Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

başarılar tecvid kursunda canım..
annen uzatabilirse çok iyi canım.
hatta uyumlu ya da zıt renklerle şerit halinde etrafından genişletirsen tarz bile olabilir..
biz yazın en sıcaklarda pike, biraz soğuyunca kapitoneli nevresim, biraz soğuyunca uyku seti, biraz soğuyunca uyku setine nevresim, biraz daha soğuyunca kapitoneli nevresim+uyku seti yorganı(şu anki aşama), daha sonra pamuk, en soğuklarda da yün örtünüyoruz
ben de annemi özlerim ama ayrı da kalabiliyorum sanırım. biraz az duygusalım..
ben de hep mesafeliyim. ve yalnız olmayı tercih ediyorum. sonradan başımın ağrımasındansa yalnızlık iyidir...

pek erkenmiş...ayyyy o kuzucuklar nasıl geliyor o saatte.
kuzucuk derken
bizimkiler koyun
geneli servisle 6 da çıkıyolar evden.
arkadaşlar STASTİCİAN nerde yaa rahatsızdı dr.a gitcekti ne oldu acaba merak ettim.neyse ben artık çıkıyorum .hoşçakalın
o ekim ayında tatile gitcekti ya..
hatta ayın 20 li bişeyleriydi sanırım

günaydın canım nerelerdesin
ya aslında hep okuyorum yazdıklarınızı, buraya da size de çok alıştım. bişey olsa hep kızlara anlatıyım diye düşünüyorum samimi geliyosunuz bana.
bu ara hastalıklarla uğraşıyoruz işte, kayınbabama gelen gidenler falan nasıl geçiyo anlamıyorum bile..

selamın aleyküm kızlar
bende yoğundum epeydir ama sizi okudum ihmal etmedim
ehliyet için ödeme yaptım
eve bir iki ıvır zıvır bişeyler aldım geldim
ehliyet 450 küsür
tepsi 5 tl
2 kupa 7 tl
süzgeç 4 tl
hediye 5 tl (porselen tencere şeklinde saklama kabı)

arkadaş kazığından bahsedilmiş. taze yiyenlerdenim.
çok güvendiğim herşeyine koştuğum biri tarafından hemde.
bana olan ihtiyacı bitince biranda elini eteğini çekti.
konuşmuyoruz artık.
senin hiç mi kabahatin yok diyceksiniz belki ama gerçekten yok.
hiç hayır demedim her zaman yanında oldum her istediğinde hatta istemeden koştum.
yüzüne bişey demedim ama kendi kendime çok söylendim arkasından.
Allahın adaletini bekliyorum bende ben ne yaptım derse bigün o gün konuşurum İnşallah.

Hepsini geçtim de biriyle samimi olmak istesem dur boşver yapma güvenme diyo arık iç sesim.
Bi iyilik yapsam kıymet bilmiycek bak şimdiden haberin olsun diyo.

Artık evim zırhım oldu benim.
Az insan az sorun deyip geçiyorum.

tr lelli güle güle kullan hediyeni
geztapo kursun hayırlı olsun
karanfilce beni merak etmiş merak edenleri çok olsun

yeni gelenler hoş gelmişler.

diğer arkadaşlar sizede selam olsun

tr_lelli hayirli olsun bilezigin,cok guzel bir hediye olmus,daha ne olsun,iyi gunlerde kullan.
Aslinda su yedigimiz kaziklar ya cok iyi niyetli olmaktan kaynaklaniyor.benim kendimle ilgili bi tespitim var,kimsesiz oldugum icin,arkadas cevrem olmadigi icin hep bir sosyallesme pesindeyim,o yuzdenki yeni tanistigim biriyle cok seyler yaptik,bi yere gidiceksek onda araba varsa onlan,yoksada benlen giderdik,burda bi Sorun yok,ama sonradan anladimki,gidecegi yere ben olmadanda gider ama arabayla daha rahat sonucta.bide kizima dis hedigi yapmistim,bu arkadas benden once yapti,yardimina gittim,ki tamamen iyi niyetle yaptim.isini bitirdi,bena gelincede Ayy Kocam ailesini davet etti,hic sevmuyirum,hic agirlamak istemiyorum,Ayy insallah gelmezlerde iptal ederler gibi cok garip ve yapmacik seyler soyledi.acikcasi cok kirildim,hediyesini falan verdi ama ben hediye icin yaomadimki,yanimda olsa daha mutlu olurdum.bu uzuntum,aile fertlerinden hic kimsenin yanimizda olmayisiydi,hani onlar olsaydi,yeni tanistigim birine bu kadar gonul koymazdim.ama cok sukur,bi kac arkadasimiz bizi yanliz birakmadi,cok guzel bir gun gecirdik.simdide mesafeli olmaya karar verdim,disarda bukusursak bulusuruz,ama evine,kizinin dogum gunune gitmeyi dusunmuyorum,suan kararsizim gidersemde misafir olarak gidip biseyine yardim etmexi dusunmuyorum,ama buyuk ihtimalle gitmicem.
Kendimi ovmek gibi olmasin,bu tavriyla o benim gibi bir insani kaybetti,ben kaybetmedim yani :)

Bu ay oldukca eksiye dustuk,giristeki esya dolabim kirildi onu yenilemek zorunda kaldik,ay sonunda eksi sifirlanacak ve ben kalan parayla insallah ayi iyi bir sekilde gecirecegim.bunu hep ediyorum Ama hep birseyler cikiyor maalesef,can ssgolsunda,kimseye muhtac olmayalimda bunada sukur,suan evdekileri degerlendiriyorum,olucak insallah.

@civvenim gelmis begene begene gelmiss hosgelmisss sagol tatlim RAbbim daha guzellerini sizlere nasip etsin insallah

@royemim sagol canim

Bu arkadas secme konusunda nerede yanlis yapiyoruz bi masaya yatiralim ciddi.
Neden boyle oluyo
Cok mu samimi olmamak lazim
Arkadasa dert anlatilmaz mi
Anlatamicaksak niye arkadas

Babamla kus oldugumu az cok biliyosunuz
Onun bi arkadasinin esini cok severim
Ablam gibi gideriz geliriz yeriz iceriz
Ben onlara gittigimde abiye denk gelirsem babamdan dem vurur
Psikolojik destek almasi lazim
Yaptiklari normal degil
Senin baban kafayi yemis vs

Ben yorum yaptigimda da gitmis babama soylemis kizin boyle boyle diyo hakkinda diye
O ablam dedigim de ne anlatrsam esine soylemis
Babam iyice kinlendi bana
Ama inanin yaptiklari disinda bise yok konusulan bilindik seyler ama adam abarttimi bilemem

Adamlarin bile dedikodu yaptigi memlekette kime adam dicez bilmiyorum

O ablaylada gorusmicem artik
Yeni oldu bu olaylar ama icime atiyorum Allah biliyo kul bilmesede olur diyorum

kimseye ıcını açmamak lazım demek kı, bosver sen gel bıze anlat

Diger binamda da karsi komsum bi abla vardi ozaman 43yaslarinda

2 defa ameliyat olmustu fitikdan
Yapilanlar anlatilmaz biliyorum ama ben mi sucluyum okuyun diye anlatiyorum

Kadinin cocugu oglumla yasitti
Kiz cocugu
Sabah aksam bendeydi
Esim aksam isten geliyodu o kiz hala bende saat aksam 10lara kadar cagirmiyodu hic baskada cocugu yoktu
Kiza kal desem kalcak seviyodumda ALlah icin cocugumdan ayirmadim
Hastaneye gitse baktim
İsi olsa baktim
Misafiri gelcekse bnm kapimi tiklardi
Pasta boreklerimi severdi yaparmisin diye 2 etmedim

Evinide supurum
Sildim
Yemeginide yaptim
Baligini ayiklayip kizarttigimi bilirim

Kaynanam ozaman benle kaliyodu ve cok sorunlarim vardi antidepresan kullaniyodum dertlesiyodum

Buyuk bir tartisma sonucu ben esime benim dairemde oturcaz burayi kiraya vercez dedim ve annemlere geldim kadin benim arkamdan kaynanama ne anlatmissa(sormadim bile kale alip)anlatmis bisiler
Benide ariyo kaynana bole diyo soyle diyo
Kocani ic guvey mi goturcen
Kaynanani idare edemedin mi

Ya neler yasadigimi az cok gordun be kadin yuhh sana
Daha benle derdin de diyemedim
Helallik dahi almadan ciktim yuzunude gormek istemiyorum o evdende sogudum satalim diyorum esime

İnsanlik yapmicaksin kimseye hak etmiyolar

aaa sen ne öğretmeni idin. benimkiler ne olur acaba...
Lise canım
akşama ne yapsak acabaaa
Bugün kendime erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım. Akşam için de benim de bi fikrim yok.
Çok sinirlendim komşuna.
Allaha havale et.
Benim etrafımda laf taşıyanlar olmadı pek. Birbiriyle alakasız kişiler olduğundandır belki de.
Okulda iee samimi arkadaşlarıma kimseye söyleme dersem söylemiyolar.
Laf taşıyacak eltim vardır ona da bitimi bile söylemem. Görümceme ise kv ye iletmek istediklerimi söylerim. Eğmeden bükmeden götürür. Kalbinde kötülük yok çünkü kızın.

Ama erkeğin dedikoducu ve fitnecisi olur mu olur. Alasını zümremde(aynı ders öğretmeni) gördüm. Milleti gazlıyo kendi aradan çıkıyo. İlk yıl gazlarına geldim. Bi daha gelirmiyim.Bi de kimsenin yüzüne kızdığı bişeyi söylemez karakteri arkadan konuşmaya müsait çünkü. Ben de saydırıyorum hepimiz biraradayken memnuniyetsizliklerimi. O yüzden pek sevmez beni. Çok da tın.

"geztapocum,
Aslında toplamda 3 yorgan bi pike var.
Nevresimlerle de kalınlaştırma yapıyom.
Bizim adama kalsak yaz kış yün örter.
Şu an altımızda çarşafın üstünde battaniye var. Böyle yatağın içi sıcacık oluyomuş.

o kadar çok şey yazmışsınız ki. bugün dersten kafamı kaldıramıyorum.
kimseye güvenmeyi kızlar. insanın ailesi derim başka da bir şey demem.
çalıştığım yer (bazılarınız biliyor işimi) çok kötü bir yer.
o kadar çok küs var ki...
ben kimseyle muhatap olmuyorum. geliyorum işime bakıyorum ve gidiyorum. kafam çok rahat.
kıyamet alameti midir nedir insan ilişkilier bir tuhaf.
ama eskiden o kadar çok kafaya takardım ki psikoloğa gittim bu yüzden. şimdi çok rahatım.
tabi kazıklarım hep benimle. ara sıra onları okşuyorum seviyorum ki unutmuyorum.

Az önce uyuyayım dedim. 10. Dakikada dalmışım zil çaldı. Kalkmadım. 40. Dakikada bi başka zil. Bugünkü nasibin bu kadarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…