- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #3.381
ya ben uykuma çok düşkünüm.her akşam yatarken namazdan sonra yatmıcam diyorum bi bakıyorum namazdan sonra yataktayım yine..Sabah namazına kaçta kalkıyorsun canım yetişebiliyormusun? Bir de süre çok kısa değil mi? Hemen aydınlanıveriyor ortalık.
ısparta görmüşken hemen şikayetimi de edivereyim..Sabah namazına kaçta kalkıyorsun canım yetişebiliyormusun? Bir de süre çok kısa değil mi? Hemen aydınlanıveriyor ortalık.
Ayy canim ya,ben çalışırken,bende ozlerdim evimi,özellikle haftasonları esim evdeyken çalışmak cok zordu.fırsatını yakalayinca Hemen guzel bir kahvaltı yapardık,en cokta onu ozlerdim.Simdi bebegim var evdeyim,ileride çalışmayı dusunuyorum,bakalim,ben ne yapicam,bebeğini yanlız bırakmak istemiyorum ama calismadanda olmuyor maalesef.çok geçmiş olsun.ben böyle durumlarda ayağımın altına sıcak su koyuyorum çok iyi geliyor bana.
o değil de şuan senin yerinde olmayı evde üşümeyi o kadar isterdim ki anlatamam
Geçmiş olsun canım...Oyy o kotuymus Iste,sen odani değiştir o zaman,yada,komşunla ortak duvarına elbise dolabini koy,benim eski evimdede oyleydi,bir nebze bu yolla halletmeye çalıştık.
Karanfilce,bende Cok olmadı alali:)
Bugun nasılsınız bakalim,kizim uyumak bilmiyor ve benim karnım agiriyorcok fenayım,papatya,rezene çayı yaptim oda kâr etmedi.Hava soguk kaloriferide actim,oturuyom oyle
canım sabah 6.05 gibi güneş doğuyor. 10 dk öncesine saat kursan yeter(tabi bu benim şehre göre)Sabah namazına kaçta kalkıyorsun canım yetişebiliyormusun? Bir de süre çok kısa değil mi? Hemen aydınlanıveriyor ortalık.
Gule güle giy canım.İyi akşamlar kızlar bugün kahverengi bot aldım kendime 80 lira valla napıyim ihtiyacım vardı.annemle gezdik hava guzeldi bizim burda gölet var oraya gittik çay içtik sonra balık aldık eve geldik anacım yapti bizde yedik .şimdi ben telefona sabah ezani indirdim onuda alarm sesi yaptım sabah ezan allahüekber deyince nasilda fırlıyo insan valla yataktan
Bizim yaklaşık 10 gündür yanıyo ama bugünkü çok geldi sanırım. Yandık evde. Sanki yaz günü gibi."royem, post: 37532393, member: 110630"]karanfilce ve geztapo aldiklarinizi iyi gunlerde kullanin:)
tr_lelli durgunum desende baya aktivsin masallah,olur bazen oyle durgunluklar,allah baska dert vermesin.
Bende bugun kaloriferi yaktim,bugun hava yagmurlu ve bayagi serindi,ben neysede cocuk olunca mecbur açılıyor.
Papatya ne guzel,yürüyüş yapmak cok guzel,çocuklar pek sevmezler aslında yürümeyi,bunu istemesi cok guzel :)
Benim oğlum bayılır yürümeye. Bizimle beraber tatillerimizde günde 15-20 km yürüdüğünü bilirim. Biz de değendiriuoruz bu durumukaranfilce ve geztapo aldiklarinizi iyi gunlerde kullanin:)
tr_lelli durgunum desende baya aktivsin masallah,olur bazen oyle durgunluklar,allah baska dert vermesin.
Bende bugun kaloriferi yaktim,bugun hava yagmurlu ve bayagi serindi,ben neysede cocuk olunca mecbur açılıyor.
Papatya ne guzel,yürüyüş yapmak cok guzel,çocuklar pek sevmezler aslında yürümeyi,bunu istemesi cok guzel :)
Canım sen özelden ya da burdan sor ben görünce yanıtlarım merak ettim dekorasyonlamı ilgili canımGeztapo bi dönüş yap sana çok sorcaklarım var
Şimdi konsantre olamazsın diye konuyu hiç açmıyom
EveettGünaydın kızlar .Sizce cimrilik nedir tutumluluk nedir ? Benim çevremde cimri çok da o yüzden sizinle fikir alışverişi yapmak istedim-
Canım sen özelden ya da burdan sor ben görünce yanıtlarım merak ettim dekorasyonlamı ilgili canım
peki bu adam iki şekerli çaydan keyif alıyormuş ya mesela ,sırf tutumluluk adına tek şekeremi alısmalı diyosun sen.? Mesela yine bir tanıdık kahvaltıda yazın soslu biber kızartması yesillik bol ekmek çay ,kışın ıspanak kavurmasi kuru biber filan yiyomuş kahvaltılik türü gıdalar pahali diye.Bana bunlar abes geliyor.Bizim gibi memurlar böyle yapmasa mal sahibi olamazmı yanlış olan benmiyim sizce?Çok cimri bi adam arkadaşına yakınmış:
-ömrümce istediğim gibi bi çay içemedim.
- neden?
-misafirliğe gitsem 3 şeker atıyorum evimde ise 1 oysa ki ben çayı 2 şekerli severim.
Bence cimrilik yukarıdaki. Tutumluluk ise her yerde tek şeker atmaya çalışmak. Tutumlu olmanın amacı gereksiz harcamayı kısmaktır.
Tabi bunlar benim fikrim.
evet bunu yapan bende çok gördüm bu kadarı da yanlış..sen yaşamadıktan sonra malın mülkün hiiiç mi hiç anlamı yok..hani derler ye yemeyi bilmek lazım,gerçekten israf etmeden elimizde olduğu sürece yemek lazımBizim bi tanıdık var kocasi işci emeklisi 3. Cü evlerini aldılar.kadın herkese kombibozuk dedi ve koca kış boyunca kombi yakmadılar (bozuk değilmiş adam ağzından kaçırmış) evlerinde hala bakır ve aluminyum tava tencere kullanıyolar perdesi 2 yıldır filan yırtık duruyor.Şimdi bu insanların 3 evi var.Kimseye gitmez kimseyle görüşmez düşünün .Ee hiç hayat yaşamadan öte aleme göçtükten sonra ne yapayım ben evi barki yanlışsam eleştirin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?