günaydın herkeslere ...kedi gibi mırıldayan göğsüm dışında bugün daha iyiyim.arkadaş komşu muhabbeti dönmüş ...ben bu oturduğum siteye gelin geldim kızlar geldiğimde eşimin ablası kuzenleri abisi filan bisürü kişi oturuyodu.onlar beni bisürü kişiyle tanıştırdılar yalnız kalmiyim diye .İyimi oldu ?Hayır ,çünkü kalabalıklar içinde kaldım.ne evimde özelim ,ne dinlenmeye vaktim oldu .bu şekilde 7 yıl sürdü.sonra taşındığım (aynı sitede ) apartmanda çok akıllı bir komşum oldu ve bana eğer biraz etrafımdaki kuru kalabalığı azaltmazsam ,daha çok hasta olabileceğimden ,insanların merhametsizliğinden,menfaatçiliğinden bahsetti.gözümü açtı benim.düşünüyorum da ne safmışım.önceden benim evimde varya misafir eksik olmazdı .Kimseye hayır diyemezdim.gelip gitmek güzel bişey hala severim ,ama bir sınırı olmalı.baktım kendimi toparlamam gerekiyor yavaş yavaş ayağımı kestim ,haber verme inceliğini gösterenleri kabul etmedim ,çat kapı gelene kapıyı açmadım .Böyle böyle evim yol geçen hanı olmaktan kurtuldu.çünkü insanları çözmek anlamak gerçek niyetini bilebilmek çok zor.Hergün neredeyse evime gelip giden bir kişiye birgün çay içmeye gittim tam başladık ilk bardakata kocasının cimriliğinden çay kavanozuna işaret bile koyduğundan bahsetmeye başladı bana ...o oldu bir daha gitmedim evine..Şimdi burda çok uzattım buna benzer ne kazıklar yedim anlatsam var ya roman olur.eşimle ben şu kredi ödemesi başlayana kadar 3 kuruşun hesabını hiç yapmadık hiç aklımızın ucundan geçmedi yarın çocuğumuz büyücek masraflar artacak diye ...Har vurup harman savurmadık ama örneğin istisnasız gittiğimiz her yere eli kolu dolu giderdik .Bunları normalde dile getirmem zaten de size dökülüyorum.Biz evlendiğimizde esşiimin maaşı asgari ücretin az üstüydü.O halimizle aman görümcemin oğlu ünv. kazandı hayatım harçlığını koy cebine aman evlenecek hayatım ya fırını ya tv sini biz alalım sen dayısın olurmu öyle bir çeyrekle ...Biryere oturmaya gideriz şurdan bir kurupassta alalım ,aa bugün şunun doğumgünü hadi pasta alıp gidelim ...Bu yüzdende yaşımız 40 oldu etrafımızda o incelik gösterdiklerimizin hiçbiri yok.Cebine harçlık koyduğumuz oğlan şimdi evini aldı sultana selam vermiyor.İyi niyetin fazlası zarar arkadaşlar benden size bir öneri bir adım gelene koşmayın siz de bir adım gidin orda bir durun bekleyin karşı taraf bir adım daha atınca siz de bir adım atın .Yoksa benim gibi hastalık, yalnızlık,yoklukla başbaşa kalırsınız.hamdolsun bugünümüze kimseye yarın bigün karşılığı gelir diye iyilik yapmadım ama VEFA da sadece ünlü bir bozacıymış bunu öğrendi,m hayatta ..Sabah sabah hayat dersinizi aldınızmı

tamam hadi dağılabilirsiniz kızçeler seviyorum sizi