- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.521
Ahhh bu calısan annelergünaydın kızlar
dün yazdıklarınızı okudum,çok ağladım
ben de çok şey yazmak istiyorum ama açmayalım konuları,üzülmeyelim tekrardan
ben de dötüme motoru taktım kızlar
sabah 6:30 uyanış
kızım emmiyor,biberonla da almıyor,kaşıkla sütünü içirdim,bu arada sizi okurken süt sağdım,kızın yemeğini,akşam yemeğini hazırladım
şimdi kahvaltı hazırlıycam,sonra 10:30 da okulda olmalıyım toplantı var,akşam 6 gibi de eve geliş
eve gelince de kuzucukla fazla ilgilenemiyorum,o kadar yorgun oluyorum ki
işte bu yüzden çok vicdan azabı çekiyorum
Sagolasın canımALLAH razı olsun cnm
trlellicim senin anlatım dilin o kadar güzel ki,ha keza geztaponun da öyle
okutsalarmış kesinlikle çok iyi yerlere gelirdin cnm
Sagolasın canım
En sevdigim ders turkce/edebiyat idi.
Kompozisyon yarismalrina girer siirleri hep ben okurdum
Dilbilgisi dersinin delisiydim.
Paragraf sorulari en sevdigimdi..
Kitap okumak tek hobimdi(di diyorum bayadir okumuyorum)
Kismet cnm radyo tv de en cok okumak istedigim bölumdu.
Hayaller rafa kalkti ve unutuldu curudu.
Sağol canım güzel bakan güzel görür.Lakin ogluma kitabı sevdiremedim ona yanarım.Halbuki en iyi dost kitaptır.İnsallah büyüyünce sever.ALLAH razı olsun cnm
trlellicim senin anlatım dilin o kadar güzel ki,ha keza geztaponun da öyle
okutsalarmış kesinlikle çok iyi yerlere gelirdin cnm
inşallah canım.Poe ve suefsan sizi gercekten takdir ediyorum bende .Cok ama cok zor ben hayatta başaramazdim .Allah sizegüç versin.@papatya canim meyve veren ağac taşlanırmıs.İnsallah prof.da olursun çatlasınlar.
Canım işte bu yüzden dün geztapo sana yazmış ya çalış, hem de evde kalıp canını sıkmazsın diye.Ahhh bu calısan anneler
Hem iste yorul,hem evde hem özle, hem aklın evde kalsın
Allah kolaylık versin canım ben cok imreniyorum sizlere
Calısmak isime gelmiyo tamam ama hem isi hem evi idare edip birde uzerine cocuk buyuten anneler zoru basarıyosunuz.
Ben evi seviyorum evimi sevmesemde evde olmayi seviyorumCanım işte bu yüzden dün geztapo sana yazmış ya çalış, hem de evde kalıp canını sıkmazsın diye.
Aslında tamam iş belli bi rutinde giderse gerçekten kafa dağıtmak iyi geliyor. Ama hem işte çalışıp hem de evde çalışmak bir de iş yerinde rutinin de bozulursa mesela bizim dönemlerin ilk ve son haftaları acayip yoğun olur ve insanı da yıpratır. Ki bu işler özelde daha da zor olur. Param varsa evinin hanımı olmak daha güzel beaa. Kafanı dağıtmak için de kurslar sohbetler ve spor da yeter sanırım.
ufff ufffff ellerine sağlık cnmmmmÇayın yanına da kek ve kabaklı havuçlu bi tatlıyaptım.
ayyy beni anlatmışsın,donuyorum yakaranfilce kolay gelsin afiyet olsun.
Ben yine cok usuyorum bıktım usumekten valla billa ya
Sanki buzların icindeyim oglumuda giydiriyorum kendim usuyorum diye cocuk isyan ediyo anne terledim diye
Usumek istemiyorum ben ya
Üsümekten is yapamiyorum ,giyinip bi yere gidesim gelmiyo battaniye altindan cıkasım gelmiyo
Yemekte yapmadım
Evide supurmedim
Sadece camasir asip bulasik yikadim okadar.
Niye böyle kocakarı oldum ben yea!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?