- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.621
Evleneli 2 seneyi geçtiaman kokmuşş o kendini beğenmesinn bulmuş taş gibi hatunu..
yavrum valla bu borç meseleleri artık cidden can sıkmaya başladı..
inşi hepimiz artık sıfırlarız..
bizim biti sayılır ok ufak tefek şeyler var o da borç sayılmaz ama hala korkuyorum oradan buradan birşey çıkacak diye..
bunaldım cidden borçtan yanii
leslie falan yapıyorum yada slim in 6 videolarını. şu ana dek hiç alete ihtiyaç duymadım ben.Canım aletsiz nasıl spor yapabiliyorsun?
benim her bi tarafım tutuluyor öyle yapınca
..
Evleneli 2 seneyi geçti
ama hala borcu bitmedi gitti
gelde birikim yap şu durumda
aylık 400tl saçma sapan krediye gidiyor
kenara atılsa o para ne güzel olurdu.
sizin bitmiş ne güzel
eşim daha 1-1,5 sene sürer borcum diyor.
onun borcu bitene kadar ne ev nede araba için para biriktiremez..
sadece ben biriktirebilirim ama ne kadar birikir ne zamana kadar birikir işte orası tam bir muamma
cnm borçsuz insanmı var..helede ben saçma sapan dediğin gibi borçlar yaptım şimdide toparlamakla meşgulüm..cnımız sagolsun artık ne yapalım:)Evleneli 2 seneyi geçti
ama hala borcu bitmedi gitti
gelde birikim yap şu durumda
aylık 400tl saçma sapan krediye gidiyor
kenara atılsa o para ne güzel olurdu.
sizin bitmiş ne güzel
eşim daha 1-1,5 sene sürer borcum diyor.
onun borcu bitene kadar ne ev nede araba için para biriktiremez..
sadece ben biriktirebilirim ama ne kadar birikir ne zamana kadar birikir işte orası tam bir muamma
alanlar kullanmadığını söylüyor.kızlar size bişey danışmak istiyorum
maaşım yarın öbür gün yatar herhalde
ama kesilecek bu ay maaşımdan
ben bu maaşı alınca
altın borcuna mı gireyim yoksa çok istediğim koşu bandını mı alayım?
koşu bandına çok ihityacım var çünkü çok kilo aldım
8,9 ay sonra kardeşimin düğünüde olacak zayıflamam lazım mutlaka
sizce ne yapayım?
canım siz eşinle ayrı ayrı mı takılıyorsunuz?Canım aletsiz nasıl spor yapabiliyorsun?
benim her bi tarafım tutuluyor öyle yapınca
gittiğim yer sauna,hamam,havuz,masaj,spor salonu
hepsinin olduğu bi plaza
girişi 25tl
aylık sadece spor üyeliğide
100tl imiş
ama başka yerlerde 200,300tl civarı
burası ucuzmuş doğrusu
alamayacağım herhalde canım
şu araba meselesinden kalan kredi
4500 o var
bide üzerime çektiği diğer kredi oda 8,000 civarı
8,000lik krediyi ben ödemiyorum
kendisi ödüyor ama ne ödeme
en azından öteki kredi bitseydi off yaa
hepsi eşimin borcu,saçmalıkları
bi günde o benim kahrımı çekseydi
valla kurban olsun bana daha beni beğenmez uyuz..
Canım bizim olaylar çoook karışıkalanlar kullanmadığını söylüyor.
canım siz eşinle ayrı ayrı mı takılıyorsunuz?
bir de yeni evlisiniz bidiğim kadarıylaa seni bu kadar kızdırmış hemen şimdiden. para işlerini sen al eline o zaman
Ayyyy canım benim yerim onu yaaaSelam kızlar
Okuya okuya geliyorum inşallah
Papatya hadi gözün aydın
Iyi olmuş o paranın gelmesi
Deniz nişan yapmışsınız
Hayırlı olsun
Ben de oğluma bugün Şoktan oyuncak çay seti aldım
Bayram harçlığı vardi
Ortada olup biz harcayacagimiza ona oyuncak alayım dedim
10 liraydi zaten
Şu an bana çay servisi yapıyor sürekli
yogunum yazıcam yazamıyorum
günlük esmalarımı okuyordum tam kaldıgım yer, ıstete sıkıntı yasadıgım an esmalarıma bır baktımda
başarı için esma'daymış sıra.
allahın işi hemen çektim onlarıda
Allah kabul etsin
cutecim eğer tecvidiyle okuyabilen bir komşu akraba varsa çevrede hafta sonları bir saat ayırsan hemen geçersin kurana.ben biliyorum aslında da tecvid öğrenmek için gidicem inşallah.düzenli olarak gidemezsin çalışıyosun .Birde diyanetin internet sitesinden de çalışabilirsin canım .çok kolay Allah yardım ediyor yapamıycam sanıyo insan ama bir de bakmışsınki sökmüşsün .ya birde bişey sorcam arnica nın suya çeken süpürgeleri nasıl benim çevremde herkes memnun ama birde size sorayım dedim.bana annem alıcak karar verirsem.astımım var ya şu tozlara bir çare bulmam lazım .
kızlar size bişey danışmak istiyorum
maaşım yarın öbür gün yatar herhalde
ama kesilecek bu ay maaşımdan
ben bu maaşı alınca
altın borcuna mı gireyim yoksa çok istediğim koşu bandını mı alayım?
koşu bandına çok ihityacım var çünkü çok kilo aldım
8,9 ay sonra kardeşimin düğünüde olacak zayıflamam lazım mutlaka
sizce ne yapayım?
Ay canım teşekkür ederim ev uzun müddet toz olmuyor onla süpürünce diyolar halilari silinmiş gibi temizliyo diyolar bilmiyorumkiBenim var arnica bir kaç ay kullandım sonra fantomun dik süpürgesini aldım daha pratik geliyor arnicayı sadece büyük temizlikte kullanıyorum.herseferinde suyunu boşaltıp temizlemek zor geliyor,haznesi de kolay temizlenmiyor bir de bana hantal geliyor nedense..ayrıca bilmiyorum kullananlar nasıl yapıyorlar ama evi süpürünce ister istemez ekmek kırıntısı,yiyecek bişeyler kaçıyor içine ilk zamanlar klozete döküyordum sonradan farkettim yanlış yaptığımı şimdi yarım saat lavaboda uğraşıyorumfarklı bir alternatif varsa değerlendirin derim ben
yani dediğim gibi temizliğine lafım yok gerçekten iyi temizliyor ama makinenin temizlik aşaması beni gıcık ediyor.bir de benim evim ufak süpürürken sağa sola çarpa çarpa süpürüyorum,biraz büyük gibi sankiAy canım teşekkür ederim ev uzun müddet toz olmuyor onla süpürünce diyolar halilari silinmiş gibi temizliyo diyolar bilmiyorumki
bi dezavantajı da karıncaları çekemiyorsun içine.Benim var arnica bir kaç ay kullandım sonra fantomun dik süpürgesini aldım daha pratik geliyor arnicayı sadece büyük temizlikte kullanıyorum.herseferinde suyunu boşaltıp temizlemek zor geliyor,haznesi de kolay temizlenmiyor bir de bana hantal geliyor nedense..ayrıca bilmiyorum kullananlar nasıl yapıyorlar ama evi süpürünce ister istemez ekmek kırıntısı,yiyecek bişeyler kaçıyor içine ilk zamanlar klozete döküyordum sonradan farkettim yanlış yaptığımı şimdi yarım saat lavaboda uğraşıyorumfarklı bir alternatif varsa değerlendirin derim ben
herkes cevap vermiş ama ben de söyleyeyim koşu bandını almayın kesinlikle..siz o kiloyu vermek isterseniz koşu bandı olmadan evde spor yaparak da verirsiniz..annemler aldı koşu bandı neredeyse 5 sene olacak inanın 15 sefer binmemişlerdir.son 1 yılda da neredeyse hiç çalışmadı..varsa imkanınız açık havada yada spor salonunda spor yapın..
bende Ramazandan sonra çok kilo aldım bayramda 5-6 aylık hamile zannedenler bile oldu düşünün
kapalı olduğum için kolay kolay kafama göre bir spor salonu bulamıyorum.dün baktım istanbul bb tesisleri var oraya yüzmeye yazılsam mı diye düşünüyorum.aylık 70 tlymiş.bu sene denize ayağını sokamamış biri olarak heveslendim..
deniz demişken bu sene tatile gidemedik ,çok üzülüyordum.eşim dün akşam yer ayırttığını söyledi.22 ekimde alanya da,tam sezonun kapandığı zamanmış herşey dahil oda 130 tl.3-4 gün kalıcaz inşallah hava da müsade eder de denize de girerim