BİRİKİMCİ HATUNLAR

gel ben sana ikram edeyim şekerim çerezi :KK66:
akşam akşam üzüldüm canını istettim diye :KK43: ben de çok açım ama saat 16.30 dan beri ağzıma hiç bir şey koymuyorum, ben de yiyemedim yani anlayacağın :KK66: ve yarın öğleye kadar da su hariç yemek yasak bana :KK43:
Yok ayol ne uzulcen yedim yiyecegimi alllah kimseyi aç bırakmaya hayırdır niye yemiyecen ki :KK66:

benim de en sevdiğim çerez leblebi şekeridir...ayyy canım nasıl istedi şuan... uzun zamandır da yemiyorum..almak lazım, özlemişim
Çıtır leblebi soslu olabilir ama şekerli sevmiyomm ben benim tatlı krizi de nadirdir. Aslında hiç yemezdim bu oğlana hamileyken canımın tek çektiği un helvasiydi ondan sonra yemeye baslamisimdir.

Çıtır leblebi soslu olabilir ama şekerli sevmiyomm ben benim tatlı krizine nadirdir. Aslında hiç yemezdim bu oğlana hamileyken canımın tek çektiği un helvasiydi ondan sonra yemeye baslamisimdir.
:))))) ben de çok aramam tatlıyı ama, leblebi şekerinin yeri ayrıdır bende....

yok canım 10 gündür devam ediyorum zaten...yılbaşı akşamı bozulur sadece, sonra devam..başlamışken devam edeyim artık...
Takılıyorum. Yok yok bozma kararlarının arkasında dur bacım. Hoş kaç boy kaç kilosun bilemedim de kendini kişi en iyi bilir. Benimde 4 kilo fazlalığım var veremedim spor da da duzensizim. Yani 2018 de birde spor hedefi koyacam

Takılıyorum. Yok yok bozma kararlarının arkasında dur bacım. Hoş kaç boy kaç kilosun bilemedim de kendini kişi en iyi bilir. Benimde 4 kilo fazlalığı var veremedim spor da da duzensizim. Yani 2018 de birde spor hedefi koyacam
2018 de hem birikim hem spor diyet yaparız hep beraber :KK66:

yılbaşı akşamı için küçük teyzeme davetliyiz masülale... herkes içeceği içkisini, 1 çeşit ara sıcak, 1 çeşit de soğuk meze yapıp götürecek...yarın alış veriş yapar, pazar gündüz de hazırlıkları tamamlarım inşallah..henüz ne yapacağıma karar vermedim..teyzeler,annem,kuzenler derken kalabalık olacağız...

money kartta 21 tl param birikmiş bugün kipada harcamaya çalıştım olmadı, illa ki migrosa gidilecekmiş..yıl sonu silinir korkusu ile yarın alış verişimi gidip migrostan yapıp harcayacağım...

bu arada bu kadar giden paranın ardından üzülürken ben, eşime 3 kg lüks karışık çerez hediye gelmiş.. bu beni mutlu etti :))) bedava yemek, hoştur,candır :))))))

2017 durum değerlendirmesi yapmışız...
32 bin tl ( 22 bini altın 10 bin nakit) birikim yapabilmişim... maşallah,çok şükür,hamdolsun...bu ay 15 bin kredi çektim, toplam birikimim 47 bin tl oldu... 25 bin vadelide, 22 bin altın olarak beklemekte...geçen sene bugün 1 kuruş para yoktu kenarımda,olsa onu da harcardım :KK66: ilk altınımı şubat ayında almışım, ilk tasarruf tedbirimi de temmuzda yapmışım...hep bu topikler sayesinde..emeği geçen, katkısı olan herkese, başta karamelli_turta karamelli_turta ye çook teşekkür ederim..kendisinin haberi olmadan uzuun aylar sessizce okudum yazışmalarını..ve tüm topikleri...

Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versin inşallah...Güzel günlerde, güzel hedeflere harcamak nasip olsun....
Canımsın benim...
Şu kk nın bana kazardırdığı en nadide insanlardansın cnm. Gerçekten haberim yoktu takip edildiğimden ama inanki bende bilmiyordum 2 senedir anca öğrendim, alışkanlık edindim.. Sende bana çok şeyler kattın..
Birikimlerin çok çok bereketli olsun cnm benim. Kuruyemişlerin de çok iyi olmuş :)))
Yılbası programınız harika olmuş umarım çok eğlenirsiniz cnm :) yeme planınıza da bayıldım.
Bizde kızkardeşime davetliyiz yiyecek,içki herşeyi aramızda paylaştık 3 kızkardes, eşlerimiz ve çocuklar 9 kişi olacağız. Sanki hiç doymayacak gibi menü planladık :)) bakalım Ne kadarını yeriz :)))

e hani bu akşam ben geldim, bu sefer siz yoksunuz :KK43: nerdesiniz @zeyneprer K kahvemsi mutluluk karamelli_turta karamelli_turta kgokce kgokce @sinirliportakal ??? herkes yoğun sanırım..öperim hepinizi, yarın görüşürüz inşallah

Alışverşe çıktık 180 tl bayıldık içkiler, mezelikler atıştırmalıklar vs...

Canımsın benim...
Şu kk nın bana kazardırdığı en nadide insanlardansın cnm. Gerçekten haberim yoktu takip edildiğimden ama inanki bende bilmiyordum 2 senedir anca öğrendim, alışkanlık edindim.. Sende bana çok şeyler kattın..
Birikimlerin çok çok bereketli olsun cnm benim. Kuruyemişlerin de çok iyi olmuş :)))
Yılbası programınız harika olmuş umarım çok eğlenirsiniz cnm :) yeme planınıza da bayıldım.
Bizde kızkardeşime davetliyiz yiyecek,içki herşeyi aramızda paylaştık 3 kızkardes, eşlerimiz ve çocuklar 9 kişi olacağız. Sanki hiç doymayacak gibi menü planladık :)) bakalım Ne kadarını yeriz :)))
sen de benim canımsın kuzumm, Allah razı olsun senden..psikopat sapık gibi düştüm peşine tüm önerilerini gizliden okuyup uyguladım...sırf sen ata alıyorsun diye ata altın bulmak için ortalığı birbirne kattım :))))uzmanlar ata öneriyor dedim herkese, benim için uzman sendin çünkü :KK66: senin de birikimlerin boool bereketli olsun inşallah, iyi ki seni tanımışım:KK200::KK200::KK200:

ohh sizin de program süper..biz de öyle düşündük herkes bir şeyler alıp yapsın ev sahibine yük olmayalım dedik...teyzem bir tek fırında hindi dolma ve salataları yapacak..böylesi daha iyi..hepimiz için çok güzel bir yıl olsun inşallah....

Canımsın benim...

Alışverşe çıktık 180 tl bayıldık içkiler, mezelikler atıştırmalıklar vs...
Bende içki yok ama ona rağmen her gitttim doktor özellikle de hamilelikte Gökçe hanım içkiyi bırakın demiştir ciddi ciddi.kan değerlerine göre karaciğer enzimlerimden olsa gerek ısrar Edip sorduğumda. İçki deyince birde icsem iyice ne diyecekler acaba :KK70: :KK66:

sen de benim canımsın kuzumm, Allah razı olsun senden..psikopat sapık gibi düştüm peşine tüm önerilerini gizliden okuyup uyguladım...sırf sen ata alıyorsun diye ata altın bulmak için ortalığı birbirne kattım :))))uzmanlar ata öneriyor dedim herkese, benim için uzman sendin çünkü :KK66: senin de birikimlerin boool bereketli olsun inşallah, iyi ki seni tanımışım:KK200::KK200::KK200:

ohh sizin de program süper..biz de öyle düşündük herkes bir şeyler alıp yapsın ev sahibine yük olmayalım dedik...teyzem bir tek fırında hindi dolma ve salataları yapacak..böylesi daha iyi..hepimiz için çok güzel bir yıl olsun inşallah....
:KK70::KK70: uzmanlar ata alın demene bayildim

Sende benim idolümsün :))kuzum benim ya bende senden öğrendim, sen hırslandıkça bende hırslandım :))

Menüyü paylaşmak iyi oluyor bende sevmiyorum ev sahibine yük olmayi...

:KK70::KK70: uzmanlar ata alın demene bayildim

Sende benim idolümsün :))kuzum benim ya bende senden öğrendim, sen hırslandıkça bende hırslandım :))

Menüyü paylaşmak iyi oluyor bende sevmiyorum ev sahibine yük olmayi...
:KK200::KK200::KK200: seviyorum sizleri. kızlarrr, iyi ki varsınız....En Büyük KKiyi ki kk var da tanıdım hepinizi....
sensin benim idolüm karamelli_turta karamelli_turta :KK60::KK60::KK60::KK60:

eee saat 10 porsuk yatağa konnn, benim uyku vaktim geliyor yavaştan..kocaman öperim hepinizi, Allah a emanet olun, yarın görüşürüzzzzz:KK68::KK68::KK68:

:KK200::KK200::KK200: seviyorum sizleri. kızlarrr, iyi ki varsınız....En Büyük KKiyi ki kk var da tanıdım hepinizi....
sensin benim idolüm karamelli_turta karamelli_turta :KK60::KK60::KK60::KK60:

eee saat 10 porsuk yatağa konnn, benim uyku vaktim geliyor yavaştan..kocaman öperim hepinizi, Allah a emanet olun, yarın görüşürüzzzzz:KK68::KK68::KK68:
Kuzum güzellik uykusuna kaçıyor :))
İyiki var burası iyiki varsın damla cikolata damla cikolata ve diğer tüm dostlarım...
Allah rahatlık versin canım

X