- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.161
anestezıyle olacaghıı ıcın canım 1 saatte yapacaklarmıs uyutup.Cutemom adamcagıza haksızlık etme bisürü şeyi 50 liraya halletmiş daha ne istiyon gııokulunuz hayırli olsun iyi olur inşallah .Diş tedavisi uzun sürüyo ama sonuc iyi oluyor.
Sevimsiz sizin borcunu ödemekte oldugunuz evmiydi oturdugun yoksa aileninmiydi benim devreler karısti yine.banyonun tavanına izolasyon yaptırabilsen keşke.böyle şıpır şıpır nereye kadar.
Civvencim idraer yolu enfeksiyon u da olabilir bir baktır hem bir kontrol olur.yıllik bakım süpermis
Delirme canım hiç korkma benim oğlum iki yaşında geniz eti ameliyatı oldu.Narkozdan yarım saatte uyandı öğleden sonra( ayni gün ) parkta bile oynadık.duada ederiz bişeycik olmaz Allahın izniyleanestezıyle olacaghıı ıcın canım 1 saatte yapacaklarmıs uyutup.
ana yuregı ben delırırım herhalde o cıkana kadar uynanana kdar :S
aay ınsallahhh ama yanı onu odada uyuturlar dımı amelıyathaneye goturmezler ayık ayıkDelirme canım hiç korkma benim oğlum iki yaşında geniz eti ameliyatı oldu.Narkozdan yarım saatte uyandı öğleden sonra( ayni gün ) parkta bile oynadık.duada ederiz bişeycik olmaz Allahın izniyle
anestezıyle olacaghıı ıcın canım 1 saatte yapacaklarmıs uyutup.
ana yuregı ben delırırım herhalde o cıkana kadar uynanana kdar :S
aay ınsallahhh ama yanı onu odada uyuturlar dımı amelıyathaneye goturmezler ayık ayık
yada gıderlerse benıde alırlarmı acaba
S sevimsiz_25 benımde on balkonumda katlamalı cam var nereden gırıyor bılmıyorum ama tum balkona su gırdı ustelık balkonumda gayet dayalı doselı halılı. bugun ıstanbulda hava durgun hatat gunes bıle acmıs dıyebılırım.
ciceklientari gecmıs olsun sanada ay ben bır sure dıs lafı duymak ıstemıyorum sanırım :S
Cutemom adamcagıza haksızlık etme bisürü şeyi 50 liraya halletmiş daha ne istiyon gııokulunuz hayırli olsun iyi olur inşallah .Diş tedavisi uzun sürüyo ama sonuc iyi oluyor.
Sevimsiz sizin borcunu ödemekte oldugunuz evmiydi oturdugun yoksa aileninmiydi benim devreler karısti yine.banyonun tavanına izolasyon yaptırabilsen keşke.böyle şıpır şıpır nereye kadar.
Civvencim idraer yolu enfeksiyon u da olabilir bir baktır hem bir kontrol olur.yıllik bakım süpermis
bence bıraz dusun tasın ona gore kararını ver canım.Cute korkma cnm ins hemencik olur biter
Yaa ben dusunuyorum icinden cikamadimm toplantiyi beklicem bide okulun kursuna bakicam
Oldu bittiye getirmek istemiyorum
Ah benim yavrumun burnundan et aldırmıştık 3 yaşında. Huyumu bildiğinden eşim gezmeye diye götürmüştü bizi. Ameliyat esnasında çok bişey hissetmedim ama çıktığında kendine gelmeye çalışırken Dr yakasına yapışmıştım,ne yaptın benim çocuğuma diye. Narkozlu ilk gördüğüm kendi evladımdı hayatımda. Ne bilirdimki meğer herkes öyle uyanırmış
ama nsıl uyanıyor? neyle karsılasıcamkı ben?[
Aylık götürüyorlar canım yaa,ameliyathanenin kapısından alıp götürüvermişlerdi benimkini. O kadar ağlamasına rağmen
bence bıraz dusun tasın ona gore kararını ver canım.
ama nsıl uyanıyor? neyle karsılasıcamkı ben?
bızım gıdecegımız yer kuzenım vasıtasıyla oldukca tanıdık o yuzden bana kıyak gecerler dıye dusunuyorum bıraz amelıthanaye gırerım sanırım
Nazah cnm sagolda henuz imza atmadim sadece alel acele bir bilgi aldi acele eder gibi kafama takilanlar var bana bi yardimci olun nolur
Simdi oglum cumartesi 5saat ders gordu misafir olarak sevdide hatta 2de yildiz almis
Konuya gelim
1400dediler indirim istedim 1200 dusunuyoruz dedim olmaz molmaz derken 200-200 oderseniz taksitleri olur dedi
AyricA daha ben karar bile vermemisken pesinat istedi kimligimizi sordular hemen daha esimle konuscam dedigim halde
Esimin arkadasi ingilizce ogretmeni bu sene verme demis
Dershaneyi netten arastirdim cok fazla sikayet var
Misal cocugum 3ay gitti 3 ay taksit odedik sonra sıkıştık yollamak istemedik ama bizi mahkemeye vermekle tehdit ettiler icraya veririz dediler gibi yorumlar okudum
Ayrica matematik ogretmeni ingilizce dersinede gircekmis
Zaten takintili biriyim kafam bulandi
Napsam bise diyin yarin dersi var ve benden cvp bekliyolar bugun napcami sasirdim
Esim olumsuz bakmaya basladi bunlari duyunca
Ben arada kaldim
Gidip okul ogretmeniyle konussam mi
Hani sizce bu sene gitsinmi faydasi olurmu gibi uff uff gerildim