- 1 Mart 2010
- 44.860
- 114.213
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.301
YuhhhhBen anasinifi velileriyle gun yapmistim cok dedikodu vardi
Birde tek ben aciktim 7kisiydik
Afedersiniz yatak odalarini anlatiyolardi
Agzim yandi o sebepden
Bunlarda da dedikodu varmis bu gorustugum 2arkadastan biri dedi
1defa gelmisler evine cok dedikodu yapiyolar dedi gtmemis o da
Ayrica kadinin biri veli bu arkadasin kizinin odasina gidip yatagin ortusunu kaldirmis arkadasim o esnada cay servisi icin mutfakdaymis mutfakdan cikinca gormus bisimi ariyosun hayirdir demis kadin aaa sen cocugunun altina battaniye mi seriyosun demis
Ne alaka
Kimene yahuuu kadin sinir olmus bir dahada gitmedim cagirmadim sviye koydum dedi
Herkes dengesiz,tuhaf.
Bir de bakislar,tavirlar hosuma gitmedi benin elektrik alamadim frekanslar tutmadi
Ya neler var nelerYuhhhh
Ben sinir olduklarımı ya da görünce beni üzenleri çılarıyomPapatya .!.:34971, member: 166305"]Ben çalıştığım içşn toplantılara katılamıyorum. Sürekli öğretmeni arayıp soruyorum. Diğer velilerin biletini görmedim.
Beni çok bağlamaz ama özel okuldaki velilerin fotolarını görmekten usandım facede.
Ben de çıkarıyorum bazılarını ama bazılarını da özellikle tutuyorum. Aaaa bak papatya beni umursuyor olmasın diye.Ben sinir olduklarımı ya da görünce beni üzenleri çılarıyom
karanfilce çok güldüm benim eşimin meşhur sözüdür kocadan hoca olmazKızlar çocukların arkadaşlarının anne babaları için bu şekilde niye düşünüyorsunuz?? Yani bilmediğimden soruyorum. Herkesin ağzının yandığı bi durum mu var? Mesela kocadan hoca olmadığı gibi çocuğun sınıf arkadaşlarının annelerinden de dost mu olmuyor? Herkes bi aman aman bu konuda merak ettim
ilk atandığımızda bi kaç arkadaş bekar evinde kalıyorduk.Hımmmmm anladımkaranfilce . Ayrıca hatırladım da...
Az önce facede birinin eklediği fotoları gördüm. Valla büyün pozitif enerjim gitti. Birbirinin arkasından konuşan insanlar nasıl aynı objektife bakıp Gülüyor. Bi de ilan ediyor. Ben mi çok geri kafalıyım acaba.
yahu onu da mı ispiyonluyor bu siteLisa Simpson baktım açık tıkladım nickine nerlerde geziyo bu hatun basayım dicektim.
konuşmakla meşgul yazdı
Ben gerçekten anlamıyorum. Olan Lafı söylüyorsun. Bir kere değil iki kere değil tam bi sene boyunca sonra da sarmaş dolaşsın. Nasıl bi şey bu aklım almıyr.ilk atandığımızda bi kaç arkadaş bekar evinde kalıyorduk.
her nöbetinde makarna ve hazır çorba yapıp beni çileden çıkaran bi arkadaşımın yaptığı kuru dolma resmi paylaşımı ve milleti davet etmesi de bende aynı etkiyi oluşturdu.
Evet tanıştık kaynaştık.yahu onu da mı ispiyonluyor bu site
evet papatya ile tanıştık kaynaştık
selam canlar,biliyormudunuz,benim kizimdan once iki arkadasim vardi.onlarlada hep gorusemedik.Ama kizim dogdugundan beri msallah pek sosyallestik.Ben ozellikle kizim kendi akranlarini gorsun,oynasin yanliz kalmasin diye hep arayislara girdim devamda ediyorum.Simdilik cok sukur cok cici annelerle tanistim.iyide oluyor,hep fikir alisverisinde bulunuyoruz,ayy bebegim bugun boyle yapti diyr dert yanipta,karsndakide,meraklanma benimkide ayni deyince yanliz ollmadigi anliyorsun.simdili bi kaci ile gorusuyoz insallah hayal kirikligina ugramam.trlelli yasadiklari yuzunden hakli kendince.Ama ben iyi niyetimi koruyorum ve hep dua ediyorum Allahim beni,evladimi iyi insanlarla karsilastir diye.
Dogum gunu kutlamaniz icin Tesekkur ederim :)
Birde Gestapo kusuruma bakma ne olur,Gecmisi tam okuyanadim,sonlara dogru birsey gozume ilisti ama ouyanadigim icin tam anlayanadim.Ev mi aldiniz canim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?