• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın herkeslere.Bugün eşim evde ,çok işimiz var.Süpürme silme toz alma bir miktar ütü hiç yemek yok bakalım hallederiz inşallah.Bu aralar yine bazı değerlerim düşüyor sanırım hiiiccc gücüm yok.Sizin başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.Topiği demoralize ediyorum diye düşünüyorum bazen.Ama inanın sizden başka kimse yok anlatamıyorum.Zaten hayatımda bikaç kişi kaldı .Ama onlarla da geyik muhabbeti.Ben biriyle konuşurken hep onun derdini paylaşmaya çalışiyorum gerçek hayatımda .Bu sefer bu anaç tavirlarım yüzünden annem babam bile bana sadece dert anlatıyolar yahu seninde bir sıkıntın var mı demiyolar.
Olsun canları sağolsun.İçimi dökmek için günlük yazmaya karar verdim .İlk yalnız kaldığımda başlayacağım.Hayırlı pazarlar hepinize.Sizi seviyorum ....

biz de seni seviyoruz geztapocum
papatyacım hakikaten öylesin
papatya gibisin maşallah:nazar:
çekemeyen de antenini taksın cnm
civven ben de mahvoldum o haberi,dünden beri aklımdan çıkmıyor
bol Fatiha okuyorum özge için,diğerlerini de en büyük adalete:RABBİM e havale ediyorum

O olay herkes gibi beni de çok etkiledi.
Ben çok sık kullanmasam da minibüste yalnız kalmamaya özen gösteririm.
Ya herkesle iner başka araç kullanırım yada inemeyeceksem eğer telefondan eşimi yada babamı arıyomuş gibi yaparım.
bekle orda beni zaten az kaldı iniyorum şu minibüsteyim derim sesli sesli.
Sağ salim inince de bi ohh çeker sonra paranoyak olduğumu tedaviye ihtiyacım varmı acaba diye düşünürdüm.
Herkeste varmış bu meğerse. Annelerimizin aşıladığı bişey mi, bilinçaltımı , duyduklarımız mı bilmiyodum bunu ama doğru yapıyormuşuz.

Ben de çok tırsardım serviste, minübüste, otobüste tek kalmaktan. Dönüp dönüp bakarım bazen benden başka birileri var mı diye? Ama boşuna değilmiş. Okul servislerinden bile tırsarım ben. Çocuğumun sona kalmasını istemem.

Günaydın herkeslere.Bugün eşim evde ,çok işimiz var.Süpürme silme toz alma bir miktar ütü hiç yemek yok bakalım hallederiz inşallah.Bu aralar yine bazı değerlerim düşüyor sanırım hiiiccc gücüm yok.Sizin başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.Topiği demoralize ediyorum diye düşünüyorum bazen.Ama inanın sizden başka kimse yok anlatamıyorum.Zaten hayatımda bikaç kişi kaldı .Ama onlarla da geyik muhabbeti.Ben biriyle konuşurken hep onun derdini paylaşmaya çalışiyorum gerçek hayatımda .Bu sefer bu anaç tavirlarım yüzünden annem babam bile bana sadece dert anlatıyolar yahu seninde bir sıkıntın var mı demiyolar.
Olsun canları sağolsun.İçimi dökmek için günlük yazmaya karar verdim .İlk yalnız kaldığımda başlayacağım.Hayırlı pazarlar hepinize.Sizi seviyorum ....

Aşkolsun geztapo öyle düşünme lütfen.
Hepimizin ruh halinde iniş çıkışlar oluyo, paylaşıyoruz burdan.
Çevrendekilerin dertlerini dinlersen sürekli senin enerjin düşer, anlatan rahatlar.
Sen gayet neşeli bi hanımsın.
Kolay gelsin size.

Ben de çok tırsardım serviste, minübüste, otobüste tek kalmaktan. Dönüp dönüp bakarım bazen benden başka birileri var mı diye? Ama boşuna değilmiş. Okul servislerinden bile tırsarım ben. Çocuğumun sona kalmasını istemem.

Nazahcığım çocuğun servisisnde hostes yok mu

Dert çok. Dün ve bugün çocuklar babasıyla kaldı. Ben de yalnız. Bu nereye kadar bu şekilde gider hiç bilmiyorum. Allah onları ıslah etsin.Ya insanlar neler görüyor. Buna da hamd olsun diyorum. Gerçekten insanları Allah çaresiz bırakmasın. Düşünüyorum da ya çalışmasaydım nasıl olurdum, nasıl düşünürdüm. Şimdi çocuklarıma ve kendime yetiyorum hamd olsun. Ama ya çalışmayıp arkasında destekçisi olmayan çocuklu bayanlar.

P poem bence iyi olmus cok ucuza almissindir
L lisa insan bi ses verir ama dimi muhabbeti kacirdin sen hıh!

@civvenim arada boyle inislerim cikislarim oluyo sanirim buna kendimi hazirlamaliyim artik
Esimin notr olmasina sinir oluyorum ama gönlumude aliyo bi sekilde.

Esimin kazaklari ve ayakkabilari vardi onlari ayir dedi gebzede koyde birine goturcekmis onlari ayirdim
Simdi de tekrar sehpa bakmaya cikicam bakalim begenebilcekmiyim
Herkese iyi pazarlar kuzular

Benden cok demorolize(dogrumu yazdim giz) eden yoktur
Cok iyiyim falan yazio birdennn zirliyorum inislerim cikislarimin zamani yok
Daha az kotu anlarimi yazicam ama artik ordan bakinca kisilik bozuklugu var gibj gorunuyodur oyle gordum kendimi

Sen hep anlat bana cok iyi geliyosun
Ama sana kiyamiyorum sana daha dert anlatmicam seni uzmeye hakkim yok benim
Ama sen hep yaz ben hep dinlicem sozunu

Sevilesi hatun cansin can.

O olay herkes gibi beni de çok etkiledi.
Ben çok sık kullanmasam da minibüste yalnız kalmamaya özen gösteririm.
Ya herkesle iner başka araç kullanırım yada inemeyeceksem eğer telefondan eşimi yada babamı arıyomuş gibi yaparım.
bekle orda beni zaten az kaldı iniyorum şu minibüsteyim derim sesli sesli.
Sağ salim inince de bi ohh çeker sonra paranoyak olduğumu tedaviye ihtiyacım varmı acaba diye düşünürdüm.
Herkeste varmış bu meğerse. Annelerimizin aşıladığı bişey mi, bilinçaltımı , duyduklarımız mı bilmiyodum bunu ama doğru yapıyormuşuz.
Ben aksam tek basima disari cikmam
30yasidayim hic aksam tek yalniz olmadim disarda
Korku var bende illa tabiki calisan bayanlar var olunmick diyr bise yok ama ben korkuyorum
Kizcagiza cok uzuldum agladin bile
İste bazi sapiklar bu dunyayi yasanmayasi bi hale getiriyolar cocuklarimizi nasil buyutucez bilmiyorum

Kizlar bilmem nezamandi kisa mesafe icin binmistim kalabikda dgildi minibus onlerdeydim adam bana 3 defa buyrun öne gelin dedi hayir iyiyim boyle dedim
Digerinde yakin mesafede inicem dedim.en sonunda indim zaten
Minibusculerin psikolojilerine bakilmali bence
Okadar yokl gidip onca insanla ugrasip normal olmaya bilirler
Adam da zten normal degilmis
Daha once kaza gecirmis kafasindan darbe almis
Agir antidepresan ve uyusturucu kullaniyomus bunlar icin ayrica saglik kontrolu gerekmeli can tasiyolar yazik ya.
Pislik adam aklima geliyo kizin bileklerini kesmis bide yakmis tirnagindan dna almasinlar diye kiz can havliyle aadami cirmalamis

Allah böyle sapıkların cezasıni ahrete ertelemesin en ağır eziyetleri çektirsin Rabbim bizim de gözümüz görsün yüreğimiz soğusun inşallah.Allah ailesine çokca sabır versin sınavın en ağırı evlat acısı.Rabbim herkeslerden uzak eylesin. Ben mesela muge anlı izlemem insan paranoyak oluyor.En güzeli ayetel-kürsi felak nas bide koruma esmalarını okuyup çıkalım evden kızlar.Ben bu esmaları oğlusada öğrettim oda çıkarken okuyor.Allaha emanetiz hepimiz.Bide rahmetli babaannem Rabbim kendi acısın ,sen bu kadar acıma derdi böyle bir olayda...Ne demekse ?Yandığı yerde sönsün derdi bide.

Aşkolsun geztapo öyle düşünme lütfen.
Hepimizin ruh halinde iniş çıkışlar oluyo, paylaşıyoruz burdan.
Çevrendekilerin dertlerini dinlersen sürekli senin enerjin düşer, anlatan rahatlar.
Sen gayet neşeli bi hanımsın.
Kolay gelsin size.

Canım sağol ...Valla sürekli hastalıktan bahsediyorum bu aralar önceki gönderilerime baktım da.. Enerjim düşük bu aralar hakketen.Hatta devlet hastanesine psikiyatriye gitsemmi diye düşünmeye başladım.

Benden cok demorolize(dogrumu yazdim giz) eden yoktur
Cok iyiyim falan yazio birdennn zirliyorum inislerim cikislarimin zamani yok
Daha az kotu anlarimi yazicam ama artik ordan bakinca kisilik bozuklugu var gibj gorunuyodur oyle gordum kendimi

Sen hep anlat bana cok iyi geliyosun
Ama sana kiyamiyorum sana daha dert anlatmicam seni uzmeye hakkim yok benim
Ama sen hep yaz ben hep dinlicem sozunu

Sevilesi hatun cansin can.

Canım benim ben şimdiden özledim bile seni keşke burda olsan ..Olsanız hepiniz ...Sen de bende hepimiz dert anlatıcaz tabii ki .Ama sen sakin ol tamam mı kuşum .Hemen patlama herşeye .aa bu arada tv hayırlı olsun netede giriyosa senin balkon teyze dizilerini ordan izler artık.Kuma geldi sana bu tv adamı akşamları yatağa götürebilcenmi bakalim :D

Kesinlikle katılıyorum. Bence de çok fazla bir olayı içselleştirmeyeceksin. Allah acısın demek lazım. Ben üst komşumun kocası gittiğinde acaba çok mu içselleştirdim diyorum bazen:))))))
Bilmiyorumki hiç anlam veremezdim bu söze..Başkasının üzüntüsünü onemsemezsen seni de kimse önemsemez diye düşünüyorum kendi kendime hep.Yanlış belki.

biz de seni seviyoruz geztapocum
papatyacım hakikaten öylesin
papatya gibisin maşallah:nazar:
çekemeyen de antenini taksın cnm
civven ben de mahvoldum o haberi,dünden beri aklımdan çıkmıyor
bol Fatiha okuyorum özge için,diğerlerini de en büyük adalete:RABBİM e havale ediyorum
Poecim ciciler filan almıssın güle gule kullan .en güzeli ihtiyaçları indirim zamanı halletmek.Sezonda %200 belki daha fazla kar koyuyolar.Yatacak yeri yok bazı esnafların.Hele tesettür magzalrı tesettür oteller var ya onların hiç yatacak yeri yok

Bilmiyorumki hiç anlam veremezdim bu söze..Başkasının üzüntüsünü onemsemezsen seni de kimse önemsemez diye düşünüyorum kendi kendime hep.Yanlış belki.
Bu kelimenin anlamı olanı olduğu gibi kabul etmekten geçiyor. Yani tekamül. Olan biteni Allah'tan kabul ediyorsun ve yine Allah'a sığınıyorsun. Acıma da kendi egon ve korkuların var. İyi ki benim başıma gelmedi var. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Back