- 1 Mart 2010
- 44.647
- 113.525
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.661
Ozledim senide yahuu gozum aradioku oku bitmedi bi türlü Maşallah.
Benim bayram tatilim dün akşam bitti.
bir sürü kirli çamaşırla döndüm annemin yazlığından hava da bozuk nasıl kurutucam bilmiyorum.
haftaya ortadan başlayınca günleri karıştırıyorum ben
bu pazartesi görünümlü perşembe bitsin
bu akşam eşim yok arkadaşı geldi şehir dışından buluşmaya gittiler.
Akşam yemeği yemedik kızımla atıştırdık az bişey boşuna bu heriflere evin direği demiyolar ev bi boş oldu bu akşam.
sofra yemek telaşı olmadı.
Haftada bi akşam dizilerimiz var o da perşembe gün çakışırdı ama bu akşam rahat izliycem
Hafta sonu gitmem gereken yerler var ama üstüm başım yok doğru düzgün epeydir almamıştım
Yarın alışveriş yapmam lazım.
Ne bütçe belirledim ne de ne almam lazım bilmiyorum
yarın evdeki hesap çarşıya uymayabilir onu biliyorum ama.
zaten bişey alasım yok 3,4 kilo vermem lazım vermeden almam bişey diyorum ama vermeye de uğraşmıyorum.
Haa haa o da bişeymi ben bazen uyku sersemi eşime anne bile derim olur öyle hepimizde var birazCanım benim sağolasın
Bende nerden alcam bilmiyorum milletin bayıldığı mağazalarda ben bişey bulamıyorum
Aslında butik tarzı mağazalar bana daha çok hitap ediyo ama taşınınca karşıda kaldı alışveriş yaptığım iki mağaza.
Az önce gözüm dalmış aniden uyandım kız evde eşim daha gelmedi ee annem nerde diyorum.
Düşündüm düşündüm annemin nerde olabileceğini bulamadım.
Kadın evinde benim evim ayrı yolum ayrı nerden geldi aklıma
heralde bi 30 40 saniye düşündüm.
Uyku sersemliği deyip geçeyim bari zaten tam akıllı sayılmam Allah sonumu hayır etsin.
Canım pastanın tarifini bizede versene noluürrrrBende yetisemiyorum artikin yaslandimm
Ayin 20side benim dogum gunum
Bu ay dogum gunusu ayı :)
Açıları çalıscaz biz kuzumla (hic sevmem)
Ben esim gittiginden beri eve sut ve ekmek harici bise almamistim
Dolap baya baya tam takir kuru bakir olmus ya olanlari tuketmisiz
Kuzene pasta yaptirdim burdayken onlarda yemistim bayilmistim ondan istiyo cnm malzeme yok acilen alisveris yapmam lazim ama esimi bekliyorum kendi parami harcamam hepsini yedim dicem(inanmaz ama)
Para versede alisveris yapsam
Oglumda bayram harcliklarini getirip bana verdi kuzu
Ne alim sana dedim bunlarla ben bise istemiyorum ki dedi bu cocukk beniii oldurecekkkk bu dunyaya fazla iyisin be yavrum
Anneannesi 5tl falan bozuk veriyomus harclik beslenme icin hemen getirip bana veriyo
Burda durumlar boyle uydum biraz ben yalnizliga alistim ya oglan gunduz annemde ben evde. yemek isteyen yok utu isteyen yok
Kafa dinlemece
Dagitiyorum topluyorum kafama gore
Yakinmisiz annenle kartaldayim bendeCanım pastanın tarifini bizede versene noluürrrreşin gelince düzenli yemek filan yapmak zor gelicek.gerçi orda kuymakları karalahana sarmalarını götürmüstür sen ona protesto için bir hafta yumurta kır şaka şaka..canım sen kıyafet alışverişı mi yapcan ?eğer öyleyse şu an çok pahalı dır.sezon yeni başladı. Sen gerçi ucuz yerleri bilirsin.Ben istanbula gelince hep pendikten yaparım alışverişi birde cumartesi günleri kurulan pendik pazarından.Annemler kurtköyde benim .
Bende koyden gelince boyle olmustumCanım benim sağolasın
Bende nerden alcam bilmiyorum milletin bayıldığı mağazalarda ben bişey bulamıyorum
Aslında butik tarzı mağazalar bana daha çok hitap ediyo ama taşınınca karşıda kaldı alışveriş yaptığım iki mağaza.
Az önce gözüm dalmış aniden uyandım kız evde eşim daha gelmedi ee annem nerde diyorum.
Düşündüm düşündüm annemin nerde olabileceğini bulamadım.
Kadın evinde benim evim ayrı yolum ayrı nerden geldi aklıma
heralde bi 30 40 saniye düşündüm.
Uyku sersemliği deyip geçeyim bari zaten tam akıllı sayılmam Allah sonumu hayır etsin.
1-1,5 sene sürer diyor işteanlıyorum canım büyük geçmiş olsun..
peki müsriflik yapıyo mu yani borçlar bölünmüş belli bi yılı yok mu? daha da bitmez diyomuş ya
ooohhh ne güzel vallainşallah ya teşekkür ederim..3 sene olacak evleneli balayına gidemedik..
ilk yaz ben rahatsızdım çıkamadık,
ikinci yaz marmaris tarafına görümceye gittik
bu yazda hiç biryere çıkamadık çok ihtiyacım var buna..umarım herşey güzel geçer
aynen evimde olmak,temizlik yapmak,kek yapıp arkadaşları eve toplamak paha biçilemezBen de çalışan bir bayan olarak evde durmaya bayılırım. Ev hanımı olsaydım da bu kadar severmiydim evimi bilmiyorum.
Temizlik yapmak yemek yapmak resmen terapi gibi geliyor bana. Ben son yıllarda böyle hissetmeye başladım. Dışarıdaki kötülükleri falan gördükçe sanırım evim sığınak gibi geliyor bana
aynen bende kilo verip öyle kıyafet alıcamoku oku bitmedi bi türlü Maşallah.
Benim bayram tatilim dün akşam bitti.
bir sürü kirli çamaşırla döndüm annemin yazlığından hava da bozuk nasıl kurutucam bilmiyorum.
haftaya ortadan başlayınca günleri karıştırıyorum ben
bu pazartesi görünümlü perşembe bitsin
bu akşam eşim yok arkadaşı geldi şehir dışından buluşmaya gittiler.
Akşam yemeği yemedik kızımla atıştırdık az bişey boşuna bu heriflere evin direği demiyolar ev bi boş oldu bu akşam.
sofra yemek telaşı olmadı.
Haftada bi akşam dizilerimiz var o da perşembe gün çakışırdı ama bu akşam rahat izliycem
Hafta sonu gitmem gereken yerler var ama üstüm başım yok doğru düzgün epeydir almamıştım
Yarın alışveriş yapmam lazım.
Ne bütçe belirledim ne de ne almam lazım bilmiyorum
yarın evdeki hesap çarşıya uymayabilir onu biliyorum ama.
zaten bişey alasım yok 3,4 kilo vermem lazım vermeden almam bişey diyorum ama vermeye de uğraşmıyorum.
oooo kaçta başlıyosunuz yaaBu arada 2 dersi bitirdim 3. Derse geçcem şimdi :)
bizimde dün akşam evde biber kavurmasıyla, makarna vardıakşama bozulmaktan kurtardığım yoğurtla yapacağım yoğurt çorbası, dünden kalan patates kavurması ve yeşil fasülye var..
henüz bayatlamamış taze yoğurttan yapılan bi yoğurt çorbasının tadı nasıl olur ki, bu çorbayı hep yoğurtları kurtarmak için yağıyorum
Bende yetisemiyorum artikin yaslandimm
Ayin 20side benim dogum gunum
Bu ay dogum gunusu ayı :)
Açıları çalıscaz biz kuzumla (hic sevmem)
Ben esim gittiginden beri eve sut ve ekmek harici bise almamistim
Dolap baya baya tam takir kuru bakir olmus ya olanlari tuketmisiz
Kuzene pasta yaptirdim burdayken onlarda yemistim bayilmistim ondan istiyo cnm malzeme yok acilen alisveris yapmam lazim ama esimi bekliyorum kendi parami harcamam hepsini yedim dicem(inanmaz ama)
Para versede alisveris yapsam
Oglumda bayram harcliklarini getirip bana verdi kuzu
Ne alim sana dedim bunlarla ben bise istemiyorum ki dedi bu cocukk beniii oldurecekkkk bu dunyaya fazla iyisin be yavrum
Anneannesi 5tl falan bozuk veriyomus harclik beslenme icin hemen getirip bana veriyo
Burda durumlar boyle uydum biraz ben yalnizliga alistim ya oglan gunduz annemde ben evde. yemek isteyen yok utu isteyen yok
Kafa dinlemece
Dagitiyorum topluyorum kafama gore
ne kadar katılar ayolherkese hayırlı cumalarrrrrrr
haftanın son iş günü demek isterdim ama ben yarında çalışıyorummmmm
dün akşam epey geç çıktım
7 yi geçiyodu eve gittiğimde
yemek,şu bu derken günü bitirdikk
dün maaşımdan kesinti yaptılar malesef
habersiz işe gelmediğim için hemde 1 güne 3 gün kestiler
çok canım sıkıldı
180tl kesinti yaptılar..
maaşlar yatacak bugün ve benim içeriye olan borcum 5,000tl olacak
4,500 tl de kredi batmışım beee
elşmde ki paket bitince bende başlicambuarada bende 2-3 kılo kadar vermek ıstıyorum .
ama cok usengecım
dun butun gun sıgara ıcmedım gıttım aksam ıctım batırdım
bugun bastan basladım sıgara bırakmaya calısmaya
evet sorsan bizim iş yerimiz ama nerdeeeene kadar katılar ayol
ne bılım sız gıtmeyınce sıler durma noktasınamı gelıyor?
gercı bızdede hasta bıle olsan gelmedıgın gun kesılıyor
o sebebten cok ızın almak ıstemıyıoruz hos cokta vermıyorlar zaten
ıcerıye olan borcunu ne zaman odeyeceksın canım
pazarda ne kadar harcıyorsunuz ortalama?buarada birz para hesabı yapmalıyım
sızce 15 gun ne akdar harclık gıder gıtmelı yanı esımlen bana
15 gundede 2 kere pazar olacak ona göre değerlendirin tabisi
yanı bu hafta cok harcamam dıye dusunuyorum bu hafta 30 öbür hafta 30 dıyelımpazarda ne kadar harcıyorsunuz ortalama?
olsun canım ıcerıde borcunu bıtırdıkten sonra dahada rahatlarsınevet sorsan bizim iş yerimiz ama nerdeeee
kestiler valla
yıl sonuna kadar toparlayacam
bütün planlarım alt üst oldu
bu ay hedefim
1,000tl biriktirmekti ama nerdeeee
maaşın yarısını çekecem bu ay
böyle böyle sıfırlanır yıl sonuna kadar inş.