Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kızlar sabah kahvaltımı zar zor yaptım.
1 bardak çay anca içtim.
şimdi bir çay demlesem bi kahvaltı hazırlasam..
ama yanıma arkadaş aranıyor:110:

komşum evde yokmuş.
şimdi iki oyalanır ıvırla zıvırla geçiştirim artık..
Ben geleyim mi? Ben de hazırladım şimdi tek başıma yiycem sen gel ya da ... Ne güzel olurdu di mi ?

Hakketen yaa..
Bugün kendimi baya yalnız hissettim..:KK61:
Cuma günü diş randevusu aldım. Görümcemi çağırdım yazık o gün temizlik yapacak benim için o yorgunluk ta çarşıya inmesini istemedim.
Başka da akrabam yok burda.
Okuldan bir çok arkadaşım var ama bana boş, yorulmamış hatta dişçiye gitmek on n için bi değişiklik olacak biri lazım. istesem gelen olur ama herkesin çoluğu çocuğu var evi var.Eskiden apartmanında öğrencim vardı şimdi o da evlendi.
Okulda o gün dişciye yakın yerde staj yapan bi öğrencimi ayarladım. :KK61:
Sağolsun ne diyim.

Hakketen yaa..
Bugün kendimi baya yalnız hissettim..:KK61:
Cuma günü diş randevusu aldım. Görümcemi çağırdım yazık o gün temizlik yapacak benim için o yorgunluk ta çarşıya inmesini istemedim.
Başka da akrabam yok burda.
Okuldan bir çok arkadaşım var ama bana boş, yorulmamış hatta dişçiye gitmek on n için bi değişiklik olacak biri lazım. istesem gelen olur ama herkesin çoluğu çocuğu var evi var.Eskiden apartmanında öğrencim vardı şimdi o da evlendi.
Okulda o gün dişciye yakın yerde staj yapan bi öğrencimi ayarladım. :KK61:
Sağolsun ne diyim.
Senelerdir hastanelere tek başıma giderim. kimseye benle gelirmisin diyemem çekinirim.hastane bu gezme değilki .ama senin gibi bende isterdim yanimda biri olsun işlemleri yaptırsın ben kan
verince eşyalarımı tutsun bana moral versin ama maalesef dünya acımasız.Ben artik kendime yetmeyi öğrenmeye çalışıyorum komşularım var çaya kahveye ama gerçek dost Allah ötesi yok .

kesinlikle doğru Allah tan başka dost yok..
Bize Allah yeter inşallah..

normal hastane olsa kendim giderim canım senelerce tedavi gördük kendim gittim de, burası muayenehane, dar sokaklar, dar boş bi apartman içi çekindim biraz açıkçası. doktor iyi olduğundan gidiyorum değilse hastanede yaptırırdım ama hastanelerde bile ne zaman randevu denk gelir bilmem.

Misafirim gitti ama oglu bizde oynuyolar hala ayrilamadilar sonra gelip alicak

Royem nerelerde yaa göremedim nie gelmiyosun royem ceza veriicimmm sana ona gore

Pastam kimlere nasip oldu bugun ne yedik ne yedikkk
Ama siz olmadan olurmu

IMG_20141020_164911.jpg

Gunaydin
Allah hepinize nasip etsin kılmayı
Buyuk huzur

Benim erkekler gitti ev bana kaldi
Odalari topladim sadece mutfagim kaldi toplancak kek ve pogca yapasim var
Bugun oglusun arkadasi gelcek yerler

Dun dugunu atlattik
Kimseyi tanimayinca otur otur gel oluyo

Birikimler yalan oldu esim kumbarada birtiriyo
Oglumda kendi kumbarasinda biriktiriyo bana bise kalmiyo

Dun pazara gidemedim bakalim bu hfta ne pisircem ne yicez ay sonlarını svmiyorum

Bi de ben bugun dogum gunu cocugu oldum :KK23::oops::KK33:

Mutlu yıllar. Allah sağlıklı sıhhatli sevdiklerinle bir ömür nasip etsin.işlh.

Haftanın ilk günü ama son günü gibi yoruldum :confused:
Okuldan gelince oğluşu yatirdim
Ben de dinlendim tabi biraz
Sonra o kalkti
Yemek yaptım, ona yedirdim
Eşim akşam olmiycak diye komsuyu çaya çağırdım
Çocukları var, oğlus çok seviyor onları
Mikserim bozuk ama kek yaptım
Kolumu kaldiramiyorum şimdi de:KK53:
Eşim geldi, yemek yedik, çıktı o
Komşu gelmeden mutfağı toplayayim
Şu günüme hamd olsun
Gecen yil oğlanla birlikte hiçbir iş yapamiyordum

trlelli buralardayim canim:)
dogum gunun kutlu olsun oncelikle,hep okuyorum sizleri ama yazmaya firsatim olmuyor.ozluyorum sohbetlerinizi,bugunumuzede sukur,kizimla ugrasiyorum,buyuyor cok sukur,ustten bi disi daha cikti,ilk defa bugun sebze puresinden kendisi
isteyerek yefi:)yoksa o iki kucuk disini
bi kapatiyor mumkunu yok acmiyor:)
Yanlizlik uzerine konusulmus,bende senelerdir yanlizim,on sene oldu gurbet ellerdeyim,kizimla beraber yavas yavas cevre edinsemde,her an birini bulmak zor,cok sukur ki kizim var artik,hic olmadi cikip yuruyus yapiyoruz,ama insan iki kelam edicek birinide aramiyor degil.
Bu arada yapmak istedigim ceyregi yapamadim,bi turlu hesaplar tutmuyor,hep biseyler cikip duruyor,bakalim,senese calismak istiyorum,diledigim gibi birsey bulurum insallah.

trlelli buralardayim canim:)
dogum gunun kutlu olsun oncelikle,hep okuyorum sizleri ama yazmaya firsatim olmuyor.ozluyorum sohbetlerinizi,bugunumuzede sukur,kizimla ugrasiyorum,buyuyor cok sukur,ustten bi disi daha cikti,ilk defa bugun sebze puresinden kendisi
isteyerek yefi:)yoksa o iki kucuk disini
bi kapatiyor mumkunu yok acmiyor:)
Yanlizlik uzerine konusulmus,bende senelerdir yanlizim,on sene oldu gurbet ellerdeyim,kizimla beraber yavas yavas cevre edinsemde,her an birini bulmak zor,cok sukur ki kizim var artik,hic olmadi cikip yuruyus yapiyoruz,ama insan iki kelam edicek birinide aramiyor degil.
Bu arada yapmak istedigim ceyregi yapamadim,bi turlu hesaplar tutmuyor,hep biseyler cikip duruyor,bakalim,senese calismak istiyorum,diledigim gibi birsey bulurum insallah.
Tesekkurler tatlim
Saglik olsun gerisine care var

Kizlar esim hic msj fln atmamisti aramamistida unutmaz biliyorum ama arar diye beklemistim aksam uzeride halam geldi cat kapii suan tv izliyo pastamin nasibinde o da varmis
Halamla cay icerken esim aradi bise lazim mi diye
Geldi ogluma paket vermis oda da yemek hazirliyodum baktim oglus verdi hediyemi
Bilezik almis
Bu ay altin alamayiz cok acildim bayramda param yoklarin nedeni buymus

Modelini begenmedim ama (bulmusta bunayan smly) karti var icinde gerci

Esim begenmiceni bildigimden kart yazdirdim gidip degisirsin dedi

Adam biliyo malini

X