- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.541
Kavga ettik telf da aglamakdan helak oldumtr_lelli çirkef insan her zaman çirkef işte.
Yasını okurken nasıl sinir olduğunu ben boş hissettim.
Eşin konuşmuyor mu ailesi ile. Neden senin oğlun ile ona haber gönderiyor anlamadım ben
Canım takma diyeceğim ama ben de pek beceremiyorum nedense
Yalnız brn artık eşime birşey demiyorum. Dediğim zaman evin içinde huzursuz oluyoruz. Onların da istediği bu.
Üzülme lütfen. Oğlunla da konuş. Onların dediklerini umursamasın
Eşin de senle gidebiliyor mu canım?
Benim eşim asla göndermez de..
Yazını görmedim canım onun yerine fırında patatesli tavuk yaptım.
Parol yerine de adama parladım cıngarı çıkardım rahatladım
Aynen oyle canim.En iyisi politik olmak ama bunu içine atarak degil umursamayarak yapicak insan.Benim gorumcemle cok buyuk sorunlarim oldu bigun telefonda saydiriyo bu yine bana actim hoparloru esim yanimda hepsini duydu.O gunden sonra bitti.Benim esim beni hic savunmadi ama ben haksizliga susmadim tepkim kizginligim kimeyse ona yonelttim .Bide cok dua ettim Allahim onlarin kalbine duygularimi ilham et beni kendileri anlasin ben kendimi anlatmiyim diye...iste boyle ._sekerpare_ ne güzel yazmışsın. Ben çok isterim sizi tanımayı ya. Face var mı canım. Özelden bana bi adını yazar mısın.
Neyse....
Senin yazdıklarının üstüne ben birşey yazamam ama.
Ben artık eşime birşey dmiyorum. Yani dememeye çalışıyorum. Arada kaçırsam da sonra hemen tutuyorum çenemi.
Konuş Konuş biz huzursuz oluyoruz onların umrunda değil sonuçta.
Papatya canim ben simdi cikcam evden de sana ozel mesaj atarim musait olunca faceden eklesirizLelli çok merak ettim geztapoyu
Bi de benim öğrencim falan çıkarmış dicem de yaşı benden büyük sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?