- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.101
Merhaba kızlar
tr_lelli teşekkür eerim tarif için.
_sekerpare_ malesef anlatabileceğim birşey değil. Yine de teşekkür ederim ilgine. Eşim biliyor, akıl almak için danıştığım bir üst Düzey idareci biliyor okuldan. Bir de gece derse girerken beni perişan halde göre Günlerce peşimden dolaşan çok yakın dostuma anlattım. Hatta bayan bi arkadaşım var. O da bayan olarak en samimi arkadaşım. Ona bile anlatamadım. Ben bol bol dua istiyorum.
@karangilce çok şükür daha iyiyim. Ben de bol bol Hz yunusun duasını okuyorum.
Hersey zamanla daha duzelicek sadece zamanİşallah önemli bir şey değildir.Umarım herşey yoluna girer. Hz Yunusun duasını hiç duymamıştım. ben de okuyayım.
Bugün çcocuklar babalarıyla görüştü. Şimdi geldiler. Ben hiç konuşmadım telefona bile çıkmadım. Kızımın okul toplantısına gittim. 95'in altında notu yok Allah'a çok şükür. Kızlar eşim bugün oğluma demişki ben sizden ayrılmadım annenizden ayrıldım. Canımı acıtmıyor artık bu bile. Çok kötü değil mi bu bir hafta rahat geçti. Varlığı ile yokluğu birmiş sanki. Çocuklarda aramadılar bile. O arayınca konuştular. Rabbim neylerse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı. Bugün çocuklara yemek bile yedirememiş. Parası yokmuş. Bana paracı diyip ayrılan, herşeyin hesabını yapsın şimdi.
Canım ne ler geldi aklına çok merak ettim. Tamamen işle alakalı bi durum. Bana özelden Yazsana.Hersey zamanla daha duzelicek sadece zaman
Bunlarda gecicek cnm
Bakicaksin haftalar gecmis ama aklina bile gelmiyo
Hayatimiz bazen alt-ust oluyo
Belki hayatin alti ustunden daha guzeldir kim bilir
M maviduvar1 aklima bin tane kotu sey geldi umarim aklima gelen sey degildir
Umarim gecer
yok canım beğendiğinizi alın ben ödeyecem dedi.karanfilce ama sen begen kro bisey almasınlar şimdi.@trlelli senin tarifle kestane çok güzel olyoda hem çok pahalı 15 lira kilosu hem de aksam yiyince acayip seker yükseltiyor biraz sınır koydum
canım sadece salona perde, hole yolluk bir de yatak odasına halı alabilirim.karanfilce o ki almak istiyolar begen gitsin
Sen kendi evine esyalarini goturceksin dimi?
Yani alicaklarin degisceklerin var mi?
@geztapom bizde cok sardik bu ara
Ya hasliyorum ya firinda her hafta sonu kesin aliyoruz
Esim karti birakmis bi markette indirim var demistim sanirim ondan birakti ama cikamadim bugun disari yarina artik
9kg bingo 18tl idi
Johnsons baby islak mendil 1.90 falandi
Almam lazim
Benim sipada deodorand istiyo bise saniyo dershaneye giderken sıkıyo, odasina sıkıyo 5tl yaziyodu brosurunde alirin
Adam oldu basima sipa
Yarin buranin pazari
Pazarada cikarim
canım ben kuzu kestaneyi daha çok severim. sürekli bulunmuyor ama 2-3 kere nasip oldu bu kış.karanfilce ama sen begen kro bisey almasınlar şimdi.@trlelli senin tarifle kestane çok güzel olyoda hem çok pahalı 15 lira kilosu hem de aksam yiyince acayip seker yükseltiyor biraz sınır koydum
_sekerpare_ 3+1e gore hesap ediyorum ben hep yenisini alamazsam diger evi tadilata sokarim diye ondan kafamda oyle kurdum
Fazlaliklarim bazanin altinda
Bir cogu kilerde
Zor oluyo ya koycak yer olmayinca
Burasi 2+1 eve gelen ne guzel ortalikda bise yok diyo
Ben zaten citi piti pek sevmem fazlaliklarda kilerde
Yani buyuk ev kullanirkende bazam aliyodu tum fazlaliklari
Bibloymus,salon aksesuariymis,vazoymus,yok bilmem ne hic almadim almamda
Sadece cok yapma cicegim var hepsinin anisi var esim kartlarlariyla yollamisti hepsini bana kiyamam
Benim rengim sutlu kahve-kahve
Zevkim sade bir ev az esyali bol dolapli
Merhaba, bende o konuya bakıyorum hatta salonunu da eklemiştim iki hafta önce. İnsanlar çok acımasız, benim için önemli olan evin yaşaması.Öyle evler varki sanki hiç insan yaşanıyor, hiç kirlenmiyor. Mutfakta bi tabak görseler evin dağınıkmış yaziyorlar. Ben de mar renkleri severim, evlenirken iğneden ipliğe herseyi eşimle yaptık ve sonra çok pişman oldum salon takımından.Koca koca yastıkları vardı, deri kısimlari da dokuluyodu. Renk de siyah kahve boğuluyorum resmen. 5.5 yıl sonra eşimle anını kararla yeni salon aldık. Tv ünitesi,orta sehpa,masa,konsol ve koltuk takımı 16 tuttu. Ama bu eşyaları onurluk aldım, istersem ilerde boyatirim mobilyaları diye düşünüyorum. 1 yıl ödüyor borcunu_sekerpare_ 3+1e gore hesap ediyorum ben hep yenisini alamazsam diger evi tadilata sokarim diye ondan kafamda oyle kurdum
Fazlaliklarim bazanin altinda
Bir cogu kilerde
Zor oluyo ya koycak yer olmayinca
Burasi 2+1 eve gelen ne guzel ortalikda bise yok diyo
Ben zaten citi piti pek sevmem fazlaliklarda kilerde
Yani buyuk ev kullanirkende bazam aliyodu tum fazlaliklari
Bibloymus,salon aksesuariymis,vazoymus,yok bilmem ne hic almadim almamda
Sadece cok yapma cicegim var hepsinin anisi var esim kartlarlariyla yollamisti hepsini bana kiyamam
Benim rengim sutlu kahve-kahve
Zevkim sade bir ev az esyali bol dolapli
Bazı danteller çok güzel duruyo, ben tek masamda kullandım dantel. Anneciğim yaptırmış kıyamıyorum. Bazen modern içine klasik parça katmak güzel oluyoMerhaba ben de güzel bir salon oturma odası karışımı yapayım ömürlük olsun diyorum da bakalım.Allah sağlık versin önce.Bir de bir dantel düşmanlığı var ki akıllara zarar.Tamam moda olmayabilir ama yerin dibine sokmaya ne gerek var.Herkes aristokrat memlekette.