Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Saolun kizlar o degilde herseyi sizle paylasiyorum gunluk gibi oldu burasi
Fazla alistim size

Birikime devam o halde
Aslında gerçek arkadaşlarımız ile paylaşamaxıpımız çoğu şeyi buraya yazıyoruz.
Benim kk da takip ettiğim 3-5 konu var. Onun dışında başka forumlara hiç bakmıyorum.
Ben reel arkadaşlarımdan fazlaca kazık yediğim ve etrafta kazıklı voyvodo gibi dolaştığım için burayı çok seviyorum.
Tabi ki sizi de....

Her turlu israfa karsiyim.
Bunun icin elimden geleni yaparim.
Mesela benim evim kalabalik oldugu icin yemek fazla piser bazen 2 gunluk yemek yapilir.
Buna ragmen yemekler artar.
Son donemlerde bu yemekleri dokmenin beni mutlu etmedigini anladim.
Onceden aldigim saklama kaplarina artan yemeklerden koyup ertsi gun ise goturuyorum.
Is yerim rahat orada isitip yemekletimi yiyorum.
Is yerim her ay yemek kartima para yukluyor bunlada ogluma mama bez biskuvi ihtiysci ne varsa marketten aliyorum.
Kalanida ev icin ihtiyac olan ne varsa o an aliyorum.
Goturemeyeceksem o yemegi dayimiz var ona veriyorum. Kendisi ogretmen ve bekar ihtiyaci oluyor.

Baska ilk once eski olan malzemeleri kullaniyorum.
Yani ayran aldim diyelim benim haberim olmadan yine alan oluyor ilki bitene kadar yenisi acmam.

Daha cok var. Aklima gelirse yazarim. :)

Benim kk da takip ettiğim 3-5 konu var. Onun dışında başka forumlara hiç bakmıyorum.
Ben reel arkadaşlarımdan fazlaca kazık yediğim ve etrafta kazıklı voyvodo gibi dolaştığım için burayı çok seviyorum.
Tabi ki sizi de....
O kaziktan hangimiz yemedik ki
Ben hala akillanmiyorum
Ama
Artik yeni insanlarla tanisirken hep mesafeliyim

Uyucam dedim uykum kacti yine

Halam bu hafta burda kalicak annemde suan ama banada iniyo bi yukari bi assa aksama kizida gelicek isten cikip annemlerde kalmaz o bende kalir saat 3de oglusun kursu var

Dun evi supuremeden aksam oldu
Bugunde ev baya soguk
Dogalgaz yakma zamani gelmis bu ayi cikarim diyodum ama baya usuyorum

Yemek yapmam lazim
Evi supurmem lazim
Eksik listesi hazirlamam lazim
Oglus bisiler istiyo yok diyorum evde olmadigi icin yok demeyide hic sevmiyorum

Alisveris icin direniyodum ama alicam sanirim bisiler annem 50tl verdi dun aksam
En azindan kahvaltilik bisiler alirim

Kizlar esim hic msj fln atmamisti aramamistida unutmaz biliyorum ama arar diye beklemistim aksam uzeride halam geldi cat kapii suan tv izliyo pastamin nasibinde o da varmis
Halamla cay icerken esim aradi bise lazim mi diye
Geldi ogluma paket vermis oda da yemek hazirliyodum baktim oglus verdi hediyemi
Bilezik almis
Bu ay altin alamayiz cok acildim bayramda param yoklarin nedeni buymus

Modelini begenmedim ama (bulmusta bunayan smly) karti var icinde gerci

Esim begenmiceni bildigimden kart yazdirdim gidip degisirsin dedi

Adam biliyo malini
kız ben sağa didim de mi bu adam bir tek taş alır diye :KK49:bak adam düşünmüş almış ne güzel.Allah bozdurmak nasip etmesin hep senle kalsın inşallah:KK45:bugün hastane işim var yine 10 buçukta çıkmam lazım .Biliyomusunuz hemen yakınca bir hoca buldum .Tecvid için özel derse gidiyorum .çok güzel anlatıyo kadın öbür hocadan çok çok iyi .inşallah geçen kış gibi büyük hastalıklar çıkmazda bitirebilirim şu kursu.çok istiyorum böyle camilerdeki hocalar gibi kuran okuyabilmeyi .bugün bizim burda pazar var ama giysi pazarı.20 liraya filan bulursam bir triko almak istiyorum etyeklerimin üstüne giyecek gerçekten hiçbişeyim yok.annem göndermişti biraz para elimi sürmedim.önümüz kış gaz maz alırız diye.Ama oğluş da bizim yorgandan istiyor.klima yorgan bir yüzü pamuk saten bir yüzü bambu.yazın aldım indirimdeydi 100 liraya.tek kişiliği english home da 50 liraydı.külliyen israf aslında oğluşun galatasaraylı uyku seti var.ama yorganı kazık gibi sarmıyo insanı birde taçındı yani.marka diye güvenmiyceksin aslında.kızlar sosyetede 20 liraya çift kişilik nevresim buldum .adam denizliden getiriyomuş.üstünde leke getirdim uzun proğrama attım misler gibi oldu.bu kışı atlatalım Allah kerimdir.anacığım ben evdeki nevresimlerini ekleme filan yapar büyütürüm merak etme dedi.canım anam kokusu burnuma geldi şimdi.:KK61:neyse belki gelirler yakında...

O kaziktan hangimiz yemedik ki
Ben hala akillanmiyorum
Ama
Artik yeni insanlarla tanisirken hep mesafeliyim
ben de hep mesafeliyim. ve yalnız olmayı tercih ediyorum. sonradan başımın ağrımasındansa yalnızlık iyidir...

7 de başlıyor canım.
Ama bugun2 dersim vardi ve bitti yarim saat önce:confused:
pek erkenmiş...ayyyy o kuzucuklar nasıl geliyor o saatte.

Tabi ki sizi de....
:KK70:kazıklı voyvoda haa ...Ayy çok hoşsun papatya valla.Senin bir konun var dı arkadaşım çocuğu öksürse iyileşene kadar arar sorarım niye kimse bana incelikli davranmıyor diye.İşte aynen ben de öyleyim bu huyumu bir türlü değiştiremiyorum .O yüzden de çok üzülüyorum.Dünya artık menfaat dünyası olmuş maalesef .

kız ben sağa didim de mi bu adam bir tek taş alır diye :KK49:bak adam düşünmüş almış ne güzel.Allah bozdurmak nasip etmesin hep senle kalsın inşallah:KK45:bugün hastane işim var yine 10 buçukta çıkmam lazım .Biliyomusunuz hemen yakınca bir hoca buldum .Tecvid için özel derse gidiyorum .çok güzel anlatıyo kadın öbür hocadan çok çok iyi .inşallah geçen kış gibi büyük hastalıklar çıkmazda bitirebilirim şu kursu.çok istiyorum böyle camilerdeki hocalar gibi kuran okuyabilmeyi .bugün bizim burda pazar var ama giysi pazarı.20 liraya filan bulursam bir triko almak istiyorum etyeklerimin üstüne giyecek gerçekten hiçbişeyim yok.annem göndermişti biraz para elimi sürmedim.önümüz kış gaz maz alırız diye.Ama oğluş da bizim yorgandan istiyor.klima yorgan bir yüzü pamuk saten bir yüzü bambu.yazın aldım indirimdeydi 100 liraya.tek kişiliği english home da 50 liraydı.külliyen israf aslında oğluşun galatasaraylı uyku seti var.ama yorganı kazık gibi sarmıyo insanı birde taçındı yani.marka diye güvenmiyceksin aslında.kızlar sosyetede 20 liraya çift kişilik nevresim buldum .adam denizliden getiriyomuş.üstünde leke getirdim uzun proğrama attım misler gibi oldu.bu kışı atlatalım Allah kerimdir.anacığım ben evdeki nevresimlerini ekleme filan yapar büyütürüm merak etme dedi.canım anam kokusu burnuma geldi şimdi.:KK61:neyse belki gelirler yakında...
Ayy kuzum yaa kiyamam
Kavusursunuz anneler her derde deva sagolsunlar
Bende salipazarinda gormustum tek kisilik 20 ciftkisilik 25tl
Para birikirip gezmeli arada
Triko ben bulamadim olanlarda 30tlden assa degil beklicem az daha
Kursun insallah istedigin gibi olur tatlim tatlimm

:KK70:kazıklı voyvoda haa ...Ayy çok hoşsun papatya valla.Senin bir konun var dı arkadaşım çocuğu öksürse iyileşene kadar arar sorarım niye kimse bana incelikli davranmıyor diye.İşte aynen ben de öyleyim bu huyumu bir türlü değiştiremiyorum .O yüzden de çok üzülüyorum.Dünya artık menfaat dünyası olmuş maalesef .
ayyyy ben eskiden nasıl üzülürdüm biliyor musun. kendimi parçalardım resmen. şimdi çok rahatım. umrumda değil arkadaş falan. herkes ne hali varsa gördün.
o bahsettiğim arkadaşla da küsüz. ben ona hiç bir şey yapmadım ama işteki bazı yükselmelerden dolayı bir kısım bana tepki aldı. o da aramızda kötü bir şey geçmemesine rağmen bana mesafeli davranmaya başladı. ayyy ne ağlardım. allahım kapı ardında bana gülenler varsa sen onları daha beter et diye. şimdi görüyorum allahın adaletini ben.
onun için artık varsa yoksa ailemn...
psikoloğum bana dedi ki sen kendine nasıl davranırsan insanlarda sana öyle davranır. test ettim gerçekten de öyle.
derse gideceğim yoksa daha çok yazardım da...

Ben simdiye kadar kime derdimi anlattiysam bisi paylastiysam herkes ama istinasiz herkes laf tasidi yada ordan burdan duydum.

Ya ben fazlaca salagim yada benim tanidiklarim secmece

Ya laf tasirlar
Ya bi kiskanclik
Ya patavatsizlar
Ya cocuklari cok arsiz hic dur sus demezler

Suan dusundumde ciddi kimsem yok

Dun bile muhabbetini yaptik esimle
kimseye biseyini anlatma
Kimseyi dost sanma
Kimseye karisma
Biside sorsalar bilmiyorum de cik isin icinden dedi

Biz gerci babamla ilgili olaylar yuzunden konusuyoduk

Disarida ciksam artik yalniz gidiyorum muzik dinliyorum takiyorum kulakligimi

gerçekten artık insanlar tarafından acıtılmaktansa yalnızlığı tercih ediyorum ben de..aslında var bir iki arkadaşım Allah için bir kötülük görmedim onlardan .Ama artık güvensizlik var bende o yüzden mesafeli davranıyorum .geçen kış tam 1,5 ay bel fıtığından yattım.tuvalete bile gidemiyodum .Yanımda annem eşim evladım var dı.Birde eltim sağolsun geldi yokladı pazar yaptı getirdi evimi süpürdü sildi .İşte insanın sadece ailesi oluyo zor gününde yanında .Birde Rabbim tabii gerisi gerçekten boş .

arkadaşlar STASTİCİAN nerde yaa rahatsızdı dr.a gitcekti ne oldu acaba merak ettim.neyse ben artık çıkıyorum .hoşçakalın

X