- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.101
Benim eşimde aynen canım.. çok hazırcı. Büyük kızım ders çalışıyo .. o yüzden bana hiiçç faydası olmuyor.. Eşim desen aynı.. arkalarını toplamaktan fenalık geliyor artıkMerhaba kızlar
Eşime sinir oldum bugün iyice. Ortalık .... Götürüyor adam ayağının altındaki gitarı çantasına koyayım demiyor. Eskiden ev işlerine yardım ederdi.çocupun ödevlerini yaptırırdı, çocuğu uyuyordu. Son bir aydır tam AĞA gibi davranıyor. Öyle yayıyor... Tövbe
ayy canım sen çalışıyosun da ..kızlar da mı toplamıyo ?Ben hep bu erkek çocukları böyle sanıyodum üzülüyodum keşke bide kızım olsaydı diye..Benim eşimde aynen canım.. çok hazırcı. Büyük kızım ders çalışıyo .. o yüzden bana hiiçç faydası olmuyor.. Eşim desen aynı.. arkalarını toplamaktan fenalık geliyor artıkNe yapalım kadınların çilesi
Sağol canım söylediklerin beni rahatlatıyor..karanfilce erkek millet öyle biz eşimle aynı anda araba kullanmayı öğrendik 15 yıl önce. ben şehir içi şehirler arası heryerde kullanırım ama hala eşim. aman dikkat et, aman dur, baka araba geliyor der. beni sinir eder...
boşver takma canım.
En çok kızdığım şeylerden biri de çevredeki herkesin kp de dahil eşine kızına arabalarını gönül rahatlığıyla verip eşimin bana hiç güvenmemesi.
Düğün olayları gibi yıllar da geçse eşlerine güven verip cesaret veren eşleri gördükçe eşimin başının etini yiyip durcam sanırım.
Kp ehliyeti olmayan görümceme trafikte araba veriyor düşünün bizimki 1 ay kamyon garajından çıkarmadı.
Ay çok doluyum yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?