• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

"Maddi manevi duygusal hemen her konuda sınandığınız ben bunu yaşamam dediğini her ne varsa yaşadığınız zorlu sınav bitiyor ve özgürlüğünüze kavuşuyorsunuz ta’ ki Haziran ayında ki tekrar burcunuzu ziyaret edeceği zaman dilimine kadar. Seçenekler yapmak istedikleriniz ve gerçekler bu üçlü üzerinde 2 yıldır öğrendiğiniz yaşadığınız hemen her şeyi gözden geçirmeli Hazirana kadar gideceğiniz yolu net bir şekilde belirleyerek hareket etmelisiniz. Ya siyah ya beyaz diyerek ilerlemelisiniz. Siyah karanlığınız beyaz aydınlığınız olacak seçim sizin. Maddi konularda olumlu gelişmeler alacakların tahsili yeni bir iş imkanı özel yaşamda pişmanlık duyup vicdan azabı çektiğiniz konularla yaşanacak yüzleşmeler gerçek özgürlüğü ve sevgiyi bulmanızı sağlayacak. Yılın ilk 6 ayı ailevi ilişkileriniz güçleniyor ve geçmişte yaşanan zorluklarda yanınızda yeteri kadar yer almamış ya da alamamış olmanın pişmanlığı ile sizin doğrularınızı arzularınızı yaşama aktarmak için tüm kalpleri ve imkanları ile yanınızda yer alacaklar."

Kızlar burcumda bu yazıyor..Haziran gelmesin..

Benim ki geldi karnini doyurdum
Aiyy kanal d de unluler yarisiyor pek guzel
Kuruyemis,meyve,cekirdek muhabbeti baslar az sonra mideler foooraaa

Ayy mümkunse bidaha şarki söylemesin.Neyse 6 da sofradan kalktık.Bir fasıl meyve bir fasıl da patlamış mısır muhabbeti oldu .Bakalım daha oturursak başka bişey yok yiycek valla.Ben uyurum zaten 11 goibi filan .Canım ne düşünüyosun insanların netten tanışıp dost olmasına ya da netten tanışıp evlenmesine nasıl bakış açın .Biz buradan herseyi konusamaıyoruz dolayisiyla gercekten tanımıyoruz birbirimizi.Ama mesela ben bir diyabetli grubuyla tanıştim netten ve esimle oğlumla birlikte yemeklere etkinliklere gidiyoruz .Bunlardan biri diyetisyen mesela ve benim onlarla tanıştıktan sonra ciddi manada hayatim değisti.

@geztapom hic int biriyle tanismadim
Siz olursaniz ilk olucak
Ben burya surekli takiliyorum face hesabim yok
Kuzenlerimlede watsap yaa oglumun esimin adresiden konusuyorum
bi kac blog var takip ettigim orda da faal degilim genel takipciyim
Benim esim sıcak bakmiyo acikcasi
Guvenmiyo
Bi de hic oyle bir ortam olmadi internette hic oyle sitelerde falan vakit harcayip kimsyle kaynasmadim
Burda da uyeligim kac sene oldu unuttum bi bu topikte bukadar kaynastim
Dert anlatip 2 cevap yazip cikiyodum normalde

Benim esim izin verse blog acmak istiyodum
Her konuda
Yemek,pratik bilgiler,dekorasyon,el emegi,puf noktalar vs
Ama istemiyo, ondan habersizde ben acmam
Buraya takildigimi biliyo uye oldugumu bilmiyo bilse bakmak okumak ister bunuda ben istemiyorum boyle iste

Ese yemek verildi
Meyve,kuruyemis,cips,cikolata servisi yapildi
Yarin evde oldugundan suan dunyalar onun
Onuda getir bunuda getir hepsini getir sabaha kadar oturcam modunda gorcez bakalim

Anladım canım peki buluşmamız gerçeklişirse nasıl olacak? Yani tabiki insan tanimadigi kisiyi insan evine davet etmez ya da evine gitmez arabasina binmez falan ama disarda bir a.vm de filan buluşmada sakınca görmuyorum ben .Güvenmeden sosyalleşmeden konuşmadan paylaşmadan yaşayınca insan depresif olur yaa ne biliyim.iste öyle..

Anladım canım peki buluşmamız gerçeklişirse nasıl olacak? Yani tabiki insan tanimadigi kisiyi insan evine davet etmez ya da evine gitmez arabasina binmez falan ama disarda bir a.vm de filan buluşmada sakınca görmuyorum ben .Güvenmeden sosyalleşmeden konuşmadan paylaşmadan yaşayınca insan depresif olur yaa ne biliyim.iste öyle..
Haklisin kuzu
İste sizle bulusursak ilk olcak
Ben bu topiktelere guveniyorum herkes cok samimi icten

Mesela nazaha kendim yasamis kadar uzuldum
Yada papatymin kiyaplarini kendim okumus gibi hissettim
Senin sıkıntılarını(evle olan) kendimde yasadigim icin kendimi gordum

Adi sanal olunca belki soguk geliyo
Mesela bir is gorusmesinde tansip bulusup evime davet ettigim hala telefonlastigim arkadasim var mesela
Oglusun servisinde calisan bi hostesle(cok calismadi belki 1ay) kaynasip evine gitmisligim evime davet edip cocuklarimizla kaynasmisligimiz var
Adi sanal olunca belki goz korkutuyo olabilir

Back
X