- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.821
Günaydın herkese
Karanfilce gözünüz aydın temiz çıkmış sonucunuz.
Sue, nazah, geztapo size de geçmiş olsun canlar.
Royem geçmiş olsun, kızçenin doğum günü kutlu olsun. Allah size bağışlasın.
Geçmiş olsun demeye yetişemiyoruz herkesler hasta.
Dün melül melül avrupa yakasındaki efsane kar yağışını izledim durdum.
Gözüm yollarda kaldı ama o efsane kar sisteminin buraya gelmesi geceyi bulmuş.
Sabah gözümüzü açmamızla kendimizi dışarı attık.
9 da dışarıdaydık ailece. Bizim için normal bi durum ama komşular normal olmadığımızı düşünüyo galiba.
Kar söz konusu olunca gece vakti, sabahın körü diye bi kavram yok bizim için.
Biz yani annem, kızım, eşim ve ben kar sevdalısıyız.
Mis gibi pamuk pamuk tertemiz sevilmez mi be.
Doğalgaz faturası gelmiş 113 tl. 90 metreküp yakmışız. Biraz indirim olmuş sanırım.
Ev yalıtımlı bunun etkisi var tabi ama
asıl olan ara kat olması ve altta üstte iyi yanması.
Diğer evimde soğuktan çok çekmiştim. Burası çok daha büyük ama uzun kollu ince penyelerle oturabiliyoruz çok şükür.
Bu havada bile 30 derecede yanıyo.
Annemin evide yalıtımlı , daha küçük , 60 da yakıyo ama ısınamıyolar çünkü üst kat boş ,alt katta çok az yakıyo çalıştıkları için. Bi de yalıtım olmasa hepten doncaklardı heralde.
Allah bu soğukta yakacağı olmayana, kalacak yeri olmayana, evsize barksıza yardım etsin
Yollallar sizedebizim kızçe nerdeyse 1 aydır evde canım.
yarıyıl tatili, öğretmeninin rahatsızlığı, kar tatili derken okuldan koptuk biz.
seçmeli dersle ilgili bişey gelmedi eve.
sadece ortaokul tercihini yapın diye bi kağıt gelmiş.
imam hatip ve ortaokul şeklinde iki seçenek vardı o kadar
Yollallar sizede
Biz kararsiz kaldik
sjSagolasin canim benim,Allahim hic kimseye gostermesin evlat acisini,olmayanlarada bu guzel duyguyu tattirsin insallah.saka gibi bir sene ne cabuk geldi gecti oyle,cok sukur bu gunlerini gorduk,insallah nice guzel gunlerinu gosterir rabbim.
Lisa simpson,sagollasin canim :)nikini gorunce tvdeki Lisa simpson canlaniyor gozumde,sanki onunla konusuyormus gibi,ilginc bir durum :)
Günaydın herkese.ilk defa bu kış artık bahar gelse güneş çıksa ağaçlar çiçek açsa modundayım.Çoooookkkk sıkıldım artık Bugün disimi çektirmeye gitcektim ama dışarı çıkmak imkansız .Böyle kendimi bitki gibi hissediyorum.Elim kolum kalkmıyor,canım hiçbişey yapmak istemiyor.Böyle...
Kuranneler var seçeneklerde
Canim bana okur yazarlik hakkinda bilgi verirmisin?Kızlar, iki seneden beri aldıklarımızı yazıyorum. Beden eğitimi, İngilizce, Hz.Muhammedin (S.A.S)'in hayatı, Okuma ve yazarlık aldık. Seneye matematik, ingilizce, beden seçtik. 1. sınıfta not sistemine dahil değildi bu dersler. Ama bu sene not verdiler. Büyük ihtimal seneye de not verirler.
Benim oglan spor svmiyo muzik sevmiyo resim sevmiyo deli olcamCanım ben Kuran seçmedim. Abdest vs. sorun olur diye. Hz Muhammed'in hayatında temel konular , savaşlar, Hicret vs. konular var. Bence faydalı ama sınavları zorladı. Kızım yazarlık ve yazma becerileri aldı. Ama hiç sevmedi ama faydalı oldu. Cümlede anlam konuları verdiler. Kompozisyon oluşturmada faydalı. Biraz sıkıcı buldu. Bence 3 seçemeli için çocuğunun enerjisini atabileceği beden eğitimi iyi bir seçenek. Biz 2 yıldır seçiyoruz her dönem. Seneye de sececeğiz. Çocuk biraz rahatlasın.
3unu de mi onlardan secmeyi dusunuyosunuz prki?tr_lelli biz henüz seçim yapmadık ama oğlum spor ve müzikle ilgili olan birşeyler istiyor.
canım açıkçası çok düşünmedik üzerinde.3unu de mi onlardan secmeyi dusunuyosunuz prki?
Velileri alsalar ben secerim eglenceli oluramaaaan iyice kafam karıştı
adigece abazaca kurmance falan seçeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?