BİRİKİMCİ HATUNLAR

sağol canım bildirdiğin için..ben de ticaret olduğunu düşünüyorum..ama kk ile alım kısmı kafamı karıştırdı.neticede kk ile kurban bile alıp taksitlendirebiliyoruz.kk taksidinin sıkıntı yapacağını düşünmemiştim.
benim okudugum ogrendigim bu sekilde canim aslnda iste kurbaninda taksitle olmamasi gerekir bnce imkanin varsa kesersin yoksa kesmezsn.yada altini yatirim yapmak icnde imkanin varsa pesin alabiliyosan alirsin yoksa oldugu kadar alirsin gibi dusunmek gerekiyormus.dini paylasim yapmak istemem:KK64:

damla cikolata damla cikolata ne o öyle kuzucum sende derün dondurucu da mı var :)) nerelere sığdırıyorsun o kadar şeyi? Günde bi kere yiyosun ne makarna alıp duruyosun bakim sen :)) karaborsaya mı çıktı makarna :)) bende en fazla 1 2 paket oluyo yedek.
hahahahaha :) canım yaaa, makarnayı çok severim,barilla da güzel oluyor indirimde gördükçe alıyorum.hep bu topikler yüzünden bi kıtlık bilinci oluşuyor bende, alıp alıp tepesin geliyor herkesler onu aldım bunu aldım yazdıkça :)))

benim buzdolabı üstünde bildiğin bi standart buzluğum var kuzu, ama her çıkardığım şeyin yerine yenilerini tepiyorum o yüzden hiç boşalmıyor.hiç boş tutmuyorum.

benim okudugum ogrendigim bu sekilde canim aslnda iste kurbaninda taksitle olmamasi gerekir bnce imkanin varsa kesersin yoksa kesmezsn.yada altini yatirim yapmak icnde imkanin varsa pesin alabiliyosan alirsin yoksa oldugu kadar alirsin gibi dusunmek gerekiyormus.dini paylasim yapmak istemem:KK64:
yok, gerek de yok dediğin gibi, dini konu yeri değil burası.sadece diğer topikte denk gelince ve sıkı savunucularını görünce size de danışayım dedim. farkındaysan haram helal diye konuşmuyoruz..faiz mi ticaret mi diye konuşuyoruz :)))))))

QUOTE="sinirli_porsuk, post: 54189055, member: 848669"]selam kızlar,

sabah çarşıya gittim yine yürüyerek ve döndüm..3 saat falan yürüdüm sanırım.
ve 12 deki ana menümü yedim, açlıktan gözüm dönmüş.şimdi kısmetse yine yarın 12 ye kadar yemek yok bana.

beklediğim param gelmiş, aidatımı ödedim,migrostan karides (buzluk için),nescafe (indirimdeydi yedekledim) ayran aldım 17 tl ödedim.

yemek yedikten sonra rehavet çöküyor,yorulmuşum

sen de iyi ki varsın canım,ben de hepinizi seviyorum.
yaz mutlaka, her şeyi yaz ama geliri,gideri,borç varsa borç durumunu...ben her şeyi yazmıştım çok da güzel cevap vermiş, içime sinmişti aldığım yanıt

artık alışım sanırım kızlar,24 saat açlık hiç zorlamadı dün gece. sabah zaten tok uyanıyorum aç yatınca..ama o sabahki tok uyanma ve midedeki boşluk hissi paha biçilemez.göbek kalmamış,mide bomboş ve karnın tok :)))))
Of ne yürümüşsün naptın sennnn :)))[/QUOTE]
yürüdüm canım yaaa, açık hava, güneşliydi de, miss gibi yürüdüm geldim..ama sonra acayip yedim..ha ne yedin dersen tavuk ızgara,salata,ayran..ama yedim işte :KK66:

hahahahaha :) canım yaaa, makarnayı çok severim,barilla da güzel oluyor indirimde gördükçe alıyorum.hep bu topikler yüzünden bi kıtlık bilinci oluşuyor bende, alıp alıp tepesin geliyor herkesler onu aldım bunu aldım yazdıkça :)))

benim buzdolabı üstünde bildiğin bi standart buzluğum var kuzu, ama her çıkardığım şeyin yerine yenilerini tepiyorum o yüzden hiç boşalmıyor.hiç boş tutmuyorum.
Hahahha ay çok hoşsun tatlım :) kıtlık psikolojisi iyiymiş :) bende yakında öyle olurmuşum :) ben genelde yedekli gidiyorum. 2 adet oluyor çoğu şey

Hahahha ay çok hoşsun tatlım :) kıtlık psikolojisi iyiymiş :) bende yakında öyle olurmuşum :) ben genelde yedekli gidiyorum. 2 adet oluyor çoğu şey
eşim geçen savaş mı çıkacak, ya da çıktı ?ne olacak bunca şey ?diyordu...ben sevmiyorum aslında çok stoklu olmayı ama burada gördükçe gaza geliyorum ara ara...ben de alıp tepeyim dolabın en ücra köşesine diyorum :))))

Of ne yürümüşsün naptın sennnn :)))
yürüdüm canım yaaa, açık hava, güneşliydi de, miss gibi yürüdüm geldim..ama sonra acayip yedim..ha ne yedin dersen tavuk ızgara,salata,ayran..ama yedim işte :KK66:[/QUOTE]
Afiyet olsun tek öğünün pilavda ekleseydin iyiydi. Ekmekte yemiyosundur Allah bilir şimdi sen. Gücün kuvvetin nasıl, vitaminler filan düşmesin, kansızlıl olur dikkat et. Ara öğünlerine kan yapıcı şeyler ekle çekirdekli kuru üzüm vs gibi. Ben sigarasız devam ediyorum hala. Ama şu an bitanecik olsaydı ne iyi oluurrrrdu.

yürüdüm canım yaaa, açık hava, güneşliydi de, miss gibi yürüdüm geldim..ama sonra acayip yedim..ha ne yedin dersen tavuk ızgara,salata,ayran..ama yedim işte :KK66:
Afiyet olsun tek öğünün pilavda ekleseydin iyiydi. Ekmekte yemiyosundur Allah bilir şimdi sen. Gücün kuvvetin nasıl, vitaminler filan düşmesin, kansızlıl olur dikkat et. Ara öğünlerine kan yapıcı şeyler ekle çekirdekli kuru üzüm vs gibi. Ben sigarasız devam ediyorum hala. Ama şu an bitanecik olsaydı ne iyi oluurrrrdu.[/QUOTE]
sen süpersin yaa canım, maşallah,bravo...

ekmek çook uzun zamandır yemiyoruz zaten, çok nadir evde bazen ben bazlama ya da lavaş ekmek yaparım o zaman yeriz. zaten ekmek hayatımızda yok.. pilav makarna vs de yok tabi... yararlı karbonhidrat alıyorum,zararlılar cıssss....
yemek arasında badem,ceviz,fındık yiyorum onlar da enerji veriyor..çok şükür enerjimde bi düşme olmuyor canım...

Nerdesin kuzu nasılsın iyi misin ?
iyiyim tatlım valla çalışmaca sürekli koşturmaca sen nasılsın iyi misin?
bu arada takdir ediyorum kızlar sizi sigarayı bırakma zayıflama oruç namaz her konuda geliştiriyorsunuz kendinizi :nazar:
ben kendime birşey yapamıyorum duş alınca mutlu oluyorum o da 5 dk sürüyor. geceleri kızımı emzirirken filan da sizi okuyorum filan. :KK51: Allah sizi mutlu etsin hep inşallah iyi haberlerinizi okumak güzel :KK200:

yok, gerek de yok dediğin gibi, dini konu yeri değil burası.sadece diğer topikte denk gelince ve sıkı savunucularını görünce size de danışayım dedim. farkındaysan haram helal diye konuşmuyoruz..faiz mi ticaret mi diye konuşuyoruz :)))))))
ben cok sverim böyle sohbetleri de genelde cogu kısı tepkı verıyo konu dısı,ban sebebi vs ondan dedım canım yanlıs anlama o yuzden dedim.konu içinde hassasiyetini anlıyorum ben de dedıgım kurallar içinde ticaret olduguna inaniyorum Allahım bereketlendirsin insAllah:KK200:

ben cok sverim böyle sohbetleri de genelde cogu kısı tepkı verıyo konu dısı,ban sebebi vs ondan dedım canım yanlıs anlama o yuzden dedim.konu içinde hassasiyetini anlıyorum ben de dedıgım kurallar içinde ticaret olduguna inaniyorum Allahım bereketlendirsin insAllah:KK200:
ben de seviyorum canım.burada aile gibiyiz.herkes ne düşünüyor merak ediyorum, tabi ki fikir ayrılıkları da olacaktır ama çok da fazla öğrendiğim şey oluyor bu topiklerden. Amin canım, hepimizin birikimi bol ve bereketli olsun inşallah :KK66:

iyiyim tatlım valla çalışmaca sürekli koşturmaca sen nasılsın iyi misin?
bu arada takdir ediyorum kızlar sizi sigarayı bırakma zayıflama oruç namaz her konuda geliştiriyorsunuz kendinizi :nazar:
ben kendime birşey yapamıyorum duş alınca mutlu oluyorum o da 5 dk sürüyor. geceleri kızımı emzirirken filan da sizi okuyorum filan. :KK51: Allah sizi mutlu etsin hep inşallah iyi haberlerinizi okumak güzel :KK200:
sen de bebiş büyütüp dünyaya değerli bir canlı yetiştiriyorsun annesi, daha özel, daha kıymetlisi mi var....

eşim geçen savaş mı çıkacak, ya da çıktı ?ne olacak bunca şey ?diyordu...ben sevmiyorum aslında çok stoklu olmayı ama burada gördükçe gaza geliyorum ara ara...ben de alıp tepeyim dolabın en ücra köşesine diyorum :))))
:KK48: bizde herşey yedeklidir eşim de ben gibi sürekli bir paket açınca yenisini alıp koyarız :KK51: hele bir bulaşık makinesi deterjanı almışım 3 yıl idare eder normal kullanımda :olamaz:

:KK48: bizde herşey yedeklidir eşim de ben gibi sürekli bir paket açınca yenisini alıp koyarız :KK51: hele bir bulaşık makinesi deterjanı almışım 3 yıl idare eder normal kullanımda :olamaz:
ayy yok canım yaa, benim eşim zaten birikim düşmanı, bi o kadar da stoktan nefret ediyor.. her zaman indirim var zaten deyip beni normal hayata döndürüyor.. yoksa ben her gün gider toplarım buralardan gaza gelip

sen de bebiş büyütüp dünyaya değerli bir canlı yetiştiriyorsun annesi, daha özel, daha kıymetlisi mi var....
zor bir projeymiş canım gerçekten bazen sorguluyorum iyi mi kötü mü yaptım diye Allaha emanet o hayırlısını göstersin yoksa kafayı yer insan. özledim ama çok kendime eşime vakit ayırabilmeyi.. neyse acı yok raki :KK11:

ayy yok canım yaa, benim eşim zaten birikim düşmanı, bi o kadar da stoktan nefret ediyor.. her zaman indirim var zaten deyip beni normal hayata döndürüyor.. yoksa ben her gün gider toplarım buralardan gaza gelip
haklısın kesinlikle bir yerde olmasa bir yerde oluyor indirim sen bize bakma :)) ben özellikle kek yapcm diyelim aa evde un kalmamış aa kakao yok mu filan olaylarından nefret ederim. evde ton balığı bile var çok nadir yediğimiz halde :KK70:

zor bir projeymiş canım gerçekten bazen sorguluyorum iyi mi kötü mü yaptım diye Allaha emanet o hayırlısını göstersin yoksa kafayı yer insan. özledim ama çok kendime eşime vakit ayırabilmeyi.. neyse acı yok raki :KK11:
:)))) geçecek tüm bunlar, tatlı anı olarak kalacaklar..sonra diyeceksin ki ay ne çabuk büyüdü bu çocuk,ne çabuk geçti yıllar...anın tadını çıkarmaya bak canım

X