- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.261
canım illa ki kv başkasını istediği diye de olmayabiliyor bu olaylar.Ben ist and yakasindayim
Dogdugum buyudugum semt burasi
Esimlerde memleketlerinden ist gelip bu semte tasinmislar bizde oyle tanistik
Ayrica kaynanam kendi yegenini istemis esime(esimin teyze kizi diyim) esim o benim kardesim almam demis baya sorun yasamislar
Kizin annesi babasi bi koy yerindeyiz adimizi cikardiniz alicaz dediniz almadiniz falan diye kaynanamlarla kavga etmis(kaynanam kiz kardesinin kizini almak istemi yani bunlarda kendi akrabamiz olsun afedersin o... Olsun diye laf var )
Kaynanamda cok istediginden cok aglamis
Esim almam demis
Bu olaylarin uzerinden 1yil gecmis biz tanistik esimle 1 yil icinde de evlendik ama kadin bana ben seni istemiyordum dedi durdu
Basimin acik olmasini kullandi(kendi 2kizida acik) namaz kilmiyosun kafirmisin dedi neler neler
Benim haberim.bile yokken sanki hani ben olmasaymisim esimi kandirip ikna edicekmis gibi laflar soktu
Boyle iste basladi benim olaylar
Bak ben bunu kabul ediyorum el kızı olayım sorun yok benim için ama bizimki kendi çocuğuna üvey evlat (sevmem bu lafı ama pekiştirmek için yazdım) muamelesi yapıyo.Olurmu oyle el kiziyiz biz
inan ben onu annem gibi saydım yaz tatilinde yaptığını kolay kolay affedemezdim belki. ama dedim ki annem olsaydı ve böyle yapsaydı napardım?Olurmu oyle el kiziyiz biz
ve bi süre sonra sallamıyorsun...Bak size bişey anlatayım sıcak sıcak son bayramımızdan.
Kayınpeder bayramda görümcemler biz hep birlikte pikniğe gidicez diye et almış.
Adam çok meraklı böyle şeylere. Kasaba özel sipariş vermiş. taze taze almış
elleriyle hazırlamış soslamış buzluğa koymuş.
Kayınvalideye de söylemiş çocuklarla pikniğe giderken çıkar bunu diye.
Pikniğe gidiceğimiz sabah hatırlatmış ama kadın çıkarmadı.
Kpeder kızdı söylendi neyse piknik bitti. Ertesi gün herkes evine döncek (şehir dışındalar)
Mutfaktayız ben görümce kvalide mutfağı topluyoruz.
Kpeder geldi dedi ki kızlar o eti alın eve götürün bölüşün ben onu size hazırlamıştım.
Kayınvalide yüksek desibelli bi ses tonuyla HAYIR diye bağırdı. Çık şurdan karışma herşeye diye.
Bu kaçıncı kez oluyo bilmiyorum. O kadar kanıksadık ki artık.
ama adam haklı canım. beyaz lahananın sarımı zor oluyor. ben de pek beceremiyorum. bi 5 yıl geçse yine beceremem gibi geliyor :)Kizlar ya pazar gunu pazardan beyaz lahana aldim adama sarmalik olsun cok sıkı olmasin dedim
Adam bana
ayirip sarabilirmisiniZ?,
isterseniz kokunu cikarim?
Buyuk tencereniz varsa hepsini haslayin kolay acilir diyip bana ogretmeye calisti
Hani sanki sen ne anlarsin sanki sarabilcenmi havasinda davrandi sinirlendim
Bu ilk degil disardan goren beni kontesmi saniyo nedir bilmem ne pastasi guzel oluyo ya hep yapiyorum dedigimde de aaa sen pastami yapabiliyosun dedikleri oldu
Hayirda 10senelik evliyim niye yapamim
Bu sarmalari haftaya gidip kafasina atasim var hih
Eki Görüntüle 1258061
Ayrica dun hakmarda koca lahana 2tl idi alip haslayip dolaba atmali
Canim iyisin hossunda onlar oyle ince dusunmuyo emin olinan ben onu annem gibi saydım yaz tatilinde yaptığını kolay kolay affedemezdim belki. ama dedim ki annem olsaydı ve böyle yapsaydı napardım?
affederdim.
öyle de yaptım. oysa annem huysuz biri değildir. bazı anneler huysuzdur kızına da oğluna da eziyet eder. benim nasibe ikisi de düşmüş dedim.
canım değilse işin içinden çıkamıyorum.
Sinirden deli olabilir insan.
Ayy yaa beraber olsun tatlim(dolma pismisken olaylari iteliyim dedim aklima gwliyo gerci engel olamiyorum) yaparsin tatlim cok kolayama adam haklı canım. beyaz lahananın sarımı zor oluyor. ben de pek beceremiyorum. bi 5 yıl geçse yine beceremem gibi geliyor :)
çok acım canım acayip taze pişmiş sıcak sıcak poaça çekmişken şimdi de senin sarmaları çekti.
Yuhciven kayınpederim geçen bayram hepimize harçlık verdi benim kv de sonra bana msj atmış oğluma annen baban ne zaman harçlık verdi oğlumun paraları haram olsun diye. bu bayram kp verirse almıycam.
Canım hiç iyi desin diye yapılır mı? faydası olur mu?Canim iyisin hossunda onlar oyle ince dusunmuyo emin ol
Hiii ALlah icin yapiyorum diyosan kabul ederim
Cunku aaa gelinim susuyo aferin edepli saygili dusunmuyolar haksiz ki susuyo suscak tabi ben buyugum diye dusunuyolar
Yani bizim susmalarimiz enayilik oluyo
Dusun bi ayni evde yasadik karsisinda 1 defa bacak bacak uzerine atmadim tv karsisinda uzanamiyodum bile saygisiz edepsiz oluyodum evimde bile rahat giyinemiyodum
Kendi evimde misafir yabanci gibiydim
Netice bizimle kaliyosa bu ev her halimide gormeli kabullenmeli
Tv karsisinda uzanmaliyimda
İstedigimde yemek yemeliyim
İsedigim arkadasimi davet etmelyim
İstedigim zaman temizlik yapmayalim
Ya camasir mak calistircam niye sormuyosun camasirin varmi diye
Kirli camasirini temizlerin icindemi sakliyosun be kadin atarsin kirli sepetine temizlenir yikanir
Niye sormamisim die bile satasmaya yer ariyodu
Gece dogalgaz yakmak yasakti musriflikmis yani ben gece dogalgazi kapamayinca(oglum kucuktu ben olsam sadece sarinirim battaniyelere sorun degil) musrif oluyodum
Oglum buz giibi oluyodu ger sarip sarmaliyodum gidip acsamda arkamdan kapatiyodu
Esimde bisi olmaz yorganin altindayiz diyodu
Kimse bu evde cocuk var uzerini acar gece usur diye dusunmuyodu
Hastane ilac parasini dogalgaza verse olmaz
Ayyy aklima geldikce disimi sıkıyorum neyse
of ne kadar guzel gozukuyorKizlar ya pazar gunu pazardan beyaz lahana aldim adama sarmalik olsun cok sıkı olmasin dedim
Adam bana
ayirip sarabilirmisiniZ?,
isterseniz kokunu cikarim?
Buyuk tencereniz varsa hepsini haslayin kolay acilir diyip bana ogretmeye calisti
Hani sanki sen ne anlarsin sanki sarabilcenmi havasinda davrandi sinirlendim
Bu ilk degil disardan goren beni kontesmi saniyo nedir bilmem ne pastasi guzel oluyo ya hep yapiyorum dedigimde de aaa sen pastami yapabiliyosun dedikleri oldu
Hayirda 10senelik evliyim niye yapamim
Bu sarmalari haftaya gidip kafasina atasim var hih
Eki Görüntüle 1258061
Ayrica dun hakmarda koca lahana 2tl idi alip haslayip dolaba atmali
Beraber olsun canim pazardan marketten nerde bulursam aliyorumof ne kadar guzel gozukuyor
ben hıc beyz lahadan sarma yemedım sanırım
ıcını normal dolmalık yapıyosun dımı?
lahanaı nasıl alıyosun nasıl yapıyosun bacım
Azıcık oyle oldu hemen toparlıyorumkonu israftan kaçma ama k.valideye dönmüş.:)