Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Evleneli 2 seneyi geçti
ama hala borcu bitmedi gitti
gelde birikim yap şu durumda
aylık 400tl saçma sapan krediye gidiyor
kenara atılsa o para ne güzel olurdu.
sizin bitmiş ne güzel
eşim daha 1-1,5 sene sürer borcum diyor.
onun borcu bitene kadar ne ev nede araba için para biriktiremez..

sadece ben biriktirebilirim ama ne kadar birikir ne zamana kadar birikir işte orası tam bir muamma

sen biriktirebildiğin kadar biriktir canım..
biz paraları ortak koydağumuz için benim öle şansım olmadı..

cnm borçsuz insanmı var..helede ben saçma sapan dediğin gibi borçlar yaptım şimdide toparlamakla meşgulüm..cnımız sagolsun artık ne yapalım:)

Tr lelli ben hiç karışmam işlerine. Şu an için kp in bişey yaptığı yok ama insanoğlu Allah kimseyi şeytana uydurmasın. Ben kendine de dedim. Eğer siz ayrilirsaniz eşim üzülür ben de üzülürüm biz sizin iyliğinizi isteriz dedim.
Bu konu için değil ama ben diğer konularda da KV yi dinlerken doğru da olabilir yanlış da diye dinlerim.
Bi kaç yıl önce babamı aramış ve benim taktığım altınlarla araba mı aldınız demişti. Babam şok. Aksi gibi o yıl ev alırken babam bize borç para vermişti. Ama kV kesinlikle öyle olduğunu düşünmüş ve buna da kendini inandırmıştı. Simdi her söylediğine nasıl inanayım. Ha çok bilgili bi kadındır bazı konularda tavsiye isterim ama dediğim gibi temkinliyimdir de.
Cutecim su an okyldayim teneffüslerde bakiyorum. Eve varınca gönderirim inşallah.

alanlar kullanmadığını söylüyor.

canım siz eşinle ayrı ayrı mı takılıyorsunuz?
bir de yeni evlisiniz bidiğim kadarıylaa seni bu kadar kızdırmış hemen şimdiden. para işlerini sen al eline o zaman

Canım bizim olaylar çoook karışık
biz 7 aylık evliyken eşim borsada para batırdı
boşanmanın eşiğinden döndük falan
baya sıkıntılar yaşadık
eşime 1,5 sene para yardımında bulundum sonunda yeter artık deyip
vermedim vermiyorum da
2 sene 5 ay oldu evleneli hala borç var.
eşim daha da sürer diyor.
ne balayı ne tatil hiç bişey yapamadık
halimize bin şükür tabide hep bi hesap yapmak zorundayız evlendiğimizden beridir.
gönlümüzce gezip tozamadık
eşim bana 1 gün olsun hediye alamadı.
çok sıkıntılara katlandım(maddi olarak) anlayacağın...

anlıyorum canım büyük geçmiş olsun..
peki müsriflik yapıyo mu yani borçlar bölünmüş belli bi yılı yok mu? daha da bitmez diyomuş ya

Son düzenleme:
Selam kızlar
Okuya okuya geliyorum inşallah
Papatya hadi gözün aydın
Iyi olmuş o paranın gelmesi

Deniz nişan yapmışsınız
Hayırlı olsun

Ben de oğluma bugün Şoktan oyuncak çay seti aldım
Bayram harçlığı vardi
Ortada olup biz harcayacagimiza ona oyuncak alayım dedim
10 liraydi zaten
Şu an bana çay servisi yapıyor sürekli

Ayyyy canım benim yerim onu yaaa

banada dua et canım..
Allah kabul etsinnn

Aslında ben de öyle bi oyuncak seti almayı düşünüyorum eve bazen çocuklar geliyor ellerine verecek bisey olmuyor

Benim var arnica bir kaç ay kullandım sonra fantomun dik süpürgesini aldım daha pratik geliyor arnicayı sadece büyük temizlikte kullanıyorum.herseferinde suyunu boşaltıp temizlemek zor geliyor,haznesi de kolay temizlenmiyor bir de bana hantal geliyor nedense..ayrıca bilmiyorum kullananlar nasıl yapıyorlar ama evi süpürünce ister istemez ekmek kırıntısı,yiyecek bişeyler kaçıyor içine ilk zamanlar klozete döküyordum sonradan farkettim yanlış yaptığımı şimdi yarım saat lavaboda uğraşıyorum farklı bir alternatif varsa değerlendirin derim ben

herkes cevap vermiş ama ben de söyleyeyim koşu bandını almayın kesinlikle..siz o kiloyu vermek isterseniz koşu bandı olmadan evde spor yaparak da verirsiniz..annemler aldı koşu bandı neredeyse 5 sene olacak inanın 15 sefer binmemişlerdir.son 1 yılda da neredeyse hiç çalışmadı..varsa imkanınız açık havada yada spor salonunda spor yapın..
bende Ramazandan sonra çok kilo aldım bayramda 5-6 aylık hamile zannedenler bile oldu düşünün
kapalı olduğum için kolay kolay kafama göre bir spor salonu bulamıyorum.dün baktım istanbul bb tesisleri var oraya yüzmeye yazılsam mı diye düşünüyorum.aylık 70 tlymiş.bu sene denize ayağını sokamamış biri olarak heveslendim..

deniz demişken bu sene tatile gidemedik ,çok üzülüyordum.eşim dün akşam yer ayırttığını söyledi.22 ekimde alanya da,tam sezonun kapandığı zamanmış herşey dahil oda 130 tl.3-4 gün kalıcaz inşallah hava da müsade eder de denize de girerim

Ay canım teşekkür ederim ev uzun müddet toz olmuyor onla süpürünce diyolar halilari silinmiş gibi temizliyo diyolar bilmiyorumki

Ay canım teşekkür ederim ev uzun müddet toz olmuyor onla süpürünce diyolar halilari silinmiş gibi temizliyo diyolar bilmiyorumki
yani dediğim gibi temizliğine lafım yok gerçekten iyi temizliyor ama makinenin temizlik aşaması beni gıcık ediyor.bir de benim evim ufak süpürürken sağa sola çarpa çarpa süpürüyorum,biraz büyük gibi sanki

bi dezavantajı da karıncaları çekemiyorsun içine.
bu yıl karıncalarla baya uğraştım da çektikten sonra torbayı balkona koyuyordum çıksınlar diye

oo çok güzel inşallah havalar da tam sıcak bi anına denk gelir. hayırlı olsun tatiliniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…