kız ben sağa didim de mi bu adam bir tek taş alır diye
bak adam düşünmüş almış ne güzel.Allah bozdurmak nasip etmesin hep senle kalsın inşallah
bugün hastane işim var yine 10 buçukta çıkmam lazım .Biliyomusunuz hemen yakınca bir hoca buldum .Tecvid için özel derse gidiyorum .çok güzel anlatıyo kadın öbür hocadan çok çok iyi .inşallah geçen kış gibi büyük hastalıklar çıkmazda bitirebilirim şu kursu.çok istiyorum böyle camilerdeki hocalar gibi kuran okuyabilmeyi .bugün bizim burda pazar var ama giysi pazarı.20 liraya filan bulursam bir triko almak istiyorum etyeklerimin üstüne giyecek gerçekten hiçbişeyim yok.annem göndermişti biraz para elimi sürmedim.önümüz kış gaz maz alırız diye.Ama oğluş da bizim yorgandan istiyor.klima yorgan bir yüzü pamuk saten bir yüzü bambu.yazın aldım indirimdeydi 100 liraya.tek kişiliği english home da 50 liraydı.külliyen israf aslında oğluşun galatasaraylı uyku seti var.ama yorganı kazık gibi sarmıyo insanı birde taçındı yani.marka diye güvenmiyceksin aslında.kızlar sosyetede 20 liraya çift kişilik nevresim buldum .adam denizliden getiriyomuş.üstünde leke getirdim uzun proğrama attım misler gibi oldu.bu kışı atlatalım Allah kerimdir.anacığım ben evdeki nevresimlerini ekleme filan yapar büyütürüm merak etme dedi.canım anam kokusu burnuma geldi şimdi.
neyse belki gelirler yakında...