardım
Saskın ördek yea!

Ben çalıştığım içşn toplantılara katılamıyorum. Sürekli öğretmeni arayıp soruyorum. Diğer velilerin biletini görmedim.
Beni çok bağlamaz ama özel okuldaki velilerin fotolarını görmekten usandım facede.

Ben sinir olduklarımı ya da görünce beni üzenleri çılarıyom

karanfilce çok güldüm benim eşimin meşhur sözüdür kocadan hoca olmaz

Ben de bazen gidip geldiklerimizi hayatımızdan çıkarıyorum küsme manasında değil ama gidip gelme yapmıyorum yani. Zaten büyük bi şehirdeyiz eşimin de benim de çeşitli yerlerden çok arkadaşımız var. Hepsine gidemiyorsun. Ahir zamandayız zaman su gibi...
Eşimin bi arkadaşı var abi der. Kültürlü çok saygın bi iş adamı hahi. Sevgi dolu birisi.
Bizle gelip gitmeyi ister annemin bi sağlık cihazı vesilesiyle iş yerine ben de çok gitmişliğim var. Eşi ev hanımı. Bilmem çalışan biriyle görüşmek istemiyor bilmem huyu öyle bi soğukluk sezdim. İki yıl önce onlarla birlikte ıspartaya geziye gittik. Gittiğimiz kişinin eşi de hemşireydi çok iyi anlaştık ama bu aramıza pek katılmadı.
Eşime geçen bu abi neden gelmiyorsunuz demiş. Eşime dedim ki bir daha söylerse abi sıra sizde de ama gelin diye de ısrar etme eşi pek bizle gelip gitmek istemiyor gibi aanladım dedim. Kasmaya ne gerek var ama dimi.

Son düzenleme:
Hımmmmm anladım karanfilce . Ayrıca hatırladım da...
Az önce facede birinin eklediği fotoları gördüm. Valla büyün pozitif enerjim gitti. Birbirinin arkasından konuşan insanlar nasıl aynı objektife bakıp Gülüyor. Bi de ilan ediyor. Ben mi çok geri kafalıyım acaba.

ilk atandığımızda bi kaç arkadaş bekar evinde kalıyorduk.
her nöbetinde makarna ve hazır çorba yapıp beni çileden çıkaran bi arkadaşımın yaptığı kuru dolma resmi paylaşımı ve milleti davet etmesi de bende aynı etkiyi oluşturdu.

selam canlar,biliyormudunuz,benim kizimdan once iki arkadasim vardi.onlarlada hep gorusemedik.Ama kizim dogdugundan beri msallah pek sosyallestik.Ben ozellikle kizim kendi akranlarini gorsun,oynasin yanliz kalmasin diye hep arayislara girdim devamda ediyorum.Simdilik cok sukur cok cici annelerle tanistim.iyide oluyor,hep fikir alisverisinde bulunuyoruz,ayy bebegim bugun boyle yapti diyr dert yanipta,karsndakide,meraklanma benimkide ayni deyince yanliz ollmadigi anliyorsun.simdili bi kaci ile gorusuyoz insallah hayal kirikligina ugramam.trlelli yasadiklari yuzunden hakli kendince.Ama ben iyi niyetimi koruyorum ve hep dua ediyorum Allahim beni,evladimi iyi insanlarla karsilastir diye.
Dogum gunu kutlamaniz icin Tesekkur ederim :)
Birde Gestapo kusuruma bakma ne olur,Gecmisi tam okuyanadim,sonlara dogru birsey gozume ilisti ama ouyanadigim icin tam anlayanadim.Ev mi aldiniz canim.?

Günaydın kızlar
Ben gerçekten anlamıyorum. Olan Lafı söylüyorsun. Bir kere değil iki kere değil tam bi sene boyunca sonra da sarmaş dolaşsın. Nasıl bi şey bu aklım almıyr.

yahu onu da mı ispiyonluyor bu site
evet papatya ile tanıştık kaynaştık
Evet tanıştık kaynaştık.
Söyliyim kızlar bu lisa pek tatlı ya...
Sevdim ben onu...

Günaydın kızlar hepinize ...Royemcim henüz almadık ama eşimin abisi bize 200 bine kadar ev bakın dedi .Biz de bakıyoruz bulunca alıcaz inşallah .Biz 70-80 bin kredi çekcez oturduğumuz evi kiraya vercez kiranın üstüne kredi taksidini eklicez abisi de 120 binlik kısmı peşin vercek .K.v lerin buyurmasıyla nihayet bizimde bir evimiz olcak inşallah

Günaydın kızlar
Bugün dersim 11.30da
2 derse girip gelcem
Rabbime cok şükür ki okulum evime yakın
Oğlum gece perişan etti yine beni
Sabrettim çünkü sabah uyurum dedim
Ama eşim tel.ini evde unutmuş
Kapıyı çaldı uyandım tabi
Daha da uyuyamadim
Sinir oldum
Dua edin nolur
Oğlumun uyku konusu beni cok yipratti
Eşim de yardımcı olmuyor pek
Önceden emzirdigim için onu bahane ediyordu
Yani kalk emzir, ben kalkip napabilirim diyordu
Ama şimdi de kalkmiyor
Zaten oglanin yatağını bozduk
Döşek de gelmedi henüz
O beşiğe egilip çocuğu koyup çıkarmaktan mahvoldum gece
Her seferinde nerdeyse ayagimda sallamaktan canım çıktı
Kac defa kalktım hatırlamıyorum
Döşegi bugün gelcek inşallah
Artık yanında yatmaya karar verdim
Hani çalışmıyor olsam belki katlanicam
Ama uykusuzluk okulda beni çok etkiliyor
Bu arada döşege 160 vercez
Bu ay cok borçlandık
Ayrıca diş tedavim bitti
Doktor kaplama yaptirmani öneririm, ilerde kırılmalar olabilir çünkü dedi
O da 200 lira
Bi toparlanamadik
Oğlan uyandı galiba
Sesi geliyor sanki tıkır tıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…