BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aa sen o zaman niye yer yok diyosun. Bulduğun yerde tur at daire çiz, koş. Ne dediğimi anlıcaksın inanki. Dün misafir geldi içiyorlardı 1 tane içtim bende.
1 taneden bir şey olmaz :KK66:
ya bulunduğum yerde de çocuk parkları havuzlar, site peyzajı , ağaçlar çiçekler vs var kalabalık oluyor akşam, insanların arasında spor yapmak hoşuma gitmiyor..

1 taneden bir şey olmaz :KK66:
ya bulunduğum yerde de çocuk parkları havuzlar, site peyzajı , ağaçlar çiçekler vs var kalabalık oluyor akşam, insanların arasında spor yapmak hoşuma gitmiyor..
Hımm onu bende sevmem. Tenha olunca daha rahat hissediyosun. İyi bakalım sen bi düşün bunu. Liseden beri koşu yapmadım ben belki. Üzerinden tır geçmiş gibiyim şu an ama devam etmek istiyorum :)

Hımm onu bende sevmem. Tenha olunca daha rahat hissediyosun. İyi bakalım sen bi düşün bunu. Liseden beri koşu yapmadım ben belki. Üzerinden tır geçmiş gibiyim şu an ama devam etmek istiyorum :)
koşu ilk etapta zorlar beni ama tempolu yürüyüş ve interval antrenman yapabilirim, aralıklı koşu ve yürüyüş gibi..bi hal çaresine bakacam artık :KK66:

koşu ilk etapta zorlar beni ama tempolu yürüyüş ve interval antrenman yapabilirim, aralıklı koşu ve yürüyüş gibi..bi hal çaresine bakacam artık :KK66:
:KK66: tabi canım. Çok zorluyor gerçekten kademeli mantıklı. Ben çok uzun tutmuyorum süreyi. Sıf alışkanlık olsun istiyorum. Kısa sürelerde de olsa alışkanlık haline getirirsem devamlılık olur diye belki

:KK66: tabi canım. Çok zorluyor gerçekten kademeli mantıklı. Ben çok uzun tutmuyorum süreyi. Sıf alışkanlık olsun istiyorum. Kısa sürelerde de olsa alışkanlık haline getirirsem devamlılık olur diye belki
beim amacım yağ yakmak olduğu için, 20 dk antrenmandan sonra vücut yağ yakmaya başlıyor.o nedenle en az 1 saat yapmam gerek çıktığımda...

yaa benim bu ay hiç birikim olmayacak maalesef, içim acıyor.1 yıldan sonra ilk defa birikimsiz bir ay.gerçi 700 civarı kredi ödüyorum birikim için ama somut bir şey olmamış gibi elimde :) altın alaydım iyiydi :))))

piliç kavurma,havuç salata,ayran bugün ki menüm..sen oruç musun bugün de?
Selam fıstık :KK66:
İlk kredi ödemeni yapmışsın hayırlısı ile hadi bakalım..
Altın almaya alıştın ya eksik gibi hissediyorsun bu yüzden ama sen zaten birikimini yapıyorsun canım :KK200:
Şubatta altına da devam inşallah

[Tam da bu aralar üzerinde konuştuğumuz konuya değinmişsin
Hepinizin firkirini de merak ediyorum kızlar, yorum yapın lutfen
Biz Allah nasip ederse ev almak istiyoruz
Hazirana kadar bu evden çıkmak zorundayiz, kiraciyiz
Eşimle fikir ayriligimiz var
O, uygun bir yer alıp kafanızı sokalim borç bitince, onu satıp yeniden kredi cekip oturacagimiz evi alalım, bu arada da azar azar biriktirelim diyor. Düşük miktarda kredi ödersem biriktiririz diyor
Ben ise oturacağımiz evi şimdi almak düşüncesindeyim, bir tane evimiz olsa yeter çocuk düşünmüyoruz
Eşimin dediği gibi yaparsak coook uzun yıllar kredi borcundan kurtulamayiz diyorum.
Almak istediğimiz evin fiyatı da ilerleyen yillarda daha yükselir faizlerin ne olacağı belli olmaz. Borç öderken birikim nasıl olur hiç bilmiyorum. Biriken ile borcu erken kapatmak isteyebilir eşim. Bir de zaten evimiz var diye 3-5 yıl sonra daha iyi bir ev alma fikri eşime uzak gelebilir
Siz ne dusunuyorsunuz

Şu anki maddi durumda oturmak istediğimiz evi alinca kredi taksidini odeyecek maddi imkanımız da var,
Eşim ikimizde ozel sektör olduğu için bir anda yüksek miktar borcun altına girmek istemiyor

Selam fıstık :KK66:
İlk kredi ödemeni yapmışsın hayırlısı ile hadi bakalım..
Altın almaya alıştın ya eksik gibi hissediyorsun bu yüzden ama sen zaten birikimini yapıyorsun canım :KK200:
Şubatta altına da devam inşallah
sağol birtaneciğim, Allah razı olsun...
alışmışız altına senin sayende :KK66: alamayınca bi kötü hissettim şimdi :KK66:

[Tam da bu aralar üzerinde konuştuğumuz konuya değinmişsin
Hepinizin firkirini de merak ediyorum kızlar, yorum yapın lutfen
Biz Allah nasip ederse ev almak istiyoruz
Hazirana kadar bu evden çıkmak zorundayiz, kiraciyiz
Eşimle fikir ayriligimiz var
O, uygun bir yer alıp kafanızı sokalim borç bitince, onu satıp yeniden kredi cekip oturacagimiz evi alalım, bu arada da azar azar biriktirelim diyor. Düşük miktarda kredi ödersem biriktiririz diyor
Ben ise oturacağımiz evi şimdi almak düşüncesindeyim, bir tane evimiz olsa yeter çocuk düşünmüyoruz
Eşimin dediği gibi yaparsak coook uzun yıllar kredi borcundan kurtulamayiz diyorum.
Almak istediğimiz evin fiyatı da ilerleyen yillarda daha yükselir faizlerin ne olacağı belli olmaz. Borç öderken birikim nasıl olur hiç bilmiyorum. Biriken ile borcu erken kapatmak isteyebilir eşim. Bir de zaten evimiz var diye 3-5 yıl sonra daha iyi bir ev alma fikri eşime uzak gelebilir
Siz ne dusunuyorsunuz

Şu anki maddi durumda oturmak istediğimiz evi alinca kredi taksidini odeyecek maddi imkanımız da var,
Eşim ikimizde ozel sektör olduğu için bir anda yüksek miktar borcun altına girmek istemiyor
canım bu mesajı kime yazdın? ben benzeri bi fikir almak için özlem denizmene yazmıştım, o da sağolsun süper cevaplamıştı...ayrıca ona da gönderebilirsin, profesyonel bir akıl olur..

benim düşüncem eşinin fikri ile aynı.
şu an ne kadar peşinat verebileceksiniz o da önemlii..
senin istediğin ev kaç lira?
kaç yıl kredi çekeceksiniz?
aylık ödemesi ve totalde kaç tl olacak ödediğiniz rakam?

eşinin bahsettiği ufak ev için ne kadar çekip aylık ve totalde ne kadar ödeyeceksiniz?

özlem denizmen hep derki önce ufaktan başlayın,evler arabalar kaçmıyor ki..
ben de bu düşüncedeyim.yarın ne olacağı belli olmaz.belki çok farklı bir şehirde ülkede yaşamak isteyeceksin bundan 10 yıl sonra...şuan bence idareten ve düşük rakamlı bir ev en makulü gibi.

çok uzun yıllar çok fazla miktar borç altına girmeyi ben uygun bulmuyorum :KK66:
umarım yardımcı olur fikrim.

kaliteli bir güneş gözlüğü ve şu şişme yelekler var ya, kaztüyü mü ne onlardan almam gerek..bir de iyi bir kuaföre gidip saç rengimle oynamak istiyorum..hep masraf bunlar yaaa....bezdim yeminlen...

bu arada bugün 24 saat açlığı deneyeceğim.öğlen 12 de yedim yemeğimi ve yarın 12.00 ye kadar açımmm... alıştı sanırım bünyem açlık hissetmiyorum...

X