- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.501
Evet ben ve arkadaslarim senin basindayiz artik kurtulaman bizdenBir de bugün denetlememiz vardı. Öğlene kadar denetleme verdik. Denetçi ekip gittikten sonra sanki içimdeki kan çekildi. İçimdeki bütün enerji aktı. Vücudum pelte gibi oldu. Bütün terelelliler başıma toplandı. Çok gerginim çok.
Evet ben ve arkadaslarim senin basindayiz artik kurtulaman bizden
Lelli lelli tr lelli lelli narinay nari nayy
Ayy bende onu dinliyodummBide şu an o ses Türkiye de ahmet kayanın hani benim gençliğim nerde sarkısını söylüyodu bir eleman .Gözumden yaşlar geldi..
Kuzu ne yaptın tv aldınmı?Ayy bende onu dinliyodumm
Amman be bos dunya icin Dunya kadar derdimiz var ve kuzu
Herkese benden antidepresan hanimlarrrAllahım burdaki herkesmi yaralı yaa inanmıyorum.Canım benim ne mutluki Allah iyi insanlara eş etmiş bizi ya onlardanda gülmeseydik? Şükür olsun bugünümüze .Allah evladınla eşinle kötü gün göstermesin inşallah
Vallahi aglattin beniAhh canim ya ne dertliymisiz meger ve desene cok dertlerimiz benzermis bir cogumuzun
Evet cnm uvey baba gibi o dizi gibi
bir tokatini yedim yuzumde 5parmaginin izi kaldi 5parmaginin yeri de sismisti annem buz koymusyu saatlerce
Nedeni ne biliyomusun
Kucuk tyzem bekardi bizde kaliyodu 8yasinda falanim bi de teyzem burdan komsularla disari cikmisti aksam yuruyuse annem gitmemisti bende agladim teyzemle gitcem diye teyzem benide goturdu gelince noldugunu anlamadin elimde de 1_kesekagidi cekirdek vardi sevine svine eve giriyodum anne sana da cekirdek aldik diye kapidan kosuyodum bana bi tok atti savruldum zaten ;( o tokati hayatim boyunca unutmam sebepsiz nedensiz neye kizmissa bana vurdu
Bende onun yuzunden evlendim uni, hayalim vardi cokda istiyodum lisede dershaneye yollamadi kazanamadim lise bitince soylene soylene 1yil yolladi onda da 2yillik uzak bi yer tutturdum yollamadi
Tekrar da ben istemedim
Cunku bu adam o bana dershane icin odedigi 2bin tlyi nisanimda bile anlatti
Buna para harcadim bi de ben onla sunu alirdim bunu alirdim diyo
Gece hayatinda 2yilda 60bin borc yapan adamdan bahsediyorum evet evet.
Evlerine 6kira, maas giren adamdan bahsediyorum ve malesef ki oz babam
O universite hala suramdadir ama artik bitti.
Hayallerim oglumda benimde ayni senin kizinda oldugu gibi
Babam dedem gibi biri olsaydi ben evlilik konusunda ince eler sık dokurdum
İckici, alemci, yalanci bir babanin kizi olarak onunla yasamaktansa evlenim dedim cahil bi gidim aklimla
İyimi oldu esim iyi biri ama ailesinden cektim
Ulan neresini tutsam elimde kaliyo hayatimin olmamis benim hayatim bastan yazilsin
1-2-3 motorrrr kestik bastan cekicez deseler keske
Esim gebzeyede bakicak cnm cumartesi bi de oraya bakim dediKuzu ne yaptın tv aldınmı?
Simdi cok sinik oldum bende usengec eski yasam sevkim yok, o enerjim gitti, o havai hallerim, kosturmalarim,heycanlarim, hevesim yoruldum.Vallahi aglattin benisanki beni anlatiyorsun gibisin.Ama hayallerine saril bence,bakma ben yabanci memlekette ,okul isleri zor biraz.Dusunuyorumda ama kizim kucuk simdi.Hep esime dedim simdi olmasada,illerde Insallah kizim Uni okursa,onunla beraber gidip gelicem diye :)dalga gecer benle.Ama bazen okumadanda Bi yerlere gelen insanlar oluyor,kim bilir belki bir gun,dogru yerde,hayati hayallerinizin basladigi yerden tutar ve ilerleriz...
Ben de acayip gerginim şu sıralar.Bir de bugün denetlememiz vardı. Öğlene kadar denetleme verdik. Denetçi ekip gittikten sonra sanki içimdeki kan çekildi. İçimdeki bütün enerji aktı. Vücudum pelte gibi oldu. Bütün terelelliler başıma toplandı. Çok gerginim çok.
Amin cnmBen de acayip gerginim şu sıralar.
Temizlik hemen arkasından okul başladı müdür desen dolu dolu projeler hizmetler çok istekleri var bizden. Bugün de toplantı...
Hikayelerinizi okudum kızlar. Duygulandım.
Hepimizin hayatında az çok iyi kötü günler geldii geçtii
Rabbim hepinizi en kıymetliniz evlatlarınızdan yana güldürsün..
Geyşa gibi hatunsun vesselam Allah enişteye bağışlasın seniVe aksam baslar bizde
Eki Görüntüle 1411162
21.00 yemek
22.00 meyve
22.30 cay/kahve
23. 00 cerez,sutlac Allah ne verdiyse
00.00 kapanis
Geyşa gibi hatunsun vesselam Allah enişteye bağışlasın seni
Günaydın kuzuGünaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?