- 1 Mart 2010
- 44.638
- 113.501
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.141
Tum derslerden yani 5ders haftada 11 saatBütün derslerden mi sadece ingilizce mi?
geztapocum ben de yağmurlu havalara bayılırım
güneşli açık havaları da severim yağmurun yağmasını izlemeyi, evın sıcak olup dışarda yağmuru karı çok severim yaa..
kızlar sizlerin sevmediğiniz özelliğin tam zıttı ama benim de ssevmediğim bi durum var.
kafam doluysa ya da çok ilgi alanıma girmeyen şeyleri hafızamdan hemen atıyorum ama bu benim bilinçli yaptığı bişey değil.
misal komşunun çocuğu sıradan bi grip oldu bana da söyledi ve ben ertesi gün unutabiliyorum. ya da yarın çarşıya gitcem diyor ertesi gün kapısına gidiyorum evde olmuyor. karşılaşınca soruyorum sana dedim ya çarşıya gidecem diye diyor. çok mahçup oluyorum.
çalışıp yorulduğumdan, annemden geçme hafıza zayıflığımdan ve çok da algımın açık olmadığı konularda böyle oluyor.
misal o kişiyi çok seviyorum ama o kişiye mahçup da oluyorum kendine değer vermediğimi düşünebilir
Tum derslerden yani 5ders haftada 11 saat
Papatyam ben yazlik istiyorum esim ev alalim yatirimlik diyo yazligi sonrada aliriz diyo
Ama benim dedigim olur
Ev de kesinlikle yatırım ama ben çok sıkıldım artık yıllardır kredi taksidi ödenekten.Ay karanfilce aynı ben
Ben de bu huyumu sevmiyorum
Mesela karşı komşum yaşlı bi teyze
Bana diyor ki endoskopi yapilcam falan
Aradan zaman geciyor
Ben sormayı unutuyorum bu arada
O diyor ki işte ilaç falan kullanıyorum
Aa diyorum neden hasta mısın yoksa
Yok diyor, hani endoskopi yapıldım ya
Alt komşum da hasta oldu
Bana kırılmış hatta
Ama napim hafızam çok zayıf
Papatya biz ev taksidi ödediğimiz için elimize pek bir şey kalmıyor
Ama tasarruf etmeyi öğreniyorum burda
Elimize kalan parayı yetirmeye çalışıyorum böylece
Tutumlu biriyimdir normalde
Ama şu an borca girmeden önce savurgan yaşadığımı düşünmeye başladım
Çünkü şu an her şeye dikkat edip tasarruf etmeye çalışıyorum
Ay evet pek ince düşünürdüm.Papatyacım sen aynı benim gibi ince düşünmekten yorulmuşsun.En iyisi karanfilcenin sevimsizin yaptıği gibi unutmak ama yapı meselesi.Keşke beynimize format atabilsek bazenne iyi olurdu.trlelli yazlık alın canım insan yazın tebdili mekan ihtiyacı duyuyor lüks değil bence.bende herşeyi aborcun bitişine erteliyorum .Eşyalarım artık çok yıprandilar .144242527788 kez taşinma gördükleri için . karanfilce aslında ben eskiden kışı seviyodum ama geçim kışın daha zor artı hastalıklardan dolayı artık sevmecen gari
Günaydın
aslında maaşlarınız cok guzel
işiniz gecicide olsa paranın büyük kısmı sizden geliyor yaklaşık şuanda evinize 2720 tl para kalıyor olması gerekıuyor bu cıdden cok ıyı bır meblag dıye dusunuyorum
cocugunuz varmı acaba?
geçen okulda biri dedi ki a ve b branşına iki tane ilk atama gelecekmiş.
aradan zaman geçti a branşındaki arkadaşa dedim size de ilk atama geliyormuş..
kadın bi heycanlandı bana ayrıntıları soruyor kim söyledi nerde duydun??
hiiççç bi şey hatırlamıyorum o kadar ki acaba böyle bi şeyi kendim mi uydurdum demeye başladım kadını da heycanlandırdım boşuna..
Allah tan doğru duymuşum geldiler :)
bi yere gideriz eltimin hafıza teyp gibi konuşulan şey ne kim dedi hemen hatırlar.
ben herşeyi çok dikkat ederek dinlemiyorum bazen de önemsemiyorum sanırım.
okulda bi arkadaş var aynı siz gibi laf arasında annemin hasta olduğundan bahsetmişimdir bi kaç gün sonra sorar annen iyileşti mi geri döndüler mi?
geçen yıl piknik organizasyonu oldu bana sordu piknik kimin fikriydi?
hiç hatırlamıyorum ki piknik olayı var mı var kim ortaya attı hiç hatırlamam. bazen hayatta yüzeysel yaşıyormuşum gibi geliyor
Canım senin oğlun küçük daha bence sen yardımcı olabilirsin belki dayısı da olur vakti olunca .Bence daha erken.Ayrıca matematige ingilizceci gircek ne demek? Daha kadroyu tamamlamışlar .Dersanelerde para konusu böyledir senet yaparlar ve sen vazgecsende asla geri vermezler hepsi böyledir.Sen kendin ona yetemiycegini mi düşündün canim ?Yoksa yabancı dil içinmi.Nazah cnm sagolda henuz imza atmadim sadece alel acele bir bilgi aldi acele eder gibi kafama takilanlar var bana bi yardimci olun nolur
Simdi oglum cumartesi 5saat ders gordu misafir olarak sevdide hatta 2de yildiz almis
Konuya gelim
1400dediler indirim istedim 1200 dusunuyoruz dedim olmaz molmaz derken 200-200 oderseniz taksitleri olur dedi
AyricA daha ben karar bile vermemisken pesinat istedi kimligimizi sordular hemen daha esimle konuscam dedigim halde
Esimin arkadasi ingilizce ogretmeni bu sene verme demis
Dershaneyi netten arastirdim cok fazla sikayet var
Misal cocugum 3ay gitti 3 ay taksit odedik sonra sıkıştık yollamak istemedik ama bizi mahkemeye vermekle tehdit ettiler icraya veririz dediler gibi yorumlar okudum
Ayrica matematik ogretmeni ingilizce dersinede gircekmis
Zaten takintili biriyim kafam bulandi
Napsam bise diyin yarin dersi var ve benden cvp bekliyolar bugun napcami sasirdim
Esim olumsuz bakmaya basladi bunlari duyunca
Ben arada kaldim
Gidip okul ogretmeniyle konussam mi
Hani sizce bu sene gitsinmi faydasi olurmu gibi uff uff gerildim
benımde mutfak masamın bacaklarında paslanma vardı, dun bende sunger ve cifle cıkarmıstımCifi döküyosun poşete temizliyosun canım. Yani sünger görevi görüyo ama sünger gibi çizmeden,yormadan..Benim elime dokunuyoduda elime geçirip yaptım. Pas,kir,hatta tencerenin dibindeki karayı bile çıkardı
aynen boyle hatta esımde gecmıs donemde bu sebebten mahkemelık oldu ve catı catırda odedı o parayıCanım senin oğlun küçük daha bence sen yardımcı olabilirsin belki dayısı da olur vakti olunca .Bence daha erken.Ayrıca matematige ingilizceci gircek ne demek? Daha kadroyu tamamlamışlar .Dersanelerde para konusu böyledir senet yaparlar ve sen vazgecsende asla geri vermezler hepsi böyledir.Sen kendin ona yetemiycegini mi düşündün canim ?Yoksa yabancı dil içinmi.
?eğer öyleyse ingilizce tek olan bir kurs araştır bence.şimdiden bikmasin yorulmasın yavrucak.Biz de 2.400 e yazdırdik 300 lira taksitleri bide çatır çatır senet yaptık .Eşim bir yolunu bulcam kafana takma diyor da bakalım.
evet canım anaokul ılkokul calısan annelere devlet destegı varCute Mom bu özel okul konusunu anlayamadım canım anaokuluna devlet desteğimi var. Bilgim olsun anaokuluna gitcek bebem yok ama çevremden birine lazım olur.
Tr lelli dil her yaşta öğrenilebilen bişey aceleci davranma bence. Hem dershane içine sinmediyse hiç yollama derim canım
valla bence ucuz bile almış, yağ 5 lt mibuarada cuma gunu esım pazara cıkmıs 60 tl harcamıs
hayır ne aldıda okadar tuttu cozemedım 5 kg patates 5 kg sogan
mandalına elma maydonuz yesıl sogan 2 kg domates salatalık peynır yumurta 1 teneke yag
ne zaman o cıksa para nereye gıdıyor anlamıyrum
neyse baskada bır mevzuyok