Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

günaydın kızlar
mutlu sabahlar,hayırlı cumalar
trlellicim,beni anlatıyorsun bebeeem ya,ama ben de kansızlık var,ondan üşüyorum,anne sütü almamışım,köyde de anneannecim inek sütü içirmiş,o yüzden demir bağlayamıyormuş benim vücut,dr buna benzer bir şeyler söyledi,ne edelim bacım yaaa,ekvatora mı taşınsak ki

@poe sicak iklimlere gidelim hep isinalim ohh miss
Bende onlar normal kan,demir,b12 hepsi iyi
Benim ellerim hep soguktur mesela
Dr sey dedi damarlarin cok dar olabilir kan akimi hizli olmaz ve usuyebilirsin dedi
Hayyy damarima dedim.

_sekerpare_ oyhss bizde de bolca var dolgu molgu yapilcak gecmis olsun

Dişin cekilmesi lazim dedi ama yanagim kocaman sis oldugu icin antibiyotik verdi.Oyhh sadece on gun oldu antibiyotigim biteli.adamla kardes olduk zaten mantar sikintim yuzunden.adam beni bosayacak sonunda

Elektrik faturam geldi 51tl
Her ay zaten boyle geliyodu gcen ay 86gelmisti cok sasirmistim oohaaa! Dedim
Bizi caktirmadan soyup yiyen, bogazindan liram gecen her buyukbasa haram olsun her lokmasi
Soya soya donumuzla kaldik!
Dogalgaza da indirim gelcekmis
Ayyy ne sevindim ne sevindim ceplerini doldurdukdan sonra indirim!

Kızlar sinirlerim bozuk
Bisiyler kirsam ancak rahatlarim yine oglumun cikis saatine gelmisler.
Turimz sirketinin sorumlusu aradi adam bile guldu hallerine offf cikip gidicem yurucem
Esimi arayip saydimsoyledim yuzune kapattim iyiki suan yanimda degil iyiki !
Oglumu kolundan tutup cekip servisin arkasina goturmus "soytari babana soyle..." demis oglum devamini hatirlamiyo ne soyle dedigini hatirlamiyorum
Diyo usluba bak!
Ogluma denilenlere bak!
Oglumu kullanmalara bak!
Ogluma davranisa bak!
Oglumu posta kutusu yapmislar suursuz lanet pislik edepsizler.

Allah cezanizi versin sizin!

Ogluma nasilsin? Karnen nasil? Ozledim seni desene suursuz!
Harclik ver ne bilim sev!

Ogluma uslubu goruyonuz dimi
Ben demistim size dimi oglumu doldurur bunlar anca cunku dertleri oglum degil bize gozdagi verip msj yollamak!

El kadar cocugu kin aleti yapmak

Ben sizi affetmicem Allah da affetmesin!

Sıkıyosa benim karsima ciksin ! Yemezzzz o toto onu yemez!

tr_lelli çirkef insan her zaman çirkef işte.
Yasını okurken nasıl sinir olduğunu ben boş hissettim.
Eşin konuşmuyor mu ailesi ile. Neden senin oğlun ile ona haber gönderiyor anlamadım ben
Canım takma diyeceğim ama ben de pek beceremiyorum nedense
Yalnız brn artık eşime birşey demiyorum. Dediğim zaman evin içinde huzursuz oluyoruz. Onların da istediği bu.
Üzülme lütfen. Oğlunla da konuş. Onların dediklerini umursamasın

Kavga ettik telf da aglamakdan helak oldum
2tane antidepresan ictim disarida cikcak halde dgilim
Cok yoruldum artik dayanamiyorum
Kendime bi yol cizdim habire onume engel koyuolar cok yoruldum
Cok yiprandi gucum de kalmadi
Ben kime naaptimda bu insanlarla sinaniyorum naaptimda Allah belami verdi
Ogluma daha hic bisi demeden anne kolumdan cekti beni arabanin arkasina goturdu benle bisi konusmadi gelmesinler dedi
Oglum ben gorusmuyorum soyleyemen dedim
Telefon et dedi
Olmaz dedim

Cocuk sarilip opuyo elimi opuyo
Servisci goturcekmisiniz diye sordu benigoturcekler sandim dedi

Cocuk ne oldugunu anlayanamiyo nasil insanlar oldugunu cozemedi bende anlatamiyorum kendi gorcek.

Ya dusunsene servis sorumlusu guldu ne bicim insanlar dedi
Ben vermem cocuk falan dedi
Gorunuslerinden terbiyesiz olduklarinianamistir o lar konusma bilmezler hom hom homlerdir biraz

Esimi bilmiyorum gorusuyomu sık degil sanirim eltimin 2sinide sevmiyo ee kv de onlarla kaliyo gitmez sanmam belki telefonda grusyodur sormuyorum soylemiyo
Evime gelemediginden derdi
GelemeZ! Ben sag oldugum surece benim oldugum yerde o olamaz!

Allahim nolur su lanetlerden kurtar beni

Sakin ol kuzu bii sakiiinnn....keskin sirke kupune zarar.senin evine gelebiliyomu hayir senin kocan sana goruseceksin baskisi yapiyomu hayir.o zaman genc yasta dert sahibi olmak istemiyosan biraz yavas canim benim.tamam okula gelmeleri seni tedirgin ediyo anliyorum ama efede zamanla onlari taniycak kim hakli kim haksiz gorecek.sadece biraz sabir.bak erkekler dunyanin en haysiyetsiz insani bile olsa ailesini atmazlar.bu yasima kadar tam 27 kez tasinmis envai cesit insan tanimis biri olarak soyluyorum bunu.arkadaslar bana kiziyosunuz belki ama inanin ahkam kesmiyorum.erkekle gecinmenin yolu ailesi hakkinda olumsuz konusmamak.sen ilaclari icip kendini uyusturunca ne oldu onlarin bi tarafi duydumu? Hep diyorum vah gidene demisler...sana bisey olsa Allah korusun amaann hastaydi zaten ruhhastasiydi oglumu gorusturmuyodu benle derler .Kimse kimseye acimaz koz vermeyin bak papatya, poe sizede diyorum.hic konusma kocan gelince acma konuyu .Ama boyle surekli rahatsiz olcaksan efeyi al baska okula ver ucunda olum yok.yani kadin kabul etmeyince, bu savasi surdurunce eger erkekde baskin bir tipse o zaman yuvalar yikiliyor.degmez canim degmez evine gelmeue kalkmadigi surece ustunde durmamaya calis.hadi kalk dagit kafani cik biraz disari kulaginada tak kulakligi ohh miss.sahile in bir bardak cay ic hadi kuzu kendine gel efe icin ...

_sekerpare_ ne güzel yazmışsın. Ben çok isterim sizi tanımayı ya. Face var mı canım. Özelden bana bi adını yazar mısın.
Neyse....
Senin yazdıklarının üstüne ben birşey yazamam ama.
Ben artık eşime birşey dmiyorum. Yani dememeye çalışıyorum. Arada kaçırsam da sonra hemen tutuyorum çenemi.
Konuş Konuş biz huzursuz oluyoruz onların umrunda değil sonuçta.

tr_lelli burdan konuşması bize kolay ama takma canım.geztapo nun dediği gibi olan sana oluyor,millet yaptığıyla kalıyor.

senin yavrun çok akıllı maşallah herşeyin farkına varabilecek bir çocuk,o yüzden onun için de üzülme. onların yapmak istediği gibi huzurunu mutluluğunu bozma,onlara inat mutlu ol

Eşin de senle gidebiliyor mu canım?
Benim eşim asla göndermez de..

Yazını görmedim canım onun yerine fırında patatesli tavuk yaptım.

Parol yerine de adama parladım cıngarı çıkardım rahatladım

bu sene geliyor canım ama geçen sene gelmemişti..Geçen senede kuzenlerim vardı yanımda o yüzden kafası rahattı.
zaten gittiğimiz yerde pek kalmıyoruz,bi kaç yer hariç genelde sabah gidip akşam dönüyoruz. öbür türlü bende çok sıkıntı çekerim,istemem de zaten

kafam kazan gibi,dün gece 11 de döndük.bu sabah işe biraz geç geldim ama yine de toparlayamadım..buakşam anneme uğrucam çok özledim ,yarın da ablam burda olacak sanırım.ufaklığın doğum gününü kutlucaz hep birlikte.şuan tek ümidim pazar dinlenebilmek

Aynen oyle canim.En iyisi politik olmak ama bunu içine atarak degil umursamayarak yapicak insan.Benim gorumcemle cok buyuk sorunlarim oldu bigun telefonda saydiriyo bu yine bana actim hoparloru esim yanimda hepsini duydu.O gunden sonra bitti.Benim esim beni hic savunmadi ama ben haksizliga susmadim tepkim kizginligim kimeyse ona yonelttim .Bide cok dua ettim Allahim onlarin kalbine duygularimi ilham et beni kendileri anlasin ben kendimi anlatmiyim diye...iste boyle .

Benim en kotu ozellgimne deseniZ takintili olmam ve tezcanli olmam
Bunu anneme de sorsaniz soyler esimede beni taniyanada

Cok cabuk sinirleniyorum ve o an gozum bisi gormuyo gozu donmek deyiminin karsiligi benim iste

Aksam acmicam mevzuyu ama konusmicamda
Adam cok rahat ya bu rahatigida beni olduruyo

_sekerpare_ sen bana cok iyi geliyosun senin dediklerini yapmaliyim gibi bisi olusuyo kafamda cunku hep dogrulari soyluyosun
M maviduvar1 kesinlikle tanimalisin @geztapoyu

Suan icin kafayi buldum ilacla uyudum uyucam direniyorum!
Kimse umursamiyo cnm evet ama kafam sakinlesiyo en azindan

Bu insanlar beni gercekten cezalandirmak icin varlar
Ben 30yasindayim bu zamana kadar hic bunlardan daha kotu insan gormedim etrafimda

Kizdigim sey ogluma soyledikleri, davranislari bi pis ellerini cekmiyo uzerimden

Lellim sen geztapoyu dinle kuzum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Tezcanlığın senden başka kimseye zarar vermez.
Geztaponun dediği gibi politik olmalısın.
Geçen kaynımla ilgili sıkıntilarımı hafiften eşimle de paylaştım. Tuh şimdi eşi çalışınca sana yine naz yapmalar başlıycak, ne biliyim kardeşin bu gibi durumlarda bi değişikoluyor.. MMmm.. Ne desemmm.. Derken "totosu mu kalkıyor" dedi. Onlar zaten biliyorlar ama biz üstelersek otomatikman savunmaya geçiyorlar.
Baktım eşim de biliyor daha da konuyu açmadım zaten.
Sen eşine şimdi kendi yorumlarını katmadan olayları anlat, kendinin ve çocuğun ne kadar üzgün olduğunu anlat. Ne yapcağına o karar versin.
Hatta gerekirse bişey yapmayın. Niyetleri zaten sizi üzmek değil mi sallamayın ve keufinizi sürmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…