- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.121
Canım bunları yapmak seni yorup üzmüyosa psikolojini bozmuyosa(benimkini bozar)@geztapom ben boyle yaptım dicemde esimi annesi oyle egitmis
Bende de biraz yok degil hani
Herseyi hazır verdigimden usengecler
3-4gun meyve soymadim elmalar curudu
Soyupda yemez
Cerezi bile tabaga koymasam paketi alip yiyo doke saca
Anlamıyo laftan napim
Cırlıyorum, bagırıyorum,sayıyorum tık yok
Yemegi yiyo mutfakda mesela ben iceri gelmis olim o tek yesin misal masayi oyle birakip kalkiyo
Alim tabagimi lavaboya koyim yok
Kafasımı basmıyo, mal mı, isinemi gelmiyo anlamdım ki
Dün beni cagırdı gittim bi de yanina kadar bisi oldu sandım 1 bardak su ver be diyo ama acındırarak cisin varsa tut lazımlık da getirim kalkma sakn dedim
Telefonuni yere attıgı gun bataryasını bulamamıs (aramamıstır bile kesin) bulsana sen bulursun diyo
Adamın gözünden bakınca sihirli degnegi olan, herseyi bilen,yapabilen,halledebilen bi sey gibi gorunuyorum sanırsam.
Corabını hazırlamim misal bu buna olur mu diye yine bana soruyo cekmecenin basında 2 saat coraplarla cebellesiyo
Aksam pijamasını yatagin uzerine koymasam abuk subuk seyler giyiyo(eline ne gecerse)
Yemek hazirlayip önune koymasam ac ac oturuyo, yatiyo
Sabah gri ceketini kuru temizlemeye ver dedim
Tamam koy bi posete verim dedi
Koydum kapinin esigine hazirladim
Cikmis gitmis almadan camasir katliyodum ben o poseti onun eline vercem illa
Al bak bu ceket poseti diyip avucuna koycam
Mac oynamaya gidicek mesela cantami hazirlasanalar baslıyo
Ogluma da kıymayorum ne yalan soylim
Kucuk ama daha ablaları
Bazen cıglık atıyorum cileden cıkarıyo esim beniCanım bunları yapmak seni yorup üzmüyosa psikolojini bozmuyosa(benimkini bozar)
Keyfine bak içinden geleni yap canım.
Ama oğluna öğret de yine yapmasın. Yarın bir gün okul için başka yerleri kazanırsa zorlanmasın.
İyi bi bölüm tutarsa da asla illa yanımda olsun diye ısrar etme.
Misal tıp olur pdr olur bunun gibi bölümlerde nerden mezun olduğununönemi yok.
Huzursuzlugu olan arkadaslar bolbo, ya vedud cekin ufleyin. Esinizin yemeklerkne 1000 adet ya vedud cekip ufleyin. Zaman zaman herkesde pkuyro bu durumlar.. bizde ne badirelerden gectik..Rabbim hepimizkn yuvalarina huzur sahlik mutluluk versin ins..mNazahcim hakkatende erkekler bir tuhaf oluyor. ; Bizim hibi degil ksfa yapilari bizler daha ince dusunuyoruz. Onlar daha basit goruyorlar herseyi.. Rabnkm yardimcin olsun canim ya.. Bende yasadim bu durumlarsan cok iyi anliyabiliyorum seni.. Keske duzeltme imakniniz olsa.. Ne diyelim hakkinizda hayirli olur ins..
Sen geziyosun yoksunYazacak ,anlatacak çoook şeyim var ama birtürü fırsat bulup yazamıyorum..lelli beni sormamışsın bile ama bende burdayım,takipteyim
Canim nerden baslsam nasil anlatsam..3 yil once direkten donduk., Bizimki biraz birikimdi aslinda.. en sonunda da patlama oldu iste..Teşekkürler. Ben de yaşadım demişsin canını acıtmaz, anlatmak istersen nasıl düzelttiniz?
Kesin dönüş yaptım canım,artık burdayımSen geziyosun yoksun
Kıskanıyos seni topikcek
Cok gezdin yavrum ya gel buraya
Biriktiryo ama bisi almak istemiyo altin yapsam diyorum sevkini kirmim biriktirsin arada dokup dokup sayiyo yaza kadar 1000tl yapcakmis zor ama insAllah yaparLelli maşallah oğluşuna benim küçükkardeşim de senin oğlan gibiydi.
İlköğretim deyken dpy bursu alıyordu. Onlardan biriktiripbi tane tam altın almıştı şimdi baya artmış.
Tasarruflu çocuk iyidir.
Ben okudum bile.erkeklerle bu konularda anlaşmak çok zor gerçekten ,bir kadının ailesi ne kadar yardım ediyorsa,kocası da o kadar nankör ve kıymet bilmez oluyor maalesefOyyss ne uzun yazmisemm":))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?