- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.681
Kızcam sanaaa
Buyur gel tatlımmm.
İnatçı herifimi razı edersem bulişuruz.
Ama benim tahminim kesin bizi uzaktan izler
Canım benim sağolasın.Yazın gelcem yanına görüşürüz belki ?.ölcemmi ne toprağım çekiyo
Canım bunu birebir yaşadık annemle..tamamen şaka olarak birşey demişti ve ben onun yaptığı şakada ki olayın aynısını hemen hemen 3 senedir çekiyorumgeztapo ya hayır söyle ya sus siye bi laf vardır.
Gün içinde herkese Kun makamı verilirmiş yani Ol vakti.
O an söylediğimiz şey kabul olur.
O yüzden hayırsız şeyler söylemek, düşünmek yok.
Bazen şakayla yada öylesine olumsuz şeyler söylüyoruz ama bilmiyoruz belki de o an Kun vaktindeyiz.
Osmanlı zamanında ışığı söndür yada ışığı yak bile denmezmiş olumsuzluk çağrıştırdığı için.
Onun yerine ışığı uyandır , ışığı dinlendir denirmiş.
Bi daha duymayalım...
Hemide seve seveAnaammm ne güzel canım benim yerime bir mevlana yermisin kuzu?
Tamam canım çok haklısın çıkıyo ağzımdan bunalınca böyle şeyler ....Çok doğru dikkat etmeli .geztapo ya hayır söyle ya sus siye bi laf vardır.
Gün içinde herkese Kun makamı verilirmiş yani Ol vakti.
O an söylediğimiz şey kabul olur.
O yüzden hayırsız şeyler söylemek, düşünmek yok.
Bazen şakayla yada öylesine olumsuz şeyler söylüyoruz ama bilmiyoruz belki de o an Kun vaktindeyiz.
Osmanlı zamanında ışığı söndür yada ışığı yak bile denmezmiş olumsuzluk çağrıştırdığı için.
Onun yerine ışığı uyandır , ışığı dinlendir denirmiş.
Bi daha duymayalım...
Geztapo bence sen buradaki en pozitif insansın. Her zaman çok güzel tavsiyeler veriyorsun insanlara. Bir arkadaşımız Demiş kesinlikle Katılıyorum buranın Bilge kişisi olarak görüyorum ben de seni (kusura bakmayın telefondan yazınca gereksiz büyük harfler falan olmuş)
Oyhhhss
Herkesler nörüyo öyle
Paraları baydim geldim bögrume oturdu
Benim dizikusunun cerezinide aldim 18tl azicik sey ya bu ne boyle
Gorunce oooooo! Falan diyo ruhum oksaniyo
Meyve tabagi,suslu cerezler,suslu fincanlar gorunce yurube hatun! Ooooo! Zehir olsa yenir ki bu! Gibi laflari vardir ruhumu oksar veriyo gazı bana ayy bunlardan bile mutlu olan biriyim benden zarar gelmez :)
Bi de sabah yattim geri telf caldi
Saat 10.30gibi ana baktim arkadas uzakta otruyo o evlendi gelin gitti burdan 10yillik bi tanisikligimiz var
ailecek
Sana gelcem dedi cayı koy
Ana !
Mutfak bulasik dolu
Ev supurulcek yataklar! Eyvahh eyvahh
Resmen uctum.evin icinde
Yarim saatte hallettim hepsini
Saat 2gibi gittiler(annesiyle geldi, bende annemi cagirdim anali kizli sohbet ettik)
Sonra bende cikip odemeleri hallettim
sta sen cok gezmedinmi ya is bahanesine
Gezen var gezemeyen var komsu canım cekerse nolcek
Canım ne mutlu olmuşsundur Allah sevdiklerimizin sayısını artırsın .Sen yarım saattede halledersin hızlıdır elin.Küçük evde oturmanın avantajı işte.Ben de bugün hastaneyi iptal ettim psikiyatriden randevu aldım böylesi daha iyi beklemem hic olmazsa ..Eski bir arkadaşa uğradım iyi geldi psikolojime .Aslında ben kendimi yenip bir türlü dışarı atamıyorum atsam iyi gelicek biliyorum ama üşeniyorum işte...
Hoşbuldum canım..keşke uzun kalabilsem de görüşebilsek,kaç aydır bıçakarası,mevlana falan hayalleri kuruyordum ama bırak onları yemek bile yiyemedik düşünStaaa ayyy çok heycanlandım demek burdasınnn
Hoşgeldin
Lisa Simpson hoş geldin
Beni nasıl bilirsin
Allahtan şu telefon var
Yoksa ben nerdeeee internete gireyim
Gerçi bu da sinir ediyor bazen
Ama hiç yoktan iyidir
Aynen yaa.Keşke ehliyetim olsa .Araba kapıda duruyo ben ihtiyaçlarımı gidermek için dolmuşa bekliyorum gıcık oluyorum.En azından biner giderim bir avm ye dolaşır gelirim sevmiyom gerçi avm gezmeyi ama zorda kalınca değişiklik olur.Ne zaman canın sıkılsa bir markete uğra en azından canının sıkıntısı gider. Ben bunalınca atıyorum dışarı kızlar kendimi. Rahatlıyorum geliyorum. Yoksa kafayı yerim. "Düşün düşün .... işin" diye boşuna dememişler.
Kız Allah iyiliğini versin 7 çeşit ne yaa...Valla benim felsefem "beni seven bana gelsin" siz gençsiniz enerjiniz var tabii daha.Ben oğlan kuçükken günler ,sohbet toplantıları çok giderdim ve çok yapardım.Artık öyle değil .İnanın yemeklerrimi sabahtan yaparım ben,öğleden sonra gelen samimi bir arkadaşımsa eger kuru pilav yiyip üstüne bisküviyle filan çay içmişliğimiz bile vardır.Tabiki haberli olduğu zaman hazırlik yapilir ama bence 3-4 çesit yeterlidir.Beklenti yüksek demişsin canım iste öyle olunca sami miyet olmuyor bence.O zaman evinde ,üstünbaşın da ona göre olması gerekiyor. Ben bunun sevmediğimi farkettim.Misal ben oraya gelsem yoldan gelicem ya sen bana bir çorba bir yemek birde salata yapsan üstunede çay yeterde artar bile :) yalnız kendimi laf arasinda davet de ettirdim :)
Buyur bana da beklerim canım. Geztapo özelden foto gönderebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?