- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.161
Oooo afiyet olsun.tr_lolsun post: 37392185 .!.:Kendi pastami kendim yaptim
Pogcada yaptim oglusun arkadasinin anneside gelcekmis hemen car cabuk hallettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo afiyet olsun.tr_lolsun post: 37392185 .!.:Kendi pastami kendim yaptim
Pogcada yaptim oglusun arkadasinin anneside gelcekmis hemen car cabuk hallettim.
Ben geleyim mi? Ben de hazırladım şimdi tek başıma yiycem sen gel ya da ... Ne güzel olurdu di mi ?kızlar sabah kahvaltımı zar zor yaptım.
1 bardak çay anca içtim.
şimdi bir çay demlesem bi kahvaltı hazırlasam..
ama yanıma arkadaş aranıyor
komşum evde yokmuş.
şimdi iki oyalanır ıvırla zıvırla geçiştirim artık..
Senelerdir hastanelere tek başıma giderim. kimseye benle gelirmisin diyemem çekinirim.hastane bu gezme değilki .ama senin gibi bende isterdim yanimda biri olsun işlemleri yaptırsın ben kanHakketen yaa..
Bugün kendimi baya yalnız hissettim..
Cuma günü diş randevusu aldım. Görümcemi çağırdım yazık o gün temizlik yapacak benim için o yorgunluk ta çarşıya inmesini istemedim.
Başka da akrabam yok burda.
Okuldan bir çok arkadaşım var ama bana boş, yorulmamış hatta dişçiye gitmek on n için bi değişiklik olacak biri lazım. istesem gelen olur ama herkesin çoluğu çocuğu var evi var.Eskiden apartmanında öğrencim vardı şimdi o da evlendi.
Okulda o gün dişciye yakın yerde staj yapan bi öğrencimi ayarladım.
Sağolsun ne diyim.
nerelerdesin civanım uzun zamandır görememiştim senidoğum günün kutlu olsun tr lelli
mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler
Saol tatlımdoğum günün kutlu olsun tr lelli
mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler
afiyet olsun canım. çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Allah kabul etsin canım Rabbim daim etsin inşallah
Gunaydin
Allah hepinize nasip etsin kılmayı
Buyuk huzur
Benim erkekler gitti ev bana kaldi
Odalari topladim sadece mutfagim kaldi toplancak kek ve pogca yapasim var
Bugun oglusun arkadasi gelcek yerler
Dun dugunu atlattik
Kimseyi tanimayinca otur otur gel oluyo
Birikimler yalan oldu esim kumbarada birtiriyo
Oglumda kendi kumbarasinda biriktiriyo bana bise kalmiyo
Dun pazara gidemedim bakalim bu hfta ne pisircem ne yicez ay sonlarını svmiyorum
Bi de ben bugun dogum gunu cocugu oldum
Tesekkurler tatlimtrlelli buralardayim canim:)
dogum gunun kutlu olsun oncelikle,hep okuyorum sizleri ama yazmaya firsatim olmuyor.ozluyorum sohbetlerinizi,bugunumuzede sukur,kizimla ugrasiyorum,buyuyor cok sukur,ustten bi disi daha cikti,ilk defa bugun sebze puresinden kendisi
isteyerek yefi:)yoksa o iki kucuk disini
bi kapatiyor mumkunu yok acmiyor:)
Yanlizlik uzerine konusulmus,bende senelerdir yanlizim,on sene oldu gurbet ellerdeyim,kizimla beraber yavas yavas cevre edinsemde,her an birini bulmak zor,cok sukur ki kizim var artik,hic olmadi cikip yuruyus yapiyoruz,ama insan iki kelam edicek birinide aramiyor degil.
Bu arada yapmak istedigim ceyregi yapamadim,bi turlu hesaplar tutmuyor,hep biseyler cikip duruyor,bakalim,senese calismak istiyorum,diledigim gibi birsey bulurum insallah.