- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.641
muhabbetimizi daim etsinayy çok yazdım ama ben genelde forum forum geziyorumama sizin aranızdaki o tatlı muhabbet çok hoşuma gidiyor hergün buraya uğramadan geçemiyorum nedense,Allah muhabbetinizi daim etsin
bi dezavantajı da karıncaları çekemiyorsun içine.
bu yıl karıncalarla baya uğraştım da çektikten sonra torbayı balkona koyuyordum çıksınlar diye
oo çok güzel inşallah havalar da tam sıcak bi anına denk gelir. hayırlı olsun tatiliniz...
ben de hep öyle yaptığım için bilemicem,hep ekşimeye başlayan yoğurtla yapıyorumakşama bozulmaktan kurtardığım yoğurtla yapacağım yoğurt çorbası, dünden kalan patates kavurması ve yeşil fasülye var..
henüz bayatlamamış taze yoğurttan yapılan bi yoğurt çorbasının tadı nasıl olur ki, bu çorbayı hep yoğurtları kurtarmak için yağıyorum
İnşallah..inşallah ya teşekkür ederim..3 sene olacak evleneli balayına gidemedik..
ilk yaz ben rahatsızdım çıkamadık,
ikinci yaz marmaris tarafına görümceye gittik
bu yazda hiç biryere çıkamadık çok ihtiyacım var buna..umarım herşey güzel geçer
evet çalışıyorum malesefİnşallah..
sen de çalışıyor muydun canım?
evet kesinlikle..evet çalışıyorum malesef
aslında çalışmayı çok seven biriyim ama buaralar evde kalıp günlerce evden çıkmayasım,temizlik vs yapasım var.işte bunlar hep dinlenememekten
aynen aynen..hiç temizlik yapmayı özleyeceğim aklıma gelmezdi ama oluyormuş demek kievet kesinlikle..
çalışan bayanların en büyük isteği bazen evde durup gerine gerine temizlik yapası olabiliyor.
ne değişiz dimi
ev dağınıktır, işler yoğun, her akşam yemek yap ama ev dağılsın gitsin.. bi gün dinlensek ertesi gün kovaları alıp hemen işe girişiriz.
benim bir de şöyle bi problemim var..
ogün okul varsa öğleden onra da kelli felli bi iş yapamıyorum sanki ogün pilim bitmiş oluyor. oysa 2 den akşama kadar dünya iş yapılır.
illa sabah geç kalkcaksın bi mutluluk olcak içinde bi iştaha gelceksin..
Ayy evet kesinlikle halime binlerce şükür.öğretmensin sanırım..ben de bazen erken izin alıp gitsem de dediğin gibi pek bir şey yapamıyorum,sabahtan akşama evde olmaya benzemiyor
ben bir de sabah 8 akşam 6.30 çalışıyorum eşim de 8-7 çalışıyor düşün halimi,nerdeyse aynı anda giriyoruz eve..öyle birşey yapasın olmadığı zamanlar ben ve benim gibiler gelsin aklına biraz olsun motive eder seni :)
aminn benim ve benim gibi herkesin inşallahAyy evet kesinlikle halime binlerce şükür.
İnşallah senin de eşinin de çalışma şartları çok daha düzelir 7-8 ve 6.5 çok geç bence.
Allah yardımcınız olsun.
Ağır bi iş bile yapmasa insan işyerinden geç gelmek zihnen yoruyor.
evdekiler çalışmaya ,çalışan evde durmaya heves ediyorlar..biz kadınları anlamak gerçekten zorBen de çalışan bir bayan olarak evde durmaya bayılırım. Ev hanımı olsaydım da bu kadar severmiydim evimi bilmiyorum.
Temizlik yapmak yemek yapmak resmen terapi gibi geliyor bana. Ben son yıllarda böyle hissetmeye başladım. Dışarıdaki kötülükleri falan gördükçe sanırım evim sığınak gibi geliyor bana
canım kadının fıtratı eve daha uygun..Ben de çalışan bir bayan olarak evde durmaya bayılırım. Ev hanımı olsaydım da bu kadar severmiydim evimi bilmiyorum.
Temizlik yapmak yemek yapmak resmen terapi gibi geliyor bana. Ben son yıllarda böyle hissetmeye başladım. Dışarıdaki kötülükleri falan gördükçe sanırım evim sığınak gibi geliyor bana
yogunum yazıcam yazamıyorum
günlük esmalarımı okuyordum tam kaldıgım yer, ıstete sıkıntı yasadıgım an esmalarıma bır baktımda
başarı için esma'daymış sıra.
allahın işi hemen çektim onlarıda
Allah kabul etsin[/QUO
Hangi esmaları okuyorsun.. Allah kabul etsin ve kaçar tane. Ben sabah 8:00 akşam6:30 çalışıyorum.. Aklıma geldikçe bir kaç esma var aklımda söylüyorum. Sen nasıl yapıyorsun.