- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.161
[........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. Ayyyy keşke mümkün olsa...Bana bırak papatyam abisıyle pc oynarlar
Selam poe :)hosgeldin,sen nasilsin.merhaba kızlar
yazamasam da ben de takipteyim sizi
karanfilce,royem selamlar size de
Eline saglik sevimli :)Ben diyetteyim ama,kararliyim bu sefer basaricam insallah :)Iyi geceler kızlar
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı
Size profiterollerimi gostereyim dedim
Eki Görüntüle 1310900
Ne demek kuzuSizinle de sinemaya giderim ama ben eşimle gitmek istiyorum da oğlanı ne yapsak bilmiyorum. @tr_telli sana bıraksam olur mu kuzumu
Oyy ben çok severimIyi geceler kızlar
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı
Size profiterollerimi gostereyim dedim
Eki Görüntüle 1310900
Royemim diyette ne uyguluyosun 3kilo almisim bende vermek istiyorumEline saglik sevimli :)Ben diyetteyim ama,kararliyim bu sefer basaricam insallah :)
Basla kuzu ama cok agir olmasinNe diyonuz uleeynn ...Benim koca mâsajımı yapti sıcak su torbamda sırtimda size yazıyorum.bugün bi tava böreği yaptım patates kizarttim helva peynir zeytin çay öyle yedik .öff bıktım yemek yapmaktan.@trlelli kız bende başlıcam senin şu kafa haplarından .Artık sinirleri alınmış çiğköftelik et gibi olmak nistiyorum
Ne güzel olurdu ya... Bşz de iki Kazıklı voyvodo otururduk beraber...bir fincan kahve içer, kazıklarınızdan bahsederdik dicem de ne çabuk fikir değiştirdim değil mi. Ben sinemaya gidecektim güyaNe demek kuzu
Senin kuzuyla benim kuzu yasit Ne eglenirler bir bilsen arkadasida yok zaten seve seve
:)Ne güzel olurdu ya... Bşz de iki Kazıklı voyvodo otururduk beraber...bir fincan kahve içer, kazıklarınızdan bahsederdik dicem de ne çabuk fikir değiştirdim değil mi. Ben sinemaya gidecektim güya
Benimki ee oyuncakçıya gidelim diye tutturdu. Ay hiç de dıları çıkasım yok. Daha açılmamıştır diye oyalıyorum şu anda.:)
Sinemayada gidersin yahuuu
Suan beni yiyoo canim sıkılıyo bana yapcak bise bul diyo
Uykum var uyutmuyo
Ahhh bu cocuklarrr
Bi an biz topikcek o filme gitsek diye dusundumm
@Geztapom bi aglar seller basar salonu
Ben @staya misir atarim
@Karanfilceyi durterim
@Royemin bebegini pispisleriz carsaf acar
@Sevimli o pur dikkat filmi izler beybisini yeriz
@Civvenime selpak vermem silsin koluna
@nazah a kiyamam aglamasin
@Lifewateer sinemayi izleyemez bizi izlemekten
En cokta @staya sarasim varr
Bu arada @cute satti bizi
Ayyy dun buna ne guldumm ne guldumm.benim esim laz facede arkadaslari paylasmis banada izletti dun
Biiiipli yeri kınadıgımı bildirmek isitiyorum kufurin her turlusune her yasta karsiyim
Sivesi cok hosuma gitti