Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

ısınabiliyorsanız çok iyi canım,hiçbirşey sayılmaz bu soğuklarda..
bizim evde iyi şükür 150-180 civarı geliyor,bakalım bu ay ne kadar gelecek

ciceklientari ve M maviduvar1 secmeli dersleri naaptiniz ya bi akıl verin bana

bizim kızçe nerdeyse 1 aydır evde canım.
yarıyıl tatili, öğretmeninin rahatsızlığı, kar tatili derken okuldan koptuk biz.
seçmeli dersle ilgili bişey gelmedi eve.
sadece ortaokul tercihini yapın diye bi kağıt gelmiş.
imam hatip ve ortaokul şeklinde iki seçenek vardı o kadar

Yollallar sizede
Biz kararsiz kaldik

eşime üye olacağım nick bul bana demiştim. o da bana simsponstaki lisa'ya benzediğimi söylüyordu. lisa simpson olsun bari dedim. simspons dizisini çok seviyoruz biz, eşime de homer simpson tşörtü almıştım. işiyle alakalı bir espri vardı tşört baskısında
dizideki karakterler çok sevimli gerçekten.

Son düzenleme:

Canım dişini de ihmal etme. Gerçekten hava soğuk. Benim kızım da sabah gitti okula meğer okullar tatil olmuş geri döndü yavrum. Sabahın köründe kalktığıyla kaldı.

Son düzenleme:
Kızlar, iki seneden beri aldıklarımızı yazıyorum. Beden eğitimi, İngilizce, Hz.Muhammedin (S.A.S)'in hayatı, Okuma ve yazarlık aldık. Seneye matematik, ingilizce, beden seçtik. 1. sınıfta not sistemine dahil değildi bu dersler. Ama bu sene not verdiler. Büyük ihtimal seneye de not verirler.

neler var seçeneklerde
Kuran
Peygamberimzn hayati
Temel dini bilgiler
6-7tane dil var abazaca,arapca,fransizca,ing bi ka da adini bile soyleyemedigim diller
Bilim uygulama
Matematik
Gorsel sanatlar
Muzik
Spor
Zeka oyunlari

Kuran,ing secicez 3.de kararsiz kaldik
3tane secmemiz gerekiyo

Oglum secmek istemiyo kaldim iki ara bi derede

Canim bana okur yazarlik hakkinda bilgi verirmisin?
Bide hz Muhammedin hayatinda nasil detayli bir sistemdemi anlatiyolar

Zormu yani

Benim.oglum yazin camiye gitmek istemiyo
O sebepden kuran secicem onun kararina birakmicam ne ogrenirse kardir

Canım ben Kuran seçmedim. Abdest vs. sorun olur diye. Hz Muhammed'in hayatında temel konular , savaşlar, Hicret vs. konular var. Bence faydalı ama sınavları zorladı. Kızım yazarlık ve yazma becerileri aldı. Ama hiç sevmedi ama faydalı oldu. Cümlede anlam konuları verdiler. Kompozisyon oluşturmada faydalı. Biraz sıkıcı buldu. Bence 3 seçemeli için çocuğunun enerjisini atabileceği beden eğitimi iyi bir seçenek. Biz 2 yıldır seçiyoruz her dönem. Seneye de sececeğiz. Çocuk biraz rahatlasın.

Benim oglan spor svmiyo muzik sevmiyo resim sevmiyo deli olcam
Kuran dersinde abdestte aldiriyolar mi?
Kisin orda soguk su nasil.olur? Ya
Cok saskinim arkadaslar ariyi neyi yazdin diye kendime hayrim olsa
Okuma yazma becerileri imla, kompozisyon falan ozaman
Hz muhammedin hayati yada dini temel bilgilerde guzel ama kurani abdest yonunden dusunmemistim
Evde alip gitse tamamda 6+1yapiylar genelde mecbur orda almasi lazim

Kızlar abdest için sıkıntı yapmayın.
Alışsın çocuklar.
Ve şimdi üşenirlerse ömür boyu öyle devam eder.
Şu dünyada o kadar çok yetişkin müslüman abdest almamak için kılmayı çok istemesine rağmen namazlarını terkediyor.. Allah çocukların da sizlerin de emeklerini yağlı etsin. Alacakları her abdest vücutlarına şifa okudukları her Kuran harfi hem sizin hem onların hanesine sevap olsun.

karanfilce ilk ders olarak secmeli ders gorseler evde alsin ama okul buna.musait degil inan

1-hijyenik degil
2-kisin buz gibi su
3-cocuk corabini cikarcak nerye koycak? Nereye basicak?
4- tekrar nereye otrup giycek ozaman mescidi de dusunmeleri lazim bu dersleri koyuyolarsa

Devlet suan hizmetliler konusunda iyice elini okullardan cekti
Afedersiniz sidik kokusu koridorlarda
Wc girmek zorunda kaldim 1defa okulda selpakla tuttum her yeri
Oglumada mecbur kalmadikca girme diyorum
İslak mendil sabunlu bez dahi koydugum oluyo cantasina

Bende isterim tabiki ogrensin ki isteyen en cok benim ama okullar buna musait degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…