- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.201
başarılar tecvid kursunda canım..kız ben sağa didim de mi bu adam bir tek taş alır diyebak adam düşünmüş almış ne güzel.Allah bozdurmak nasip etmesin hep senle kalsın inşallah bugün hastane işim var yine 10 buçukta çıkmam lazım .Biliyomusunuz hemen yakınca bir hoca buldum .Tecvid için özel derse gidiyorum .çok güzel anlatıyo kadın öbür hocadan çok çok iyi .inşallah geçen kış gibi büyük hastalıklar çıkmazda bitirebilirim şu kursu.çok istiyorum böyle camilerdeki hocalar gibi kuran okuyabilmeyi .bugün bizim burda pazar var ama giysi pazarı.20 liraya filan bulursam bir triko almak istiyorum etyeklerimin üstüne giyecek gerçekten hiçbişeyim yok.annem göndermişti biraz para elimi sürmedim.önümüz kış gaz maz alırız diye.Ama oğluş da bizim yorgandan istiyor.klima yorgan bir yüzü pamuk saten bir yüzü bambu.yazın aldım indirimdeydi 100 liraya.tek kişiliği english home da 50 liraydı.külliyen israf aslında oğluşun galatasaraylı uyku seti var.ama yorganı kazık gibi sarmıyo insanı birde taçındı yani.marka diye güvenmiyceksin aslında.kızlar sosyetede 20 liraya çift kişilik nevresim buldum .adam denizliden getiriyomuş.üstünde leke getirdim uzun proğrama attım misler gibi oldu.bu kışı atlatalım Allah kerimdir.anacığım ben evdeki nevresimlerini ekleme filan yapar büyütürüm merak etme dedi.canım anam kokusu burnuma geldi şimdi. neyse belki gelirler yakında...
kuzucuk derkenben de hep mesafeliyim. ve yalnız olmayı tercih ediyorum. sonradan başımın ağrımasındansa yalnızlık iyidir...
pek erkenmiş...ayyyy o kuzucuklar nasıl geliyor o saatte.
o ekim ayında tatile gitcekti ya..arkadaşlar STASTİCİAN nerde yaa rahatsızdı dr.a gitcekti ne oldu acaba merak ettim.neyse ben artık çıkıyorum .hoşçakalın
aaa sen ne öğretmeni idin. benimkiler ne olur acaba...
kuzucuk derken
bizimkiler koyun
geneli servisle 6 da çıkıyolar evden.
o ekim ayında tatile gitcekti ya..
hatta ayın 20 li bişeyleriydi sanırım
ya aslında hep okuyorum yazdıklarınızı, buraya da size de çok alıştım. bişey olsa hep kızlara anlatıyım diye düşünüyorum samimi geliyosunuz bana.günaydın canım nerelerdesin
akşama ne yapsak acabaaa
valla dünden etli nohut varakşama ne yapsak acabaaa
kimseye ıcını açmamak lazım demek kı, bosver sen gel bıze anlat@civvenim gelmis begene begene gelmiss hosgelmisss sagol tatlim RAbbim daha guzellerini sizlere nasip etsin insallah
@royemim sagol canim
Bu arkadas secme konusunda nerede yanlis yapiyoruz bi masaya yatiralim ciddi.
Neden boyle oluyo
Cok mu samimi olmamak lazim
Arkadasa dert anlatilmaz mi
Anlatamicaksak niye arkadas
Babamla kus oldugumu az cok biliyosunuz
Onun bi arkadasinin esini cok severim
Ablam gibi gideriz geliriz yeriz iceriz
Ben onlara gittigimde abiye denk gelirsem babamdan dem vurur
Psikolojik destek almasi lazim
Yaptiklari normal degil
Senin baban kafayi yemis vs
Ben yorum yaptigimda da gitmis babama soylemis kizin boyle boyle diyo hakkinda diye
O ablam dedigim de ne anlatrsam esine soylemis
Babam iyice kinlendi bana
Ama inanin yaptiklari disinda bise yok konusulan bilindik seyler ama adam abarttimi bilemem
Adamlarin bile dedikodu yaptigi memlekette kime adam dicez bilmiyorum
O ablaylada gorusmicem artik
Yeni oldu bu olaylar ama icime atiyorum Allah biliyo kul bilmesede olur diyorum
Boyle 2_3defa kazik yedimkimseye ıcını açmamak lazım demek kı, bosver sen gel bıze anlat
Kaçak sen nerdesin görünmuyosunakşama ne yapsak acabaaa
başarılar tecvid kursunda canım..
annen uzatabilirse çok iyi canım.
hatta uyumlu ya da zıt renklerle şerit halinde etrafından genişletirsen tarz bile olabilir..
biz yazın en sıcaklarda pike, biraz soğuyunca kapitoneli nevresim, biraz soğuyunca uyku seti, biraz soğuyunca uyku setine nevresim, biraz daha soğuyunca kapitoneli nevresim+uyku seti yorganı(şu anki aşama), daha sonra pamuk, en soğuklarda da yün örtünüyoruz
ben de annemi özlerim ama ayrı da kalabiliyorum sanırım. biraz az duygusalım..kız Allah iyiliğini versin bu kadar malzemeyi nerelere sığdıriyon sen
kuzucuk derken
bizimkiler koyun
geneli servisle 6 da çıkıyolar evden.
o ekim ayında tatile gitcekti ya..
hatta ayın 20 li bişeyleriydi sanırım
Lise canımaaa sen ne öğretmeni idin. benimkiler ne olur acaba...
Bugün kendime erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım. Akşam için de benim de bi fikrim yok.akşama ne yapsak acabaaa
Çok sinirlendim komşuna.@civvenim gelmis begene begene gelmiss hosgelmisss sagol tatlim RAbbim daha guzellerini sizlere nasip etsin insallah
@royemim sagol canim
Bu arkadas secme konusunda nerede yanlis yapiyoruz bi masaya yatiralim ciddi.
Neden boyle oluyo
Cok mu samimi olmamak lazim
Arkadasa dert anlatilmaz mi
Anlatamicaksak niye arkadas
Babamla kus oldugumu az cok biliyosunuz
Onun bi arkadasinin esini cok severim
Ablam gibi gideriz geliriz yeriz iceriz
Ben onlara gittigimde abiye denk gelirsem babamdan dem vurur
Psikolojik destek almasi lazim
Yaptiklari normal degil
Senin baban kafayi yemis vs
Ben yorum yaptigimda da gitmis babama soylemis kizin boyle boyle diyo hakkinda diye
O ablam dedigim de ne anlatrsam esine soylemis
Babam iyice kinlendi bana
Ama inanin yaptiklari disinda bise yok konusulan bilindik seyler ama adam abarttimi bilemem
Adamlarin bile dedikodu yaptigi memlekette kime adam dicez bilmiyorum
O ablaylada gorusmicem artik
Yeni oldu bu olaylar ama icime atiyorum Allah biliyo kul bilmesede olur diyorum
Diger binamda da karsi komsum bi abla vardi ozaman 43yaslarinda
2 defa ameliyat olmustu fitikdan
Yapilanlar anlatilmaz biliyorum ama ben mi sucluyum okuyun diye anlatiyorum
Kadinin cocugu oglumla yasitti
Kiz cocugu
Sabah aksam bendeydi
Esim aksam isten geliyodu o kiz hala bende saat aksam 10lara kadar cagirmiyodu hic baskada cocugu yoktu
Kiza kal desem kalcak seviyodumda ALlah icin cocugumdan ayirmadim
Hastaneye gitse baktim
İsi olsa baktim
Misafiri gelcekse bnm kapimi tiklardi
Pasta boreklerimi severdi yaparmisin diye 2 etmedim
Evinide supurum
Sildim
Yemeginide yaptim
Baligini ayiklayip kizarttigimi bilirim
Kaynanam ozaman benle kaliyodu ve cok sorunlarim vardi antidepresan kullaniyodum dertlesiyodum
Buyuk bir tartisma sonucu ben esime benim dairemde oturcaz burayi kiraya vercez dedim ve annemlere geldim kadin benim arkamdan kaynanama ne anlatmissa(sormadim bile kale alip)anlatmis bisiler
Benide ariyo kaynana bole diyo soyle diyo
Kocani ic guvey mi goturcen
Kaynanani idare edemedin mi
Ya neler yasadigimi az cok gordun be kadin yuhh sana
Daha benle derdin de diyemedim
Helallik dahi almadan ciktim yuzunude gormek istemiyorum o evdende sogudum satalim diyorum esime
İnsanlik yapmicaksin kimseye hak etmiyolar