- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.421
Güzel bakan güzel görürmüş canım.Allah razı olsun Rabbimin yarattığı aciz bir kuluz işte ...kızlar geztapoyla face den arkadaş olduk. Resmine baktım şimdi sanki tanıdığım biri gibi geldi.
Çok tatlı hoş bi hanım söyliym ben size....Maşallah
Ayybende ihlasın kücuk sobaları var sanırim bugün yakıcam hiç yakmamıstım.Ama yeni geldiğimden hava değişiminden olsa gerek dondum.Alt komşum kışı k.v de çıkaracak biz mahvolduk .Az yakıyodu ama nefesi yetiyodu.geçmiş olsun tüm hastalara
dün bizim okulda buzdobıydı,eve geldim böbreklerim ağrıdı resmen
trlellicim
bizim de akla gelmeyecek yerlerden masraflar çıktı,paracıklar gidiyor hemen
bizim ev de ne sıcak ne soğuk,altımız ve üstümüz yakmıyor,küçük fanlar var ya,onunla ısınıyorlar,biz de 50 de yakıyoruz,ama mutlaka araada ufoyu da açıyoruz
Hosbuldum tanisalim mii baayennn?
Derken, baktım artırmışBizim de bakıyorum artık ılık kaloriferler.
Ama adam ılıkmış soğukmuş dinlemiyordu ki hep çok yakıyordu. Demek ki kızan oldu.
Biz hiç ağzımızı açmıyoruz ne yaparlarsa kendileri ayarlasın.
Valla kurban albenden de o kadar.Borç borç,borç...Yiğidin kamçısı deyip deyip avunuyoz işte..Burakcık uzun süre babadan ayrı kalmayacak işte herşeyin bir bedeli var.Ödenir gider inşallah Allah kolaylik versin.Maddi durum sıkıntili olunca sosyal hayat filan yok bi anneme gittim bir hafta kalıp döndüm .Pijama ,terlik televizyon devam
Bizim de baya oldu bedelli yapan bi yandan kızıyoruz ama bazılarının geride bırakacağı çoluğu çocuğu da olunca maaşsız kalacaklar, rahmet oldu diyorum.
Bizim de geneli arabalarını gönderdiler askere
Sizi tenzii ederek soyluyorum her sekilde bedelliye sıcak bakmayan biriyim
Kiyaslama yapıldiginda bedelliye odenen parayla ev cok da guzel gecindirilebilir az buz bi para degil
Kolaya kacmak oluyo
Bu tabiki benim fikrim
Benimde bir oglum var
Ne olur bilemicem ama direk boylesi daha cok isimize geldi diyip gecmek daha iyi. Kısa net
Seni iyi anıyorum.
Bu bedelinden yararlanan tüm tanıdıklarım da sen gibi çocuklu ve eşleri çalışmıyor.
Belki zar zor o paraya geçinilebilir ama babasız bir yıl çocuk büyütmek de zor iş.
Keşke siz evlenmeden yapsaymış ama olmamış işte.
Mutlaka herkesin bi nedeni vardır ama bekar maddi durumu iyi ve gerçekten askerlik yapmak istemeyenlere göre çok daha farklı durumdasınız bana göre.
Benim eşim bekarken yapmış, bi Küçüğüm de yaptı evlenmeden. İnşallah en küçüğümüz de yapar hayırlı sağ salim bi şekilde.
Yok canlar.. Kırmayın da kırılmayın da..
Her konuda herhalde herkesin ayrı bir fikri düşüncesi olacak.
Hayat hepimize ne gösterir bilemeyiz takılmayalım böyle şeylere..
Tr lelli de burada sana karşı değil tümden bedelli diye bi olaya karşı asena ruhlum benim.
Üstüne alınma canım.
Yoksa burada hangimizin haddine birinin yaptığı işi yargılamak. Ha bedelli olayı bana ters der geçer gideriz.
Seni bu konuda çok üzmüşler hassaslaşmışsın dır canım.
Allah vatanımıza milletimize huzur bütünlük mutluluk versin.
Geztapom korkmadım şükür.
Benim eşim korkuyordu zaten daha çok
Bu adam ve panik tavırları...
Trlellim ben de sevmem el şakalarını.
Babam pek yapardı çok kızardık
Eşim pek yapmaz ama sevgi yumağı sürekli yanımda olmak ister. Bense hiç sevmem yakın teması öpmeyi öpülmeyi. Lisede arkadaşlarımla bile hiç yapışık canımlı cicimli öpücüklü olmadım.
Biri çok yakınıma yaklaştı mı afakanlar basıyo ve asabi oluyorum. genelde o da eşimoluyor.
Hoşgeldiniz diyecektim de güle güle demek zorunda kalmayayım lütfen..bedelliye karşı olabilir , ona lafım yok.. herkes her düşüncede aynı şeyi savunacak diye de bir şey yok...
ama yorum yaparken 'kolaya kaçtım, işimize böyle geldi de geç' demek çok incitici..
bilmeden , düşünmeden...
asla ulu konuşmamak lazım, ulu konuştuğunu yaşamadan ölmezmiş insan... hayat insanlara asla yapmam dediği şeyleri yaptırır bazen....
hepinize sevgiler...hoşçakalın...
Ya banane onlarin dusuncesi borc onlarin dusunce onlarin ama lafimin basinda tenzi ederek dedimYok canlar.. Kırmayın da kırılmayın da..
Her konuda herhalde herkesin ayrı bir fikri düşüncesi olacak.
Hayat hepimize ne gösterir bilemeyiz takılmayalım böyle şeylere..
Tr lelli de burada sana karşı değil tümden bedelli diye bi olaya karşı asena ruhlum benim.
Üstüne alınma canım.
Yoksa burada hangimizin haddine birinin yaptığı işi yargılamak. Ha bedelli olayı bana ters der geçer gideriz.
Seni bu konuda çok üzmüşler hassaslaşmışsın dır canım.
Allah vatanımıza milletimize huzur bütünlük mutluluk versin.
gel kız bi öpem seniYa banane onlarin dusuncesi borc onlarin dusunce onlarin ama lafimin basinda tenzi ederek dedim
Evet fazla milliyetciyim ben o paranin devletin cebine girmesi kanima dokunuyo ben ona itafen soyledim hanimefendi direk okunu bana savurdu beddua eder gibi de lafi soktu
Ben simdie kadar burda kimin kalbini kirdim?
Kimi incittim?
Kime laf soktum?
sta da gordu beni @geztapoda az cok insandan anlarlar anlamislardir
Bisi demiyorum kim naparsa yapsin banane ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?