• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Geztapom geçmiş olsun canım.dikkatli ol bir daha. Allah muhafaza farketmezsin filan.

Dunden kalan yemekler bitti cok sukur
Esim erken geldi dun gibi oldu bugunde
Yemek
Kahve, ptlamis misir meyve bakalim daha ne yicez

Tv de de hic bisi yok dunki syleri isitip isitip veriyolar

Oğluşla biraz ödev yaptık. Mola verdik şimdi. Devam edeceğiz. Eşim arkadaşıyla buluşmaya gityi.
Benim de burnum hala az da olsa akıyor ve tıkanıyor. Spor yapsam mı diye düşünüyorum. Hastalığı azdırmak da istemiyorum.
tr_lelli tr_lelli ben hiç tv izlemiyorum. Ara sıra izlediğim iki dizim var. O kadar. O dizileri izlerken de bir taraftan spor yapıyorum. Sadece yemek yerken haber izliyoruz o kadar.

Neyseben kitabıma devam edeyim.

Kızlar ben hala uyumadım da bir merhaba diyeyim dedim.Her tedavinin bir yan etkisi bir riski var benim dışımda benim elimde olmayan bir kan pıhtısı yada deri altı sıvısının yoğunlasmasiyla arada bir olabiliyor bu tıkanmalar. Neyse atlattım pek sevmiyorum hastalık konuşmayı da merak etmişsinizdir diye açıkladim.Buğün çok sıkıcıydı yarın da oğluşun arkadaşı gelicek annesiyle birlikte .Sabah kalkinca bir poğaça hamuru yoğururum.Bir kek birde salata ama ne daha bulamadim.Yatsam artık ama hiç uykum yok neyse iyi geceler hepinize...

Kızlar ben hala uyumadım da bir merhaba diyeyim dedim.Her tedavinin bir yan etkisi bir riski var benim dışımda benim elimde olmayan bir kan pıhtısı yada deri altı sıvısının yoğunlasmasiyla arada bir olabiliyor bu tıkanmalar. Neyse atlattım pek sevmiyorum hastalık konuşmayı da merak etmişsinizdir diye açıkladim.Buğün çok sıkıcıydı yarın da oğluşun arkadaşı gelicek annesiyle birlikte .Sabah kalkinca bir poğaça hamuru yoğururum.Bir kek birde salata ama ne daha bulamadim.Yatsam artık ama hiç uykum yok neyse iyi geceler hepinize...
Sen oyle diyince gece yarisi camlardan yari belime sarkip(nefes alamiyodum yani oyle gibi hissediyodum) acillere gittigim gunler geldi aklima
Panik ataklarr bi ara okadar cok atak geliyoduki hep olcem mi acaba diyodum
Onlar geldi aklima

Umarim hersey daha iyiye gider sagligin acisindan

Hafada 3-4atak gelen ben kvlerle ilisigimi kesince ilacimi biraktim cok sukur ve ataklarim cok azaldi

Hersey stresten ne yazikki

Keyifle yiyin mamalari hayirli geceler cancagzim

Sen oyle diyince gece yarisi camlardan yari belime sarkip(nefes alamiyodum yani oyle gibi hissediyodum) acillere gittigim gunler geldi aklima
Panik ataklarr bi ara okadar cok atak geliyoduki hep olcem mi acaba diyodum
Onlar geldi aklima

Umarim hersey daha iyiye gider sagligin acisindan

Hafada 3-4atak gelen ben kvlerle ilisigimi kesince ilacimi biraktim cok sukur ve ataklarim cok azaldi

Hersey stresten ne yazikki

Keyifle yiyin mamalari hayirli geceler cancagzim
Benim eşinde panik atak tedavisi görüyor canım. İlaçlardan dolayı su an iyi ama öncesinde kabus gibiydi

Çok geçmiş olsun canim

Benim eşinde panik atak tedavisi görüyor canım. İlaçlardan dolayı su an iyi ama öncesinde kabus gibiydi
2senede ben de kullandim ya disardan gorene kolay geliyo.ciddi inanmayanlar bile oluyo ama ben neler yasadim anlatamam
O kalp carpintilari,titremeler,usumeler,terlemeler,gece sıcramalar,nefes daralmalari
Kalp krizi gibi bisi yani oyle saniyosun ama.oldurmuyo
Esinde atlatir umarim
Dogru ilac gercekten tedavi ediyo

Bütün hastalara ve bana şifa versin Rabbim . Geçti o günler @trlelli kuzum inşallah bidaha hiç yaşâmazsın .Hiçbirimiz taşıyamıyacağımızla sınanmayalım inşallah
İnsALlah canim
Kimseyi hastalikla imtihan etmesin RAbbim.
Bir yerin agrica caresi var
Agri kesici iciyosun misal amelyat oluyosun bisi oluyo yani ama psokoloji farkli ya
Kimse bise yapamiyo kendine hayrin olmuyo
Ve kimseye anlatamiyosun
Yani neyi nasil.anlaticaksin kim anlicak
Esim bile ilk basta bisiyim yok saniyodu kendi gozuyle carpintilarimi gordu duydu gozunun onunde olunca cok korktu
İste bile olsa arasam geliyodu
Basimdan ayrilmiyodu
Bir de dua gecekten onemli cok tesbih cekiyodum ben

2senede ben de kullandim ya disardan gorene kolay geliyo.ciddi inanmayanlar bile oluyo ama ben neler yasadim anlatamam
O kalp carpintilari,titremeler,usumeler,terlemeler,gece sıcramalar,nefes daralmalari
Kalp krizi gibi bisi yani oyle saniyosun ama.oldurmuyo
Esinde atlatir umarim
Dogru ilac gercekten tedavi ediyo
nerdeyse iki günde bir acıksaydık canım. Panik atak olduğunu tahmin ediyordum ama ya gerçekten kalple ilgili birşey varmı sitede korkuyordum. Neyseki şimdi iyi

Gunaydin
Aksam kahve ictim mahvetti beni uyudum mu hayal mi gordum naptim bilmiyorum
Uyudum uyandim bisürü
Bugun erken kalkicaktim zaten esime kahvalti hazirlicam
O gidince uyuyabilirim belki

Ardanin mutfagini izlim bari :/

Günaydın kızlar
Namaza kalktı. Bi bakayım size dedim. _sekerpare_ _sekerpare_ tekrar geçmiş olsun.
Psikoloji konuşulmuş da ben de pek normal sayılmam. Bugün randevum var. Beni işyeri mobbing bitirdi. Istine de başka problemler geldi. Yazarım sonra
Herkese hayırlı günler dilerim
Ben yatar

tencerekapakmisali tencerekapakmisali yok ya güzelim ne uykusu. Yattım ama uyuyamadım. Azıcık içim geçmiş. Kalktım hazırlandım. Şimdi gidiyorum. Bu deli papatyaya ne diyecek dohtor...

tencerekapakmisali tencerekapakmisali yok ya güzelim ne uykusu. Yattım ama uyuyamadım. Azıcık içim geçmiş. Kalktım hazırlandım. Şimdi gidiyorum. Bu deli papatyaya ne diyecek dohtor...
ayy ne ara yattın ne ara kalktın kız :confused:
hadi bakalım güzel geçer inşallah görüşmeniz..bizden de selam söyle dohturuna hunili arkadaşların selamı var de :KK53:

Ben de eşime bu yıl yaşlandım galiba dedim. Çünkü bu yıl sabah uykuya düşkünlüğüm azaldı.
Ve tavuk gibi erkenden uyumaya başladım.

Back
X