Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ben geldim kızlar
Spor yapıldı
Duş alındı
Yüze Göze kremler sürüldü
BM boşaltıldı
Yarın yapılacak yemek ayarlandı
Kahvaltı hazırlandı
Çay alındı
Keyif yaoılıyor

Lisa Simpson çok teşekkür eserim canım.
Kv ve kp ile ilgili artık eşime tek kelime etmiyorum. Tutuyorum kendimi.
Onların Dünya'dan haberi olmuyor. Biz burada huzursuz oluyoruz.

Günaydın herkese....Bugün Ankara -8 derece.Kuzuma neolursun bere giy atkını bağla diye yalvardım adeta.Sert yapınca sökmüyor malum ergen.Oğlum bak bende senin gibiydim hiç dikkat etmezdim giyinmezdim bak genc yaşta hastanelerden kurtulamıyorum,senin ilerdeki hayatın güzel olsun diye uğraşıyorum dedim.Maalesef genlerimiz çürük dedim.Tamam dedi hemen yumuşadı.Ama sonra o gidince üzüldüm.Çocuğumun da psikolojisini bozcam diye.Kızlar önceden ben her cuma düzenli sohbet toplantılarına giderdim.Kalabalığa giremediğim için (astım) bir yıldan fazladır gitmiyorum.Ve o zamandan beri psikolojim yerle bir.Bağlantı kurmak doğrumu bilmiyorum ama faydası oluyomuş diye düşünmeye başladım.

Öyle deme canım yaa çalışan kadınsın süklüm püklüm gezemezsin.Ama mesela siyah bir pantolonu ya da eteği iki üç ayrı bluzla ,ceketle kombinleyebilirsin.Böylece daha az harcarsın.Ama kıyafetinize dikkat etmelisiniz siz bence.Yani çalışanlar.Ha bende eşim gelmeye yakın kendimi toparlarım biraz .Bu aralar iyi değilim ama genelde bi kalem çekerim saçımı başımı düzeltirim.15 yıldır mutlaka sabah öper yollarım akşam öper karşılarım.Bunlar önemli erkekler için .Bazı kadınları anlamıyorum bu tip şeyleri yapmayı ödün vermek olarak görüyorlar.Ama öyle değil .Geçinmek yuvayı idame ettirmek hel dunyanın bu kadar kirlendiği bir zamanda çok zor.Tabii buna rağmen Rabbim insanı her daim vicdanlı insanlarla karşılaştirsın.Bazende olmayınca olmaz .

bence kesinlikle faydası oluyor. sohbeti bilemem ama ibadet etmek insanın ruhuna çok iyi geliyor. mutluluk veriyor.
ben geçen hafta regl idim sabahları 07:30 da gözümü zor açıyordum. ama regl olmadığım zamanlara namaza kalktığım için 05:50 de zıpkın gibi kalkıyorum.
ve gerçekten daha mutlu oluyorum.
ruh haline iyi gelen dualar var canım. onları okuyabilirsin.

bir gün tv de şu haberi duyacaksınız.
falan falan hanım gardrobunun altında kaldı ve öldü...
yani o kadar çok...
15 den fazla çizmem var benim.
eteğin elbisenin haddi hesabı yok...
şimdi keşke bu kadar almasaydım diyorum. kullanıyorum ama boşa giden para. artık daha temkinliyim bu konularda.

Bu dönemki programım bi tuhaf yine
22 saat dersim var,5 güne yaymışlar
Bu sorun degil ama dengeli yayılsa bari
Çarşamba ve Perşembe gec başlıyor
Diğer günler 7.30da
Cuma günü 7 saat ders+nöbet
İdareye söyledim
Cuma nöbeti zaten zor
Bari bi saat boşluk koysaydiniz da nefes alsaydim
Bakalim program değişcekmis
Askere giden bi öğretmenimiz vardi
O gelcekmis, o yüzden programı yeniden yapicaklar.

Günaydın kızlar

Akşam hepinizin uykusu kaçmış ama ben hepinizin yerine uyudum sayılır.
Akşam 10 sabah 7 40 arası uyuduk ailecek. 2 buçukta uyandım yatağıma geçtim ama gözüm kapalı bi vaziyette.
uykum kaçarsa sabahı sabah ederim biliyorum.
Mis gibi kar var dışarda. Gece olsada çıksak yürüsek. Ben karlı havayı gece severim.
Okul tatil zaten geçen hafta öğretmen hastaydı gitmedi. Bu haftada böyle geçer. Yarında tatil olur büyük ihtimal.
Bu sene çok verimsiz geçti bizim açımızdan.

Anlattıklarınıza çok üzüldüm. Size, annelerinize o tazecik geline.
Benimde kayınvalidemle çok sıcak olmayan mesafeli ama gerektiğinde görüşecek kadar yakın bi ilişkim var.
Yaptı etti bişeyler. Fırsat buldukça alttan alttan devam etmeye çalışır. Senede bi kere iki kere gelir 2 3 gün kalır gider.
Bende bi bayram gitsem bi bayram gitmem. Kendi evinde aslan kesilir, huysuzlaşır. Benim evimde sinsilik peşine düşer ama belli etmemeye çalışır. Düşünecek olsam sinir olurum ama umursamamayı seçerim olabildiği kadar. Benim kayınvalide de çok çekmiş kayınvalidesinden. Bu işler zincirleme gidiyo bazıları için. Ben çektim gelinim çekmesin, gelinim kızım gibi olsun diyenlerin karşısına da iyi gelin zor çıkıyo malesef.

Ayy Allah korusun canım .Benim şöyle bir yöntemim var misal kış sezonu bitti de mi dolabı dökerim o sezon boyunca hiç giymediğim ve kullanmadığım bir parça var diyelim ki onu hemen ayırıyorum ve tutmuyorum.Bence sende öyle yap.Kıyamıycak gibi olursan hepsinin hesabını vericez öyle düsün.Birde hiç alamyanları aklına getir canım.Eminim yardımıni yapıyosundur sen de o yürek var ama böylece daha çok yapmış olursun .Nacizane tavsiye...

@trlelli bakıyorum da akşam yatmaz sabah kalkmaz oldun kız.Hu huu sabah oldu nerdesin kuzu
Ouy cok uyudum cok
Tv esim basindan kalkmaz diyoduk ya henuz oyle aman aman oturup izlemedi oglani alamiyorum basindan ama
Aksam onu zorla odasina gotrup yatirdim
Gec uyudum
Yeni uyandım kuzu
Ayy benimde oglus seninki gibi baslar yakında naparım ya
Simdiden bi yere götüremiyorum mesela
Brn gelmem, gitmem istememler basladi
Bi de benim kuzu ikizler erkegi
Kızlar ikizler burcu erkeklerinden yaka silkiyiolarmis
Cok inatci
Laz damarımı tutuyo napıyo bilmiyorum
Bu pazar bizimle kahvaltı yapmadı yemicem dedi
Esim naaptiysa ikna edemedi
Ben hiiiic gel, ye hic orali olmadim

Anneannle git dedim gecen bi yere onlada gitmek istemiyo artik bende gelim diyince tamam dedi

Annem diyoki bu artik benide begenmiyo :)

Cok guZel yagmis mubarek okullar tatil.
Kar oynasın diye bile cikaramiyorum disari dusun aiyy bu nasil hevessiz bi cocuk ya
Usurum ben cikmam diyo

Enteresangillerden

ben de iyi ki gelmişim diyorum.
bir de aynı anda birkaç kişiye cevap verebilsem
çoklu alıntı yap'ı tıklıyorum ama tek kişinin yazısı görünüyor. beceremiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…