kızlar ben bugün yolda kaldım kardan çıkamadı araba. okul yolunda kakalak gibi kaldım
Allah'a çok şükür bi kaza bela olmadı, bildiğiniz direksiyon hakimiyetini kaybettim defalarca, o anlarda çok korktum
sağolsunlar yardım eden çok oldu. yanımızdaki hastanede çalışan bir beyefendi benim arabama bindi kenara park etti (yolun ortasında kalmıştım çıkamıyordum). sonra bizim hastanenin güvenlik görevlileri geldi, arabayı burada bırakmayın sabahtan beri otobüsler minibüsler kayıyor arabanıza çarpabilirler dedi. canı sağlama
aldık gibi olunca malın derdine düştük
bahsettiğim beyefendi bindi yine arabaya, arkadan güvenlikler de sağolsun ittiler arabayı daha az karlı bir yola çıkardık.
tam okula vardım anons yaptılar personel gidebilir diye.
bugün öğrencilere uygulama dersimiz vardı, tüm üni.ler tatildi bizimki tatil değildi o yüzden asistanlar olarak koştur koştur geldik.
öğrencilere de 10.30 da tatil etmişler. neye yarar herkes yollara düştükten sonra. bize de 11.30 da falan
gidebilirsiniz dediler.
arabayı boynu bükük bıraktım bahçede
zar zor attım kendimi eve, ayaklarım su çekti. yarın nasıl gideceğim bilmiyorum. evim okula çok yakın ama toplu ulaşımla gitmesi çok zor. 15 km'lik yolu (istanbul için yakın
) 3 araçla 1 saatte gidebiliyorum. yoksa bu kadar dert etmezdim araba olmamasını.