Allah ödeme kolaylığı versinVay iyi o zaman zaten borcumuz vardi altın ve kıredi selâm kız hemen atıldım ya gerçekten borç çok
hahahaha :) ay piremsesi tam benlik :))))
yaa aslında şaka gibi ama ilk defa kullanacağım, clarins aldım..bu ara çevremde öve öve bitiremiyorlar.
nemlendirici, makyaj bazı, bakım maskesi bi de yerlere göklere sığdıramadıkları cilt onarıcısını aldım :))))))) hayırlısı bakalım :))))
nereye harcarim diye düşünme.Bende hiç para tutamam yaelimde 5 lira olsun nereye harcayim diye düşünürüm.hep elbiseye yatırım yaparim aldığımen az 2-3 kıyafet bi çeyrek yapiyo.cok üzülüyorum ama yapamıyorum biriktiremiyorum.
İyi bayramlar. Uzun zaman oldu seni merak ediyordum. İyisin inşallahHerkese hayırlı huzurlu bayramlar ☺
Şükür canım biraz daha iyiyimİyi bayramlar. Uzun zaman oldu seni merak ediyordum. İyisin inşallah
Bilezik takmayı düşünmüyorsan çeyrek ya da yarım altın almak mantıklıHanımlar merhaba, bu ay elimdeki maaşın nerdeyse hepsiyle altın birikim yapmayı düşünüyorum 2000 TL var elimde sizce iki yarım altın mı alayım örnek veriyorum ben öyle düşündüm, bilezik almak istemiyorum bu ay kararsız kaldım sanırım en iyisi çeyrek yada yarım alacağım sizin önerileriniz var mı siz neler yapıyorsunuz
Deri bileklikli tuğralı altın bileklik yaptırıp ondan aldım hem yatırımlık hem uzun süre hep takacağım tam istediğim gibi yaptırdım kalan paraya da çeyrek aldımBilezik takmayı düşünmüyorsan çeyrek ya da yarım altın almak mantıklı
Beyaz eşya ÖTV indiriminde son gün arkadaşlar beyaz eşya alacak ya da beyaz eşyasını yenileyecekler için önemli bir fırsat
Ben bu yıl yeni yaptırdığım eve geçiyorum nasipse
ve evimi sıfırdan oluşturuyorum
Dün gece evin beyaz eşyalarını internet üzerinden 2 farklı siteden aldım
Kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit
Bulaşık makinasını aldığım site peşin fiyatına 4 taksit yapıyordu
Aylık ödemem gereken taksit bedeli böylece ilk 4 ay 2786
Son 2 ay 2232 tl
Alınan elektrikli / beyaz eşyalar
Buzdolabı
Bulaşık makinası
Çamaşır makinasi
Çamaşır kurutma makinası
Ankastre fırın
Set üstü ocak
Derin dondurucu (annem hediye olarak aldı )
Süpürge
Ütü
Evin diğer eşyalarını elden birkaç ödemede yaptım yapıyorum
Önceden yaptığım birikimleri harcamanın vakti geldi
Amin canım benim Allah razı olsunCanım benim, seni tekrar böyle görmek, eski günlerdeki gibi, ne güzel...
Rabbim yeni evinde hayırla, sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin...
Bu arada ben meyraa, o nick iptal oldu... :)
Bugün oturma grubu 3 uzun 2 berjer
6 metre karelik bir halı
Antre yolluklarımı
1 oda halısı 3.5 metrekare
Mutfak halısı 5 metrekare
Bu ürünler için sıkı bir pazarlık yaptım 12000 tl ye anlaştım
Ayrıca bir tv ünitesi hediye edildi ☺
Önümüzdeki günlerde yatak odam ve çocukların odası için gardrop ve yataklar Kurulunca uygun ölçüde yere serilecek malzemeyi almayı düşünüyorum
Bugün evin avizelerini 530 tl ye aldım
Komşum sağolsun salon avizesi hediye etti
Öyle olunca antre mutfak yatak odalarının ve kiler olarak kullanacağım odanın avizeleri oldukça iyi bir rakama geldi