o zaman gelsin benden de yeni yıl hedefleri :))
İş için:
-Sabahları kızımı en geç 07.30 da uyandıracağım ki öğlen eve gidince erken uyutabileyim işe de geç kalmayayım.
-Sınavım var ona çalışacağım gerek işte, gerek otobüste, gerek akşamları kızım uyuyunca.
-Dosyaları yazabildiğim kadar yazacağım çok iş yapana yükleniyor sistem çalışanı çalıştırıyor bıktım bu durumdan.
-İş kıyafetlerini kombin yapıp ne giyeceğim düşüncelerinden kurtulmak istiyorum.
Birikim için:
-Aylık 1200 tl kadar nakit 300 tl kadar gram altın olarak hesapta birikime devam edeceğim kızımın kreş durumu netleşinceye kadar.
-Borçlarımı ödemeye devam edeceğim.(Ev kredisi-İhtiyaç kredisi-Öğrenim kredisi düzenli ödemelerim olur ve 2018 de bitmiyor hiç biri)
-Pazar ve market alışverişlerini dikkatli yapmaya devam edeceğim.
-Aylık 150-300 tl arası ihtiyaç dahilinde kıyafet vs harcaması için ayıracağım.(kızım-eşim-kendim için)
Ailem için:
-Kardeşim ve yeğenime hediye harçlık göndermeyi sıklaştıracağım çocuklar sevinsin.
-Büyüklerime saygısızlık etmeyeceğim ne düşünürsem düşüneyim iyice ölçüp tartmadan laf etmeyeceğim.
-Eşim benim dünyam onun kıymetini bileceğim üzmemeye yersiz trip atmamaya çalışacağım.
-Kızıma sınırsız davranmamaya çalışacağım kıyamıyorum diye sınırsız bir birey olmasını istemem.
Başkaları için: (İş yerimde ve sokaktaki insanlar)
-Kimseye güvenip sırrımı vs paylaşmayacağım.
-Paramın miktarını kimseye söylemeyeceğim.
-Herkesin hakkına dikkat edeceğim.
-Çok muhabbet etmeyeceğim ki sınırlarını çok çabuk aşmasınlar.
-(Böyle olmak zorunda kalmak beni üzse de bu halimle iş yerindekiler özellikle canımı sıkıyorlar)
Hedefler şimdilik böyle inşallah gerçekleştirebilmek ümidiyle.
Bu arada ben diyorum böyle oluyormuş kk da kızlar dedi diye bana eşim ve annem kk müdürü oldu bu da diyorlar