Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Zayiflama topiklerinde de 2kilo verip motive oldum geri aldim
Zayiflama topigimi acsak yada takilsam mi yine bilmiyorum
Ben yemek yemesemde cikolata,kraker,cips,kola gibi seylerle hayatimi surdurebiliyorum

Normalde 2tabak yemek pes pese hc yiyemem
Disarda yemek yesek 1porsiyonu btiremem esime yediririm
Bazen gunlerce ekmek yemedigim oluyo
Benim en buyuk sorunum kahvalti hic yapmiyorum sadece esim evdyken yapiyorum

1mandalina 1kraker yiyorum kesiyo
Birde aksam gec saatte esimle tirtikliyorum onun tabagindan

Bi dur! Demezsem ipin ucu kacicak

Müthiş olmuşsun canım. Maşallah çocuk doğurmuş bir anne gibi değilsin kesinlikle

Fiatı uygunmuş canım,bence yazık derin. Benim yürüyüş bandım vard

Canım uygunmuş fiyatı. Bence yazil. Haftada 3,4 gün gidersin yeterli olur. Kilo için değil ama sağlık için spor yapmalıyız.
Subat yada martta baslim bakim 1ay degiscek mi durum
Sadece bayanlara bu dedigim yer sabah 8aksam22 istedigin saat diliminde gidiyosun 1saat hafta ici hergun

Benim gittigim seansda grubun en zayifiydim cok kotu bakiyolar ya
Resim atarim 36beden(d)im ben hala oyleyse
Sadece hep zayif olup 3-4kilo alinca dar gelmeye basliyo hersey yanaklarimdan aliyorum bide ben tontis oluyolar olmasinlar
Veremezsem yine sıkılasmak icin son carem artik

Kilo veremesen de sıkılasında çok farkedicek.Ben hayatım boyunca hep siskoydum. İs streside eklenince kalici bir kilo sorunum oldu ama şimdi bebek için vermem lazım. Yaş geldi geciyo malesef

Kızlar çok teşekkür ederim. Ben de seviyorum kendimi.
Ben sporu evde yapıyorum. Salona falan gitmedim. Zaten vaktim yok. Leslie topiği var. Oraya takılıyorum. Haftada 4 gün netten indirdiğim videoları yapıyorum.

Ben sporu evde yapıyorum. Salona falan gitmedim. Zaten vaktim yok. Leslie topiği var. Oraya takılıyorum. Haftada 4 gün netten indirdiğim videoları yapıyorum.
Canim egzersiz tamam yemegine dikkat ediyomusun peki?
Neler yiyosun yada yemiyosun ogunlerin var.mi?

tr_lelli her sabah mutlaka kahvaltı yapıyorum. Işe hiç kahvaltı yapmadan gitmedim. Biliyorum fazlası zarar ama mutlaka meyve yerim. Ile giderken çantamda götürüyorum. Mevsimine göre. Sabah 10:30 ve öğleden sonra 15:30 gini yiyorum. Öğle ve akşam yediklerime pek dikkat etmiyorum. Sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiuorum ama bazen öğlen pide yiyorum. Akşam Yemeğini 18:00 gini yiyoruz ki şu anda kalktık sofradan. Ve daha da tek lokma yemiyorum sabaha kadar.
Çok çok su içiyorum.

ayy arkdaslas benimde kilo vermem.lazim,insallah basaricam yaa,iyice tompik oldum.
papatya harikasin tatlim,masallah cok guzel fizigin.
Arkadaslas size bir soru,az malzeme ile cok cesit cikarabilen var mi aranizda?hem cocuklu bi anne olarak zamandan tasarruf hem de cebime tadarruf olsun tabiki.Gecen tv de gordum.Tavuk,kereviz,papates,havuc sogan,sarmisak,maydonoz,hepsini cigden dudukluye koyup pisirdi.Pisen yemegin suyunu corba olarak,taneli kismini yemek olarak sundu.Birtencerede iki yemek,cok hosuma gitti,hatta bugun koydun ocaga pisiriyorum.Mutlaka sizdede vardir,guzel hunerli tarifler...

Papatya maşallah en güzel sıkılaşmışsın
bende leslie yapmak istiyorum evde ama net yok videoları birtürlü indiremedim.sen nerden indirdin?
ya da senin için problem olmazsa bana atar mısın

tr_lelli
tatlı çok güzel oldu canım,eşimde çok beğendi ama benim kaselerim biraz büyük olduğu için fazla geldi,daha minik kaselerde yapsam daha güzel olurmuş..
kremasını da ilk yaptığımda tadına baktım mama gibi geldi ama dolapta dinlendikten sonra çok daha lezzetli oldu..

royem tavuk haslayip suyuna pilav yapma disinda aklima bisi gelmedi bizimkiler yemek.sectiginden oyle kerevizler enginarlar falan girmiyo pek bizim eve
Ama bizim kizlar super bence cok seyler yapiyolardir

Bende sana krema guzel oldumu dicektim
Cunku herkes soruyo bu kremayi tadi agza hos geliyo kremsantinin verdigi tatdan sanirim

Ayyyyy çok teşekkür ederim kızlar
Ben spora 3 yıl önce sigarayı bırakınca başladım. Zaman zaman bıraktım ama neredeyse 1 yıldır düzenli yapmaya çalışıyorum. Bazen sabah işe gitmeden bazen akşam oğlum uyuyunca. Fırsat buldukça yapıyorum.
Royem benim de aklıma birşey gelmedi ya.
Statistican ben YouTube dan indiriyorum. İşyerinde net varsa oradan indirebilirsin. Ya da bana mail adresini özelden yazarsan maille olursa sana yollarım.

Canlarııımmm ...nehabersiniz ? Akşama kadar çok hastaydım kateterim tıkandıgı için şekerim yükselmisti neyse uğrastım mudahele ettim duzelttim .Ama yattım butun gun.Karafatma gibi ters düştüm bugün debelene debelene bu saat oldu bugünde böyle geçti.Pek halim yok sadece okuyorum ...

Cok gecmis olsun canim,dikkat et kendine,sen daha lazimsin bize :)

Gecmis olsun ablacim cok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…