Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

@tr_telli tam da kv den dert yanacaktım annen için yazdıklarını okuyunca Gözlerim doldu. Allahım başınDan eksik etmesin. Bu Dünya'da da öteki Dünya'da da mükâfatını verir inşallah.
Bize de kv ve kp gelecek. Geçen yıl gelmişlerdi. Ben konuşmuyorum onlarla ama illa gelecekler. Nasıl yüzsüzlüktür anlamadım gitti. Insan kendisiyle konuşmayan birinin evine illa gidecem der mi benim paAr günleri misafiri hiç sevmediğimi bilir. Özellikle yapıyor bunu. Eşim Babasına söylemiş. Bugün pazar oğlanın banyosu uykusu olur diye. Biz 5 den sonra geliriz demiş. Onlar oturuyor ben mutfakta çayın başını bekliyorum. Oğlanın çantasını filan hazırlarım.

@tr_telli tam da kv den dert yanacaktım annen için yazdıklarını okuyunca Gözlerim doldu. Allahım başınDan eksik etmesin. Bu Dünya'da da öteki Dünya'da da mükâfatını verir inşallah.
Bize de kv ve kp gelecek. Geçen yıl gelmişlerdi. Ben konuşmuyorum onlarla ama illa gelecekler. Nasıl yüzsüzlüktür anlamadım gitti. Insan kendisiyle konuşmayan birinin evine illa gidecem der mi benim paAr günleri misafiri hiç sevmediğimi bilir. Özellikle yapıyor bunu. Eşim Babasına söylemiş. Bugün pazar oğlanın banyosu uykusu olur diye. Biz 5 den sonra geliriz demiş. Onlar oturuyor ben mutfakta çayın başını bekliyorum. Oğlanın çantasını filan hazırlarım.
Bende esimin ailsiyle gorusmuyorum canim
Yani derdim 1,degil
Bilirim o durumlari yani zaman gecmeZ elinde olmadan bile yuzun asilir bunu saklayamazsin
İcin sıkılır cok tuhaf bisi ama malesef fazlasini yasadim benim kp yok
Gorumcemler gaz verip yolluyolardi bana bide k.v bide uzerine aylarca gelip kaliyodu bende o da yetmezmis gibi o gaz veren gorumcelerden biri yakinimda oturuyodu annemi gormeye geldim diyip colukcocuk cat kapi gelip ayagina hizmet ettirip laf sokup kavga cikatip beni aglatip gidiyodu evimden
Ve bundan haz aliyodu
Ve hic kavgam olmadi yani ben hic cvp vermedim esimle anlasamiyolardi husuz bu kadin bi kusup bi barisyolardi cezasini ben cekiyodum

Ammannn onlardan elimi etegimi kurtardim sukurler olsun

Ama iste yasananlari da unutamiyosun neler neler

ARKADAŞLAR MAHVOLDUM Bİ AKIL VERİN!!!!!alt kat komşum 28 yaşında 2 yaşında oğlu var.Kocası tam bir psikopat.Aşağıda kıyamet koptu ve benim elim ayağım birbirine dolaştı.öyle böyle bir kavga değil ama kızı döve döve haşat etti.çocuk da çıglık çığlığa aman Allahım vahşet yemin ederim.polisimi arasak eşimle kapılarına mı dayansak bilemedik.Öyle de tatlı bir kız görüşüyoruz da.Yani evet karı koca kavgasına karışılmaz ama insan komşu olarak kendini sorumlu hissediyor.Geçen kavgada kıza bıçak sallamış bacağına gelmiş .Bildiğiniz pislik pislik!!!! Ya ne yapmalı bilemedik .Hala ellerim titriyor.Bütün apartman da çınladı çığlıklar.!!!

@tr_telli bizde de kp üvey. Eşimi o büyütmüş ama kendi öz evlatları ile çok ayırım yapıyor. Kv eltimin evinde mutfaktan çıkmıyor benim evimde mutfağa girmiyor. Neyse o kadar çok şey oldu ki ben artık konuşmuyorum. Kv benimle ilgili orada burada iftiralar Attı. Bunları sorduğum zaman da itiraz etmedi.
Zaman Geçmiyor. Soru sorarsa evet Yada hayır diyorum o kadar. K nasılsın diyor. Iyiyim diyorum. Ona sormuyorum nasıl. Olduğunu. Eşim için katlanıyorum.
_sekerpare_ _sekerpare_ bizim apartmanda da oldu buna benzer bir şey. Sonra yazarım Ayrıntılı. Ben karıştım. Şimdi küsüZ. Üstelik en samimi arkadaşımdı. Hiç karışmayan komşularla can Ciğer kuzu sarması n

Ay geztapo üzüldüm bak şimdi
Acaba ne yapmak gerekir ki
Benim kafam çok çalışmaz bu gibi durumlarda
Duygusal bakarım çünkü

Konuştum dedim kibak sana bunu bir daha yaparsa polisi arayacam artık yeter dedim.Abla ne olursun yapma çocuğumu alır sosyal hizmetler elimden .Ben oğlumsuz yaşayamam ne olur diyor.

Benimde arkadasımın kv uvey...oz evlatlarıyla bunun eşi arasında cok ayrım yapmıs..hatta torunlarını bile çok zor ya

Konuştum dedim kibak sana bunu bir daha yaparsa polisi arayacam artık yeter dedim.Abla ne olursun yapma çocuğumu alır sosyal hizmetler elimden .Ben oğlumsuz yaşayamam ne olur diyor.
Ben olsam karismazdim
Kadin katlaniyosa artik pes
Bicak falan nedir yahuu cocuk oyle ortamda buyurse yazik
Niye korkuyoki cocugu niye sosyal hizm. Versinler ki
Baba belli poskopat annesine verirler kucuk daha

@tr_telli bizde de kp üvey. Eşimi o büyütmüş ama kendi öz evlatları ile çok ayırım yapıyor. Kv eltimin evinde mutfaktan çıkmıyor benim evimde mutfağa girmiyor. Neyse o kadar çok şey oldu ki ben artık konuşmuyorum. Kv benimle ilgili orada burada iftiralar Attı. Bunları sorduğum zaman da itiraz etmedi.
Zaman Geçmiyor. Soru sorarsa evet Yada hayır diyorum o kadar. K nasılsın diyor. Iyiyim diyorum. Ona sormuyorum nasıl. Olduğunu. Eşim için katlanıyorum.
_sekerpare_ _sekerpare_ bizim apartmanda da oldu buna benzer bir şey. Sonra yazarım Ayrıntılı. Ben karıştım. Şimdi küsüZ. Üstelik en samimi arkadaşımdı. Hiç karışmayan komşularla can Ciğer kuzu sarması n
Kuzum ya sende benim gibisin arkadas yonunden hep haksizliga ugradim hatta bendemi sorun var yoksa sorunlularmi beni buluyo diye cok dusundum
Kimle samimi olduysam ya kazik yedim ya dedikodumu yapti ya kalbimi kirdi
Bir taneside normal cikmadi
Hic bisi yokken gorupte gormemezlige gelenimi istersin mesafe koydum diye ortak arkadaslarima beni kotuleyenimi istersin ne istersen var yani

Benim karsi komsumda aile kavgasi oldu baya sac saca bas basa gorumceler gelini dovmus butun bina.cikti polis geldi ben duebunden baktim azicik cikmadim annemler cikti ama ben korkarim oyle seylerden bide panikatak yuzunden dayanamiyorum

Benimde arkadasımın kv uvey...oz evlatlarıyla bunun eşi arasında cok ayrım yapmıs..hatta torunlarını bile çok zor ya
Malesef bizde de var o durum. Oğlum 9 yaşında ve yaptıkları tek şey her geldiklerinde para vermek. Oğlum bir kere bile dede babaanne demedi. anlatsqm roman olur. Ben 7.5 aylık doğum yaptım. Oğlum yoğun bakımda kaldı. Aynı şehirdeolmamıA rağmen ertesi günü ziyaret saatinde geldi hastaneye. Eve de 13 günlÜlken. Çok örnek var bunun gibi. Oğlum sünnet olsu tam bir ay sonra geldiler. Ben oğlumu 22 ay emzirdim. Mama da vermek zorunda kaldım. Çünkü 1.5 kilo idi. Bana çok kötü şeyler söylemişti. Mama verdiğim için.
Şimdi öz torunları var artık. Ve sürekli mama yiyormuş. Tabi sevinmedim buna ama o zamanlar çok üzülmüştüm.
Anlat anlat bitmez yani.

Kuzum ya sende benim gibisin arkadas yonunden hep haksizliga ugradim hatta bendemi sorun var yoksa sorunlularmi beni buluyo diye cok dusundum
Kimle samimi olduysam ya kazik yedim ya dedikodumu yapti ya kalbimi kirdi
Bir taneside normal cikmadi
Hic bisi yokken gorupte gormemezlige gelenimi istersin mesafe koydum diye ortak arkadaslarima beni kotuleyenimi istersin ne istersen var yani
Canım ben çareyi yalnızlıkta buldum. Psikoloğa bile gittim. Neden hep ben diye. Komşumda yaşadıklarımdan sonra bıraktım insanları. Şimdi buraya takılıyorum kitap okuyorum spor yapıyorum. Sık sık görüştişim bir iki arkadaşım var o kadar. Onların dışında kimseyi hayatıma sokmuyorum samimi olmuyorum. Böyle daha mutluyum.

Çok sık oluyor bu kavgalar.Adam bildiğiniz psikopat hakim çocuğu sana verse ne olur ki ben iftira atarım delidir diye rapor alırım yine alırım çocuğumu diyomuş.Kızcağız çocuk biraz büyüsun aklı ersin seçimini kendi yapsın diyor.kızarmısin ne dersin böylesine ya.paptyam en iyisi yalnızlık gercekten en azından canımız yanmaZ .Bu arada seninkiler gitti mi

sue sue hoşgeldin canım her zaman gel bekleriz.Ama bizim topikbiraz geyik topiği gibi oldu onu da biliyosundur takip ediyosan.
Muz vardı bikac tane kötü olmaya başlamış koydum robota sütle berber çektim biraz da vanilya bizimkiler bayıldi. Habire karttan yiyoruz hakkimizda hayirlisi.k.p sağolsun oğlana harçlık adı altında bize yardımci olmaya çalışıyor.k.v aradı buğün (onlar bize gelmezler ) bu tarafa doğru bir gelin dedi kesin onun için çağırıyo.Bende börek kek filan yapıp gitcem ne yapıyim kızlar.Ben eminim sizde insanlık görseydiniz insanlığın alasını yapardınız.onlar kaybetmişler.

yalnizlik-kapak-fotograflari-11.jpg

Ben cok alistim yalnizliga
Dershanede oglusun sinifindan bir arkadasi var veli hergun misafirim geliyo cevrem cok geniss ayyy cat kapi geliyolar aksamda var bidi bidi anlatiyo
Ben bunaliyorum

4tane 25krs da 1 tl ediyo
2tane 50krs da.

Çok sık oluyor bu kavgalar.Adam bildiğiniz psikopat hakim çocuğu sana verse ne olur ki ben iftira atarım delidir diye rapor alırım yine alırım çocuğumu diyomuş.Kızcağız çocuk biraz büyüsun aklı ersin seçimini kendi yapsın diyor.kızarmısin ne dersin böylesine ya.paptyam en iyisi yalnızlık gercekten en azından canımız yanmaZ .Bu arada seninkiler gitti mi
Ben de çok üzülüyorum böyle bayanlara. Ama komşumun olayından sonra karışmıyorum artık. Bizde adam Karısını aldatıyor ve bunu söylemekten kalınmıyordu. Tüm apartman arkasından konuştu ama oturup karşılıklı kahve içip kısır yediler ben kötü Günü'nde arkadaşıma destek olmak istedim. Çünkü birlikte tatile bike gitmiştik. Çok seviyor çok değer veriyordum. Sordum derdin ne diye. Anlattı birşeyler. Üzülme dedim. Senin eşin inşallah düElir dedim. Ben kötü oldum boşan demişim. Ne çekiyonbu Adam'ı demişim. komlularım gelip gelip anlatıyordu bana ah şöyle oldu böyle oldu diye. Şimdi biz konuşmuyoruz. Ama diğer Komşular hala görüşüyorlar. Biz de çektik herkesten elimizi eteğimizi.
Gitti benim kv Ler. bakalım bir daha ne Zaman görüşeceğiz.
Ben sevdim yalnızlığı. Buraya takılıyorum ve çok şey öğrendim. Sonuçta burada kimseden kazık yeme ihtimalim yok ve burada kimse bencil değil. Kitap okuma spor yapma esmalar dualar ibadet para biriktirme çok şey öğrendim.

Eki Görüntüle 1312159

Ben cok alistim yalnizliga
Dershanede oglusun sinifindan bir arkadasi var veli hergun misafirim geliyo cevrem cok geniss ayyy cat kapi geliyolar aksamda var bidi bidi anlatiyo
Ben bunaliyorum

4tane 25krs da 1 tl ediyo
2tane 50krs da.
Ben de dün kahvemi yaptım. Kitabımı açtım kapı çaldı. Komşu geldi. Benim mesafe koyduğumu farkediyorlar sanırım. Hiç uğramıyorsun dedi. Uğrarım dedim geçiştirdim o küs olduğum komşu ile ilgili birşeyler anlatmaya çalıştı. Lütfen dedim onunla ilgili konuşma ve anlatma. Çok bozuldu. Hem görüş hem arkasından dedikodu yap.
Yalnızlık iyidir kızlar. Insanın tek gerçek hazinesi aile. Gerisi boş. Tüm enerjimi zamanımı 5 para etmez insanlara değil aileme harcıyorum artık.

sue sue hoşgeldin canım her zaman gel bekleriz.Ama bizim topikbiraz geyik topiği gibi oldu onu da biliyosundur takip ediyosan.
Muz vardı bikac tane kötü olmaya başlamış koydum robota sütle berber çektim biraz da vanilya bizimkiler bayıldi. Habire karttan yiyoruz hakkimizda hayirlisi.k.p sağolsun oğlana harçlık adı altında bize yardımci olmaya çalışıyor.k.v aradı buğün (onlar bize gelmezler ) bu tarafa doğru bir gelin dedi kesin onun için çağırıyo.Bende börek kek filan yapıp gitcem ne yapıyim kızlar.Ben eminim sizde insanlık görseydiniz insanlığın alasını yapardınız.onlar kaybetmişler.
cnm cok sagol

Az insan az yemek bol tefekkur huzurun sırrı..Benimde alt komsum surekli eşini anlatıyor eşinden dert yanıyor ..ben uzuluyorum ama birde bakmısım eşiyle el ele resmini aksam sosyal paylasım sitesine koymus....bende anlam veremiyorum oyuzden karısmakta istemiyorum

Kuzu kaynanam bana bir defa kizim deseydi
Bir defa oglumun karisi bu namusumuz deseydi, bir defa bi tatli soz soyleseydi ben digerlerinede yollamaz bakardim
Benim duydugumu bildigi halde telefonda ona buna beni kotuledi
Evime gelene beni gecti
Benim yanimda ben buyuk gelinimi seviyorum dedi
Benim yaptigim kekleri borekli afiyetle yiyip niye cok firin yakiyomusum diye bide uzerine soylendi
Grip olmus eltimdeydi ozaman oglum kucuktu duydum alti ustu grip bi kac gun sonra gidim bakim soylenmesin dedim tatli yaptim gittim niye daha once gitmemisim diye eltimin yaninda bi agzima micmadigi kaldi
Dusunun grip olmus ben kosa kosa gitcekmisim ulan ben doktormuyum lafa gelince kotuyum ya

Beni sevmeme istememe sebebide oglu niye teyzesinin kiziyla evlenmemis benle evlenmis benim sucum ne?
Benden once olmus olay benle konusurken nisanlanirken niye sustun ozaman ben nezaman evlendim kadin yuzunu gosterdi balayindan geldim gorumcem kocasi kaynanam bizimle kaldilar sook oldum
Dusunun yeni evlisiniz daha evinize esinize alisamamissiniz birde hic huyunu suyunu bilmediginiZ insanlar paaat yerlesmis evinize kendi evleri gibi herseyi heryeri karistiriyolar

Sevmedim sevemedim rol de yapamadim

Bazen Allah bazi insanlari hayatimizdan cikarir peslerinden kosmamak lazim.

X