- 1 Mart 2010
- 44.862
- 114.219
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.081
O kilo yerlesince zor gidiyo amaCoook dogrusun cnm..
3 gunluk funyadayiz..Ama iste biz insaniz yaratilismidir nedir hep iuisini istiyourz. Gozumuz ac .. Derler ya insanoglunun hozunu bir karis toprak doyururmus.
Ben hicbi zaman luks istemedim.. ama dedigin gibi ac degiliz acikta dehiliz bugunjmuze sukur olsun..
Onumuz sonumuz olum.. Rabbim hayirli omurler versin.. Saglk huzut versin..Benim esimde rahattir cok para konusunda acimaz.cok rahat garcar..ben kistikcada bana kizar..Zittiz o konularda cok..neyse ya bosverelim.. Ben israfda sevmiyorum hic.. birazda ondan tutmluyumdur.. Herseyin hesabinizi veeecegiz klay degil olmek
Benimde bugun pazarim var. Evi topladim supurup silmesi kaldi..Sonrada pazara giderim yemegimvar. Camasirim bar. Utjm var.. bagcelerde bagim var:)))
Lellicim ewet cnm kilom iyidir. Cok hareketliyim normaldede ..ise baslayinca ogun sayim artti. Biree masa basi is olinca kilo aldim.. Malum kis ayi birde..
Ama verecegim ins..
Normalde ramazan ayinda illaki 2, 3 kilo zaten veriyorjm. En kotu o zaman veririm.. ne kaldiki rmazana ":)
Krew bugün menümüz aynı imiş.
Ben de akşam yemeği için köfte patates kızartması ve mercimek Çorbası yaptım.
Taaaa 2 sene önce kuruttuğum taze fasülye vardı. Onu haşladım. Bir kısmını buzluğa attım. Gerisini de yarın bayan yağlar artık.
Bi de kek yapyım. Mutfak darmadağınık beni bekliyor.
O Face olayı Bambaşka birşey.
Tüm millet olarak gösteriş yapma meraklısıymışız meğer
Çok abartmamak şartıyla kullanılır ama yani herşeyi de oraya yazmak, herşeyi göstermek bana çok saçma geliyor. Rabbim sonunuzu hayır etsin inşallah
Eşine diyecek birşey bulamıyorum.
Benim de var öyle bi tanıdığım. Adam kadına şiddet uyguluyordu. Kadın gözü mor halde sabah faceden canım kocama diye Şarkı paylaşıyordu.Kızlar face olayında tamamen katılıyorum
Bi tanıdık var kari-koca kedi kopek gibiler
Kavgalar, dayaklar,aldatmalar, kadin defalarca evi terk etti dayak yedi vs adam muzisyen iyide para aliyo oldukcaa yakisikli
Bunlari facede gor yag-ballar
Ask bocegi dersin
Bilmem ne sahilde
Askimla bilmem ne spor salonunda
Askimla bilmem ne cafede
Sarmas dolas resimler
Tatiller
Sofralar evlerinin resmi vs disariya boyleler
İclerini bilmesem inancam
Yani onlara hic bakmayın bile
Tamamen gösteris
Mutsuz insanlar kendilerini mutlu gostermek cabasina burunuyolar
Görev haline getirmisler bunu zor olsa gerek
Kalbimiz birmiş... Çok tesadüf olmuşBenim çorba da mercimek hıhı:)))
Bu kadar olur.
Yok cnm kullanmıyorumBenim de var öyle bi tanıdığım. Adam kadına şiddet uyguluyordu. Kadın gözü mor halde sabah faceden canım kocama diye Şarkı paylaşıyordu.
Allah insanlara akıl fikir versin.
Lelli senin Face var mı canım.
Kalbimiz birmiş... Çok tesadüf olmuş
Kızlar bu aralar evin içinde hiç sebepsiz yere bi huzursuzluk var. Yani ortada hiç birşey yokken kendimi bağırırken buluyorum. Bu kv beddua falan mı ediyor acaba. Ne dualar okuyorum ama nafile.
ne oluyor anlamıyorum.
Günüm çok kötü geçti.
Hayirli geceler canim.. ben pazar aksamlari erken yatamiyorum maslesef..Sabahta zar zor kalkiyorum.Kızlar bize de KV Lee geldi.
Analı kızlı kaynanalı görümceli 4 kişi mantı yaptık.
Yanına da çorba yaptım.
Çayımızı da içtik.
Az önce de gittiler.
Çok oyalanmadan yatsak iyi olur.
Annem kardeşimle hastaneye gitcek ben okula.
Eşim de yatacak evde :)
Bu arada sıcak suyun vanasını kapattık şimdilik problem yok. Ama duvar kırılıp yapılacak su sızıntısı içerden.
İlk getirip gösterdiğimiz adamı eşim bugün aradı adam atarlandı gelmedi
Bu çeşmecilere bi çözüm bulmak lazım ne darmadağın profesyonellik ve kurumsallıktan uzak bi meslek grubu. Çoğu ana meslek olarak bile yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?