Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Yağmur yağmaya devam ediyor
Bakalım banyonun hali nolcak
Paspaslarini akşam makineye attım
Diğer odalardan çıkmadığı için şükrediyorum aslında

Şu an dersim boş
Aslında planlarımı hazirlamam lazım
Gec bile kaldim
Ama öğretmenler odasındaki bilgisayar çalışmıyor
Eşim yapsa aslında ne güzel olur

Bu arada müdürümuz de değişti
Yeni olan bugün geldi
Bakalım nasıl biri

Günaydın kzlar
Dün gece bi yakınıma acil kan lazım oldu gittim ama kanım biraz düşük çıktı ve enfeksiyon varmış almadılar.
Bende sabah sağlık ocağına gidip kan verdim tam kan tahlili yapılacak.
Enfeksiyon niye var anlamadım hasta değilim ama dişlerime bi baktırmak geldi aklıma.
1 yıldır gitmedim diş kontrolüne.
Boyun ağrılarım içinde bayramdan sonra doktora gidicem. Boynum zaten hassastı bide yazın hız trenine bindim odur budur çok sık tutuluyo çok ağrıyo.
kadın doğumada gidip bi kontolden geçmem lazım. Bi sıkıntım yok ama arada kontrol edilmek lazım. Belki 4 senedir gitmedim.
Anam ne çok yazdım be. Benim km bakımım gelmiş.

S sevimsiz_25 benımde on balkonumda katlamalı cam var nereden gırıyor bılmıyorum ama tum balkona su gırdı ustelık balkonumda gayet dayalı doselı halılı. bugun ıstanbulda hava durgun hatat gunes bıle acmıs dıyebılırım.

ciceklientari gecmıs olsun sanada ay ben bır sure dıs lafı duymak ıstemıyorum sanırım :S

Cutemom adamcagıza haksızlık etme bisürü şeyi 50 liraya halletmiş daha ne istiyon gıı okulunuz hayırli olsun iyi olur inşallah .Diş tedavisi uzun sürüyo ama sonuc iyi oluyor.
Sevimsiz sizin borcunu ödemekte oldugunuz evmiydi oturdugun yoksa aileninmiydi benim devreler karısti yine.banyonun tavanına izolasyon yaptırabilsen keşke.böyle şıpır şıpır nereye kadar.
Civvencim idraer yolu enfeksiyon u da olabilir bir baktır hem bir kontrol olur.yıllik bakım süpermis

anestezıyle olacaghıı ıcın canım 1 saatte yapacaklarmıs uyutup.
ana yuregı ben delırırım herhalde o cıkana kadar uynanana kdar :S

Delirme canım hiç korkma benim oğlum iki yaşında geniz eti ameliyatı oldu.Narkozdan yarım saatte uyandı öğleden sonra( ayni gün ) parkta bile oynadık.duada ederiz bişeycik olmaz Allahın izniyle

Delirme canım hiç korkma benim oğlum iki yaşında geniz eti ameliyatı oldu.Narkozdan yarım saatte uyandı öğleden sonra( ayni gün ) parkta bile oynadık.duada ederiz bişeycik olmaz Allahın izniyle
aay ınsallahhh ama yanı onu odada uyuturlar dımı amelıyathaneye goturmezler ayık ayık
yada gıderlerse benıde alırlarmı acaba

Ah benim yavrumun burnundan et aldırmıştık 3 yaşında. Huyumu bildiğinden eşim gezmeye diye götürmüştü bizi. Ameliyat esnasında çok bişey hissetmedim ama çıktığında kendine gelmeye çalışırken Dr yakasına yapışmıştım,ne yaptın benim çocuğuma diye. Narkozlu ilk gördüğüm kendi evladımdı hayatımda. Ne bilirdimki meğer herkes öyle uyanırmış

[
aay ınsallahhh ama yanı onu odada uyuturlar dımı amelıyathaneye goturmezler ayık ayık
yada gıderlerse benıde alırlarmı acaba

Aylık götürüyorlar canım yaa,ameliyathanenin kapısından alıp götürüvermişlerdi benimkini. O kadar ağlamasına rağmen

Ben banyo olduğu için şükrediyorum
Eve geldim, yağmur bugün de cok yagdigi için akmis
Köşeden akıyordu, şimdi ortalara doğru gelmiş
Çamaşır makinesinin üstüne falan damlayacak gibi

Şu an oturmakta olduğum ev
Yani kirada olduğumuz ev

Cute korkma cnm ins hemencik olur biter

Yaa ben dusunuyorum icinden cikamadimm toplantiyi beklicem bide okulun kursuna bakicam

Oldu bittiye getirmek istemiyorum
bence bıraz dusun tasın ona gore kararını ver canım.

[

Aylık götürüyorlar canım yaa,ameliyathanenin kapısından alıp götürüvermişlerdi benimkini. O kadar ağlamasına rağmen
ama nsıl uyanıyor? neyle karsılasıcamkı ben?
bızım gıdecegımız yer kuzenım vasıtasıyla oldukca tanıdık o yuzden bana kıyak gecerler dıye dusunuyorum bıraz amelıthanaye gırerım sanırım

Korkmayin narkozdan yhu

Bnm oglan sunnet olurken kendi elimle ameliyathanenin kapisina goturdum kendi elimle verdim doktara

20dk sonra odaya getirdiler cocuk kendine gelmeye calisiyodu gozlerini kocaman acip kapiyodu inliyodu
O an biraz korktum benim esim sakindir esim bisiyi yok ayiliyo aslan oglum falan derken sakinlestirmisti beni

Sadece narkozdan cikarken korkutuyo o anlik hali okadar korkma cnm

Ki ben oglum kolunun uzerine yatip uykusunda uyaninca kolu uyusmus diye gece doktora goturelim diye zirlayan bi tipim
Okadar evhamliyim

Esimin sakinligi idare ediyo benim sabirasizligimi

Ben nekadar sabirsizsam adam bi okadar sakin bazen sinir oluyorum

Çok kötü uyandı.ağlıyo sarılmaya çalışıyorum tanımıyo sanki bişeyden korkmuş önüne gelen herşeyden kendini savunmaya ,korumaya çalışıyo.benden bile.. Sesimi duymuyo,beni görmüyo..ben ilk kez gördüğüm için çok kötü oldum. Çok saçma gelecek ama(şimdi banada öyle geliyo)daha uyuşmadan,uyumadan ameliyata başladıklarını düşünmüştüm,o halini görünce. Bunları korkman için yazmıyorum,sadece başına gelirse sakin ol diye yazıyorum. Bunlar normalmiş,herkeste olurmuş zaten. Ama öyle bir imkanın varsa mutlaka gir yanına. Hem kendin için hem çocuğun için. Ameliyathaneye alırlarken gözümün içine kurbanlık koyun gibi bakmıştı benim kara kuzum. Ölsem unutmam..bak ben sigarayı bıraktım bugün sabah beri ağlamak için bahaneler arayıp duruyodum zaten,iyi oldu bu konu. Benimki bitti şimdi birazda senin çocuğun için ağlayayım bari

bende cok asırı evhamlı bırıyım kızlar.
bende o gun o amelıyathanedeyken ben dısarıda nasıl durucam bılmıyorum gercekten.
ben mutlaka yanına gırmeyı teklıf edıcem sanıyorumkı kabul ederler yanı bayılsın oyle çıkarım zira agzıan bısımı koyuyolar acaba bayılmadan yanı sonucta agızda butun ıslem
of kıyamam ya :S

Canım oğlun küçük.. Ben senin yerinde olsam göndermem. Ben kızımı bu yıla kadar hiç göndermedim. Sadece İngilizce kursları var. Onları tercih edebilirsin. Ben de eğitimciyim.. Çok gereksiz. Çocuğunu bıktırma 7. sınıfa kadar normalde önermiyorum. Benim kzıım 6. sınıf olduğu halde göndermeyi düşünmedim.. Ama bu sene dershanelerin son senesi diye test sistemini alsın diye gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…