- 1 Mart 2010
- 44.946
- 114.426
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.801
Müthiş olmuşsun canım. Maşallah çocuk doğurmuş bir anne gibi değilsin kesinlikleEki Görüntüle 1358290 Eki Görüntüle 1358292
Gerçekten inanılır gibi değil.
Neyse Allah kurtarmış seni.
Bir daha karşılaşmazsınız inşallah.
Canım ben dolap alyı derken hani temizlemek için oralar baza altına filan giriyor mı demek istemiştim ama yanlış anlatmıştım sanırım.
Ben kilo verdim ama daha çok spor yaparak verdim.
Aşağıya spordan önce ve sonra olarak foto ekleyeceğim başarabilirsem
@poeticcry eşinin sana karşı mahçup olması gerekirken annesine yaranmaya çalışıyor. Malesef benim eşim de yapay bunu. Evdeki kadını çantada keklik görüyorlar sanırım.
Fotoğraflar yukarıya eklendi olsun artık. şimdi biraz daha inceyşm. Haftada 4 gün spor yapıyorum.
Subat yada martta baslim bakim 1ay degiscek mi durumFiatı uygunmuş canım,bence yazık derin. Benim yürüyüş bandım vard
Canım uygunmuş fiyatı. Bence yazil. Haftada 3,4 gün gidersin yeterli olur. Kilo için değil ama sağlık için spor yapmalıyız.
Kilo veremesen de sıkılasında çok farkedicek.Ben hayatım boyunca hep siskoydum. İs streside eklenince kalici bir kilo sorunum oldu ama şimdi bebek için vermem lazım. Yaş geldi geciyo malesefSubat yada martta baslim bakim 1ay degiscek mi durum
Sadece bayanlara bu dedigim yer sabah 8aksam22 istedigin saat diliminde gidiyosun 1saat hafta ici hergun
Benim gittigim seansda grubun en zayifiydim cok kotu bakiyolar ya
Resim atarim 36beden(d)im ben hala oyleyse
Sadece hep zayif olup 3-4kilo alinca dar gelmeye basliyo hersey yanaklarimdan aliyorum bide ben tontis oluyolar olmasinlar
Veremezsem yine sıkılasmak icin son carem artik
Canim egzersiz tamam yemegine dikkat ediyomusun peki?Kızlar çok teşekkür ederim. Ben de seviyorum kendimi.
Ben sporu evde yapıyorum. Salona falan gitmedim. Zaten vaktim yok. Leslie topiği var. Oraya takılıyorum. Haftada 4 gün netten indirdiğim videoları yapıyorum.
Papatya maşallah en güzel sıkılaşmışsınKızlar çok teşekkür ederim. Ben de seviyorum kendimi.
Ben sporu evde yapıyorum. Salona falan gitmedim. Zaten vaktim yok. Leslie topiği var. Oraya takılıyorum. Haftada 4 gün netten indirdiğim videoları yapıyorum.
Bende sana krema guzel oldumu dicektimtr_lelli
tatlı çok güzel oldu canım,eşimde çok beğendi ama benim kaselerim biraz büyük olduğu için fazla geldi,daha minik kaselerde yapsam daha güzel olurmuş..
kremasını da ilk yaptığımda tadına baktım mama gibi geldi ama dolapta dinlendikten sonra çok daha lezzetli oldu..
Cok gecmis olsun canim,dikkat et kendine,sen daha lazimsin bize :)Canlarııımmm ...nehabersiniz ? Akşama kadar çok hastaydım kateterim tıkandıgı için şekerim yükselmisti neyse uğrastım mudahele ettim duzelttim .Ama yattım butun gun.Karafatma gibi ters düştüm bugün debelene debelene bu saat oldu bugünde böyle geçti.Pek halim yok sadece okuyorum ...
Peh ben teslim olurmuyum hiç hastalıga yattım geçti yarın iyi olurum inşallah ...Cok gecmis olsun canim,dikkat et kendine,sen daha lazimsin bize :)
Gecmis olsun ablacim cok dikkat et kendineCanlarııımmm ...nehabersiniz ? Akşama kadar çok hastaydım kateterim tıkandıgı için şekerim yükselmisti neyse uğrastım mudahele ettim duzelttim .Ama yattım butun gun.Karafatma gibi ters düştüm bugün debelene debelene bu saat oldu bugünde böyle geçti.Pek halim yok sadece okuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?