- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.861
Geztapom bilmiyorum hiç bu hapları etkilerini...
İnsanlar antidepresan konusunda çok fikir ayrılığına düşüyor. Uzmanlarsa apayrı şeyler diyor.
Ne durumda kullanılmalı ne durumda kullanılmalı buna bi uzmanın karar vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Sen asla kendi kafandan kullanma canım.
Zaman zaman bazı duyguarımız tavan yapıyor
Ama bekleyip sabretmek lazım.
Senin için dua etcem canım. Sen de bana et.
Canım ben işyerinde yaşadığım mobbing nedeniyle gitmiştim. Anlatılmaz yaşanır yani.Canım psikoloğa para nasıl yetiştircem bilmiyorumki. Mesela cumartesi ilk gitcem 65 lira seans yarım saat.Annem gelirken para vermisti onuda oraya boyyıycam iste.Hep pozitif olmaya çalışıyorum biliyosunuz ama bu sene korkuyorum kendimden .Papatyacım sen ilk gittiğinde neler yaptın biraz bahsedermisin .İfade edememekten korkuyorum açıkçasi .Yazsam mı diye de düsünüyorum.
Sen benim ne demek istediğimi anlıuorsundur değil mi? Meslekdaşız ne de olsageztapo bir git bakalım nasıl hissedeceksin. denemeden bilinmez. inşallah güzel sonuçlar alırsın, yüreğin ferahlar.
Sağol lisacım bakalım bir gideyim neler olacakgeztapo bir git bakalım nasıl hissedeceksin. denemeden bilinmez. inşallah güzel sonuçlar alırsın, yüreğin ferahlar.
Daha yeni asistanlardan birinin hocaya kulis yapması mevzusu yaşadım bu hafta.Sen benim ne demek istediğimi anlıuorsundur değil mi? Meslekdaşız ne de olsa
Hiç şaşırmadım.Daha yeni asistanlardan birinin hocaya kulis yapması mevzusu yaşadım bu hafta.
Okullar burda yarinda tatil.
Yemek,meyve faslı bitti cereZ faslındayız
Oglus acıktim dedi öteki kuruyemis dedi bi ona bi ona
Oturdum nihayet
Uyumak istiyorum kuzu uyumıcam diyo onu yatırmadan da yatınca vicdanım rahat etmiyo
Oglan entersan sorular soruyo
Bi elma yiyim dedim.onunda ici curuk.cikti
Usuyorum isiticiyida acinca terliyorum
Bugun evren benim rahat etmeme karsı
Git zıbar insan evladı dolanma ayagımın altında der gibi!
Saol tatlım bizim rutinler istetrlelli ne kadar güzel anlatıyorsun. okuması zevkli oluyor.
Pek anlamam ama Senin icin sonu nasıl guzel olcaksa o parlak fikir gelsin aklınakafam basmıyor artıksemineri kabataslak hazırladım, sonunu yapamıyorum bir türlü .elim gitmiyor beynim durdu sanki. işim bitmeyince uyuyamıyorum da. şu pazartesiyi bir atlatsam, bunaldım.
Okul bugun de tatil canımGünaydın kızlarLisa Simpson kolay gelsin canım sana.
tr_lelli senin çocuk uyumuyor da sabah nasıl Kalkıyor kuzum ya
Hımmm anladım canım.Okul bugun de tatil canım
Artık okul varken 22.30-23 gibi zorla yatiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?