Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kız ben sana ne yaptım da bana sarıyorsun,yoksa çok sevdiğinden mi :p:p

cute'la biz bir geyik topiğinde karşılaşıyoruz sık sık,ama birbirimize hiç yazmadık acaba ben buraya geldim ondan mı gitti diyorum,çünkü geyik topiğinde de başlarda aktifti ben oraya da katılmaya başlayınca biraz azalttı yazmayıo_O

bizim kına beklediğimden sönük geçti..eşimin kuzeninin kınasıydı,epeydir ona saklıyordum kendimi kopcaktım ama müzik seçimi konusunda biraz zayıf kalmışlar,bir de biri birşey istiyor tam başlıyoruz oynamaya başkası onu beğenmiyor tekrar değişiyor falan filan işte..kızın kınasını da ben yaktım,inşallah bir ömür mutlu olurlar :KK68:

bugünde hamama gidicez,hepimiz ilk defa böyle birşey yapıcaz,bakalım nasıl geçecek..aranızda hamam kültürü olan varsa tavsiyede bulunabilir mi,ne götürelim yanımıza,orda ne yapmalı vs.vs :confused:
Ayyy ben hic hamama gitmedim bosver onu bunu havluyu beni gotur
Sanmam sen geldinde o gitti o bi cok topikte geziyo burayi unutmustur
Bensiz gittin ya kinaya ondan sekerim

sonrada cocuklar neden kufur ediyor derler.
Ben cok karsiyim evimizde ufak tefekte olsa sakasinada olsa etmiyoruz cocugumda bilmez
Karsi olmamin sebebi babamin agzi bozuktur nefret ederim
Ve esimin ailesinde kadinlarin agzi cok bozuk bana tuhaf geldi ben hic kadinlarin agzindan oyle seyler duymadim

Ama siveyi cok severim ege ve karadeniz hosuma gidiyo

Benimki ee oyuncakçıya gidelim diye tutturdu. Ay hiç de dıları çıkasım yok. Daha açılmamıştır diye oyalıyorum şu anda.
Benim oglus anneanneye kacti
Benimde aksine cikasim var alisveris merkz gitsem esim beni alirmi diye bi agzini yoklicam magza gezesim var oglus magzs gezmeyi sevmiyo bakalim adami kandirirsam :O

biz de oğlumla dışarı çıktık. Test kitabı aldık. Dün olduğu deneme sınavının sonuçları pek iui değil. Çok üzülüyorum öyle olunca.

Ay kızlar
Siz muhabbeti artırmışsiniz
Ben de toplasmak isterdim sizinle

Ben profiterol ya da baska bir tatlı yapardım
Karanfilce kek yap derim sana ama
senin çiğ köften ya da poğaçan güzel oluyor
Yani sen tuzlu mamalar yap
Keki tr lelli yapsin
Kiz geztapo sen hangi mama üzerine ihtisas yapmıştın
Evet diğer kızlar dökülün bakalım

Annemin günü var bugün
Onlardayim şu an
Kalabalık arttıkça sesler yükselmeye başladı
Amaaan bi bitse de
Iyi ki küçük çocuk yok
Gerci benim oğlan yeter

Bu arada program yine değişti
Umarim dönem sonuna kadar gider
Çünkü memnun oldum bu programdan
Boş günüm yok
Ama güzel
Okuldan erken gelcem 4 gün
Bi tek cuma günü 7 dersim var
Büyük ihtimalle o güne nöbetçi olurum
Evet cok yorulurum o gün
Ama önü haftasonu derim en azından

Benim mayalı poğaçamı çok sever herkes birde sütlü tatlılarımi severler.Keşke toplaşsak ne güzel olurdu.Ben genelde pozitif olmaya çalışıyorum öbür türlü kas romatizmam şekerim astımım tansiyonum fıtiklarim hepsibirden üstüme çullanıyor ve hastanelik oluyorum.Sayısız kez yattım o duruma gelmemek için hayata tutunmak zorundayım.Boşveeeerrr dehleyelim kederleri ölünce bitcek nasılsa sonsuz değil ya dünya derdi.Ahretimiz iyi olur inşallah ben cennete gidersem en çok tatlı yiycem patlayana kadar mesela ...
Haftasonu yapılcak hiçbişey yok bu şehirde çok sıkıcı..Oğluş geldi dersaneden bişey yapalim diyor.Scrable falan mı alsam eve acaba ?

Benim koca isim nezaman biter bilemicem bugunumu buldun gitcek dedi :63:
Ozaman aksam yemek ismarlarsin dedim fakat karnimi doyurdum simdi acikirsam giderim bu mideyle gidersem yiyemem(sozde kilo vercem)

156tl harcadim karttan

Peynir,salam,saralle,meyve suyu,aburcubur(oglusa), domates,biber,meyve falan aldim

Ve icinde deterjan ve et urunleri tavuk vs yok
Ohaaa yahuu ciddi ohaa bu ne ya
Pisircek hic bisi yok icinde hayat nekadar pahali

Sebzemi yarin pazardan alicam(esim yemesede ogluma zorla yediriyorum)

Dershane rehberlik ogretmeni levet kitap serisi istedi daha o alincak kac paradir kim bilir.

Bayat ekmeklerin birazini ayirdim yumurtali ekmek yapicam yarin sabah geri kalanini rondolayip buzluga attim baya birikmisti

Buzdolabini temiZledim

Bugunde boyle gecti yarin sabah kahvalti fasli pazar derken hafta sonunuda yeriz.

sta sta sizin kina nerdeydi bizimde bi tanidigin kinasi vardi ben gidemedim kizz bizde tanisiyo olmayalimm hihihihi hem de yakiniz yani ihtimali var

Ay bitti nihayet
Ayaklarım ağrıyor
Hem ayakta durmaktan hen de topuklu ayakkabıdan dolayı
Oğlum da çok rahatsızlık vermedi

Sabah da evimin işini yapıp öyle çıktık
Sağolsun eşim süpürdu
Ben de mutfağı topladım
Tuvalet banyo temizledim
Ütü yaptım
Çocuktan önce eşime iş yaptirtmazdim
Beğenmezdim
Halbuki yaptırmak ne büyük rahatlikmis
Allah ondan razı olsun
Bi toz alma kaldı
Sanki dünyanın işi kaldi
Karanfilce gibi ben de hiç sevmem toz almayı

Bugün buralar tenha
Nerdesiniz acaba

Suan ki ruh halim

IMG_16687125939238.jpeg

Haftanin "en"leri

En profiterolu @sevimsiz
En gezeni royem royem
En uykusuzu @karanfilcem
En ablacani @geztapom
En gecerken ugradiydimcisi @civvenim
En sabirlisi @nazahım
En akli evde olani PAPATYAM PAPATYAM
En citiri pitiri cimcimesi @sta(nickini yiyimsenin bi ezberleyemedim)

Ben aklimi kacirdim kimden fidye isticem onu dusunuyorum suan cok mesgulum yanii

Ahanda gullerinsavasi basladi
Biri su gulfemin agzina tuvalet terligiyle vursa ya

tr-lelli cok yasa emi :)cok guzel ozetlemisin topigin halini,bugunde esimle gezdik,paraciklari harcadik geldik.iyi geldi ikimizede.bu sefer araba yerine metroya bindik,kizim cok mizmizlandi ama,genede iyiydi,zor attik eve kendimizi.

Allah mutlulugunuzu daim etsin papatyam

Kuzu para harcamak ciciler almak bazen ciddi iyi geliyo yarasin
Arabaya alisan cocuklar boyle yapiyolar oglum otobuse binince midesi bulaniyo kusmadan inmez ayy metroda bile kustu
Her yere arabayla alistirdik arabamiz olmasa taksi tutalim diyoo he yavrummm he baban ingiliz prensi ananda hurrem sultan sende velht para basiyoz burda

Ben geldim evdeyim daha yeni. Kardeşim yemeğe götürdü Allahtan bu yorgunluğun üstüne bir de yemek yapmadım.
O kadarrr çok şey yaptık ki bugün.
İyi mi ettik kötümü bilmiyorum ama araba aldık.
İkinci el sıfır derken kandırdı biri en sonunda.
Yanlız benzinli ve küçük motorlu aldık. Hyundai.
İnşallah hayırlı olur.
Bi sürü borç sahibi olduk.:KK45:

X