- 1 Mart 2010
- 44.829
- 114.109
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.801
sjSagolasin canim benim,Allahim hic kimseye gostermesin evlat acisini,olmayanlarada bu guzel duyguyu tattirsin insallah.saka gibi bir sene ne cabuk geldi gecti oyle,cok sukur bu gunlerini gorduk,insallah nice guzel gunlerinu gosterir rabbim.@royemim kuzucuguna gecmis olsun sizede tabiki Rabbim sifa versin
Oyhs yasina mi gircek kuzu buyudu hadi annesi Allah acısını gostermesin yavrularımızın
Hosgeldin canim,Allah acil sifalar versin,tez zamanda iyilesirsin insallah.nevresimlerini gule gule kullan,ben en az haftada bir degistiriyorum,duruma gore iki kezide bulabiluyor.I yuzden bes cift var bende.Su tekli olanlar uygunda,buyuk boy olanlar cok pahali,ve bizim burda her yerde bulunmuyor ve pahalida maalesef.Zaten turkiye cok pahali bi ulke,Allah yardim etsin.Kızlar hepinizi cok özledim uzun zamandır yazamıyorum..tatilden buyana hastalıklarla uğraştım..şimdide tatılde dişe başlamıştım bizde diş eti çekilmesi ve kemik erimesı var..cok zor..şimdi onun tedavısıne başladım..oyle böyle acımadı bugun mahfoldum...haftaya gene..galiba 3 ay surcek..Rabbım beterinden korusun..Para mevzusuna hiç girmiyim..:)) tatilde bu sene nevresimlerimi yenılemeye karar verdim artık 15 yılda cok eskimişlerdi..inanın ne pahalıymış ya...3 takım nevresim kendimize 2 takımda oğluma aldım..onların borcu bitince mutfaktaki eksiklerime sıra gelcek...benım en buyuk sorunum kızlar acil zayıflamaya başlamam lazım ama bir turlu adım atamıyorum..nerden başlasam bilmiyorum ..benden bukadar ...hepinize sevgiler kızlar
Aaaa kızlar erken kalkan yol alır.
Günde 6 saat uyuyorum. Yaşlanınca insanın uyku ihtiyacı azalıyor tabi
royem uzun zamandır arada sekteye uğrasa da spor yapıyorum. Yine arada kaçırsam da dengeli beslenmeye çalışıyorum.
Insan alışınca bırakamıyor. Sporun Vücutta yarattığı etkiyi görünce.
Kilo verme işi de boğazı tutmaktan geçiyor. Malesef başka bir yolu yok kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?