Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Canim sunu cok iyi ogrendim eger senin yaninda birini konusuyolarsa mutlaka senide baskasinin yaninda konusuyolardir
Tecrubeyle sabit

Canim sunu cok iyi ogrendim eger senin yaninda birini konusuyolarsa mutlaka senide baskasinin yaninda konusuyolardir
Tecrubeyle sabit
Kesinlikle.
Konuşturmadım kahvesini içti. Çekti gitti. Olan arkadaşımla bana oldu işte. Atar onlar laf taşıdılar. Bi biralara gelip konuşmadık. Kabak başıma patladı.

Kızlar nane limon cayımı aldım..film izliyeyim diyorum ama karar veremedim fikri olan varmı acaba

Kızlar nane limon cayımı aldım..film izliyeyim diyorum ama karar veremedim fikri olan varmı acaba
Bizde esimin ilgi alanidir ya benim hic fikrim yok
Ben sinemada izlersem senede bi kac defa izliyorum tv ve pc de film izlemeyi sevmiyorum
Umarim biri cikip onerir yada kafana gore guzel bi film bulursun
Cay-film ohhhhh bol keyiflerin olsun

Film olayı benim de hiç ilgi alanıma girmez. Evde film izlemeyi de sevmem.
En son oğlumun Özle durumundan dolayı Yeryüzündeki yıldızlar filmini izledim. Çok beğendim. Bir de melekler ve Şeytanları izledim. Onu da beğendim.

Palamutlari huplettik
Uzerine ihlamur
Uzerine kestane(hasladim bu sefer)
Simdi de meyve

Bu adam eve erken gelince benim mide fenaliklar geciriyo
Onun midesi nasil aliyo hayretler icerisindeyim yahuu onla aşııık atamiyorum valla pess ediyorum yedigi abur cuburlari saymiyorum bile

Oglusu banyo yaptircam mayıstım yahuu tv karsisinda

Ben evde film en son babam ve oglumu izlemistim onda da aglamistim
Evde dikkatimi veremiyorum sıkılıyorum
Esim pc de gullerin savasini izliyo suan ben dun izledim o bugun pc den izliyo Ayyy ne bicim bi kocam var ya dizi manyaa
Anlatma anlatma heycani kaciyo diyo be hay Allahimm

Benim eşimin ne dizilerle ne sinemalarla tv alakası yok sevmez...nete girmeyide pek sevmez:)bende sinemaya gidemiyorum bebek var ..şimdi o uyumusken bakayım dedim.seytan marka giyeri izlemiştim cok ama cok begenmiştim...melekler ve seytanaları izliyim bari

Melekler ve Şeytanlar Roma'nın bütün güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Günayydıınn

Oglus gitti esimde kahvalti yapiyo tv ye kuruldum hemen yagmur, ayaz sıcak ev candır gerisi heycandır

Günaydın
Eşim gitti. Oğlumu servise bindirip hemen hazırlanıp çıkacağım. Oğlumun öğretmenine çiçek göndereceğim.
sonra da doğru okula. @tr_telli sen böyle güzel yazmaya devam edersen istifa edeceğim dermişim.... Bak üstüne kalacağım. Demedi deme .

Yok kuzu aklıma geliyosunuz
basima kal tabide isinden olma aman ammman benim zaten daha utum,bulasigim,katlancaklar duruyo koltukta oylece
Kendimi avutuyorum ben :)
Zugurt tesellisi param yok ya bari kendime gaz verim diye kendimi kandiriyorum

Kolay gelsin canim

Aynen @trlelli al benden de o kadar ütü var dağ gibi katlancaklar var sofram duruyo her işim duruyo kalkmam lazım artık.herkes gideli çoookk oldu.poğaça mayalasam diye düşünüyorum bakalım .öğlen yemeğine geliyo benim oğlan .ona sıcak sıcak veririm diyorum da bakalım.

Karanfilce cok sagol hsb..Bugun yogun bir gun..evi toparlayıp birşeyler atıstırabilirsem ogleden sonra dersime gitcem...pazartesi gunleri sanki dayak yemiş gibiyim..hafta sonu temizligin yorgunlugu uzerimde hala...hepinize guzel hafta bası hanımlar...saglıkla huzurla bereketle...ben bu ay ek hesabımdan harcadım..kimseden borc bulunmuyor faizli bir işlem ama Rabbim affetsin sıkısınca ek hesap imdada yetişiyor..kapatıyorum tekrar ihtiyac duyuyorum

benim oglanda 12 de yemege geliyor..hem kıızmı hazırlıyorum hem ona birşeyler hazırla..ustumu zor giyinip işe gidiyorum..cok zor ya calışınca..hele birde bebek...yas 38 :)siz siz olun 2 cocuk fikriniz varsa benim gibi 13 sene ara vermeyin.

hoşgeldiniz,
siz de öğretmen misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…