Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

akşama bozulmaktan kurtardığım yoğurtla yapacağım yoğurt çorbası, dünden kalan patates kavurması ve yeşil fasülye var..
henüz bayatlamamış taze yoğurttan yapılan bi yoğurt çorbasının tadı nasıl olur ki, bu çorbayı hep yoğurtları kurtarmak için yağıyorum

inşallah ya teşekkür ederim..3 sene olacak evleneli balayına gidemedik..
ilk yaz ben rahatsızdım çıkamadık,
ikinci yaz marmaris tarafına görümceye gittik
bu yazda hiç biryere çıkamadık çok ihtiyacım var buna..umarım herşey güzel geçer

ben de hep öyle yaptığım için bilemicem,hep ekşimeye başlayan yoğurtla yapıyorum

İnşallah..
sen de çalışıyor muydun canım?

evet çalışıyorum malesef
aslında çalışmayı çok seven biriyim ama buaralar evde kalıp günlerce evden çıkmayasım,temizlik vs yapasım var.işte bunlar hep dinlenememekten
evet kesinlikle..
çalışan bayanların en büyük isteği bazen evde durup gerine gerine temizlik yapası olabiliyor.
ne değişiz dimi
ev dağınıktır, işler yoğun, her akşam yemek yap ama ev dağılsın gitsin.. bi gün dinlensek ertesi gün kovaları alıp hemen işe girişiriz.

aynen aynen..hiç temizlik yapmayı özleyeceğim aklıma gelmezdi ama oluyormuş demek ki

benim bir de şöyle bi problemim var..
ogün okul varsa öğleden onra da kelli felli bi iş yapamıyorum sanki ogün pilim bitmiş oluyor. oysa 2 den akşama kadar dünya iş yapılır.
illa sabah geç kalkcaksın bi mutluluk olcak içinde bi iştaha gelceksin..

öğretmensin sanırım..ben de bazen erken izin alıp gitsem de dediğin gibi pek bir şey yapamıyorum,sabahtan akşama evde olmaya benzemiyor
ben bir de sabah 8 akşam 6.30 çalışıyorum eşim de 8-7 çalışıyor düşün halimi,nerdeyse aynı anda giriyoruz eve..öyle birşey yapasın olmadığı zamanlar ben ve benim gibiler gelsin aklına biraz olsun motive eder seni :)

Ayy evet kesinlikle halime binlerce şükür.
İnşallah senin de eşinin de çalışma şartları çok daha düzelir 7-8 ve 6.5 çok geç bence.
Allah yardımcınız olsun.
Ağır bi iş bile yapmasa insan işyerinden geç gelmek zihnen yoruyor.

Ben de çalışan bir bayan olarak evde durmaya bayılırım. Ev hanımı olsaydım da bu kadar severmiydim evimi bilmiyorum.
Temizlik yapmak yemek yapmak resmen terapi gibi geliyor bana. Ben son yıllarda böyle hissetmeye başladım. Dışarıdaki kötülükleri falan gördükçe sanırım evim sığınak gibi geliyor bana

evdekiler çalışmaya ,çalışan evde durmaya heves ediyorlar..biz kadınları anlamak gerçekten zor

canım kadının fıtratı eve daha uygun..

Kesinlikle herkes olduğundan başka olmak istiyor. Ben yıllarca özellikle de çocuk yokken okulu ev, evi otel niyetine kullandım. O zaman bu kadar bağlı değildim evime. Son 4-5 yıldır da inanılmaz bşr yoğunluk için de yaşadım. Toplantılar aniden çıkan yemekler açılışlar.
3 ay önce üstündeki yüklerin bşr kısmını attım. Şimdi işe geç gidiyorum. Akşam da saat 15:30 oldu mu çıkıyorum genelde. Sanıyorum yılların yorgunluğu var üstümde

Bende yetisemiyorum artikin yaslandimm
Ayin 20side benim dogum gunum
Bu ay dogum gunusu ayı :)

Açıları çalıscaz biz kuzumla (hic sevmem)
Ben esim gittiginden beri eve sut ve ekmek harici bise almamistim
Dolap baya baya tam takir kuru bakir olmus ya olanlari tuketmisiz

Kuzene pasta yaptirdim burdayken onlarda yemistim bayilmistim ondan istiyo cnm malzeme yok acilen alisveris yapmam lazim ama esimi bekliyorum kendi parami harcamam hepsini yedim dicem(inanmaz ama)
Para versede alisveris yapsam

Oglumda bayram harcliklarini getirip bana verdi kuzu
Ne alim sana dedim bunlarla ben bise istemiyorum ki dedi bu cocukk beniii oldurecekkkk bu dunyaya fazla iyisin be yavrum

Anneannesi 5tl falan bozuk veriyomus harclik beslenme icin hemen getirip bana veriyo

Burda durumlar boyle uydum biraz ben yalnizliga alistim ya oglan gunduz annemde ben evde. yemek isteyen yok utu isteyen yok
Kafa dinlemece
Dagitiyorum topluyorum kafama gore

oku oku bitmedi bi türlü Maşallah.
Benim bayram tatilim dün akşam bitti.
bir sürü kirli çamaşırla döndüm annemin yazlığından hava da bozuk nasıl kurutucam bilmiyorum.
haftaya ortadan başlayınca günleri karıştırıyorum ben
bu pazartesi görünümlü perşembe bitsin
bu akşam eşim yok arkadaşı geldi şehir dışından buluşmaya gittiler.
Akşam yemeği yemedik kızımla atıştırdık az bişey boşuna bu heriflere evin direği demiyolar ev bi boş oldu bu akşam.
sofra yemek telaşı olmadı.
Haftada bi akşam dizilerimiz var o da perşembe gün çakışırdı ama bu akşam rahat izliycem
Hafta sonu gitmem gereken yerler var ama üstüm başım yok doğru düzgün epeydir almamıştım
Yarın alışveriş yapmam lazım.
Ne bütçe belirledim ne de ne almam lazım bilmiyorum
yarın evdeki hesap çarşıya uymayabilir onu biliyorum ama.
zaten bişey alasım yok 3,4 kilo vermem lazım vermeden almam bişey diyorum ama vermeye de uğraşmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…