- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.821
Sen oyle diyince gece yarisi camlardan yari belime sarkip(nefes alamiyodum yani oyle gibi hissediyodum) acillere gittigim gunler geldi aklimaKızlar ben hala uyumadım da bir merhaba diyeyim dedim.Her tedavinin bir yan etkisi bir riski var benim dışımda benim elimde olmayan bir kan pıhtısı yada deri altı sıvısının yoğunlasmasiyla arada bir olabiliyor bu tıkanmalar. Neyse atlattım pek sevmiyorum hastalık konuşmayı da merak etmişsinizdir diye açıkladim.Buğün çok sıkıcıydı yarın da oğluşun arkadaşı gelicek annesiyle birlikte .Sabah kalkinca bir poğaça hamuru yoğururum.Bir kek birde salata ama ne daha bulamadim.Yatsam artık ama hiç uykum yok neyse iyi geceler hepinize...
Benim eşinde panik atak tedavisi görüyor canım. İlaçlardan dolayı su an iyi ama öncesinde kabus gibiydiSen oyle diyince gece yarisi camlardan yari belime sarkip(nefes alamiyodum yani oyle gibi hissediyodum) acillere gittigim gunler geldi aklima
Panik ataklarr bi ara okadar cok atak geliyoduki hep olcem mi acaba diyodum
Onlar geldi aklima
Umarim hersey daha iyiye gider sagligin acisindan
Hafada 3-4atak gelen ben kvlerle ilisigimi kesince ilacimi biraktim cok sukur ve ataklarim cok azaldi
Hersey stresten ne yazikki
Keyifle yiyin mamalari hayirli geceler cancagzim
Çok geçmiş olsun canimKızlar ben hala uyumadım da bir merhaba diyeyim dedim.Her tedavinin bir yan etkisi bir riski var benim dışımda benim elimde olmayan bir kan pıhtısı yada deri altı sıvısının yoğunlasmasiyla arada bir olabiliyor bu tıkanmalar. Neyse atlattım pek sevmiyorum hastalık konuşmayı da merak etmişsinizdir diye açıkladim.Buğün çok sıkıcıydı yarın da oğluşun arkadaşı gelicek annesiyle birlikte .Sabah kalkinca bir poğaça hamuru yoğururum.Bir kek birde salata ama ne daha bulamadim.Yatsam artık ama hiç uykum yok neyse iyi geceler hepinize...
2senede ben de kullandim ya disardan gorene kolay geliyo.ciddi inanmayanlar bile oluyo ama ben neler yasadim anlatamamBenim eşinde panik atak tedavisi görüyor canım. İlaçlardan dolayı su an iyi ama öncesinde kabus gibiydi
İnsALlah canimBütün hastalara ve bana şifa versin Rabbim . Geçti o günler @trlelli kuzum inşallah bidaha hiç yaşâmazsın .Hiçbirimiz taşıyamıyacağımızla sınanmayalım inşallah
nerdeyse iki günde bir acıksaydık canım. Panik atak olduğunu tahmin ediyordum ama ya gerçekten kalple ilgili birşey varmı sitede korkuyordum. Neyseki şimdi iyi2senede ben de kullandim ya disardan gorene kolay geliyo.ciddi inanmayanlar bile oluyo ama ben neler yasadim anlatamam
O kalp carpintilari,titremeler,usumeler,terlemeler,gece sıcramalar,nefes daralmalari
Kalp krizi gibi bisi yani oyle saniyosun ama.oldurmuyo
Esinde atlatir umarim
Dogru ilac gercekten tedavi ediyo
ayy ne ara yattın ne ara kalktın kıztencerekapakmisali yok ya güzelim ne uykusu. Yattım ama uyuyamadım. Azıcık içim geçmiş. Kalktım hazırlandım. Şimdi gidiyorum. Bu deli papatyaya ne diyecek dohtor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?