- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.601
Bakk bakk sennn demek gizli gizli takipler filan hâa
Özellerimizi de öğrenmişsin...
Canım çok tatlısın ya.
İnşallah yine muhabbetli devam ederiz burda da
Orda seyyah çok komikti yaa..
Ben de öZledim kızlari
Demek adımızı yazmıştık ha ben hatırlamıyorum biliyo musun..
özelden yazsam olur mu okulu istanbulda 3 tane var zaten birinden mezunum diğerinde çalışıyorum. acaba kardeşinle aynı mıAyy bence de çok iyi olmuş yazman ne diyelim geç olsun da güç olmasın demişler
İlk yazdığın iki mesajı ben de eşime okudum malum yatakta ben kıkırdayınca o da merak etti.
Nasıl gülüyo yazdıklarına.
Delibocukle aynı okuldanız derken aynı mesleği mi yapıyorsunuz :)
Ben onun çalıştığı hastaneyi unutmuşum algıda seçicilik işte. Sen hatırlıyor musun?
Onunki kardeşimin okulu muydu düşündüm durdum geçenlerde hatırlayamadım.
hala aynı şeyi diyor. sen bana mesaj atar mısın ona cevap yazayımBir daha dener misin?
Sanırım mesaj kutum dolu.
Sil diye de bişey göremedim ama yarın bir de PC den bakıyım.
Konuşmaları terket dedim
yeni üyeyim ama yazdım ve gitti gibi görünüyor. geldi mi. kardeşinle aynı okuldan mezunuz eğer gelmediyse buradan yazayımAttım geldi mi?
Hala gelmezse yeni üye olduğundan da olabilir.
Ama sanki geçen gestapo da atamamıştı bana.
trlellicimBende geldim
Oglus sinemaya gitmek istedi sungerboob
Esimi aradim ben sinemaya gidicem yani oraya gelicem(is yerine yakin bi yer) dedim
Ben sizi alirim hazirlanin dedi
Biletlerimizi gozluklerimizide almis (3d)
Bizi birakti
Ciktik tlf caldi geriye dogru gel dedi bi dondum arkami gelmis bizi bekliyomus
Yemek yedik
(Bu arada 35tl biletler 15tl misir ve kola 40tl yemek)
Sonra oraylada kalmadik baska bi avm ye gittik tv aldik
2.100tl karta kaydi
9taksit 230 -230 odencek
Sevgililer gunu hediyesine sayarsin,sayilir dimi dedi
Bana ozel degil sayilmaz dedim.
Oyle geldik eve
Ben topige uymayan ne varsa yaptim bugun
Batti balik yan gider bakalım.
hoşgeldin cnmherkese merhaba, iyi geceler. ilk merhabayı gecenin bir köründe yazmak kısmetmiş.
konunuzu ilk açıldığı günden beri okuyorum diyebilirim. sessiz ve derinden takip ediyorumkonunun sahibi karanfilceyi yine sessizce takip ettiğim bir ekonomi konusundan tanıyordum, yeni bir konu açınca okumaya başlamıştım.
bu ekonomi kısmında 3 konuyu hep takip ediyordum. biri kirli çıkılardı, sonra bu topic, sonra da birikimci hatunları takip etmeye başladım. yani tasarruf birikim falan çekiyor beni bir şekilde
hep niyetleniyordum yazmaya hem buraya hem diğer konulara ama bir türlü kısmet olmuyordu, cesaret edemedim bir de siz çok kaynaştığınız için çekindim dahil olmayazincirlerimi kırıyorum diğer konuya yazdım burada da sinsi sinsi okumaktan öteye geçeyim dedim. aslında beni en çok burası gıdıklıyor bazı arkadaşlar ile çok yakın oturuyoruz hatta geçende buluşma oldu ya benim evime çok yakın bir yer orası. yakanıza karanfil takacak olsaydınız meraktan gelirdim belki oraya siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum diye
biraz saçma bir merhaba oldu ama neyse ilk adımı atmış oldum
ben de hatırlıyorum papatyaAmannnnn gece gece amma muhabbet dönmüş
Lisacık maşallah herkesi biliyorsun
Sen de bizdensin.
Yeniden hoşgeldin
Ben isimlerimizi Yazdığımız günü hatırlamıyorum ki yaaa
herkese merhaba, iyi geceler. ilk merhabayı gecenin bir köründe yazmak kısmetmiş.
konunuzu ilk açıldığı günden beri okuyorum diyebilirim. sessiz ve derinden takip ediyorumkonunun sahibi karanfilceyi yine sessizce takip ettiğim bir ekonomi konusundan tanıyordum, yeni bir konu açınca okumaya başlamıştım.
bu ekonomi kısmında 3 konuyu hep takip ediyordum. biri kirli çıkılardı, sonra bu topic, sonra da birikimci hatunları takip etmeye başladım. yani tasarruf birikim falan çekiyor beni bir şekilde
hep niyetleniyordum yazmaya hem buraya hem diğer konulara ama bir türlü kısmet olmuyordu, cesaret edemedim bir de siz çok kaynaştığınız için çekindim dahil olmayazincirlerimi kırıyorum diğer konuya yazdım burada da sinsi sinsi okumaktan öteye geçeyim dedim. aslında beni en çok burası gıdıklıyor bazı arkadaşlar ile çok yakın oturuyoruz hatta geçende buluşma oldu ya benim evime çok yakın bir yer orası. yakanıza karanfil takacak olsaydınız meraktan gelirdim belki oraya siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi tanıyorum diye
biraz saçma bir merhaba oldu ama neyse ilk adımı atmış oldum
gerçekten çok sıcak karşılandım şansıma da gecenin 12'sinde birileri var burada. keşke daha önce yazsaymışım dedim. herhalde benim kadar istikrarlı okuyup da hiç yazmayan olmamıştır.
ben yıllarca kirli çıkılar konusunu da okudum orada da çok kaynaşılmıştı bir ara çok istedim üye olayım yazayım dedim ama hem üşengeçlik hem de çekingenlik var sanırım. orası da çok eğlenceliydi espriler havada uçuyordu hatta orayla ilgili unutmadığım şeylerden birisi de senin ara sıra gizli gizli okuyanlar kim (misafir olarak) demendi. bir de bir gece herkes isimlerini yazıp silmişti o anda bende oradaydım
Günaydın kızlar
Poe foto koyduğumuzu hatırlıyorum.
Hatta bana Sunny abla papatya gibisin. Çok güzelsin yazmıştı. Hiç unutmam.
Sonra da faceden tanıdık birbirimizi
@geztapo yuda gördüm faceden. Çok tatlı bi yüzü var.
Ama malesef henüz arkadaş olamadık.
Ben annemdeyim bugün. Dün akşam geldik. Oğlumla beraber. Eşim istemedi. Yorgunum diye.
Özgecanın başına gelenlerden sonra tırstım yolda.
Farklı bir şehirde yaşıyor ailem.
Oğlumun tuvaleti geldi de akaryakıt istasyonunda durmaya cesaret edemedim. Kuzum tuttu çişinş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?