BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sağol canım bu sene atlattık bakalım çok şükür. Allah kolaylık versin. İş yeri stresi de bir başka. İnsanın hayatının tümünü etkileyebiliyor. Kendine dikkat et. Çocuk yok bende ama arkadaşlardan biliyorum daha büyük çocukları daöğle uykusuna yatırıyorlar. Erken gibi. Biraz uğraşmalısınız sanırım :S

geçmiş olsun tatlım Allah eşlerimizle aramızı bozmasın napalım katlanılıyor artık :)) iş yeri öyle ya gerçekten kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum ki kendimle ilgili birşey duymayayım. o halde ben neden o ayakkabıyı giyiyormuşum üşümüyormuymuşum yok bugün çok güzel olmuşum vs.
haklısın canım uğraşmaya devam öyleyse tekrar uyumaya başlar inşallah

Ay yok artık ya şu insanları hiç anlayamıyorum bu kadar çekememezlik olur mu? İnsanın ayakkabısına, üşümesine laf edecek kadar. Allah sabır versin tatlım :S biraz toparla kafanı, işleri hafiflet aramıza dön. Eksikliğin hissediliyor

aynen canım dost başa düşman ayağa bakarmış lafı ne kadar doğru dimi. sağol canım Allah hepimize sabır versin böyle insanların arasında normal kalabilmek zor.
canımsınız ben özledim hepinizi okuyorum mutlaka.
K kahvemsi mutluluk canım suların kesik olmasına üzüldüm valla ev berbat oluyor öyle.
damla cikolata güzeldir o pazarlar ben de çok severim portakal filan için tam yeri ama pahalı da olabilir tabi.kozmetik ürünlerini kullanıyorsan iyi de benim gibi alıp kullanmıyorsan alma boşuna para verme

hakikaten kapasitesi kıt insanların ifadeleri. Sinir bozucu insanlarla çalışmak zor. Alllah kolaylık versin bacım

aynen canım,kozmetikler gereksizdi..vücudumun her bölgesi için ayrı bir krem ve losyon mevcut evde..hatta fazla fazla..tutamıyorum kendimi konu bakım kremi vs olunca (((

Valla ben evdeki tüm kremleri attim.

ben vücut ve saç için artık Hindistan cevizi yağından başka bişey kullanmıyorum ayaklarım dahil. hem organik hem pratik. yüzüm ve gözüm için ayrı kremlerim var ama sürmeyi unutuyorum zaten geçenlerde çok bakımsızım diye konu açtım:) biraz toparladım ama saçımı felan yapıyorum artık en azından

vallahi canım aslında bakımlı olmak öyle zor bir şy değil inan..
biz kadınlar saçlar güzelse kendimizi güzel ve bakımlı hissediyoruz..sabah uyanır uyanmaz güzel yüksek bi prenses topuz yapar tüm gün o şekilde gezerim..hem çok şık hem cool hem de bakımlı duruyor.

cilt temiz ve nemli ise fondotene bile gerek yok..bi göz kalemi çeker, biraz allık ve çilekli dudak koruyucumu sürdüm mü, bi de tırnaklarımda oje varsa benim için en doğal temiz bakımlı görüntü budur.
dışarı çıkarken de çantam ve ayakkabılarım ile uyumlu bir fular ya da büyük spor küpeler ya da şık bir kolye tüm havayı değiştirir..istersen her ün aynı kıyafeti giy, ama aksesuarlarla bunu farketmezler bile.aksesuar hem çok şık hem kaliteli hem de bakımlı gösteriyor

Bizim prenses çıktı. Ay sorma bende hiç kendime bakmıyorum. Özel bi yere gitmeyeceksem ne bulursam giyiyorum. Depresyonda mıyım ben yaaa

Bizim prenses çıktı. Ay sorma bende hiç kendime bakmıyorum. Özel bi yere gitmeyeceksem ne bulursam giyiyorum. Depresyonda mıyım ben yaaa

Önceden böyle değildim halbuki

hahahaha, canım yaaa, topuzun ismini düşünürken hakkaten prenses topuz ile gezdiğimi farkettim :))))
daha genciz kızlar yaa, az bakım iyidir, içimiz gönlümüz şenlenir...ben abartıyorum biliyorum ama seviyorum bakımı...

büyük gözlükler,büyük küpeler, tepeden düzgün toplu saç, fular bana hep kendimi çok havalı hissettirir..bakkala bile gitsem modum odur :)))))

aynen canım çok güzeldi pazar..köylü pazarı olduğu için oldukça da uygundu fiyatlar..mandalina 2 tl, portakal 1,5 tl falandı..bol bol aldım...

aldığım tüm malzemeleri kullanıyorum çok şükür, ziyan olmaz bende bir şey..hiç bir yerimi bulamasam,dirseğime,topuğuma sürer yine de değerlendiririm :))))))

bi de hindistan cevizi yağını yüze kullanmak doğru mu acaba? saç ve kaş çıkartmak için kullanılan bir yağ kıl köklerini besleyip yüzünde tüy çıkarmasın da...

Süper valla. Seni çookk merak ettim. Senden öğrenecek çok şeyimiz var. Bir kombinini bize yollarsın bi ara artık

Hahahahahah süpersin ya.

Hatunun saçı bile piremmmmsees topuzu duydun mu Z zeyneprer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…