- 1 Mart 2010
- 44.862
- 114.218
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.141
Sonunuz hayır olsun,size. Bulaşmaz inşallahBurdayım leliiiiiii
Ödev yaptık. Monopoly oynadık. Şimdi uyumaya gideceğiz.
Bu arada benim evime geldiğinde 15 senedir hasta olan, eltimin evine gittiğinde mutfakta Ceylan gibi seken oraya buraya zıplayan kv Şehre teşrif etmiş.
Burnuma bi kıyamet kokusu geliyor.
Ewet canim.. ins ya..Arada cocuklar var 19 yillik bir evlilik var kolay olmuyor.. ama iste dedigin hibi cokda guru r var... Neyse cok sukur atlattik.. Ins Rabbim bir daha yastmaz boyle seyler..Rabbim cumlemizin evine mutluluk huzur saglik versin ins.. aminnn..Ben okudum bile.erkeklerle bu konularda anlaşmak çok zor gerçekten ,bir kadının ailesi ne kadar yardım ediyorsa,kocası da o kadar nankör ve kıymet bilmez oluyor maalesefYine de ucuz atlatmışsınz,Allah bidaha yaşatmasın inşallah
Burdayım leliiiiiii
Ödev yaptık. Monopoly oynadık. Şimdi uyumaya gideceğiz.
Bu arada benim evime geldiğinde 15 senedir hasta olan, eltimin evine gittiğinde mutfakta Ceylan gibi seken oraya buraya zıplayan kv Şehre teşrif etmiş.
Burnuma bi kıyamet kokusu geliyor.[/QUOT
Ins sizze sicramaz canim..
Canım benim kardeşim de aynen öyleydi.Biriktiryo ama bisi almak istemiyo altin yapsam diyorum sevkini kirmim biriktirsin arada dokup dokup sayiyo yaza kadarbiriktirin pcakmis zor ama insAllah yapabiriktirince diervisle gitmicek yakin okula geliyo bana diyoki anne seneye servis masrafimda yok diyo onu bile dusunuyo yavrum
Sen dusunme annem derslerine calis yeterki diyorum
Ama hassas bi cocuk
Herseyin fiyatini sorar
Bisi istemez
Kucuklugunden beri matkete sokardik uacikti daha tam herseye atlama zirlama zamanlari hic bisi almazdi
Bi cikolata verirdik eline onuda biz verirdik
Hala oyle
Ne istersen al deriz istemez.
Yapi meselesi sanirim hep oyle sakin bi cocuktu hala oyle
Suan kardesin nasil biri yani.ogluma.benziyosa oglumda buyiyunce oyle olur belki
Arayıp haber vermişler. Biz geldik diye. Sanki hacıdan geldiler.Sonunuz hayır olsun,size. Bulaşmaz inşallah
Bugün ben de baya eziyet ettim eşime. Senin yazdığın bi kısmi ona da okudum. Biz kadınlar böyleyiz babında.Eşim msj atmış
Toplantida tel.i kapatmamiz gerekiyormuş diye
Vakıf toplantısı
Önceden öyle bir şey yoktu
En azından mesaj atıp saydiriyordum bi güzel
Şimdi o da yok
Ya biz çok az görüşebiliyoruz artık eşimle
Aksam yemeginde falan
O da yemeğe dalıyoruz
Çocuk zaten fırsat vermiyor bazen
İşte öyle zor şartlar altında yiyorum
Esimle sohbet edecek vaktimiz olmuyor yani
Heryerde var bunlardan yaCanim nerden baslsam nasil anlatsam..3 yil once direkten donduk., Bizimki biraz birikimdi aslinda.. en sonunda da patlama oldu iste..
Soyle basliyim o zaman.. Biz esimlee cokk severek buyuk bir askla evlendik..lise son sinifta mezun olurken esim bana acildi..
Annesi babasi ayri dahinik bir ailenin cocugu asljnda..
Cok mutsuz bir ailede buyumus.. maalesef
Bana derdiki seninle mutluyum senknle sevmeyi sevilmeyi ogrendim vs. Ama iste su cok onemli mutsuz aileden geldiginden dolayi yuzu bir turlu gulmez..daha nisanliyken bile ayriliktan donduk..
Sonra kismetmis oldu evlendik ama onjn ailesinden elle tutulur bisey gormedik..
Birmtv iki bilezik.babasi nikahimiza bile gelmedi.. annemlerin destegiyle sknrasinda kendimiz cabalayip yapfik b
iseuler.. ama benkm ailemkn eli hep uzerimizee idi.. Benkm eskmdedd cok acayip guru vardir.. guru r cok.
Annemler bize destek ldilca o onlara hirslnadi zamanla.. birazda kaynanamin kiskirtmsiula.
Olk zamanlar benkm ailemle cook iyidi arasi.. 3 yil once ben yaz tatilinde annemlerkn koydeki evine gittkm. Geldikten sonra esimim annemlere tavri degistk.. meger kaynanam doldurmus onj annemlere karsi..
Com soguktu onlara.. bende patladim.. Cunku annemler o hareketlerk hak etmiyordu..ok zoruma gitti onun oyle dsvrsnisi.. patladim annemlerin yaninda sayip bagirmaya basladim..Belki o hataydi ama canima tak etmisti. Belkide birikimlerden bir patlama yasadim bil,iyorum o anda oyle kendimi kaybetmisim.. Onun annesine de cok ssydim ne istiyor dedi .. nankorler vsvs .. annemler sus dedikce daha cok.. tabi oda o kadar hakarete dayanamadi.. Oda babamlarin yaninda bu kez bana bagirmaya basladk.. en son defol git bu evden bosanacaz dedim.. oda topladi bir kac esyasini cikti .. annmelrr sok oldu coook uzulduler.. 1 ay aayri yasadik..o zamanlari hatirlamak bile istemiyorum..kabus gibiydi.. annemler ayri uzulyor ben ayri o annesknde ayrigidecek annesinden baska kapisk yok.. babasi ist disinda yasiyor.. onjnlada konusmuyor zaten..bir o anasi var.. kii o kaynanama ne cokkk iyilik zyaptik ama soylemekmistemiyorum.. Zaten Rabbim biliyor.. sonrasindada dayanamdi geldi .. enjne boyuna konustuk sorunlari cozduk.. hee olmuyormu gene oluyor kavgamiz munakasamiz.. ama uzatmiyoruz.. daha dikkatliyiz.. oda duzeldi sukur annemlere karsi tavirlarida.. eskkisi gini simdk cok sukur..kisaltilmis oldu belki ama daha cok ince detaylara insem sayfalar yetmez.. aileyi yikmak cok basit.. ama ayakta tuabolmek hakkatende zor.. nazahcim senkn yazdiklarini okudugima gore sizde de elle tuyulur gozle horulur bisey yok.. Halikakaten esinn davranislarina bende bir anlma veremedim..ins duzleirsiniz ya.. ben cok uzuluyorum bosanan yikilan aileleri duyunca (
Amman alevlenmesinArayıp haber vermişler. Biz geldik diye. Sanki hacıdan geldiler.
Şimdi orada eltimin mutfaktan çıkmadığı için kv egosunu tatmin edemiyor. Naz yapamıyor. Bana gelip o egoyu bi tavan yapmak istiyor da o biraz zor...
Bunlar Yüzsüz anam ya... Hafta içi bulaşmazlar da hafta sonu biz geleceğiz derlerAmman alevlenmesin
Sen zaten seviyeni koymussun cnm sana yanascaklarini sanmiyorum
Sagol cnm..ins.. dedigin gibi bir ndfes bir guvence .onsuzda olmuyor yapamiyoruz.. benim ufaklik bile cok etkilendi..diuordu anne babam yokya ev ne kadar sessiz.. ne zaman gelcek babam. Buyugu farkinda biliyor ama kucuge anlatamiyorsun..Heryerde var bunlardan ya
Yalnız degilsin
Yuva yıkanın yuvası olmasın!
Araa cocuk olunca cocugum icin katlaniyorum diyenlere manyak derdim
Nolcak cocuk buyur derdim
O isler oyle olmuyomus basima gelince anladım bende
Cok zor oglum babasini aksamda aksama goruyo mesela ama diyaloglari yine hosuma gidiyo yani izliyorum sakalasiyolar,beraber oyun oynuyolar, berbere gidiyolar, mac izliyolar
Naberr lennnn?
İyiyim muhabbetleri donuyo
Yinede evde bir ses,nefes ,guven..
Okadarla kalır umarım sıkıntın hersey unutulur
Sağol kuzu canını sıkma lütfen tanrı misafiri diye düşün.icerler caylarını çeker giderler.üzülme çizgini bozma._sekerpare_ çok geçmiş olsun canım.
İnan cok haklisinSagol cnm..ins.. dedigin gibi bir ndfes bir guvence .onsuzda olmuyor yapamiyoruz.. benim ufaklik bile cok etkilendi..diuordu anne babam yokya ev ne kadar sessiz.. ne zaman gelcek babam. Buyugu farkinda biliyor ama kucuge anlatamiyorsun..
Sadece bogazin dugum dugum oluyor.. susuyorsun yutuyorsun.. simdilik sorun yok o zamandan beri.. ins da olmaz.. kaynanmla cok sik gorusmuyorum.. kizinda bu ara zaten.. amman benden uzak onlara yakin olsjn.. zaten ne zaman bize gelip gitse ertesinde bir huzursuzluk yasardik.. konduramazdim.. ama bu olaydan sknra anladim ki kadin bizi cekemiyor.. ana olacak goya.. Lafa geldiginde benj kendi evlatlarindan fazla sevdigini soyleyen kadin o ayrilkda bir kez olsun atamadi bile.. kiizm ne oldu cocuklar nenyapiyor ne yapiyorsunuzmsiz .. sormak yok aramak yok.. ama kizi ve kizindan olan torunlarini birgun gormese telefonla arsr sorsr her daim.. Neyse amman bize dokunmaskn ne hali varsa gorsun.. gelmism76 yasina ama ama. Iste neyse salliyorum artik takmiyorum.. kimin ne oldugunu bende anladim.. ogrendim.. kisacasi tanidim karsimda yuzume gulen kuyumu kazani.. Rabbim gosterdi bana sukurler olsun..
Canim nerden baslsam nasil anlatsam..3 yil once direkten donduk., Bizimki biraz birikimdi aslinda.. en sonunda da patlama oldu iste..
Soyle basliyim o zaman.. Biz esimlee cokk severek buyuk bir askla evlendik..lise son sinifta mezun olurken esim bana acildi..
Annesi babasi ayri dahinik bir ailenin cocugu asljnda..
Cok mutsuz bir ailede buyumus.. maalesef
Bana derdiki seninle mutluyum senknle sevmeyi sevilmeyi ogrendim vs. Ama iste su cok onemli mutsuz aileden geldiginden dolayi yuzu bir turlu gulmez..daha nisanliyken bile ayriliktan donduk..
Sonra kismetmis oldu evlendik ama onjn ailesinden elle tutulur bisey gormedik..
Birmtv iki bilezik.babasi nikahimiza bile gelmedi.. annemlerin destegiyle sknrasinda kendimiz cabalayip yapfik b
iseuler.. ama benkm ailemkn eli hep uzerimizee idi.. Benkm eskmdedd cok acayip guru vardir.. guru r cok.
Annemler bize destek ldilca o onlara hirslnadi zamanla.. birazda kaynanamin kiskirtmsiula.
Olk zamanlar benkm ailemle cook iyidi arasi.. 3 yil once ben yaz tatilinde annemlerkn koydeki evine gittkm. Geldikten sonra esimim annemlere tavri degistk.. meger kaynanam doldurmus onj annemlere karsi..
Com soguktu onlara.. bende patladim.. Cunku annemler o hareketlerk hak etmiyordu..ok zoruma gitti onun oyle dsvrsnisi.. patladim annemlerin yaninda sayip bagirmaya basladim..Belki o hataydi ama canima tak etmisti. Belkide birikimlerden bir patlama yasadim bil,iyorum o anda oyle kendimi kaybetmisim.. Onun annesine de cok ssydim ne istiyor dedi .. nankorler vsvs .. annemler sus dedikce daha cok.. tabi oda o kadar hakarete dayanamadi.. Oda babamlarin yaninda bu kez bana bagirmaya basladk.. en son defol git bu evden bosanacaz dedim.. oda topladi bir kac esyasini cikti .. annmelrr sok oldu coook uzulduler.. 1 ay aayri yasadik..o zamanlari hatirlamak bile istemiyorum..kabus gibiydi.. annemler ayri uzulyor ben ayri o annesknde ayrigidecek annesinden baska kapisk yok.. babasi ist disinda yasiyor.. onjnlada konusmuyor zaten..bir o anasi var.. kii o kaynanama ne cokkk iyilik zyaptik ama soylemekmistemiyorum.. Zaten Rabbim biliyor.. sonrasindada dayanamdi geldi .. enjne boyuna konustuk sorunlari cozduk.. hee olmuyormu gene oluyor kavgamiz munakasamiz.. ama uzatmiyoruz.. daha dikkatliyiz.. oda duzeldi sukur annemlere karsi tavirlarida.. eskkisi gini simdk cok sukur..kisaltilmis oldu belki ama daha cok ince detaylara insem sayfalar yetmez.. aileyi yikmak cok basit.. ama ayakta tuabolmek hakkatende zor.. nazahcim senkn yazdiklarini okudugima gore sizde de elle tuyulur gozle horulur bisey yok.. Halikakaten esinn davranislarina bende bir anlma veremedim..ins duzleirsiniz ya.. ben cok uzuluyorum bosanan yikilan aileleri duyunca (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?