Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

O kilo yerlesince zor gidiyo ama
Yerlesmeden vermek lazım
Kolay gelsin canım

Evet malesef açgözlüyüz. Bunun en önemli sebeb olarak ben sosyal paylaşım sitelerini görüyorum. Eskiden kim ne yapar bilmezdik. Şimdi Ömründe evine girmediğim insanların ev Planı'nı çıkarabilirim. Şimdi kim berede geziyor kim ne yiyor biliyor görüyoruz. Allah bize nefis vermiş. Bu nefsi doyurmak için alıyoruz da alıyoruz. Sonra para bereketsiz oluyor. Paralar kartlara kredilerde gidiyor.
Ben burada kendimi çok rahat hissediyorum. Benim osikoloğa gittiğimi eşim dışında kimse bilmiyor. Bir de buraya yazıyorum. Samimi bi arkadasım var ona bile söylemedim. Bunu düşününce de diyorum ki gerçekten samimi değiliz demek ki. Olsaydık ona da söylerdim.
Herşeyi ayarında yapmak gerekir. Eğer bi insan birşeyi çok abartıyorsa kesin psikolojik bi durum var. Ben de kadına gide gele bayağı öğrendim bi şeyler.
Alt katta bi komşum var. Meslekdaşız. Yaşıtız ama kariyer olarak o benden düşük. Kadın sürekli alıyor. Ama sürekli herşeyi alıyor. Bazı şeyleri için de Hırs yapıyor. Onun eksikliğini alarak tamamlamak istiyor.
Faceye çok foto koyanlarda öyle. Altında mutlaka bi problem var.

Yyeeappp baaa!

Bugun bi dans edesim var heykese bi halley oluyooo oluyooo oluyooo modundayım

Pazara gittik annemle
Beyaz lahana
Kivircik,maydanoz,yesil sogan
1kilo hamsi
Yarim kilo peynir(pazarda bi peynircimiz var kuyruk oluyo resmen cok guzel peynirleri)
Limon aldim
Markete girdim ogluma okul icin ayran, kuru patlican, su falan aldim
40tl para harcadım

Göruldugu uzre dolma yapicimm
Annem yap yap banada ver yerim ben dedi
İyi madem.hadi yapim dedim

Beyaz lahana ve kuru patlicanla karisik yapicim
Hasladim ic malzemeyi halletmem lazim

Baligi firinda kizarticam
Oglus banyo yapicak
Camasir var yine yikaniyo
Ev zaten aldı basini gidiyo

Benim menüde söyle yarın için zeytinyağlı taze , çorba, Bugün için köfte , patates kızartması. Çocuklarım geldi.
Babaları pazardan meyve sebze alayım diyormuş. Ben de istemiyorum.
Çocukların ne dersane parası ne servis parası aklına gelmiyor da. iki kilo patates, iki kilo meyvenin peşine düşüyor. Çok kızıyorum ya.

Papatyam hak veriyorum. Şunu fark ettim ben. facede kim çok mutluymuş yapıyorsa onda derin bir yalnızlık duygusu olduğunu gördüm. Yaklaşık 7 ay öncede kapattım.

Krew bugün menümüz aynı imiş.
Ben de akşam yemeği için köfte patates kızartması ve mercimek Çorbası yaptım.
Taaaa 2 sene önce kuruttuğum taze fasülye vardı. Onu haşladım. Bir kısmını buzluğa attım. Gerisini de yarın bayan yağlar artık.
Bi de kek yapyım. Mutfak darmadağınık beni bekliyor.

O Face olayı Bambaşka birşey.
Tüm millet olarak gösteriş yapma meraklısıymışız meğer
Çok abartmamak şartıyla kullanılır ama yani herşeyi de oraya yazmak, herşeyi göstermek bana çok saçma geliyor. Rabbim sonunuzu hayır etsin inşallah
Eşine diyecek birşey bulamıyorum.

Kızlar face olayında tamamen katılıyorum
Bi tanıdık var kari-koca kedi kopek gibiler
Kavgalar, dayaklar,aldatmalar, kadin defalarca evi terk etti dayak yedi vs adam muzisyen iyide para aliyo oldukcaa yakisikli

Bunlari facede gor yag-ballar
Ask bocegi dersin
Bilmem ne sahilde
Askimla bilmem ne spor salonunda
Askimla bilmem ne cafede
Sarmas dolas resimler
Tatiller
Sofralar evlerinin resmi vs disariya boyleler
İclerini bilmesem inancam

Yani onlara hic bakmayın bile
Tamamen gösteris
Mutsuz insanlar kendilerini mutlu gostermek cabasina burunuyolar
Görev haline getirmisler bunu zor olsa gerek

Benim çorba da mercimek hıhı:)))
Bu kadar olur.

Benim de var öyle bi tanıdığım. Adam kadına şiddet uyguluyordu. Kadın gözü mor halde sabah faceden canım kocama diye Şarkı paylaşıyordu.
Allah insanlara akıl fikir versin.
Lelli senin Face var mı canım.

Benim çorba da mercimek hıhı:)))
Bu kadar olur.
Kalbimiz birmiş... Çok tesadüf olmuş

Kızlar bu aralar evin içinde hiç sebepsiz yere bi huzursuzluk var. Yani ortada hiç birşey yokken kendimi bağırırken buluyorum. Bu kv beddua falan mı ediyor acaba. Ne dualar okuyorum ama nafile.
ne oluyor anlamıyorum.
Günüm çok kötü geçti.

Yok cnm kullanmıyorum

O huzursuzlukdan bizde bayadır tartısmadık falan diye icimden dusunurken oluyo bizde de
Kendi kendime nazar mi degdiyorum nedir.

Huhuu slmlar.. Bir hafta sonunun daha sonjna geldikislerimi bitirmeden benim kocis costu.. Hadi kalk uskudara gidelim diye tutturdu.. Benimde aslinda hava almaya ihtiyacim vardi. Iyide oldu aslinda. Bir fethi pasa korusu yapti, geldik. Hem yuruyus oldu hem gezmis olduk Ama dedim evde yiyecegiz.. neyse yemegimde vardi Allah'tan..yemek yedik.. biraz islerimi halleti kalan., suan cay iciyoruz.. sizlere bakayim dedim.. Face olayina gelince katiliyorum size. Ama bencee cook gerkesiz paylasimlar luyor.. Hele yedigini icyigini paylasanlara coook kiziyorum. Alan var alamyan var. Hamilesi var.. insanlarin dusjnmesi gerek ya aserse bir hamile ne buyuk günah bence.. Bence sosyal medya iyi hps ama kullanmayi bilmeli.. Faydasiz kullanilacaksa kullanmamak en guzeli diyorum..

Huzursuzlugu olan arkadaslar bolbo, ya vedud cekin ufleyin. Esinizin yemeklerkne 1000 adet ya vedud cekip ufleyin. Zaman zaman herkesde pkuyro bu durumlar.. bizde ne badirelerden gectik..Rabbim hepimizkn yuvalarina huzur sahlik mutluluk versin ins..mNazahcim hakkatende erkekler bir tuhaf oluyor. ; Bizim hibi degil ksfa yapilari bizler daha ince dusunuyoruz. Onlar daha basit goruyorlar herseyi.. Rabnkm yardimcin olsun canim ya.. Bende yasadim bu durumlarsan cok iyi anliyabiliyorum seni.. Keske duzeltme imakniniz olsa.. Ne diyelim hakkinizda hayirli olur ins..

Bizde de aksamlari yeme icme fssli bir turlu bitmez:) yemekten 1 saat sonra cay icilir yaninda illa bisiler olur.. sonra cerez , slnra kahve sonra meyve ve finis:)ama ben sadece cayla yerim. Daha yemem .. sonrada yesil cay beyaz cay vs ixer suyumuda icer yatarim:) ben esimkn yediklerini yesem heralde 80 90 kilo olurdum heralde:)

Ben 3 yildir dizi izlemiyorum.. Tek izledigim bir dizim var.. Oda zengin kiz fakir oglan.. cok seviyorum.. stres atiyorum.. su an izliyorum onu.. yine cok komik kopuyoruz esimle:)

Kızlar bize de KV Lee geldi.
Analı kızlı kaynanalı görümceli 4 kişi mantı yaptık.
Yanına da çorba yaptım.
Çayımızı da içtik.
Az önce de gittiler.
Çok oyalanmadan yatsak iyi olur.
Annem kardeşimle hastaneye gitcek ben okula.
Eşim de yatacak evde :)
Bu arada sıcak suyun vanasını kapattık şimdilik problem yok. Ama duvar kırılıp yapılacak su sızıntısı içerden.
İlk getirip gösterdiğimiz adamı eşim bugün aradı adam atarlandı gelmedi
Bu çeşmecilere bi çözüm bulmak lazım ne darmadağın profesyonellik ve kurumsallıktan uzak bi meslek grubu. Çoğu ana meslek olarak bile yapmıyor.

Hayirli geceler canim.. ben pazar aksamlari erken yatamiyorum maslesef..Sabahta zar zor kalkiyorum.

Ohhh pazar sefalari
Korulara gidilmis,mantılar yenmis
Sefanız olsun hanımlar

Ben survivor izliyorum
Bu senede unluleri tutcam dogukan manco ve ahmet dursun nereye ben oraya
Escagızıma balık yaptım
Cerezinide verdim ozaman susuyo baya bi sesi cıkmıyo

Az sonraa meyyyvveeeaaaee! Diye baslar

Erken uyucam sabah esimin telefonuna uyandık saat 8 de esim.yine bagirdi telofondaki sahsiyetlere bi pazarım var aramayın diye

Uyku bölununce uyunmuyo

Suan oglum seneye oglenci olcak gibi gorunuyo tek dilegim bu

Sabah onu servise yetistirme kosturmamı biri videoya cekse kısa komedi cikar heralde
Esime bagiriyorum, oglusu nazliyorum
Elimde sut dolaniyorum oteki kravatimmm diyo bu tarafdan anne cantam eksik degil dimi diyo
Oteki yine basliyo bu buna olur mu?

O yarım saatte tum gunun stresini yasiyorum

Merhaba kızlar
Eşime sinir oldum bugün iyice. Ortalık .... Götürüyor adam ayağının altındaki gitarı çantasına koyayım demiyor. Eskiden ev işlerine yardım ederdi.çocupun ödevlerini yaptırırdı, çocuğu uyuyordu. Son bir aydır tam AĞA gibi davranıyor. Öyle yayıyor... Tövbe tövbe...

İyi geceler kızlar
Bugün kahvaltıya kayinvalideye gittik
Oğlanı orda bırakıp çarşıya çıktık
Siyah bi kaban istiyordum
Evdeki bol geliyor
İndirimden içime sinen bi kaban aldım
Etiket fiyati 349du
Indirimle 129a aldık

Sonra "mucize" ye gittik
Gösterimden kalkmadan gittik nihayet
Beğendim güzeldi

Benim oğlan beşiğinden inmeye başladı
Bu büyük beşiklerden
Allah korusun düşer de bi taraflarını kırar diye yatağa çevirmeye karar verdik
Kaynim gelip söktü
Ama işte yatak büyüyünce döşek lazım oldu
Annem vercekti
Ölçtük
Annemin verecegi yatağın eni ve boyu10ar cm fazla geldi
Al sana bi masraf daha
Oğlan beşikten inmeye kalkışmasaydi bozmiycaktim taşınana kadar
Şimdi bir de o çıktı başıma
Beşiği de bi yere koymamiz lazım
O da yatak gibi oldu
Bu gece onda yatırdım
Kardesi olursa yatak hazır yani
Bir de sallanmaya alışık oğlum
Ayagimda sallayip yatirdim ama gecede 3-4 defa kalktığı oluyor
Beşikte salliyordum
Simdi her seferinde yataktan alip ayağımda salliycam
Döşek alınca yanına yatarim diyorum uykuya geçene kadar
Yani gece uyaninca da öyle yaparım
Artık biraksin sallanmayi
Ben bu oglanin uykusundan cok çektim cok
İkinci çocuk konusunda en cok uyku düşündürüyor beni...

İşte yatagi böyle
Beşik ve komidin kısmını cikarinca büyük yatak oldu
Yarım saat önce yarım saat sallayarak uyuttugum oğlum kalktı şimdi
Yine ayaklarımda sallıyorum
Yarın yine öğrencilerin karşısında esnemekten ağzım ayrilcak
Utanıyorum vallahi çocuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…