• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Annemin biyopsi sonucu temiz ç8ktı şükür.
Şimdi de tıp fakültesine yönlendirdiler. Hoca bekliyoruz.
Kabızlığın nedeni için bazı özel ölçümler yapılcakmış.
Tıp fakültelerinde de çok zorlanırım ya bakalım Allah işimizi kolaylaştırsın.
Gözünaydın defalarca patoloji sonucu bekledim ne zor olduğunu bilirim .Geçmiş olsun anacığına da sana da..

kızlar ben bugün yolda kaldım kardan çıkamadı araba. okul yolunda kakalak gibi kaldım :KK48:
Allah'a çok şükür bi kaza bela olmadı, bildiğiniz direksiyon hakimiyetini kaybettim defalarca, o anlarda çok korktum :KK17:
sağolsunlar yardım eden çok oldu. yanımızdaki hastanede çalışan bir beyefendi benim arabama bindi kenara park etti (yolun ortasında kalmıştım çıkamıyordum). sonra bizim hastanenin güvenlik görevlileri geldi, arabayı burada bırakmayın sabahtan beri otobüsler minibüsler kayıyor arabanıza çarpabilirler dedi. canı sağlama aldık gibi olunca malın derdine düştük :KK48: bahsettiğim beyefendi bindi yine arabaya, arkadan güvenlikler de sağolsun ittiler arabayı daha az karlı bir yola çıkardık.
tam okula vardım anons yaptılar personel gidebilir diye.
bugün öğrencilere uygulama dersimiz vardı, tüm üni.ler tatildi bizimki tatil değildi o yüzden asistanlar olarak koştur koştur geldik.
öğrencilere de 10.30 da tatil etmişler. neye yarar herkes yollara düştükten sonra. bize de 11.30 da falan gidebilirsiniz dediler.
arabayı boynu bükük bıraktım bahçede :KK48: zar zor attım kendimi eve, ayaklarım su çekti. yarın nasıl gideceğim bilmiyorum. evim okula çok yakın ama toplu ulaşımla gitmesi çok zor. 15 km'lik yolu (istanbul için yakın :KK48: ) 3 araçla 1 saatte gidebiliyorum. yoksa bu kadar dert etmezdim araba olmamasını.

Annemin biyopsi sonucu temiz ç8ktı şükür.
Şimdi de tıp fakültesine yönlendirdiler. Hoca bekliyoruz.
Kabızlığın nedeni için bazı özel ölçümler yapılcakmış.
Tıp fakültelerinde de çok zorlanırım ya bakalım Allah işimizi kolaylaştırsın.
karanfilce geçmiş olsun. inşalalh diğer testleriniz de iyi çıkar.

kızlar ben bugün yolda kaldım kardan çıkamadı araba. okul yolunda kakalak gibi kaldım :KK48:
Allah'a çok şükür bi kaza bela olmadı, bildiğiniz direksiyon hakimiyetini kaybettim defalarca, o anlarda çok korktum :KK17:
sağolsunlar yardım eden çok oldu. yanımızdaki hastanede çalışan bir beyefendi benim arabama bindi kenara park etti (yolun ortasında kalmıştım çıkamıyordum). sonra bizim hastanenin güvenlik görevlileri geldi, arabayı burada bırakmayın sabahtan beri otobüsler minibüsler kayıyor arabanıza çarpabilirler dedi. canı sağlama aldık gibi olunca malın derdine düştük :KK48: bahsettiğim beyefendi bindi yine arabaya, arkadan güvenlikler de sağolsun ittiler arabayı daha az karlı bir yola çıkardık.
bugün öğrencilere uygulama dersimiz vardı, tüm üni.ler tatildi bizimki tatil değildi o yüzden asistanlar olarak koştur koştur geldik.
öğrencilere de 10.30 da tatil etmişler. neye yarar herkes yollara düştükten sonra. bize de 11.30 da falan gidebilirsiniz dediler.
arabayı boynu bükük bıraktım bahçede :KK48: zar zor attım kendimi eve, ayaklarım su çekti. yarın nasıl gideceğim bilmiyorum. evim okula çok yakın ama toplu ulaşımla gitmesi çok zor. 15 km'lik yolu (istanbul için yakın :KK48: ) 3 araçla 1 saatte gidebiliyorum. yoksa bu kadar dert etmezdim araba olmamasını.
Sen Anadolu yakasındasın di mi.? Sabah biz çıkarken de epey vardı kar:KK51:

Sen Anadolu yakasındasın di mi.? Sabah biz çıkarken de epey vardı kar:KK51:
evet aslında benim oturduğum yer çok kötü değildi ama kadıköy yönünde ilerledikçe kar fırtınası başladı resmen. e 5 bile fena hale geldi. sonra iş için e 5'ten sapınca da iyice kaymaya başladı araba

evet aslında benim oturduğum yer çok kötü değildi ama kadıköy yönünde ilerledikçe kar fırtınası başladı resmen. e 5 bile fena hale geldi. sonra iş için e 5'ten sapınca da iyice kaymaya başladı araba
Allah korumuş canım,dikkat et kendi aracınla çıkmak için buhavalar çok tehlikeli

sağolsunlar yardım eden çok oldu. yanımızdaki hastanede çalışan bir beyefendi benim arabama bindi kenara park etti (yolun ortasında kalmıştım çıkamıyordum). sonra bizim hastanenin güvenlik görevlileri geldi, arabayı burada bırakmayın sabahtan beri otobüsler minibüsler kayıyor arabanıza çarpabilirler dedi. canı sağlama
aldık gibi olunca malın derdine düştük :KK48: bahsettiğim beyefendi bindi yine arabaya, arkadan güvenlikler de sağolsun ittiler arabayı daha az karlı bir yola çıkardık.

öğrencilere de 10.30 da tatil etmişler. neye yarar herkes yollara düştükten sonra. bize de 11.30 da falan
gidebilirsiniz dediler.

Canım istanbul demek çile demek bana göre..Hele bir yagmur yağsın kar yağsın evden burnunu uzatmıycan ee nasıl olcak.Ben çıkamadım işin içinden annemlerede diyorum taşının küçuk bir yere diye..Geçmiş olsun bu arada..

@karanfilcem gecmis olsun annecine
Lisa Simpson Lisa Simpson dikkat et kuzu
@stam özledim tabi

Benim koca naapti acep dun arabayi getrmedi kapinin onune bakkalin orda birakmisti tum gun trafikde naapti bilmem

Bulasik,utu,markete gittim geldim poff poff kar cignedim cok guzel yagiyo mubarek
Oglusun cumartesi kitap okuma yarismasi var ona gircek kitap okuduk biraz

Bi ablam var 15yildir gorustugumuz o aradi sana geliyorum dedi annem geldi karsi dairemdeki abla da taniyo o da geldi cay ictik
Simdi gitti oturdum kar izliyorum

Yemegim yok adam ne yicek bakalım
Kar vercem yiisinnn balkon baya doldu
IMG_20150218_175006~2.jpg 5-6cm var galiba

Allah razı olsun kızlar..
Tıp fakültesindeki hoca şaşkına çevirdi bizi.
Dersi varmış azcık bekledik.
Sonra peşinde civcivleriyle geldi.(öğrencileri anne ördeğin peşindeki civcivlere benzetiyorum ben :)
Bizimle yarım saat konuşmuştur odasında.
Şimdiki doktorlar maşallah çok insanlıklılar.
Anneme durumun çok ağır değil dedi ama bi test yapcakmış. Metalimsi ilaç yutcakmış,
24 saat aralıkla film çekilcekmiş. O metalin bağırsaktan atılma süresine göre teşhiste bulunup ameliyata karar gerçekmiş.
Annemi eve gönderdim ben de işletmeleri gezdim.
Gelince pazara gittik ama kurmamışlar olan da dağılmış biz de markete gittik. Biraz meyve ve sebze aldık.
Şimdi de arkadaşa oturmaya gitcez inşallah.

Geztapom bence annenler memleketine geri dönsün.

İyi akşamlar kızlar.
Karanfilce geçmiş olsun canım.
Lisa Simpson hoşgeldin.
Ancak fırsat bulabildim. Hava burada buz buzzzzzzzzzzzzzzz:(
Burnunu dışarı çıkarsan düşecek. İyice sarmalandım ben de.
Koşa koşa kuzulara yemek yapmaya geldim. İkindiyi kılarım diyordum ki gecikti. Markete uğradım. Oğluşumu bakıcıdan aldım. Kızım etütten geldi.
Yemek yaptım. Akşamı kıldım. Hop yemek yedik.
Şimdi ödev kontrolüne başlayacağım. Oğluşum için.
Yarın hastane işim var benimde. Sağ bacağım otururken, kalkarken acıyor. Bakalım yarın göstereceğim.

karanfilce gecmis olsun canim.
Biz ailecek hastayiz,kizim,yavru kus,ateslendi gene,cok huysuz kucakt uyuyor sadece.Esimin kucaginda uyuyakaldi.Komsum sagolsun corba yapip getirdi ama yiyecek halimiz yok.Kimle konussam hastayiz diyor,salgin var galiba.
Bugun markete gittim zar zor 57lira bayip geldim,aldigimda uc bes parca birsey
Haftaya kizim bir yasina giriyor teyzeleri,insallah iyilesiriz o zamana kadar.
Nazah,gecmis olsun canim,insallah kotu birsey degildir.

Çok geçmiş olsun royem royem ben de bu hafta yani pazartesiden bu yana 50 tl harcadım.
Yemekhanede yemekler güzel değildi bu hafta. Dışarı çıktık hep. Sonuç 3 günde 50 tl
5 tl terziye
10 tl Kaş bıyık
2tl otopark
24 tl yemek
4 tl saç spreyi
Gerisi kumbaraya

Kızlar artık inşallah kart kullanmayacağız.
Zaten taksitler var.
Aylık büyük market alışverişi ve mazot parası dışında kart kullanmamaya çalışacağım.

karanfilce gecmis olsun canim.
Biz ailecek hastayiz,kizim,yavru kus,ateslendi gene,cok huysuz kucakt uyuyor sadece.Esimin kucaginda uyuyakaldi.Komsum sagolsun corba yapip getirdi ama yiyecek halimiz yok.Kimle konussam hastayiz diyor,salgin var galiba.
Bugun markete gittim zar zor 57lira bayip geldim,aldigimda uc bes parca birsey
Haftaya kizim bir yasina giriyor teyzeleri,insallah iyilesiriz o zamana kadar.
Nazah,gecmis olsun canim,insallah kotu birsey degildir.
Geçmiş olsun royem. Doğum Gününe kadar iyileşirsiniz inşallah. Kızına şimdiden mutlu yıllar iyi ki doğmuş

Çok geçmiş olsun royem royem ben de bu hafta yani pazartesiden bu yana 50 tl harcadım.
Yemekhanede yemekler güzel değildi bu hafta. Dışarı çıktık hep. Sonuç 3 günde 50 tl
5 tl terziye
10 tl Kaş bıyık
2tl otopark
24 tl yemek
4 tl saç spreyi
Gerisi kumbaraya

Kızlar artık inşallah kart kullanmayacağız.
Zaten taksitler var.
Aylık büyük market alışverişi ve mazot parası dışında kart kullanmamaya çalışacağım.
Bakalım olumlu bir değişiklik görecek misin papatya. Bizi de haberdar edersin durumdan

İyi akşamlar kızlar.
Karanfilce geçmiş olsun canım.
Lisa Simpson hoşgeldin.
Ancak fırsat bulabildim. Hava burada buz buzzzzzzzzzzzzzzz:KK43:
Burnunu dışarı çıkarsan düşecek. İyice sarmalandım ben de.
Koşa koşa kuzulara yemek yapmaya geldim. İkindiyi kılarım diyordum ki gecikti. Markete uğradım. Oğluşumu bakıcıdan aldım. Kızım etütten geldi.
Yemek yaptım. Akşamı kıldım. Hop yemek yedik.
Şimdi ödev kontrolüne başlayacağım. Oğluşum için.
Yarın hastane işim var benimde. Sağ bacağım otururken, kalkarken acıyor. Bakalım yarın göstereceğim.

Bakalım olumlu bir değişiklik görecek misin papatya. Bizi de haberdar edersin durumdan
Bakalım nasıl olacak.
Gerçekten kart kullanmamanın evin bereketini etkileyeceklerini düşünüyorum
Bu sabah makyaj yaparken biten bazı malzemelerim dikkatimi çekti. Önce kendi kendime kart kesilsin alayım dedim. Sonra da ne kartı papatya gidip parayla alacaksın. Unut kartı dedim. Heyecan yaptım sanki ya
Hatta az önce ekstreye baktım. 9 ocakta yediğim Yemeğin parasını 16 Şubat'ta ödemişiz.
Şaka gibi

Back